Jokainen ihminen haisee /tuoksuu eämisensä hajuilta

heissan hej

Olen täysin kyllästynyt näiden maisemakottorien sun muiden uutishuoneisen kehittämään mylläkkään ihmisten hajuista Milloin tahansa eiköhän jossain välissä joku toimittaja vuosesta toiseen kauhistele ihmisten hajuja. Otetaanpa biologian kirjat kuin fysikka Kaikki tupaikamattomat haisevat vaikka eivät sitä itse haista. Kannatte mukana kotinne joka liian monilla on vanhan talon ominaishaju, valkosipulin haju, vaatteissa joissa kuljette kaikenlaisissa ilmoissa kuin istutte julkisissa jotka hätäsesti ehtivät kuivahtaa on haju jonka haistan Eikä ärsytä yhtään.

Te haisette monenlaisilta kemikaaleiltakin kuin aina samat kengät jalassa yleensä lenkkarit ette itse haista mutta voin kertoa että haisevat. Teistä lähteen varsinkin paljon juusoja kuin muita stokkan herkkuja trooppisista maista haju on yleensä wc.ä jälkeenne senmukainen. Sitten teidän käyttämät monivitamiinit sun muut luontaistuote lääkitykset siihen päälle. Hajua ette itse haista mutta kyllä vielä pahemmalta kuin savukkeita polttavat Sitten alkoholin kuin muiden luomuruuasta lähtevä jälkihaju jne. jne. jne.


Sanoisin että siellä toimituksissa täytyy olla liian vähän tekemistä jos vuosikausia ei viitsitä tarkistaa kuinka Elämiseen kuuluu erinlaiset hajut kuin tuoksutkin Te ette saa yhteiskunnasta hajutonta, mautonta, väritöntä jne. Alergiset kuin muutkin joutuvat hyväksymään että Ihmisten elämään kuuluu hajut, maut, tuoksut ja nythään rakennetaan heille juuri heidän tarvitsemiaan asuntoja mutta sanokaan minun sanoneeni vaikka siellä ei savukkeet tuoksu kuin mikään parfyymi Varmasti löytävät syntipukin joka heidän nenäänsä vaivaa Aivan varmasti kuten ovat kyylänneet nokka pitkällä mistä ovesta lähtee mikäkin haju Ajattelematta että heidän kannattaisi tiedostaa ovat ominaishajunsa sekä ymmärtää Elävänsä yhteiskunnassa ja ihmisten kanssa joilla yleensä on kaikki aistit talella heidänkin suhteensa.


Eläminen jättää jälkiä ja onneksi ympärilläni on elämisen "ääniä " jotka lemmikkikin tuntee omaksi siis täällä asuu muitakin kuin hän :) Voisin kyllä sanoa että pitkälle ovat eräätkin haisteluissaan menneet kerrostalossa kun aikaa on sellaiseenkin että hyvä kaverini kun lähtee aamulla hänestä jää jäljelle rappuun mielyttävä parfyymin tuoksu jos nämä toisten elämisen kuin hajujen tuottoja haistelevat eivät aamuisin sitä parfyymia haista se merkitsee samaa että eiole töissä. Siis meillä on niinkin "fiksua " jotka tosiaan uskovat että kun parfyymi ei tuoksu niin sittenhän se on kotona :)


Tähän nyt vain lopuksi että itse tuoksuin tänään voimakkaasti essential rich premier conditionerilta, collagen intensive moisturisin & firming hand cream sekä elizabeth arden cherry blossomilta :)

2

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hej då

      Eikä siinä vielä kaikki. Yleensä minusta huokuu myös tyyni valtameri riippuu sekä etelä-kiinameri riippuu päivästä muista meristä nyt puhumattakaan Viime aikoina kuitenkin olen itseni ymäröinyt etelä-kiinanmeren tunnelmilla kun haluan olla kuulematta joutavanpäiväisiä kuten kenekin hajuista Olisipa ihminen kehittynyt niin fiksuksi että tutustuisi omaan ominaishajuunsa ensin. :)

      • Anonyymi

        Flexipieruisuus kattaa vähintään kaksi tasoa, ylääänet ja alapuhinat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5650
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3587
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1710
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1702
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1166
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      839
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe