A-katsastajat suomussalmi

siemastunut89

Varokaa sitä "mauserimiestä"= Heikkiä siellä konttorilla... Tulee hylky jopa kymmenesosan välyksestä alapallonivelessä. Sama kulttuuri poijan lopilla kuin oli aikoinaan Puheloisella... Toivottavasti yhtä lyhyet jäljet... Vein auton huoltoon, niin eivät tunteneeet käsin mitään väljyyttä ja eikä uskoneet minua, ennen kuin soittivat huollosta katsastuskonttorille.. Jaakko ja Markku olivat hyvin asiallisia katsastusmiehiä! Ps Viat kyllä korjataan jos niitä on, mutta ei voida pakkasessa mm. peilin säätöjä ja ajovalojen korkeussäätöjä testailla :/ Lisäksi useita muita Heikin tapauksia olen kuullut... Sadasosamies....

24

1000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rfrfr

      Kun ruikutat täällä nimimerkin takana niin voisitko kirjoittaa omalla nimelläsi siemastunut89. Laita palaute a-katsastajiin.

    • Pulipuli-petteri

      Stoppodan romu ei mennytkään katsastuksesta läpi ja hävisit kierroksen perjantaikerholle?

    • millivanilliq

      Pitääne kuule paikat olla kunnossa!

    • hyvä näin

      katsastan AINA autot Kajaanissa, kun muutakin asiaa,
      ja on muuten halvempaa... 20-30 ekus per auto....

    • Kaarlo Heikkin

      Kyllä se on valitettava totta. Erinomaista palvelua on tullut Markulta ja Jaakolta. Kiitos heille asiantuntevasta työstä. Toivotaan, että muutkin oppisivat toimimaan Jaakon tavoin :)

      Kaarlo Heikkinen, Hyrynsalmi

    • Mecaanikko

      Alapalli tokenee kun ottaa kaksi moskaa ja laittaa toisen pallin toiselle puolelle. Mosauta sitten toisella moskalla pallin vastareunalle ja vie sitten kaara katsastukseen. Ei lotise alapalli!

    • vian korjaus ok

      Oletkos kokeillut temppua itseesi, suosittelen!

    • myllykosken karhu

      Asiallista palvelua olen nykyisin aina saanut! ajat on muuttunut mitä se oli ennen, enää ei pelota viedä autoa konttorille! He ovat insinööri miehiä ja tuntevat autot hyvin mutta kyllä heilläkin jää joskus vikoja huomaamatta. kaikki jarruissa ja ohjauslaitteissa olevat viat on suuri syy hylkäykselle. Se pitää auton olla kunnossa sen takiahan niitä vuoden välein katsastamme meidän oman turvallisuutemme takia! ajatelkaapa joutavat mussuttajat sitä!

    • Vituttaa maksaa

      Autoilijoilta ei ole koskaan kysytty halutaanko me mitään maksullisia riisto katsastuksia.
      diktatuuri määräsi aikoinaan sen homman ja katsastajat oli valtion leivissä.
      Nyt yksityiset yhtiöt repii hirveitä katteita valtion määräämästä pakosta.
      Katto hinta katsastukselle kun tervettä kilpailua ei ole.
      vaikka 30e kaikkineen ja jälkitarkkarit kuuluu siihen hintaan.

      • saatanan tunarit

        Vitun idiootti! Mietipä vähän, miksi autoja katsastetaan. Muutenhan sinäkin ajaisit autolla, joka olisi tuvallisuusriski muulle liikenteelle. Vähät sinun hengestä, ajattele muita tiellä liikkujia!


      • klonk klonk
        saatanan tunarit kirjoitti:

        Vitun idiootti! Mietipä vähän, miksi autoja katsastetaan. Muutenhan sinäkin ajaisit autolla, joka olisi tuvallisuusriski muulle liikenteelle. Vähät sinun hengestä, ajattele muita tiellä liikkujia!

        Yhdysvalloissa ei ole ollut vuosittaisia pakollisia katsastuksia oikein koskaan. Tekninen vika autossa on kuitenkin yllättävän harvoin syynä onnettomuuteen, vaikka autot vanhoja olisivatkin. Autot tehtiin kestämään. Nykyisin vain muutaman vuoden ikäinen auto saattaa olla liikenneturvattomassa kunnossa...
        Olen samaa mieltä siitä, että pakollisena, lakisääteisenä velvollisuutena maksamme katsastuksesta liikaa ulkomaisen pörssiyhtiön taskuihin. Itselläkin katsastuksen hinta lähes ylittää auton markkina-arvon : )
        Toisaalta, olen korjannut vikoja, joita katsastuksessa ei ole huomattu (inhimillinen virhe), eli omatoiminen automies/-nainen pärjää katsastuksien välit melko turvallisesti liikenteessä.


    • Asiakas.

      Minkä näkönen on Heikki, ajaako c mersulla?

      • silloin ennen

        Hyvä, että autot on tarkastettava vuosittain. Katsausaseman väki asiallista. Ei valittamista. Toista oli ennen...


      • Asiakas.

        Taidan tietää, asillinen tyyppi! turvallisuus etusijalla !


      • Aaasiakas
        Asiakas. kirjoitti:

        Taidan tietää, asillinen tyyppi! turvallisuus etusijalla !

        No älä ko. henkilö itse vastaa näihin viesteihin. Liian läpinäkyvää. Joskus pitää kestää myös kritiikkiä.


    • 017019/014

      Jos pallonivelen kulumiseen on annettu tietty mittaraja ja se ylittyy niin eihän siinä ole vaihtoehtoja...uusiksi vaan. Ja "Mauserimitalla" se parhaiten selviää ilman tulkinnan varaa.

    • hyvät palvelut nyk

      Olisitpa ollut 80-luvulla katsastamassa, kun valmistenumerokin piti olla puunattuna. Rosteriset takaroiskeläpät kiellettiin ja jopa sisustan likaisuus syynättiin. Ihan turha oli yrittää maalatuilla takavalon linsseillä tai renkaat kallellaan könöttävällä bemarilla konttorille. Nykynuoriso pitäisi tällaista suorana v....na. KAIKKEEN piti ennen olla luvat ennen muutoksia ja KAIKKI piti muutoskatsastaa, hyvä kun sai takalasin ritilän laittaa.

      Pallonivel kuuluu vaihtaa, jos se on väljä. Otatko riskin, että pallo irtoaa pesästään?
      Välys on sallittu vain joissakin vanhemmissa malleissa, joissa välys ehkäisee pallon kiinnileikkautumisen auton suuren massan takia

    • rippe7

      pidä autosikunnosa,se välys kasvaa.se on turvallisuus juttu.hyvä heikki.

    • Alapalloniwel

      Hyvää palvelua olen aina kaikilta saanut. Lopettakaa tuo vinkuminen, tai menkää konttorille vinkumaan. Aloittajalle jakoavain kouraan!

    • autoasentaja67

      Lopettakaa aikuiset miehet se jonninjoutava itkeminen! Pallonivelen väljyys harvoin tuntuu käsin ja siitä niille miehille maksetaan että ne etsii niitä väljyyksiä idiootit!

    • siemastunut 899

      Kyllä se asia on niin, että autoni on ollut aina kunnossa... Huollossa käytetty ennen katsastusta ämmän huolto-osassa ja saaneet tehdä kaiken tarvittavat huoltotoimet Niin myös viimeksi.. Jos huollossa eivät osaa korjata vikoja niin missä muualla sitten ne korjataan? Noh pitääpäs käyttää jatkossa aina kyyti kajaanissa katsastuksessa...

      • Veli Veikkonen

        Ihminen on erehtyväinen, huolto-osassakin.
        Ja sitäpaitsi, voihan hyvinkin olla, että esim. huollossa on autoon laitettu asiakkaan köyhyyksissään valitsema tarvikeosa jonka toleranssi poskellaan jo uutena.
        Kannattaa satsata laatuun, vaikka se vähän enemmän maksaisiakin.

        Ko. katsastuskonttorista ei muuta moitittavaa, kuin että kalliinpuoleinen paikka juoda ilmaista kahvia.
        Asiointi on muutoin ollut aina kohtuullisen miellyttävää ja kohtelu asiallista.


    • kettunokka

      Aloitustekstissä mainittu työntekijä on oikeutettu korvauksiin. Yritystä ja sen palvelua voi arvostella (yrityksellä ei ole kunniaa mitä loukata) , mutta yksittäistä henkilöä nimeltä en itse uskaltaisi mainita. Kannattaa olla tarkkana näissä, uskon että kyseinen herra ottaa rauhallisesti eikä nosta syytettä. Toisaalta hän voi pyytää ylläpitoa poistamaan viestin
      Kyseisellä asemalla on joskus ollut töissä henkilöitä, joiden asiakaspalveluhenkisyys on ollut tasan nolla. Valtaa ei pidä antaa niille, jotka sitä haluavat. Nyt voi päteä vaikka vapaa-ajan harrastuksissa ja olla "tärkeä".

    • Ola Pallonivel

      Kaikenkaikkiaan oikeasti hyvä, mukava asema, josta saa palvelua. Kuhmoa ja Puolankaa myöten tuovat autoja Suomussalmelle katsastukseen. Eivät siksi, että menisi helpommin läpi, vaan siksi, että yleisesti tiedetty autoharrastus- ja rakenteluystävällisenä asemana. Syyni on tiukka, mutta turhista ei nipoteta. Tosi asiallista kun vertaa esimerkiksi Seinäjoella erääseen asemaan, jossa näin leiman lyötävän autoon, joka ei käynyt edes sisällä hallissa (kiire mökille!). Jos jarruletku tai PALLONIVEL pettäisi, mitenkähän menisi asemanpyörittäjien suu. Netissä on hurja tarina Nissan Vanette-autosta, jossa pyöräntuennan osat olivat kiinni vähän miten sattuu. Yksittäinen ostaja meni lankaan, mutta katsastusasema oli helisemässä.
      Olkaamme iloisia ettei Sumilla tämä ole mahdollista!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe