Ebola tarttuu pisaratartuntana...

Pisaratartunta

Mikä siinä on, kun THL ja muut terveys instanssit salaa, eikä myönnä sitä, että ebola tarttuu pisaratartuntana, kuten flunssa, kun sairastunut aivastaa, niin syljen ja muiden syljen eritteiden mukana ebola virus leviää.
Sitähän terveys viranomaiset ovat toitottaneet, että ebola leviää potilaan eritteiden välityksellä, kuten syljen, jos henkilö koskee potilaaseen.
THL ja muut terveys viranomaiset vois selventää, että mitenkäs se ebola virus katoaa siitä syljestä, kun se aivastuksen mukana leviää.

Terveys viranomaiset nyt ihmettelee, kun lääkäreitä ja hoitohenkilökuntaa sairastuu ebolaan, vaikka on avaruuspuvut ja hengitys suojaimet päällä, niin siitä huolimatta sairastuvat ja vieläpä jankuttavat samaa, että ebola tarttuu erittäin huonosti.
Kyllä tavalliset kansalaiset tietävät, että ebola tarttuu erittäin helposti eli tästä voidaan vetää se johtopäätös, että kansalaiset ovat viisaampia.

Aika erikoista kasinaamaisuutta terveys viranomaisten taholta, että väitetään ebolan tarttuvan huonosti, että jos ebola tartunta epäily ei olisi paljastunut heti vääräksi hälyytykseksi, niin sairaalan klinikalla olisi alettu valmistella ilmaeristys huoneita ebola potilaita varten.
Eivät tainneet terveys viranomaiset tajuta, että tässähän he paljastivat ebolan leviämis tavan, jota eivät myönnä eli ebola leviää ilman välityksellä, kuten flunssa.

5

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Polttohautauksia

      Molemminpuolinen MATKUSTUSKIELTO laitettava heti voimaan Ebolamaihin ja niitten naapureihin. Tehostetut turvatarkastukset ja pikakäännytykset satamiin ja lentoasemille. Myös aikaisemmin maahan saapuneet ebolamaitten matkailijat karanteeniin. Pitää ottaa huomioon myös että taudin levittämininen saattaa olla joittenkin ryhmien intresseisssä.

      • pahalta näyttää

        Näitä maita ei voi sulkea oman onnensa nojaan. jos näin tekisi ebola leviäisi entisestä nopeammin ja tavalla tai toisella se olisi maailmanlaajuinen. se on torjuttava siellä missä se on pahimmillaan jos aika ja varat riittävät. siitä olen samaa mieltä että tässä on kyse tahallisesta toiminnasta joittenkin taholta


    • 18+9

      Tota, nämä sairastuneet hoitajat ovat todennäköisesti riisuneet suojapuvun väärin, jolloin kontaminaatio on sattunut. Tautihan tarttuu eritteistä ja kun siitä saastuneesta puvusta pääsee potilaan eritettä hoitajaan , niin taudilla on mahdollisuus tarttua. Ei se hengitysilmasta ole tullut.

    • Pisaratartunta

      http://yle.fi/uutiset/miten_ebola_oikein_tarttuu/7529448

      "Ihmisestä ihmiseen virus siirtyy eritteiden eli veren, syljen, virtsan ja seksikontaktin välityksellä. Jos sairastunut ihminen esimerkiksi hieroo silmiään ja saa ruumiin eritteitä käsiinsä, virus voi tarttua hänen koskettamiinsa ihmisiin tai hänen koskettamistaan pinnoista muihin ihmisiin.
      Ilmatartuntana Ebola-virus ei sen sijaan leviä. Siten Ebolan tartuttavuus on loppujen lopuksi aika huono eikä se tartu yhtä helposti kuin esimerkiksi influenssavirus, Helve toteaa.

      Jos sairastunut yskii, yksittäistapauksissa virus voi levitä pisaroina välittömässä läheisyydessä olevaan ihmiseen, jos tämä saa sairastuneen sylkeä päälleen, Helve kertoo."

      Aika erikoista selittelyä, ettei virus muka tartu pisaratartuntana, mutta tarttuu kuitenkin syljen eli pisaroiden välityksellä ja jos sairastunut yskii ja läheisyydessä oleva saa sairastuneen pisaroita ylleen, niin sairastuu.
      Eikö vieläkään myönnetä sitä, että ebola tarttuu pisaratartuntana, kuten flunssakin.
      Asiaa vaan vähätellään, kaarrellaan ja väitetään, ettei muka leviä ja tartu, varmana tarttuu ja leviää pisaratartuntana.

      • Tällainen....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe