TYÖSOPIMUS

LLLLLLLLLLLLLL......

on aina kirjallinen, mutta ongelmaksi tulee työnantajan määräämä vapaapäivä jos pekkasia ei kerry ja niitähän ei kerry, jos 7.5h työpäivä.
Siellä missä minä olin, pulju oli kiinni kesällä, niillä, joilla ei ollut kertyneitä lomia, olisi pitänyt tehdä sisään ne päivät, sama oli joulukuussa joulun ja uudenvuoden välissä, kukaan ei pistänyt vastaan, paitsi minä, pidin palkattomana, sanoin aika tylysti, vapaapäivinä on muutakin tekemistä.

13

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LLLLLLLLLLLLLL.....

      Osaako kukaan vastata, minusta jos pekkasia ei kerry, työnantajan määräämät vapaapäivät on palkallisia.....vai ?

    • LLLLLLLLLLLLLL.....

      lukeeko näitä kukaan ?!?

    • LLLLLLLLLLLLLL....

      Yritin etsiä metallin tessistä kohtaa, mutta ei siellä edes kerrota 7.5 tunnin työpäivistä 37.5 h viikkotunneista, toisaalta se yhdistettiin työaikaliukumiin.
      Mikkelissä aikoinaan työaikaliukumia oli, mutta oli myös 8h työpäivä ja 40h viikkotunnit.
      Edellisessä työpaikassa kuuntelin ihmeissäni, jotain päivien sisäänteoista, työnantaja laittaa työpaikan kiinni viikoksi, työntekijät laitetaan pitämään kesäloma sillä viikolla tai jos ei ole, teetetään se viikko sisään.....tosin minä en tehnyt koskaan mitään sisään.
      Tämä työnantaja oli aikoinaan ilmoittanut, ettei ole varaa antaa pekkasia, teetetään 37.5h viikkotunteja, niin ei tarvii antaa pekkasia, mutta tämä kun työnantaja siten määrää työpaikan kiinni olosta, en tiedä.....en ole koskaan kuullut......AUTTAKAA !

      • 3476

        Veikkaan että palkkakin on joku hikinen 13-14€ tunti. Lähe v...un heti sieltä!.


    • VAIKENE JO

      Teet niin kuin pomo käskee, yksinkertaista. Jos ei käy niin tilallesi kyllä tulee hetkessä satoja innokkaita joille käy.

      • Satoja.....

        Innokkaita, joo.....siellä pyörii samat työntekjät, välillä ottavat lopputilejä, palkka niin huono.
        Kutsuvat takaisin uhkaavat karenssilla...sellainen paikka.
        Metalli tes ei tunne edes 7.5h työpäiviä


      • vaikene en koskaan

        Onneksi niitä hölmöjä on tulossa tilalle, mutta kun työntekijä suostuu kaikkeen mihin hänen ei tarvitsisi suostua, syö hän itseltään omaa leipäänsä...nyt on sellainen tilanne, että työnantaja on irtisanonut minut jo ja todennut minut ammattitaidottomaksi, miksi työnantaja väkisin yrittää minua takaisin, vaikka on saanut oman dokumenttinsa, etten omaa ammattitaitoa heidän kysymään työhönsä....en ymmärrä enää mitään.
        Siinä työpaikassa on niin paljon sanomista, että kohta on muutettava paikkakunnalta, työnantajaa pakoon.


      • noin vastaa....

        vain työnjohtaja tai omistaja......asia mistä puhuttiin tässä palaverissa, ei saa levitä kahvihuoneeseen, sanoi työnantaja ):


      • hohoh......

        Jos menee siihen, että tehdään kaikki mitä pomo käskee,välittämättä mistään säännöistä, voitte käskee ne kiinalaiset tekemään minun työt ):


      • OJ ENEKIAV IE

        Metalliala on 15 vuodessa tippunut alemmaksi kun palveluala, metalliliitto on vuosi vuoden jälkeen ensimmäisenä hyväksyneet työehtosopimuksen ilman vastarintaa ja nykyään kun lukee niitä voi helevetin helevetti, paikalliset sopimiset.......7.5 tunnin työpäivistä ei puhuta mitään....minusta alle 40 tunnin työviikot tuli tasaamaan tunnit, joka päivä lyhennetään viikkoa, mutta se ei tarkoita sitä, että työnantaja saa temmeltää niitten vapaapäivien kanssa miten haluaa.
        Palvelualoillehan ne lyhemmät työviikot sopivat paremmin, päiviä ei tehdä sisään, koska työnantajan ei tarvitse koko ajan olla paikalla.
        Tämä työnantaja lukitsi työrukkasetkin lukkojen taakse ja pomoyhdyskunta käyttää niitä tyky kuntoseteleitä, mutta pomoyhdyskunta käytti niitä litteroitaan aamusta, joskus aikoinaan työntekijä tuli läpi pomojen kopista, kun työrukkaset oli lukkojen takana, pomot oli vielä unten mailla......ihmettelin, kun ovessa luki, että jos menet tästä ovesta läpi, korjaus otetaan tlistäsi.


    • EN VAIKENE KOSKAAN

      Sen virheenhän moni tekee, aina pitää kyseenalaistaa tai ottaa selvää, mikä on oikein ja mikä väärin, minulla meni puoli vuotta, kun minulla meni hermot

    • voehan vattu....

      Pittäisköhän muuttoo pakolaiseks jonnekkin, jossa saa myyä ommaa persettään, kuulostaa, ettei tavallisen tyämiähän / työnaesen puolta piä ku ite, se Vartiainenkiin pitäis lassota ja viiä näläkäpalakalla jonnekkin, jossa sille lyötäisiin leja kouraan, mitähän se ossais sillä tehä.
      Miusta alakaa tunnustaa, että haen muka töetä, käyn jossain muka tekemässä jottain ja suan taas lopputilin.....niin mä teennii, HAESTAKOO PASKA !

      • ANTEEKSIANTO

        Minä sain muistutuksen tänä aamuna, toivottavasti en liian myöhään, TOIVON NIIN älkää ihmiset herjatko kanssaihmisiänne.... , monella ihmisellä on varmaan samoja syitä kun minullakin, enhän minä ennen, mutta miksi nyt, no kirjoittaminen on helpompaa !
        PYYDÄN ANTEEKSI LOUKKAAMILTANI IHMISILTÄ JA POISTUN KIRJOITTELEMASTA TÄLLE SIVUSTOLLE,
        on minulla varmaan muutakin tekemistä !
        SELÄN TAKANA PUHUMINEN ON PAHINTA !

        ANTEEKSI !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe