Kutsu tuli testeihin...

Taivaasta Manalaan

Rupes ahdistamaan ja pelottamaan ihan suunnattomasti tuonne testeihin meno.olen aivan varma että saan tuon bipo diagnoosin.Niin pitkään olen yrittänyt ymmärtää mun jatkuvia todella syviä masennus ja mania kausia elämässäni ja mitä enemmän mä tästä "sairaudesta" luen sitä enemmän saan vastauksia itselleni omaan käytökseeni.

Olen järkyttynyt ja vihainen.Eniten ärsyttää se miten vaikeaa elämää olen joutunut elämään eikä kukaan ymmärrä tätä.

Ystäviä ärsyttää mun käytös kun välillä "jätän" heidät ja välillä taas huolestutan mun hulluilla toilailuilla.Ei tää helvet*i helppoa ole mullekkaan ja nimenomaa mulle.Minähän tämän kaiken joudun ylläni kantamaan ja seurauksista vastaamaan enkä eroon pääse vaikka kuinka haluaisin.Hautaan mä tän kanssa menen.Minut voi kyllä jättää ja lakata olemasta kaveri jos olen niin paljon vaivaksi.Mä en tätä pask*a pysty jättämään.

Jatkuvasti saan pelätä milloin se masennus taas iskee ja kun se iskee niin mut peittää niin iso ja painava musta harso että en tiedä olenko mä enää elävien kirjoissa vai vaan kuollut jolla sydän kuitenkin vielä jostain kumman syystä lyö...

Sit taas voin hyvin...liian hyvin ja nään ihmisten ilmeistä kun ne katsoo mua oudosti "mikä tosta on muuttunut".Ihan kun en sais olla hyvinvoiva.Ihan kun mun pitäis olla kokoajan masentunut ja maassa ja voida huonosti.

Sitten kyllä huolestutaan ja sanotaan että mikä mulla on vaikka voin hyvin ja olen elämäni kunnossa.Kun masennus on päällä niin olen vaan muka omaitseni mutta silti törkeä kun vetäydyn niin pahasti,enkä halua olla kun vaan harvojen ja valittujen kaveri.En itsekkään tiedä mikä siinä on,kun masennusjaksoilla valikoin kaverini.Jotkut vaan vie liikaa mun energiaa,en pysty näkemään kun vaan muutamia ystävistäni joilta koen saavani hyvää ja positiivista energiaa itselleni.

Olen pahoillani että olen,jos olen hullu.Tämä ei todellakaan ole hauskaa paitsi silloin kun niinsanottu mania iskee...silloin mulla todellakin on hauskaa.Silloin mä olen maailmanvaltias,maailman kaunein,ihanin ja täydellisin.Pystyn mihin vaan eikä mikään pelota tai pysäyty mua.Rahaa palaa,päihteitä kuluu,irtosuhteita ja uusia ihmissuhteita syntyy pilvin pimein.

Siitä ihanuudesta kuitenkin aina seuraa se kuolettavan kamala masennus,jolloin kaikki ihanuuden hohto riistetään multa kylmästi pois ja mut revitään alimpaan helvet*iin kitumaan omatunnon tuskissa.Enkä mä todellakaan ole enää se maailmanvaltias.olen kamalin ja hirvein ihminen päällä maan.

Tätä mun elämä on ollut jo liian monta vuotta.

7

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Noviisi anonyymi

      Kokeilepa katsoa tv7 ohjelmia. Ihan oikeasti! Sieltä saatat löytää erilaisia asioita jotka auttavat elämässä eteenpäin. Ihan oikeasti. Toinen vaihtoehto on ihan keskusteluterapia.

      Toisekseen, myöhemmin voit funtsia sitä että miksi "jätät" ystäväsi välillä. Ei kai kukaan ole aina 100 prosenttisesti pelkkää hymyä. Joskus pitää olla yksin että osaa kaivata kavereita, ja sitten myöhemmin osaa antaa tilaa kavereille vaikka itsellä tuntuisi menevän huonommin.

    • Taas Mennään

      Ystäväni kärsii tuosta samasta sairaudesta. Nyt taas hän on katkaissut välit minuun ihan totaalisesti, ei edes syntymäpäiväonnitteluuni vastannut eikä hänestä ole yhtään mitään kuulunut sitten heinäkuun.

      Eikä tuo ollut ensimmäinen kerta kun hän on välit katkaissut minuun ja moneen muuhunkin. Viimeksi kun näin kävi, niin sain ystävyytemme pelastettua sillä että hän sattui tulemaan kaupungilla vastaan ja käytännössä pakotin hänet kohtaamaan minut ja pyysin hänet kahville ja siitä se ystävyytemme taas lähti sujumaan hiljalleen pala kerrallaan sitä jälleenrakentaen. Joka kerta nuo välien katkaisemiset ovat kuitenkin olleet entistäkin voimakkaampia ja pidempiä, eikä häneen ole saanut oikein mitään yhteyttä ellei häntä ole päässyt fyysisesti tapaamaan. Viimeksi oli jopa puhelinnumeronsakin vaihtanut eikä ollut antanut sen kuin siskolleen ettei vain kukaan ystävä saa häntä kiinni kun on taas nolannut itsensä.

      Joskus sen oliivipuun oksan pitäisi kyllä tulla myös sieltä biponkin puolelta eikä aina vain muiden pakottamana.

    • ....................

      Kaikilla meistä tulee elämässä vaikeita aikoja ja vastoinkäymisiä, mutta muista se ettet ole yksin. Sinulla on ystäviä joiden kanssa jakaa niin surut kuin ilotkin. Älä työnnä ystäviäsi pois kun sinulla on vaikeaa, vaan yritä edes jollain tapaa pitää heihin yhteyttä. Liian moni bipo, minä mukaan lukien on menettänyt liikaa ystäviään ja jopa rakkaitaan sen takia että on vain halunnut eristäytyä ja mieli ei ole tehnyt mitään tai jos on menojalkaa vipattanut liikaa, niin unohtanut osan ystävistään täysin ja juossut vain niiden menevämpien ystävien kanssa ympäriinsä.

      Aika jännä tuo edellinen kommentti tuossa yläpuolella. Minullekin on käynyt niin että ystäväni on pelastanut ystävyytensä tarraamalla käteeni kaupungilla ja pakottanut minut kohtaamaan hänet häpeästäni huolimatta. Ahdistus oli kyllä ihan järkyttävää tuolloin, mutta onneksi hän oli päättäväinen ja saan kutsua häntä edelleen ystäväkseni, toisin kuin niin monia muita jotka olen luotani poistyöntänyt viime vuosien aikana.

    • hullu125

      Mie en oo aikoihinnjaksanu ees lukea näitä palstoja tai mitään muutakaan tietoa tästä aiheesta. Minuu vaan väsyttää tää. Miks toisten (miun ja siun) pitää nähdä kauheesti vaivaa että pystyis elämään NORMAALIA elämää. En mie vaan vittu jaksa! Se paska tulee kuitenkin, se masennus tulee, se mania tulee. Ihan sama mitä mie teen. Ja mie tiiän että tätä pitäs hoitaa mut pitääks miun kärsiä koko ajan? Pitääks miun kärsii se masennus ja kärsiä sillonkin kun olo olis parempi? Sitä maniaa kaikki pitää pahana mut sillonhan kaikki on hyvin. Ainakin jollain kieroutuneella tavalla. En mie tajua miten tän kaa voi elää. En vaan jaksa.

    • ÄläSönkkää

      Oletpa vittumainen luonne. Yrität vielä oikeuttaa vittumaisuutesi keksityn sairauden alle.

      • mee_hoitoon

        Sä olet itse narsistinen sosiopaatti.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe