näytön puuttumisella ei voi sulkea rikoksen mahdollisuutta pois.

Herr Oikeusasiamies

Otsikossa kaikki.

32

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KKO tuomari

      Syytetyllä on alibi.

      Pitäisi olle jonkinlainen uskottava ja realistinen teonkuvaus, mutta sellaista ei ole kyetty esittämään em. syystä.

    • Rikokseton

      "näytön puuttumisella ei voi sulkea rikoksen mahdollisuutta pois." niin ja heti perään lainaa erään komisaarion lausumaa.."Mahdollista ei ole sama kuin todennäköistä"
      eli ainahan on epäselvissä tapauksissa mahdollista,mutta onko se riittävän toden näköistä? nämä kaksi väittämää sulkee toisensa pois..onhan se nyt kummaa että noita vainot elää ja voi hyvin,silloin kun ilmeinen vaara uhkaa virkamiheiä niin syyttäjijä kuin poliisiakin.joten auer on uhrattava.ettei virkavastuutta tarvitse kokertisoida.jota ei suomessa vielä koskaan ole tapahtunut.
      toisaalta ei ketään saisi tuomita vain kertomusten perusteella samoin kuin pelkkä tunustaminenkaan ei riitä tuomioon.tosin sekin on tulkinnanvarainen riippuen kenekin intresseissta.. iso remonnttia suomen oikeus ja poliisi suorastaan huuttaa sillä niin on suur-realistista touhua ja lisää vero varoja tuo roska sakki vinkuu jatkuvasti tehailessaan rikoksia kansalisen oikeusturvasta piittaamatta rahtuakaan.ja kohta joku pp.rientää katkerana arvosteleen..no selittelyhän valheesta..pp.suulla..satu olentojahan nuo on..

      • jooo...

        Onhan se ulkopuolinen mahdollinen jos on joku yliluonnollinen uhfomies.


      • niii...
        jooo... kirjoitti:

        Onhan se ulkopuolinen mahdollinen jos on joku yliluonnollinen uhfomies.

        Liitelikö se uhvonainen sieltä puhelimesta takkahuoneeseen sekunnissa vai oliko sillä pitkä uhvolonkero jolla listi miestään samaan aikaan kun rupatteli puhelimessa ?


      • jooo..

      • niii...
        jooo.. kirjoitti:

        Ei kelpaa uhfomiehet syylliseksi. Mies tuomittiin, vaikka paikalla voinut olla muitakin, Ulvilassa ei edes voinut olla ketään muuta.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014101818761405_uu.shtml

        Liitelikö se uhvonainen sieltä puhelimesta takkahuoneeseen sekunnissa vai oliko sillä pitkä uhvolonkero jolla listi miestään samaan aikaan kun rupatteli puhelimessa ?


    • miksi, miksi, miksi,

      Otsikossa mainittu LSH-hovituomareiden perustelu Auerin ja Kukan tuomitsemiseksi jätti pelikentän täysin avoimeksi. Ja sehän olikin tarkoitus kun Valkama ja Kulmala ym. syyttäjät tarvitsivat aikaa tuomitakseen ilman näyttöä.
      Mutta miksi tuo yksi nainen pitää saada tuomituksi ILMAN NÄYTTÖÄ. Poliisin suojeluksessa murha? Nettimanipulointi vastuun siirtämisestä syyttömälle. Aikaa ja rahaa siihen kuluu mutta miksi tällainen arvovaltakiista?

    • että onko rikosta?

      Mitä se "rikoksen mahdollisuus" tarkoittaa?
      Täytyisihän se vähintään tietää onko rikosta vaiko ei.

      Sen sijaan jos tarkoitat että näytön puuttumisella ei pidä epäiltyjä vapauttaa niin silloin ollaan aika kaukana oikeusvaltiosta.
      Kyllä vedenpitävää näyttöä täytyy syyttäjällä olla, teonkuvaus ei voi olla hatusta vedetty tarina vaan kaikki siihen sisältyvä täytyy vastaansanomattomasti kyetä myös todistamaan.

      • Syyttäjillä ei olekaan ollut mitään vedenpitävää Aueria vastaan, ainoastaan syyttäjien keksimiä mielikuvitusjuttuja ja myös nuorimpien lasten mielikuvitusjuttuja, joista osa ilmeisesti manipuloituja.


      • Kailakettu
        Kairakettu kirjoitti:

        Syyttäjillä ei olekaan ollut mitään vedenpitävää Aueria vastaan, ainoastaan syyttäjien keksimiä mielikuvitusjuttuja ja myös nuorimpien lasten mielikuvitusjuttuja, joista osa ilmeisesti manipuloituja.

        Syyttäjä on keksinyt mielikuvitusjuttuja juuri samalla tavalla kuin sinä tarjoilet 100% mielikuvitusjuttuja omassa häkelitteraatiossasi.

        Pata kattilaa soimaa...


      • Kailakettu kirjoitti:

        Syyttäjä on keksinyt mielikuvitusjuttuja juuri samalla tavalla kuin sinä tarjoilet 100% mielikuvitusjuttuja omassa häkelitteraatiossasi.

        Pata kattilaa soimaa...

        Tallenteelta ei kuulu väitettyä "Kuhan tulen/tulee tänne/teille apuu ", siinä kohdassa on helppo kuulla kaksi eri kertaa sana "apuun", sen kuulee muutkin, en yksin minä. Olen tallentanut sen kännykkään ja kuunteluttanut muillakin, olet siis väärässä.


    • hyvä saavutus

      Manipulointihan tässä on kysymyksessä. Manipuloidaan ihmiset Annelia vastaan, keksimällä kaikenmaailman lavastustarinoita.

      Yhtenä esimerkkinä väite että Anneli ehti lavastamaan murhan häkeen soittamansa puhelun jälkeen.
      Häkepuhelu alkoi 01.12.2006 klo: 02:43.22 ja päättyi 02:48.25. Ja Ylikonstaapeli Ari Laakkonen kuittaa Häkeen saapumisen Tähtisentielle klo: 02:51.

      Häkepulun päättymisen jälkeen Ari Laakkonen soittaa poliisiautosta Mikkolan Prisman kohdalta ja puhelun loppuun hän sanoo Annelille että olemme paikalla n. 2 - 3 minuutin kuluttua. Eli hän soittaa Annelille puhelun keittiön kiinteään puhelimeen siinä klo: 02:49 paikkeilla.

      Annelille jää silloin aikaa noin 2 minuuttia piilottaa astalo, vaihtaa vaatteet, piilottaa veriset vaatteet, puukottaa itsensä, rikkoa ulko-oven ikkuna, pestä hiuksensa, siirtää Jukka oikeaan paikkaan ja oikeaan asentoon, ottaa moppi ja pestä veriset jalanjälkensä pois, siivota myös terassiltaomat verijälkensä pois ja niin edelleen ja tehdä kaiken salassa omalta tyttäreeltään ja niin ettei muut lapset herää tai kuule tätä kaikkea huoneisiinsa.

      Ja lopuksi olla ulko-ovella viittelöimässä poliiseille kun saapuvat 02:51 paikalle.

      • Niinpä ja jos lisäksi väitetty taustanauhoitus olisi tehty, niin sekin olisi pitänyt tehdä todella nopeasti niin, ettei uhri olisi ollut liian kauan kuolleena. Lavastus siis täysin mahdottomuus, ei edes ammattitappaja olisi pystynyt moiseen, saati sitten AA.

        En tiedä mikä on syyttäjien motiivi saada Auer tuomittua tuostakin syyttömänä, liittyiskö jotenkin peiteseppoon? Ihan liian sopivasti edellisen hovioikeuden vapauttavan tuomion jälkeet tulivat välittömästi lsh -epäilyt ja vangitseminen. Auerhan kertoi mediassa, että ei Seppo mikään impotentti ollut ja sen jälkeen häkki heti heilahtikin.

        Saivatkohan eräät sijaisvanhemmat rahaa veneeseen ja autoon jostain muualtakin kuin ...?


    • vedetään hatusta

      Tuo Auerin lavastustarina hyvä esimerkki syyttäjän hatusta tempailuista, monenlaisia tarinoita voisi samalla tavalla kehitellä ulkopuolisesta murhaajasta.
      Bodomin osalta yhtä tyhjästä tempaistu oli syyttäjän pokkana esittämä väite teonkuvauksessa että Gustafsson olisi suljettu teltan ulkopuolelle. Ei pienenpientä näyttöä saati todistetta että noin olisi käynyt.

      • Aivan! Olenkin ihmetellyt samaa jo pitkään, että eikö mikään laki velvoita syyttäjiä pysymään faktoissa, vaan saavatko he todella esittää mielikuvitusjuttujaan todisteina/teonkuvauksina tuomareille?


    • EI mitään NÄYTTÖÄ!

      > Otsikossa mainittu LSH-hovituomareiden perustelu Auerin ja Kukan tuomitsemiseksi jätti pelikentän täysin avoimeksi. Ja sehän olikin tarkoitus kun Valkama ja Kulmala ym. syyttäjät tarvitsivat aikaa tuomitakseen ilman näyttöä.
      Mutta miksi tuo yksi nainen pitää saada tuomituksi ILMAN NÄYTTÖÄ. <

      Järkyttävä totuus on ettei Anneli suinkaan ole AINOA syyttömänä seksuaalirikoksesta tuomittu. Onhan tässäkin jutussa jo toinenkin oikeusmurhan uhri, Kukka.

      Heidän lisäkseen Suomessa on valtava määrä vastaavalla näytöllä (siis EI mitään todellista näyttöä rikoksesta) tuomittuja, mutta niitä ei ole tuotu julkisuuteen. Toivottavasti tämän jutun myötä myös muiden syyttömänä tuomittujen juttuja otetaan uudelleen käsittelyyn.

      Kannattaa muistuttaa mieliin tuomiolauselma:

      15-vuotiaan tytön kertomus on tukenut lähtökohtaista olettamusta Jens Kukan ja Anneli Auerin syyttömyydestä.

      Tyttö on KIELTÄNYT KAIKKI itseensä kohdistuneet rikokset ja ilmoittanut ettei hänellä ole mitään tietoa mistään muihinkaan lapsiin kohdistuneista väitetyistä rikoksista.

      Lääkärintutkimus vahvistaa 15-vuotiaan tytön kertomuksen. Hänestä EI ole havaittu mitään löydöksiä, jotka viittaisivat mihinkään rikokseen!!!

      Miten jotkut voidaan tuomita sellaisista rikoksista minkä asiaomistaja eli ns. väitetty uhri KIISTÄÄ ja lääkärit TODISTAA todeksi?

      Eli kun uhri sanoo ettei mitään rikosta häntä kohtaan ole tapahtunut (eikä hän ole mitään rikosta muitakaan lapsia kohtaan nähnyt) ja lääkärin tutkimus VAHVISTAA että tyttö kertoo totuuden, niin miten tuomarit voivat tuomita siitä huolimatta?

    • Case closed

      Uhreja oli neljä. Lasten suojaamiseksi jutun aineisto on määrätty salaiseksi, joten sinä et voi tietää mitä kaikkea se todellisuudessa sisältää, paitsi että poikkeuksellisen ankarista tuomioista päätelleen erittäin, erittäin pahoja tekoja lapsia kohtaan.
      KKO ei myöntänyt Anneille ja Jensille valituslupaa.

      • fiilis ratkaisee

        Kaksi tuomaria ja yksi esittelijä eivät myöntäneet. Ketkä?


      • Kuoti

        Uhreja oli alunperin 7.


      • Tiedetään nimi
        Kuoti kirjoitti:

        Uhreja oli alunperin 7.

        Menkääpä tuonne iltalehden uskotko totuuden selviävän ... Palstalle siellä ovat Annelin kimpussa olijat oudoilla teillä ihan loppupuolella! Ihmisiä uhkaillaan - eli miksikähän ne Annelin syyttäjät uhkailevat siellä ? Menkää kaikki seuraamaan!!! Niillä voi olla osuutta kun roikkuvat päivät!!! Siellä on yksi joka käyttää nauravaa hymiötä hampaineen tyyppi eritoten !


      • Ritva Sontavuori
        Tiedetään nimi kirjoitti:

        Menkääpä tuonne iltalehden uskotko totuuden selviävän ... Palstalle siellä ovat Annelin kimpussa olijat oudoilla teillä ihan loppupuolella! Ihmisiä uhkaillaan - eli miksikähän ne Annelin syyttäjät uhkailevat siellä ? Menkää kaikki seuraamaan!!! Niillä voi olla osuutta kun roikkuvat päivät!!! Siellä on yksi joka käyttää nauravaa hymiötä hampaineen tyyppi eritoten !

        Allu väitti, että myös kolme naapurin lasta oli raiskattu taloyhtiön yhteisellä kuntosalilla. Naapurit lapset ja Amanda kiistivät kaikki seksuaalirikokset ja pahoinpitelyt. Kaikki naapurin lapsiin liittyneet syytteet hylättiin yksimielisesti jo käräjäoikeudessa, eivätkä syyttäjät kehdanneet enää tuoda niitä hoviin. Syyte eläinten uhraamisesta hylättiin niin ikään ja käräjäoikeus oikein korosti julkisessa selosteessa, ettei mitään saatananpalvontaan liittyvää ilmennyt.


      • Pihkuna.

        Siis alkupperäisessä syytteessä uhreja oli kahdeksan. Mukana myös naaputuston lapset. Mutta kun heitä ja heidän vanhempiaan kuulusteltiin, syytteet hylättiin koska lapset eivät olleet edes tietoisia mistään hyväksikäytöstä.

        Ilmiantajan oli sama joka ilmiantoi Auerin omat lapset.


      • -erkki
        Pihkuna. kirjoitti:

        Siis alkupperäisessä syytteessä uhreja oli kahdeksan. Mukana myös naaputuston lapset. Mutta kun heitä ja heidän vanhempiaan kuulusteltiin, syytteet hylättiin koska lapset eivät olleet edes tietoisia mistään hyväksikäytöstä.

        Ilmiantajan oli sama joka ilmiantoi Auerin omat lapset.

        >>Siis alkupperäisessä syytteessä uhreja oli kahdeksan. Mukana myös naaputuston lapset.


    • motmotmot

      "...Pedofiililla on kyky eri tavoin manipuloida lapsen ja ympäristön todellisuudentajua tapahtumien suhteen, mihin osittain perustuu ympäristön jakautuneet mielipiteet hänestä. Vastoin kaikkea muuta saatavilla olevaa tietoa pedofiili usein antaa haastattelussa luotettavan kuvan itsestään kieltäessään tehneensä mitään siitä, mitä lapsi kertoo hänen tehneen. Hän saattaa myöntää todeksi jonkun »pikkuasian», esimerkiksi kutittelun, antaa vihjeen jostain muusta mahdollisesta hyväksikäyttäjästä tai käyttää jotain lapsen ominaisuutta perusteena sille, että lapsi valehtelee tai kuvittelee koko asian"

      "Pedofiili hämärtää tekonsa luonnetta ja mitätöi sen ja saattaa käyttää tässä uskonnollista tai kasvatuksellista terminologiaa. Manipulatiivisuuden ja seksuaalisen väärinkäytön kieltämisen onkin todettu olevan pedofiilin toiminnan keskeisiä piirteitä..."

    • Niin.

      Niin.

      " Pedofiilillä on kyky eri tavoin manipuloida lapsen ja ympäristön todellisuudentajua tapahtumien suhteen".

    • mitens seppo

      Mitenhän se pedofiilin namupala Peite-Seppo on kertonut hyväksikäytöstään, raukka kun joutui pedofiilin uhriksi kylpylähotellissa.
      http://mikkoniskasaari.fi/node/165
      Manipuloitu hiljaiseksi kun ei mittää oo kuulunu?

    • joulupukki teki ?

      Tämähän toristaa että auer on syytön :

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288747644925.html

      Eli ensin tapettiin jukka ja sitten tuli "ulkopuolinen" sisään jukan verellä tahritulla metalliesineellä !

      Tuohan todistaa että syyllinen on joulupukki joka tuli savupiipun kautta ja poistui sitten ja lähtiessään vielä huitaisi terassilla oven ja ikkunan rikki !

      Olihan joulu tulossa 2006 !

      • joulurauhaa

        Tontuthan ne liikkellä ovat joulukuun alussa ja niitähän olikin iso joukko paikalla muutama minuutti tapahtumien jälkeen.


      • ____________________

        http://m.iltalehti.fi/app/uutiset/2014100718726490_uu.shtml

        Kuva oven karmin ULKOREUNAAN osuneesta sorkkaraudan (sopii kokoon) iskusta, joka EI ole ollut KOVIN VOIMAKAS.

        Lommo sopii jäljeksi siitä kun joku on poistunut sorkkarauta kourassa ulos ikkunasta ja sorkkarauta on iskeytynyt mennessä karmia vasten.

        Sorkkarauta on ollut kädessä menossa ULOS, koska verijälki on karmin ulkopinnalla ja roiskejälki suuntautuu ulospäin yläviistoon.


    • ylläri

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      91
      4286
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4202
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3966
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2807
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2521
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2108
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2084
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2003
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1649
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe