Aina vaan kaveri

MinkoW

Mitä neuvoja antaisitte 21-vuotiaalle miehelle, ketä saa kyllä huomiota naisilta mutta aina vain kavereina! Ystävystyn helposti kaikkien ihmisten kanssa, mutta sitten kun mielenkiintoni herää enemmänkin nii aina saan vaan kuulla että olen liian hyvä kaveri? Mitä haittaa siitä oikein on, eikös ole parempi et tunnemme jo entuudestaan ja kumpikin tietää millainen ihminen toinen on...

12

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pappa jeesii

      Ootko liian kiltti ja kunnollinen? Jos olet niin siinä vika. Ole rohkeampi, enemmän särmikkyyttä. Jos mopo menee metsään niin ota vähän takasinpäin.

      Tee aloitteita ja osoita, että olet mielenkiintoinen. Ei siihen sitten mitään sirkustaitoja tarvita.

    • 17 + 5

      Tärkeintä on, että lähetät mies-viboja. Miehellä on omat mielipiteet ja tavat toimia, eikä hän pyytele niitä anteeksi tai tasoittele. Hän ilmaisee mielipiteensä reippaasti silloinkin, kun se poikkeaa seurassa olevien ihmisten mielipiteestä. Hän liikkuu omien tavoitteidensa ja aikataulujensa mukaan ja muiden on pyydettävä hänen aikaansa. Hän saattaa välillä käyttäytyä hieman karkeasti, miehille tyypillisellä tavalla, mutta oleellista on se, että se poikkeaa tietyissä asioissa naisen käyttäytymisestä, eikä siinä ole mitään vikaa vaikka joiltakin naisilta saattaa tulla pinnallisesti tällaista viestiä. Viehätys syntyy erilaisuudesta, ei samanlaisuudesta. Sinun kaveruutesi on ansaittava, eikä niin että olet aina valmis ämpäriksi toisen vuodatuksille.

      • ei vaan toimi

        tosi mies ei pystyisi käyttäytymään koskaan kuin nainenkaan, joten mitään tekotaiteellisia pelleilyjä on turha harrastaa, kuvitellen, että olisi pellestä parempi. Ei ole. Oikeasti kenestäkään kaksilahkeisesta ei voi edes saada naisviboja. Pikemminkin jos mies näyttää myös niitä feminiinisempiä puolia, voi löytyä herkemmin yhteinen sävel. Jos mies kuvittelee, että luolamiesöykkäröinti on jotenkin ihastuttavaa, voi palata kivikaudelle ja alkaa seurustella apinoiden kanssa.
        Tosiasiassa miehen käytös jo ilman tiedostamistakaan on niin erilainen naisen käytöksestä, että mikä tahansa ylimaskuliinisuuden korostus on vain miinusta.


      • 17 + 18
        ei vaan toimi kirjoitti:

        tosi mies ei pystyisi käyttäytymään koskaan kuin nainenkaan, joten mitään tekotaiteellisia pelleilyjä on turha harrastaa, kuvitellen, että olisi pellestä parempi. Ei ole. Oikeasti kenestäkään kaksilahkeisesta ei voi edes saada naisviboja. Pikemminkin jos mies näyttää myös niitä feminiinisempiä puolia, voi löytyä herkemmin yhteinen sävel. Jos mies kuvittelee, että luolamiesöykkäröinti on jotenkin ihastuttavaa, voi palata kivikaudelle ja alkaa seurustella apinoiden kanssa.
        Tosiasiassa miehen käytös jo ilman tiedostamistakaan on niin erilainen naisen käytöksestä, että mikä tahansa ylimaskuliinisuuden korostus on vain miinusta.

        Tekotaiteellisuushan tulee kysymykseen päinvastoin silloin, kun yritetään liikaa päästä naisen pään sisään ja esittämään jotain, mitä luulee naisen haluavan nähdä ja kuulla. Mies alkaa miettiä ja miellyttää liikaa, silloin luonnollinen dynamiikka häviää ja kipinä myös. Karkeudella en tarkoita huonoa käytöstä, vaan miehistä tapaa olla, joka joskus saattaa naisesta *tuntua* karkealta tai erilaiselta verrattuna siihen, miten nainen itse olisi tilanteen hoitanut. Ei siis olla ylimaskuliinisia, mutta ollaan mitä ollaan rennosti ja rehellisesti. Se oli se pointti tässä.


    • Hieman röyhkeämmin

      Minulla on nyt täydellinen poikaystävä. Hän on ihanan kiltti ja olemme kuin parhaat ystävät, MUTTA hän osaa olla myös ihanan miesmäinen, eli lähinnä seksuaalisesti röyhkeä. Tyyliin, olet ihana kiihoittava nainen, ja otan sinut nyt. Hän vie, minä vikisen, ja täysin tyytyväisenä.

    • ota huomioon

      Muistutampa vain tyytyväistä ja kaikkia muitakin, että mikä tahansa kontakti, mihin ei itse suostu (ja pelkän ein sanominen pitää riittää), on väkivaltaa, vaikka se naamioituisi miksi hyvänsä muuksi toiminnaksi. Rajan veto menee siinä, haluaako. Jos toisen painostuksesta tai pelosta tai jonkin uhan vuoksi suostuu, kyse on väkivallasta. Asialla on vakavakin puolensa.

      • Tastaja

        Hyvä pointti. Toisaalta pitää muistaa että "We should stop" or eri asia kuin "stop!"


      • Tastaja

        Aloittajan ongelma ei myöskään ole se, ettei Eitä ymmärtäisi. Hänen ongelmansa on päinvastainen eli mies ei uskalla osoittaa seksuaalista kiinnostusta, koska ei usko naisen Kyllä-signaaleja todeksi. Näin suhde ei etene seksuaaliseksi (koska mies ei sitä seksuaaliseksi vie) ja mies saa kuulla olevansa vain kaveri.
        Hyvä tietysti muistuttaa toisen ääripään viettelyvirheestä eli öykkäröinnistä, mutta aloittajan ongelma se ei ole.


      • ikisinkkukaveri

        Juurikin näin. Itse kuulun (valitettavasti) tähän samaan kategoriaan.

        Luovutin yrittämisen joskus 25 jälkeen. Jäihän siitä käteen sentään pari ihan mukavaa naispuolista kaveria/ystävää, joiden kanssa toki ollaan nykyään aika harvakseen tekemisissä. Mieskamun tapailu laskee aika huomattavasti, kun nainen alkaa seurustelemaan vakavasti.

        Itseään on ainakin omasta kokemuksesta hyvin vaikeaa muuttaa erilaiseksi ja näillä ominaisuuksilla tarvii lottovoiton eli käytännössä naisen aloitteen, että mitään kaverisuhteen lisäksi kehittyisi.


    • Helppo tie

      Sun pitää vain oppia jakamaan jo alusta naiset niihin jotka ovat kavereita ja niitä jotka ovat panoja ja niitä jotka ovat tyttöystävämateriaalia.

      Näitä ei pidä yleensä sekoittaa keskenään.

    • 14hakhlag

      Moi MinkoW!
      Etsi netistä pdf-tiedosto "Mystery Method - How to get beautiful women into bed", ja lukiessa muista ettei tuo ole mikään kaiken totuus! Varmasti saat silti vinkkejä käyttäytymiseesi. Suuria muutoksia ei tartte tehdä koska kerrot ystävystymisen olevan helppoa!

    • Hukassa2014

      Ainakin tälleen alkuun jättäisin kaikki ystävä naiset pois kun ne ei pahemmin ole naisia iskeneet. Niiltä oppii vain sen harhan miten niiltä muka sais, ei ne osaa eikä uskalla edes kertoa mitä ne oikeasti haluaa. Jotkut fantasioi joukkoraiskauksestakin tai erittäin rajusta ottamisesta, väkivaltaa yms. Mutta noi oli kärkipäätä ja fantasioita.

      Riskien ottamisesta on kysymys. Muutaman minuutin pölinän jälkeen pitäisi siirtyä eteenpäin, eli fyysiseen kontaktiin. Uskallatko ottaa näitä riskejä? Mua vedettiin turpaan kerran kun agressiivinen poikaystävä suuttui kun pelkästään juttelin hänen muijallensa, eli vähän itsepuolustusta myös kehiin. Ne on harvinaisia tapauksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1821
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1734
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1642
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      20
      1409
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe