Esa Nummelan kokoama bändi = Dingo?????

kyselijä.

Naamakirjassa luki että Dingossa soittaa nykyään Esa Nummelan kokoama bändi?? SIis mitä helvataa toi tarkoittaa???? Onko siis koko DIngon porukka vaihtunut?

36

438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nummela ja kela

      Mten joku esa nummela voisi koota dingon, lienee joku vitsi tai väärinkäsitys:))))))

    • Romble

      Missä näin luki? Olisi kiva tietää ketä esim. Neumann triossa soitti Porissa?
      Luulisi voivan pitää paikkansa tuon Esa Nummela jutun ainakin jossain määrin.
      Dingo siirtyi Magnumliven myyntiin ja kyseinen herra tuon toimiston palkkalistoilla häärii. Nyt se kokoonpano sinne nettisivuille kiitos.

    • karua touhua

      Asiasta on ihan virallinen ilmoitus facebookissa dingon uusilla sivuilla? aika raju veto jos koko bändin kokonpano vaihtuu taas.

    • Fan1

      On salaperäistä touhua. Mikä on miehiään Nummela? Miten Nummela on kasannut bändin? Miksei Neumann ole sitä kasannut. Onko bändillä minkäänlaista sielua jos se vain kasataan kuin Popstars bändit aikanaan?
      Dingohan oli 80-luvulla nimenomaan bändi jonka sielu sai sen loistamaan.
      Mitä tämä touhu on? Jos uusia hienoja biisejä on luvassa niin annan tälle siunaukseni.

    • Romble

      Kerta nyt on uudet naamat taustajoukoissa, jotka hoitavat nettisivut ym. kuntoon. Niin tätä päivää ei ole tällainen "salailu" ellei olla tekemässä jotakin todella yllättävää. Neumann/Dingo touhuja aina vaivannut tällainen fanin näkökulmasta ettei mistään tiedetä mitään. Tämä asia olisi sellainen joka olisi syytä saada kuntoon. Miksei keikkamyyjän sivuílla kerrota kokoonpanoa. Sisällön luulisi vaikuttavan ostopäätökseen.

      Erittäin sääli jos koko bändi on vaihtunut. Erityisesti jään kaipaamaan Erik Valkamaa jos hän on lähtenyt.
      Ainut mikä tietysti olisi positiivista tässä kokoonpano muutkosessa jos ne biisit jatkossa soitettaisiin niin kuin ne orkkis kokoonpanollakin soitettiin. Iso sääli on myös se, että Dingon soundin yksi peruspilari on koskettimet ja ne ei ole vuosiin olleet sinne päinkään. Viimeisin kosketinsoittaja Jani Hölli soittelee mitä sattuu ja soundit ovat hirveät/muoviset. Niitten pitäisi olla "maalailevat".
      En ymmärrä miten Vain elämää sarjassa talon bändi kuulosti enemmän Dingolta
      "satasen laina" biisissä kuin "oikea Dingo" vuosiin. Ei voi olla noin vaikeaa ammattimuusikoilta saada soundeja kohdalleen. Kosketinsoittajaa Dingossa ei tänä päivänä edes tarvitsisi ilman Levotonta tuhkimoa. Olin kesällä katsomassa Dingoa ja kosketinsoittimet eivät toimineet Sinä ja Minä biisin aikana ---ei haitannut mitään. Eli se kertoo jo olennaisen soundin muutoksesta.

      En ihmettele, että Dingon kokoonpano muuttuu. Vaikka miten ammattilainen olisi
      niin kyllästyttää varmasti vetää samaa settiä viisi vuotta. Samoiten se kyllästyttää sellaista fania joka on käynyt katsomassa n. 40 keikkaa. Viimeiset kymmenen keikkaa tässä viime vuosina ovat olleet täysin samanlaisia settilistaltaan ja kaikilta "improvisoiduilta" osuuksilta. Itse totesin tänä kesänä että keikka jäi varmaan viimeiseksi vuosiin jos meininki ei muutu todella rankasti.

      Ettei pelkkää huonoa: niin keikat varmasti toimivat niille jotka kerran käyvät bilettämässä tai vaikka sen toisenkin kerran. Hittiä hitin perään ja kaikki laulaa.
      Itse ei vaan sitten enää löydä niistä sisältöä.

    • Fan1

      Oikeassa olet.
      Syntikka puolella ongelmana on se että uusista laitteista ei saa kovinkaan helposti taiottua 80-luvun soundia. Ainoastaan vuonna 2005 Dingossa soittanut Välimäki on siinä onnistunut. Ei onnistunut edes pave 90-luvulla.
      Se on siis edelleen mahdollista mutta vaatii hirveästi töitä ja teknistä tietämystä laitteista ja niiden toiminnasta. Tää Höllihän nyt soitteli ihan mitä sattuu. takaisin Leewingsiin, kiitos.
      Toivottavasti Valkama kuitenkin jatkaa bändissä, mies on huikea kitaristi.
      Mutta on kerta kaikkiaan kummallista salailua, ymmärtäisin tämän ainoastaan siinä tapauksessa että nyt valmisteltaisiin huolella alkuperäisen bändin paluuta keikoille uuden levyn saattelemana, mutta näinhän ei ole.

    • Wau wau

      Onko ohjematoimisto nyt oikei ladannut isoilla panoksilla ja kirjoittanut useamman viesti netin keskustelupalstalle Neumannin uudesta taustayhtyeestä. :-)

    • Fan1

      mä en ainakaan oo ohjelmatoimiston listoilla, mut jos joku maksaa mun kommenteista niin en laita vastaan:)

    • Ernst Vettori

      Kun solisti on ajoittain siinä kunnossa että tarvitsee taluttajan pysyäkseen tolpillaan, niin ei tästä ole suunta kuin alaspäin. Mutta toivotaan että tässä vain ajetaan Dingo telakalle We Want Moren toista tuotantokautta ajatellen.

      • 5+10

        Dingo on tehnyt jo niin monta comebackia ettei se jaksa kiinnostaa ihmisiä enää.


      • ......

        Mitähän siitäkin tulisi jos 80-luvun Dingo palaisi tuota tv-sarjaa varten tekemään uusia kappaleita?


    • Ernst Vettori

      Dingon/Neumannin uusi Facebook-sivu on kerännyt 153 tykkäystä reilussa kuukaudessa. Profiilikuvana on Oma Waterloon aikainen kuva, taustakuvana Humisevan harjun paluun aikainen kuva. Dingomanian sivuillekaan ei mitään uutta ole tullut vaikka ulkoasu on muuttunut ja levylistausta päivitelty. Eli eivät ne uudet tuulet paljon puhaltele.

      "Esa Nummelan kokoama bändi" jatkanee samanlaista kiertämistä kuin edellisetkin kokoonpanot. Keikkasuosio lienee tasaisen varma, levyt eivät myy yhtään, isoille festareille ei enää pyydetä ja välillä Neumann käy kertomassa jossain tv-ohjelmassa kuinka häntä heitettiin lihapiirakalla vuonna -85. Ketsuppi ja sinappi likasivat hohtavan valkoisen takin. Myös keikkapaikalta roudauslaatikoissa poistuminen mainitaan.

    • dingo rullaa

      No leipä tulee pöytään kuitenkin. Nummela on aika kova musamies joten on mahdollista että uuttakin Dingoa saadaan levylle.
      On Dingo ainakin Himos Areenalla talvella, ei sinne nyt ihan pienet bändit pääse soittamaan. Dingon keikoilla Himoksessa on aina ollut hyvin väkeä.
      Esim. Aikokoneen keikalla ei ollut kuin kourallinen väkeä.
      Isoille festareillekin Dingo kyllä pääsisi soittamaan, kyse on lähinnä rahasta ja soittaajankohdasta. Ei Dingo oikein sovi iltapäivän ensimmäiseksi.

      Muta poikkeus vahvistaa säännön. Olin Ruisrockissa vuonna 2001 jolloin Dingo soitti iltapäivä keikan ja nautti todella suurta suosiota. Yleisöä oli kenttä täynnä ja aurinko paistoi. Oli hyvä meininki.

    • erkki on

      Jatkaako Erik Valkama Dingossa?

      • 15+20

        Kukaan ei tiedä kun missään siitä ei kerrota. Ihme touhua tämä nykyisen Dingon tiedottamistouhu. Mikä bändi sellainen on jonka kokoonpanoa kukaan ei edes tiedä? Virallisilla nettisivuillakin vain Neumannista kuvia ja miksi Dingon diskografiassa on Oma Waterloo-levy? Miksei Neumann voi esiintyä vain omalla nimellään ja unohtaa koko Dingon kun nykyään ovat näemmä täysin sama asia. Dingo on selvästi nykyään sama kuin Neumannin sooloprojekti, Dingo-bändi on hajonnut jo vuosikaudet sitten.


      • !!!!

        Ei jatak, hänet ja Jani on erotettu kuulemma ilman syytä. näin lukee Dingo&Neumann official facebook sivulla.


    • tietoa kehiin

      on kyllä todella outoa touhua.

      uusi dingo on esa nummelan kokoama bändi??? mitä se oikein tarkoittaa???

      Missä valkama?

      • wtfwtf

        No niinpä. Eikö Nipa saa enää koottua bändiäkään itselleen? Ja kuka edes on Esa Nummela??


    • kipparipurjemies

      Tämä Esa Nummelan kokoama tuleva kokoonpano on mun mielestä se ainoa, oikea Dingo-kokoonpano!

      • 6+10

        Siis häh? Palaako the famous five todella yhteen kuten Neumann joitakin aikoja sitten lupaili? Että legendaarinen Dingo nähtäisiin lavalla 30-vuotisen uran kunniaksi.


    • ;))))

      No ei palaa.

      Nummela on kasannut jonkun bändin. Osa bändistä kaketi soittaa myös nipan triossa.

      Nummela nostaa dingon suosioon;)

    • hehhe3

      Pekkaperäsin sanoittamaan biisejä niin saadaan Dingo uuteen nousuun!

    • !!!!!!!

      se on ilmeisesti ( täysin varma en ole) Esa nummelan bändi joka soittaa myös Dingona.

      • eijei

        Esa Nummela bandin ohjelmistoon on kuulunut kyllä mm. Dingon biisejä. Mutta olisi aika erikoista jos tuo kokoonpano alkaisi esiintymään Dingona?


    • hiheis

      kuulostaa jo aika koomiselta viritykseltä:) Toivottavasti ei oo totta.

      Erikki kitaran varteen, wesmann bassoon, Jokinen remixistä rumpuihin ja Välimäki koskettimiin niin alkaa Dingo taas kuulostamaan Dingolta.

    • Turha kai toivoa että se kuuluisa kokoonpano palaisi?? Dingon olen nähnyt viimeksi vuonna 2008 ja Neumann Trion 2012. Ihan kelpo keikkoja sinänsä, Dingon tuolloisessa kokoonpanossa Ville Siuriainen rummutti niin että setti levisi. Ja 2012 keikalla nuoret naiset hyppäsi lavalle kuin wanhoina aikoina. :D

      Ihmetyttää kyllä liiallinen kokoonpanojen muuttaminen, etenkin kun neljä viidestä vaihtuu eikä sitä voi edes kertoa? Ja keikkamyyjä määrää kokoonpanon??

    • YÖ 1

      YÖ meni uudella virallisella listalla suoraan sijalle 1! Kyllä on pitkä matka Dingolla edessä jos haluaa samaan.
      Aina on Yötä ja Dingoa verrattu ja toivon todellakin että nyt on tulossa Dingon kova paluu ja miksei vaikka listojen kärkeenkin ohi Yön???

    • DDD

      Rakastin Nipa, Erik, Vesa, Jani ja Ville- kokoonpanoa. Livenä bändi ollut loistava, huonommilla keikoilla Nipa on ollut se heikko lenkki. Vesa ja Ville lähtivät itse, sille ei voi mitään. Ilmeisesti uusi keikkamyyjä sitten ehdottanut, että kasaa kokonaan uuden bändin. Jani kertoi, ettei Nipa ollut tätä vaivautunut hänelle ja Erikille ilmoittamaan vaan ovat muuta kautta saaneet kuulla. Vähän menee maku kyllä.

      • erkki takaisin

        On kerrassaan härskiä touhua!!! Jumalauta Erkki varsinkin on soittanut Dingossa niin kauan ettei hän ansaitse tälläistä kohtelua.

        Me äänestetään jaloilla emmemkä eikoille mene ennenkuin erkki on kitaran varressa, piste.


      • 17+14
        erkki takaisin kirjoitti:

        On kerrassaan härskiä touhua!!! Jumalauta Erkki varsinkin on soittanut Dingossa niin kauan ettei hän ansaitse tälläistä kohtelua.

        Me äänestetään jaloilla emmemkä eikoille mene ennenkuin erkki on kitaran varressa, piste.

        Kyllä! Joko Jonttu tai Erik kitaraan!

        Miksi muuten Jonttu ei soita enää Dingossa? Tai Pepe? Quuppa ja Pete erosivat, mutta Jontun ja Pepen tilanteesta ei koskaan ole mitään julkisuuteen tiedotettu. Pyydettiinkö heitä edes 2004-paluukiertueelle?


    • erkki takaisin

      Pyydettiin mutta he eivät lähteneet. Eve muistaakseni sanoi jossain haastattelussa että kaikkia pyydettiin mukaan. Siinä olisi ollut sauma että kaikki 6 suosion päivien muusikkoa olisivat olleet comeback kiertueella.
      Jos Erikin potkut pitävät paikkansa niin kyllä meni viimeisetkin sympatiat Neumannia kohtaan.

    • Nyt on nyt

      (Eiköhän) tämä "We want more - formaatti" heitti kuperkeikkaa loppuun asti, että olisi saanut tämän akuperäisen/oikean Dingon mukaan ohjelmasarjaansa.

      Eiköhän tätä nykyä/(jo pitkän aikaa) täytynee tyytyä kuitenkin tähän formaattiin, jossa Neumannin taustalla soittaa mikä taustaryhmä milloinkin?

    • erkki takaisin

      we want more formaatti olisi sopinut alkuperäisen Dingon paluulle juurikin 30v. juhlavuoden kunniaksikin. Kuulin että Quupalla olisi terveydellisiä ongelmia käsiensä kanssa ja rumpujen soittaminen ei onnistu.
      Ohjelmassa tehdään myös uutta musiikkia joten sekin apina olisi pudonnut selästä jos Dingo olisi ohjelmaan saatu.
      Edelleen kuitenkin mielessäni pyörii Erik Valkaman karut potkut jos ne nyt on totta. Toivottavasti neumann tulee järkiinsä.

    • Kaikessa soi Blues

      Eikö Valkaman taustat ja musiikillinen rakkaus ole Blues...
      Sitä soittamalla ei toki pysy - ainakaan Suomessa - leivässä.

      Mikäli Valkama ei jatka "Dingossa = Neumannin bändissä", niin kyllähän tuon tasoinen kitaristi jostain muualtakin saanee hyvän työpaikan.

    • josee77

      Bändeillä on elinkaarensa ja uusi bändi on uuden alku. Jospa se tois ryhtiä ja uutta virtaa tekemiseen. Aika pysähtynyt on Dingon ura ollut viime vuodet. Keikkoja silloin tällöin ja edellisestä levystä aikaa jo monta vuotta. Juhlavuosi 2014, dingo 30v, ei tuonut mukanaan mitään uutta. Ei kirjaa, ei levyä, ei konsertteja, ei mitään.
      Eihän kokoonpanomuutokset mukavia ole ja väliin joudutaan potkiin pihalle myös hyviä soittajia, näin on käynyt myös yössä ja popedassa, mutta niistäkin selviää.

    • erikki takaisin

      neumannin ansiotulot olivat vuonna 2013 isommat kuin esim. Olli Lindholmin.
      Ihan hyvinhän Dingolla siis menee. Sieltähän rahat Nipalle tulevat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe