Ystävät ovat omistushaluisia

Filipussi

Läpi elämän jatkumoa omistusoikeudesta ystävyyteen. Kuvaile tuntosi , ystävä.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko samanlaisia

      Omistushaluisista sukulaisista on kokemusta kun perheelliset vaativat kaiken ajan koko ajan esittäen vaatimuksiaan ja tuuppaen kakaroitaan hoitoon niin ettei vanhemmilla jää ollenkaan aikaa lapsettomille lapsilleen.

      Ne eivät ota huomioon että on muitakin ihmisiä tässä maailmassa. Minkä ihmeen takia se kakara tekee ihmisen sellaiseksi, etuoikeutetuksi niin että voi talloa muut ihmiset suohon?

      Me yksineläjät lapsettomat voisimme olla monta kuukautta tai vuosiakin kuolleena eikä kukaan kaipaa tai kysele ellei ole omaisuutta niin silloinhan haaskalauma kyttää koska se kuukahtaisi.

      En voi mennä vanhemmilleni silloin kun siellä on lapsia kun he eivät anna aikuisten keskustella ja ovat heti mustasukkaisia. Ei kiinnosta katsella lasten temppuilua ja kiinnittää vain niihin huomioo kuten ne vaativat ja jos ei ole kiinnostunut niin ne kuritta kasvaneet kakarat ovat todella törkeitä juuri niin kuin vanhempansakkin.

      Ongelma on mennyt niin pitkälle etten kaipaa vanhempiani enää ollenkaan enkä käy siellä. Ainoa hyvä puoli tässä on se että olen itsenäistynyt niin että vanhempieni kuolema ei surettaisi eikä tuntuisi yhtään miltään. Olen tehnyt surutyöni ja haudannut ne ajat sitten jo. Kiitos tästä omistushaluisille lapsiperheille.

      En ole ajatellut koskaan tekeväni edes pakkolasta kilpaillakseni kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Miksi lapsiperheen pitää aina olla etusijalla eikä koskaan ajatella muiden ihmisten tunteita? Koskaan ne eivät kysy sopiiko niin että muiden täytyy aina väistää heidän tieltään. Heidän etunsa ovat aina etusijalla ja kaikki muut joutuvat joustamaan. Jos meillä oli sovittu tapaaminen niin aina se peruttiin eikä edes ilmoitettu kun oli kakarat tuupattu äkkiä etukäteen ilmoittamatta. Katkaisin välit kokonaan pariksi vuodeksi niin johan alkoi äänikellossa muuttumaan. Puhelimet suljettiin eikä oltu tavoitettavissa silloin kun tapasin vanhempiani. Minä sanelin ehdot niin että jos haluatte nähdä niin loppuu kusettaminen ja pettymysten tuottaminen.

      Olen erilainen ihminen ja sitä on vaikea hyväksyä. En käytä ketään hyväkseni enkä anna itseänikään käytettävän. En elä sen takia että kilpailisin täällä jonkun kanssa. Olen ehdoton että jos jotain sovitaan niin se pitää. Jos sopimukset alkaa lipsua ilman mitään todellista hätää niin sanon itseni irti sellaisesta suhteesta oli sitten omaisia tai ei. Omistushaluista luonnetta en omista vaan ennemmin toisinpäin, vetäydyn mutta jatkuvaa pettymystä en siedä. Itse en tee sellaisia sopimuksia tai tapaamisia mihinkä ei tosissaan sitoudu tai tietää jo heti ettei niitä pysty noudattamaan. Terveydelliset esteet ymmärrän mutta en muita.

      • Filipussi

        Seurallisuus ja ihmissuhteiden ylläpito on usein tasapainoilua. Tarkoitin omassa aloituksessa toisentapaisesta jojoilusta ystävyyksien ja heidän ystävien kanssa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen; ei ole yhtä ainoaa syytä siihen, miksi ystävät ajautuvat erilleen... vaikuttavina osapuolina ovat varhaisaikuisuudessakin vanhempien mielipiteet aikuistuvan lapsensa tekemisistä. Omistusoikeus ystävyyteen voidaan purkaa vain pätevien todisteiden nojalla §)

        Sinun kertomus kuulostaa minusta tosi vieraalta. Lastenkasvatus on kovin haastavaa ja vanhempien voimia koetellaan monelta taholta, joten pieni ymmärrys heidän suuntaan on kait paikallaan. Sinä olet vahva luonne, kun et suostu pelinappulaksi sukulaisillesi. Niin monet menevät virran mukana, koska eivät tahdo riidellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe