Miehet on narsisteja

Nainen täällä

Ei uskalla ketään tavata kun miehet on sekopäitä naristeja.

18

254

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä narisee

      Naristinpa hyvinkin:)

    • flahtöahö

      Heh, joku just tällä tai sitten tuolla "tapasimme suomi24:ssä" listasi naistyyppejä, ja yksi oli tämä, joka sanoi kaikkien miesten olevan narsisteja. Ettet vain yritä suinkaan provosoida. ;)

      Itselleni ei ole kohdalle osunut, netissä eikä livessä. Siis toki aina joskus jossain joku, mutta en ole ihastunut tai edes treffannut sellaista. Lienee auttamassa se seikka, että elin lapsuuteni narsistisia piirteitä omaavan isän kanssa, joten haistan jo kaukaa.

    • 25'å8

      "Ei uskalla ketään tavata kun miehet on sekopäitä naristeja."

      Yksinkertaista! älä tapaa sitten.

      • narskun kanssa elänyt

        Eivät kaikki ole. Uutta vain putkeen, jos sellaisen tapaa.


    • 12+16

      Toki eivät kaikki ole. On tarjolla myös yksinäisiä vassyköitä, jotka joko säikäyttävät iilimatomaisella pikainnolla tai flegmaattis-depressiivisiä keskivartalon rakentajia, jotka eivät kuukausiin-vuosiinkaan osaa päättää, uskaltaisivatko suhdetta rakentaa vai ei.
      Ja rutiköyhiä moniongelmaisia, jotka mielellään muuttaisivat luoksesi pikaisesti.
      Että valinnanvaraa on runsaasti meille naisille (hymiö).

    • 20 + 17

      Narsismista en tiedä, mutta naisissa on ainakin valtavan paljon henkisesti epätasapainoisia. Tunnetilat ja mielipiteet vaihtelevat nollasta sataan ja idästä länteen täysin varoittamatta. Asioista ei osata keskustella, vaan jos jokainen yksityiskohta suhteessa ei mene prikulleen naisen päässä olevan ennakkokäsikirjoituksen mukaisesti, tulee hepuli. Ja miehessä on vikaa. Kaikessa muussa on vikaa, kun se ei taivu naisen päänsisäiseen malliin. Mukavana bonuksena voi olla vielä pinttynyt tapa hoitaa kaikki keskustelut huutamalla ja jatkuva draaman hakeminen tyhjänpäiväisistä asioista, koska muuten ei ilmeisesti koe elävänsä tai jotain. Tämä voi tietysti olla edellisistä paskasuhteista opittua, mutta nainen ei osaa enää muuta tapaa toimia suhteessa ja pitää kaikkia tulevia miehiä syyllisenä asioihin, jotka ovat juontuneet puhtaasti hänen omista surkeista miesvalinnoistaan aiemmin. Sellaista.

    • 4+13

      On kyllä huvittavaa, kun ensin pyydetään ja halutaan tutustua.. Sitten kun kertoo naisille rehellisesti itsestään ja elämästään ja leimataan "tarrautuvaksi iilimadoksi" ja lopetetaan yhteydenpito sanomatta mitään. Itsellä meni maku hyvin nopeasti touhuun tuon takia ja onneksi siirryin "metsästykseen" tosielämässä. Se taitaa on naisten biologisessa rakenteessakin, että rauhallinen ja huomioiva mies ei herätä mitään intohimon tunteita. Ihmetyttää vain, että miksi naiset sitten etsivät seuraa netistä, sieltä todennäköisesti löytyykin vain sellaisia miehiä joilla on vaikeuksia saada naista arkisissa piireissä..

      • Ounounou

        No. Olitko turhan innokas vai mistä tarrautuva iilimato nimitys voisi johtua? Ei se varmaan ihan turhasta tule??


      • 13+1
        Ounounou kirjoitti:

        No. Olitko turhan innokas vai mistä tarrautuva iilimato nimitys voisi johtua? Ei se varmaan ihan turhasta tule??

        Se tulee siitä, että nainen ei ole tositarkoituksella liikkeellä. Silloin on helppo leimata kaikki parisuhdetta oikeasti etsivät miehet iilimadoiksi, läheisriippuvaisiksi, ripustautujiksi ym. jotta niistä pääsee hyvällä tekosyyllä eroon ja voi huolettomasti jatkaa sinkkuutta ja valittaa ettei miehiä löydy.


    • hope män

      Niin, sitä tämäkin nainen ihmettelee että miksi minä olen etsinyt seuraa netistä. Tilapäinen mielenhäiriö tms.

    • mä en tavannut

      narsistia / teja - vain muutaman erittäin itsekkään. kuten yllä eräällä itsellä sama kokemus, ex esimies...

      tuo narsisti sanan viljely alkaa ärsyttämään ainakin itseäni kun sellaisen alaisuudessa joutui reilu kolme vuotta työskentelemään ennenkuin johto puuttui tilanteeseen. sekin tapahtui vasta kun kyseisen esimiehen alaiset alkoivat fyysisesti ja henkisesti reakoimaan huonoon oloon - kukin tavallaan. se mistä tiedän että kyseisestä asiasta on virallinen lääkärin lausunto on se että kyseinen esimies tuli meille mesoamaan "hänen savustamisestaan, mustamaalaamisestaan jne..." lähtiessään vielä raivosi kyseisestä väärästä lääkärinlausumasta - joihin syyllisiä oltiin tietenkin vain ja ainoastaan me - kiittämättömät ja kateelliset alaiset... jne - puistattaa vielä viiden vuoden päästäkin kyseinen kohtaus.

    • Tympii narsistisuus

      Tiedän minäkin mikä se todellinen narsismi on ja erttäin harvoihin olen törmännyt mutta esim. naispuolinen työ"kaverini" on osaa manipuloida ja vetelee oikeista naruista ja oma esimieheni ei uskalla puutttua asiaan kun pelkää häntä ja osaa oikeissa paikoissa vetää sitä naiseuttaan esille krokotiilin kyynelillä.

      Tämä nykyinen muotivillitys miehiä narsisteiksi leimaavista jutuis alkaa tympiä.

      Se että naisethan hakee hyvän itsetunnon omaavia miehiä ja kun on eräällä laillla johtavassakin asemassa työelämässä niin sisältäähän se eräällä tavalla pikkasen narsistisuutta ja onko se sitten täysin väärin?

      Se että parisuhteidenkin erotilanteissa miehet heti leimataan narsisteiksi kun kaikki ei menekkään tämän naisen pillin mukaan vaan pitää puoliaan lasten asioitakin päätettäessä niin sekö miehessä tekee narsistin?

      Tämäkin aloitus oli niitä typerimpiä ja leimaavia kun miehet eivät lähde jopa treffeille!!!
      Kyllä moni mies vaistoaa ap:n kaltaisen negatiivisenkin ajatusmaailmankin ettei lähde aikaansa kuluttamaan treffeille.

    • 1-> <-1

      miehet on nars...... sanoi nainen nars......

    • ilkka kukkanen

      Älä sitten valita ja yleistä.

    • MINÄ YMMÄRRÄN SINUA

    • Hellerin

      on kokemuksi suomalaisista ja ulkomaalaisista miehista.Olen sinkkuna ihan huvin vuoksi kokeillut niin sitä kui tätä.Lopputulos vuosia varrella voin kertoo että suomalaisesaa miehessa on narsisti piirteitä tosi vähään.Ulkomaalaisissa voin kertoo että kaikilla see narsisti luonne.Olen itsekseen mietinyt että mistä see johtu että näin on.Ei ole muuta keksinyt vain sen että paljot ulkomaalaiset tulee tähään maahan nii huonoista olosuhdeistä.Heti jonkun kanssa naimisiin väkisin ja edelliset oireet hoitamata ja avioliitto onkelmat kaupaan päälle.Kukaa tästä tervenä pysyy.Ei tarkoita muslimeja neitä ei koskee tikullakaan ainakin minä.

    • ruttunen

      Koko narsisti-käsite on aika ongelmallinen. Siihen on ympätty kaikenlaista rasittavaa, itsekästä ja sietämätöntä käyttäytymistä ja asennetta johon varmasti jokainen jossain määrin joskus sortuu. Ja todella, se että asiat ei mene oman mielen mukaan ja tulee toisen kanssa erimielisyyttä EI tarkoita sitä että toinen olisi "narsisti".

    • tomppaaaaa

      Päijät-Hämeessä yks narsistinen mies etsii taas uutta uhriaan.. Varokaa, käyttää surutta hyväkseen ihan kaikkea... ei omaa omaatuntoa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe