Mikä on se Tiramisuun tulevan alkoholin nimi?
Se tietääkseni ei ole Amaretto.
Tiramisu
3
106
Vastaukset
- niinmontaerilaista
Kyllä se on perinteisesti amaretto-likööriä (karvasmanteleista valmistettua) Disaronno taitaa olla yleisin myyntimerkki. Toisaalta myös marsala-viiniä käytetään tiramisun maustamiseen, mikä kertoo tämänkin jälkiruoan muuntuvuudesta.
Tärkeintä tiramisussa on, että keksit eivät ole liian "märkiä" ja maskarpone-vaahto ei ole liian makeaa ja kahvi maistuu hyvin.
Esillepano ja tarjoilu on taas kunkin tekijän käsissä kunhan kaakaojauhetta ja suklaa-hippuja on riittävästi. - harkkopakastaja
Koko Suomi Leipoo sarjasta tämän kauden 4:s jakso, näet miten wannabee leipurit osaavat ryssiä Tiramisun , no ryssihän ne focacciankin *facepalm*
http://www.mtv.fi/lifestyle/ohjelmat/koko-suomi-leipoo/reseptit/artikkeli/tekninen-tehtava-jakso-4-tiramisu/4339736
Itse käytän aina amarettoa, Disaronnoa saa pienessä 5cl pullossakin.
http://www.alko.fi/tuotteet/002315/- silleenjadolleen
No Välipalakin teki kesällä tosi kliinisen "foccaccian" eli teki vehnätaikinan, jonka pyöritti pieniksi palloiksi ja asetteli nämä pallot vieriviereen pellille ja uuniin.
Kun taas Gennaro näytti miten se pitää oikeasti tehdä eli öljyiset sormet taikinaan ja taikina ronskilla otteella levittäen pellille. Mausteet, tomaatit ja oliivit raffisti painaen taikinaan, öljyä päälle, kohotus ja uuniin.
Itse teen pitsan suunnilleen samalla tavalla eli kohotettu, löysähkö taikina levitetään öljyisillä käsillä uunipellille, vähän jauhoa päälle, kohotus liinan alla lämpimässä paikassa, kastike ja täytteet pintaan ja uuniin 225 asteeseen noin 15 minuuttia. Pinta on rapea ja sisus kypsän pehmeä. Parasta pizza on oikeastaan kylmänä (varsinkin tomaattinen) makean maitokahvin kera nautittuna. Nautin sen usein dagenefter näin ja todellisuudessa se maistuu paremmalta kuin uunituore tekele.
Tiramisusta vielä - ihmettelen reseptin liivatetta - mielestäni se on aivan turha aines tiramisussa - tosin teenkin tiramisuni kermavaahdon,valkuaisvaahdon, sokerin ja mascarbonen sekoituksesta.
Tiramisu on suosittu jälkiruoka Euroopassa ja ihmettelenkin, miten ihmiset uskaltavat syödä niin paljon raakaa kananmunaa - toivottavasti se kaikki on salmonella-vapaata kuumennuskäsiteltyä munamassaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?
Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https2712606- 411421
En sitten aio sinua odotella
Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e731421Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"
Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan231179Hei, vain sinä voit tehdä sen.
Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change71154En vain ole riittävä
Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o271143Kuka sinä oikeen olet
Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej481136- 91131
Oon pahoillani että
Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(461083- 61042