Honda on pas-kaaaa

mersumies100%

Mersut jyrää japskikipot ja kyykyttää miten haluaa. Harmi ku te köyhät ette ole ikinä auton rattiin päässeet. Mersuja ei anneta edes koeajoon kaikille eikä myydä persaukisille

63

408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vie paliin

      Hyvä vain savuttamaan messeromusi! Häivy palstalta, yhtään idioottia ei kaivata lisää..

      • Kukahanonköyhä

        Noiden 100% Mersumiesten koslat on Saksasta käytettynä ostettuja loppuunajettuja vanhoja romuja joiden mittareita on käpälöity ja kolarivahinkoja meikkailtu. Paikkallisen Motonetin korjaamolla naureskellaan kun sinne kärrätään Vanhoja Mersuja, Bemareita ja Audeja joita sakemanni on onnistunut tyhmille Suomi-urpoille kusettamaan. Koneet kolisee ja pellit kukkii. Siinä on tosi premiumia. Mieluummin ostaa uutena merkkiliikkeestä uuden Hondan tai Fordin joissa on takuut voimassa. Käytettynä ulkomailta kannattaa tuoda vanhoja Amerikanrautoja sillä niistä saa laittamalla tosi hienoja pelejä. Vanhat Mersut ja Volgat ei kelpaa edes kompostiin.


    • Aloittajalle

      Voin kertoa että vaihdoin uutena ostetun vieläkin uudenkarhean Mersun Hondaan Mersun epäluotettvuuden , ja jatkuvien vikojen vuoksi.

      Mersuun haksahdin entisen maineen vuoksi mutta petyin, toki ajo-ominaisuuksista pidin.

    • Sairas maailma

      Jutun kirjoittajan ajatuksia vaan mietin. Ajatella tuokin saa pian äänioikeuden. Ajokorttia ei onneksi saa.

    • EI hondamies

      Ei Tää mitään sairasta maailmaa vaan todellisuutta siitä, että Honda on ihan surkea. Positiivista on Se, että teitä hyvät Hondamiehet on kusetettu ihan 100-0.

      Ja sinä pelle, et todellakaan ole Mersua omistanut. Kukaan täysjärkinen ei vaihda Premium autoa mihinkä sontakasa Nipponiin. Näin Se vaan on..

      • Sontakasaddr

        Meidän porukoilla on Mersu CL320 -02 ja sontakasa Nippon Toyota Corolla -06. Ne ajaa lähinnä sillä sontakasa Nipponilla koska Mese on vähän väliä verstaalla. On menny ruisku, kannentiiviste, keskuslukitus alkoi elää omaa elämäänsä mikä tapahtui aikoinaan -88 Passatissa, tuulilasinpyyhkijöiden moottori meni paskaksi. Pitäisköhän niiden vaihtaa se premium sontakasa CR-Vhen että pääsee liikenteeseen talon molemmilla autoilla.


    • dfhfdgh

      minkälaisen käytetyn mersun saa uuden diesel-civic 23500€ hinnalla?
      C-mallin farmarin vm2011 c200cdi automaatti, mustan avantgarde varustellun, mittarilukema tuontiliikkeessä 139tkm (oikeasti 439tkm saksan baanalla talla pohjassa), konepelti maalattu (kiveniskemät peitetty) huonosti, appelsiinipinta ja pölyä lakassa, kuskin penkki kuopalla ylipainosta. jne.

    • ei-hondalle

      Hei sulle vaan sellaiset terveiset, että Premium auton arvo on yli 50000€. Kuinkas monta Hondaa maksaa yli tän rajan. Aika vähän... BMW:ssä et saa tuolla hinnalla mitään muuta kuin 1 tai 2-sarjaa ja todelliset automaailman timantit alkaa vasta 3-sarjasta.

      Että revi siitä hondamies!

      • isoisänkö

        Sinä sama pelle kierrät palstalta toiselle jauhamassa samaa marsu sontaa.Eihän sulla ole edes ajokorttia vielä, pöriset kuusen alla vanhassa mädäntyneessä pysty lyhty mersussa.


    • Hondako?

      Äläpäs hondamies hikeenny kun totuuksia kerrotaan autoista. Voisit vastata kysymykseen, että mikä Hondan malli maksaa yli 50000€? Löytyykö niitä? Jos vaihtaisin vaikkapa Premium auton Hondaan...

      • Kyllä löytyy....

        HONDA CR-V 2.2 EXECUTIVE NAVI 4WD (AT) Lähtöhinta noin 55.000€

        Löytyyhän niitä.


      • Peteeeeeee
        Kyllä löytyy.... kirjoitti:

        HONDA CR-V 2.2 EXECUTIVE NAVI 4WD (AT) Lähtöhinta noin 55.000€

        Löytyyhän niitä.

        No voi hellan kertaa kun löytyi yksi rottelo Nipponien sontakasoista. 3-sarjan bemarikin hyvillä varusteilla on varmaan kalliimpi.

        Vaihtakaa hyvät Honda miehet kipponne kunnon autoihin.


      • jaa löytyykö

        Uuden Honda NSXn hinnaksi on arvioitu jotain päälle 100000 euroa. Edellinen NSX maksoi markka-aikana 1150000 markkaa.

        Honda valmistaa niin paljon muitakin malleja kun vain meillä Suomessa tunnetut Accord, Civic, CRV ja Jazz.


    • rottosmersut

      Tossa kauppahallin pysäköintihallissa rottonen, mersu.. Valot himmeät ja lepatti, varmaan latauspuoli jo sökö. Paino kolareita uhmaten pitkin pysäköintiruutuja, talla syvällä ja savuten! Kai vitutti kätensä paskaan luonti!

      • Nipponin kippo

        Ole sinä demari hiljaa. Olit vaan kateellinen. En kauheasti huutelisi mitään sun Honda Accortilla ja vuosimallia oli varmaan autossasi 1992.


      • Olet pelle
        Nipponin kippo kirjoitti:

        Ole sinä demari hiljaa. Olit vaan kateellinen. En kauheasti huutelisi mitään sun Honda Accortilla ja vuosimallia oli varmaan autossasi 1992.

        Mites marsu vai mersuko se pysty lyhtysi oli puun alla, olihan sinulla pyyhkijät sisäpuolella että saat pöristely roiskeet tuulilasista?Maksoiko se uutena 50 000 markkaa?


      • menin sanatomaksi
        Nipponin kippo kirjoitti:

        Ole sinä demari hiljaa. Olit vaan kateellinen. En kauheasti huutelisi mitään sun Honda Accortilla ja vuosimallia oli varmaan autossasi 1992.

        Ja kauhulla katsoin romumersunkuskin itsetuhoista käytöstä.. On muuten alla uusi Honda! Ajais sen mereen, eikä vaarantas muita! Edes valot toimimaan!


      • Urpo olet aina1
        Olet pelle kirjoitti:

        Mites marsu vai mersuko se pysty lyhtysi oli puun alla, olihan sinulla pyyhkijät sisäpuolella että saat pöristely roiskeet tuulilasista?Maksoiko se uutena 50 000 markkaa?

        Urpo! Nyt ollaan Euroajassa ja Premium raja kulkee siis 50000€:ssa ei markassa..


      • Dorka olet aina!
        Urpo olet aina1 kirjoitti:

        Urpo! Nyt ollaan Euroajassa ja Premium raja kulkee siis 50000€:ssa ei markassa..

        Ei pysty lyhty mersua ole euro aikana tehty.Dorka!


      • vatipää olet
        Dorka olet aina! kirjoitti:

        Ei pysty lyhty mersua ole euro aikana tehty.Dorka!

        Hei Urpo! Eikö mene jo jakeluun, että myös Suomessa löytyy ihmisiltä rahaa ja kaikkien ei ole pakko ajaa 90-luvun autolla niin kuin sinä teet.

        Kun on noin henkisesti vaikeeta, niin katso vaikka rekisteröinti tilastoja. Sieltä löytyy uudenkarheita mersuja, Audia, ja Baijerin ihmettä, jotka pesee ihan kaikissa ominaisuuksissa teidän fucking japsi riisikipot.

        Ps. Milloin viimeksi hiukkassuodatin on ollut tukossa? Eikö olekin miellyttää tuupata motarilla menemään kun kierrokset ei nouse yli 2000?


      • Yhdyssanat
        Dorka olet aina! kirjoitti:

        Ei pysty lyhty mersua ole euro aikana tehty.Dorka!

        On se ikävää ettei osata kirjoittaa vaan laitetaan vaan sanoja peräkkäin että lauseen merkitystä voi vaan arvailla. Lauseessasi on peräkkäin sanat pysty, lyhty ja mersu vaikka kyse on yhdyssanasta.


    • nipponin Sonta

      Kerrankin viestiketjun aloittaja on oikeassa. Olen täysin samaa mieltä eli Honda on pas-kaaa.

      Audi on vastaavasti Premiumia!

      • Kulutustilastot

        Oli Kauppalehdessä tilasto kulutuseroista, siis valm.ilmoittama/todettu (LeasePlan)
        Nyt tiedän mitä premium tarkoittaa. 10 huonoimman kärjessä oli 3 Audi mallia, 3 Volvoa, 2 Bemaria ja 2 VW. "Parhaimmilla" kulutusero ilmoitettuun oli 4,6/100 !!


    • TAAS HÖÖNÄÄTETTIIN !

      Noi saksan premijumit taitaa olla parhaita kaikessa, kulutuslukemienkin valehtelussa. Tekniikaltaankin ovat kuulemma ylivertaisia, eli hajoavat ylivoimaisen ennenaikaisesti. Uskokaa premijumi kuskit vaan niihin mainoslauseisiin ja nauttikaa täysillä ylivertaisesta teknisestä etumatkasta.

    • VOI PIENTÄ mersua

      Ha haa, mersupelle kiukuttelee paremmilleen kun oma persumersu on taas pajalla. Soita pelle vaan Hondamiehelle, niin kyllä hän tulee ja vie sinut minne vaan haluut ja ei muuten matka katkee vikoihin.

    • Power of dreams

      Kävin kesällä koeajamassa B- mersun (sitä kun on kehuttu hyvästä ajettavuudesta), täytyy sanoa että oli pettymys, kun vertasi omaan Honda CR-V (07) executive advanceen. Ajettavuudessa ei käytännössä ole mitään eroja.

      Katsastusmiehen mukaan ei japanilaisissa (Honda & Toyota) ole koskaan mitään vikoja. Nykyinen auto on 6. Honda, myös seuraava on todennäköisesti samaa merkkiä.

      Maailman suurin (poltto) moottorienvalmistaja antaa mielenrauhaa vrt. joku BaijerMunchen moottoriverstas (BMW).

    • aja se lunastukseen

      Ei se mersu eli "sakaramosse" sun egoa yhtään nosta. Sinä olet todennäköisesti kotona asuva mammanpoika, joka yrittää tällä palstalla "uhoamisella" parantaa oloaan.

      • Power of dreams

        Uhoamisella - kaikki on faktaa ja kotona asuvasta mammanpoika- väitteestä voidaan lyödä 1oooo€ veto ettei asia niin ole.


    • aja se lunastukseen

      Nimimerkki "Power of dreams", sori en tarkoittanut sua vaan viestiketjun aloittajaa.

      • Honda ho mo Ilkka

        Joo ajelen hondan pas kan kohta paalattavaksi. Laatuauto tilalle sitten


      • Marsu mies
        Honda ho mo Ilkka kirjoitti:

        Joo ajelen hondan pas kan kohta paalattavaksi. Laatuauto tilalle sitten

        Alan rapsia sammalta kuusen alla olevasta pystylyhty mesestäni, 800tkm mittarissa.Lattia kadonnut jo, mutta mese kuitenkin mulla.


    • type gay

      honda hinttti ja tuunattu type r on kuin kaksi marjaa mädästä pensaasta

      • Väärä palsta gay

        Mene gay oikealle palstalle hintteilemään.


    • TOTUUS MESESTÄ

      Noi Mersut on ainaki 140 kertaa huonompia muihin verrattuna, kts. taloussanomat. Ei kantsis marsu pellen kehuskella.

    • audimies 88

      onkohan ees paskempaa romua olemassa kuon accord, vikoja en edes ehdi luettelemaan, kun kori ehtii ruostua alta pois, verkonpainoksi ostaisin korkeintaa tommoisen muovilelun. Ostakaa pojat kunnon autoja kuten Audi,Volvo tai mese älkääkä kasvattako niitä elimiänenne niillä tuhnuilla ja vielä huomautukseksi, vain todellinen honda ääliö alkaa puolustaa accordia kun ei oo varaa muuhun, niin pitäähän sitä nyt vähä puolustaa, ettei tuu paha mieli ja yrittää saada muutkin uskomaan, että accordia voi kutsua edes autoksi, pikemminkin korjaamoiden ystävä ja ihmisten painajainen!!!

      Terveisin nykyinen audi mies joka on ei enää ikinä koskekkään hondan romuihin.

      • audimies 88

        Ostin audin, että seisoisi edes kerran elämässä.Muttei vieläkään...syntymävuoteni kuitenkin 88..


      • Saksan kakkaa

        Audi: ylihintainen alisuorittaja. Neliveto yhtä tyhjän kanssa, sisätilat olemattomat, ulkonäkö ja sisustus karmeat. Volvo on kiinalainen traktori, Mersu ruostuu ennenkun se on ajettu liikkeestä ulos. Honda on yhtiönä isompi kun nuo kolme mainitsemaasi nyrkkipajaa yhteensä.
        Maailman tärkeimmillä automarkkinoilla USAssa Honda pistää Audeille ja muille nazi-romuille kevyesti pataan. Siellä ymmärretään autoilusta huomattavasti enemmän kun Suomessa.


    • höhhööhöö

      Kuten sanoin, vain kateeliset honda kuskit puolustavat hondaa, samalla kun me audi kuskit nautimme laadusta ja nauramme muille:)

      • höhhööhöö

        Kuten sanoin, vain kateelliset audi kuskit haukkuvat hondaa, samalla kiroavat audin laaduttomuutta ja jatkuvia korjaamo laskuja.


    • asdfghjkjnbv

      sovitaan niin:D hahahaahh XD

      • asdfghjkjnbv

        Sovitaan niin että audi on surkein ikinä.


    • ugfess

      Jää sinä tänne hondaas puolustelee, minä menen audiini nukkuu:))

      • ugfess

        Jää sinä tänne, minä menen audiini homostelemaan :-D


    • <<<<

      HONDA IHAN OK MERKKI
      ITTE OMISTAIS PRELUDEN. ACCORDIN. CIVICIN JA PRELUDEN JA ACCORD WAGONIN

    • lerppamunat?

      Avautukaa, mikä aiheuttaa teissä sen Hondakateuden?

    • MB on nazin kakka

      Mercedes benz kuka perseelleen lens= itäsaksalainen kommunistinen ruostekoppi. Viiden vuoden käytön jälkeen helmat kukkii ja polttoaineensyöttö prakaa.
      Mese-faneilta valuu mämmi punttia pitkin kun McLaren-Honda antaa Mercedes-tallille päihin alkavalla F1-kaudella.

      • saahan

        Maksaa vitusti!


    • BUAHAHAHAAAAAA

      "Mersuja ei anneta edes koeajoon kaikille eikä myydä persaukisille " buahahahaa olet siis törmännyt asiaan et päässyt edes koeajolle ! BUAHAHAAAAA

    • LUSULUSULUSU

      Tällä palstalla ei ole yhtään Mersun tai minkään muun auton omistajaa. Auton saadakseen pitää käydä töissä tienaamassa palkkaa.

      • ei niin

        Se apukoululainen: äiteen koneella on milloin minkäkin omistaja! Isukilla velkanen pösöraato!


    • hinuri

      Luojan kiitos että ihmiset ajaa todella epäluotettavilla saksalaisilla merkeillä, onpahan meillä hinausauton kuljettajilla töitä.

    • Honda on pro

      Honda on paras automerkki. Mersut on ylihintasia ja yliarvostettuja paskoja, jotka ruostuu heti. Herätkää ja ostakaa HONDA!!!!!! Mersut on pallittomien amiksien paskoja romukasoja. Menkää mersukuskit kotiin kasvaa ja karvottuu.

    • Suvun merkki

      Kummisedällä on 50hp Honda Silverin perässä, Honda mönkijä, kaksi Honda agrikaattia, Honda lumilinko, Honda Accord ja vaimollaan Honda Civic.

      • Asentaja-82

        Mekaanikon kokemus, joka puhuu. Mersun ajettavuus on huippuluokkaa. Premium auto kerrassaan, jos sellaisesta tykkää. Itse tykkään erilaisista ajo-ominaisuuksiltaan. Honda on kestävä suhteessa kaikkiin muihin autoihin, joskin laatu ei ole enää kuin ennen. Honda on myös hyvä ajaa. Mersu on täysi floppi kestävyydeltään. Löytyy vikoja, joita ei edes tehdas löydä. Nyky hondissa vikana on öljyt kulutus ja ilmastointi kompressorit, sekä A/C releet (Omron). MB:n alusta on täyttä kuraa kestävyydeltään kuten yleisesti ottaen eurooppalaisissa autoissa (jälkimarkinointi). En jaksa luetella kaikkia vikoja, mutta faktat pöytään.


      • mikä kulutus?
        Asentaja-82 kirjoitti:

        Mekaanikon kokemus, joka puhuu. Mersun ajettavuus on huippuluokkaa. Premium auto kerrassaan, jos sellaisesta tykkää. Itse tykkään erilaisista ajo-ominaisuuksiltaan. Honda on kestävä suhteessa kaikkiin muihin autoihin, joskin laatu ei ole enää kuin ennen. Honda on myös hyvä ajaa. Mersu on täysi floppi kestävyydeltään. Löytyy vikoja, joita ei edes tehdas löydä. Nyky hondissa vikana on öljyt kulutus ja ilmastointi kompressorit, sekä A/C releet (Omron). MB:n alusta on täyttä kuraa kestävyydeltään kuten yleisesti ottaen eurooppalaisissa autoissa (jälkimarkinointi). En jaksa luetella kaikkia vikoja, mutta faktat pöytään.

        Honda mennyt öljynvaihtovälin yhtään lisäämättä.


      • osta toyota
        mikä kulutus? kirjoitti:

        Honda mennyt öljynvaihtovälin yhtään lisäämättä.

        sulla taitaa olla puurot ja vellit sekasi nii et huomaa öljyn vähenemistä kun jäähytysneste pääsee sekkaan :D


      • jaha seko
        osta toyota kirjoitti:

        sulla taitaa olla puurot ja vellit sekasi nii et huomaa öljyn vähenemistä kun jäähytysneste pääsee sekkaan :D

        On se sinun osamaksuranskiksessa. Hondaan ei tarvi öljyä lisätä.


      • Toyloota
        osta toyota kirjoitti:

        sulla taitaa olla puurot ja vellit sekasi nii et huomaa öljyn vähenemistä kun jäähytysneste pääsee sekkaan :D

        Kuka nyt jonkun turkkilaisen karvakäden toilootan ostaisi.Corolla, ohi pääsee porolla..


    • Toyota = Huonoin

      Nyt puhutaan laatuautoista eikä Toyotasta!

    • kaasuaperään

      Miten siinä nyt aina käy niin että ikivanha 2-litranen Prelude paalittaa Meset ja Audit liikennevaloissa? Ei tarvi kunnolla edes kepittää kun ne sakemannikotterot jää kun täi paskaan.
      Millä autolla Ayrton Senna kyykytti muita Formuloissa ja voitti kolme maailamnmestaruutta? Olisko ollu McLaren-Honda. Mäcki-Honda tulee taas ja näinköhän Mese-tallissa nieleskellään.

      • tämähän

        Aiheuttaa sen kateuden. Avaajakin kierii siinä ja postaa älyttömyyksiä!


    • Mannelavetti

      Taidat kirjoittaa omista kokemuksista.

    • deathsquadofficer

      Tänne tulee kaiken maailman vaseliiniperseet haukkumaan Hondaa.
      V.A.G.ina-kärryt on teiden tukkeena ja Meset ja Bemut sutii tyhjää valoissa.
      Erick Harris ja Adam Lanza ajoivat Hondilla. Niille kavereille ei kannattanu vittuilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      250
      2369
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1784
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      165
      1497
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      328
      1483
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1045
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      79
      889
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      175
      766
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      203
      702
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      700
    Aihe