Selibaatti päättyi

mahtava oli

Tänään. 1v9kk pakkoselibaatti päättyi tänään. Puolisoni kanssa ei olla harrastettu sexiä tammikuun 2013 jälkeen kertaakaan. Sitä ennen kaksi kertaa vuoden 2011 jälkeen kun lapsemme syntyi. Syynä tähän on puolisoni "isontunut" alapää.Puolisoni on kieltäytynyt harrastamasta sexiä kanssani. Ei edes voi rehellisesti sanoa mistä kiikastaa mutta olenhan minä sen huomannut noina kolmena kertana kun ollaan oltu sängyssä. Ei ole tuntunut yhtään missään. Lisäksi tässä kaihertaa naisen puhumattomuus. Ei voi puhua mistään sekstailusta tai sen parntamisesra yhtään mitään, esim kiristys leikkauksesta. Nyt sain tarpeekseni. En voinu koskaan kuvitella että pettäisin häntä, mutta raja se menee pihtailusakkin. Menin tänään maksullisiin naisiin ja kannatti. Aivan upeaa oli ja ei kallistakaan. Suosittelen kaikille jotka kärvistelee samassa tilanteessa. Eikä jää kiinni niinkuin kylän pirkkojen kanssa on semmoinen mahdollisuus. Käyttäkää kumia ja pesuaineeksi valitkaa joku hajuton merkki. Tulen käymään vähintään kerran viikossa maksullisissa siihen asti kunnes puolisoni suostuu tekemään asialle jotain. Ainoa asia mikä pettämisessäni kaduttaa on se että en tehnyt sitä aiemmin.

33

726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haloo haloo
    • Opettajax

      Tässä peräkammarinpoika haaveilee jostain isommasta!:))

    • sfrserestswet

      Joka päivä uusi satu ja toistaa entistä typerämpi. Siis mikä sinua vaivaa ihan oikeasti? Jos pyörität päivästä päivään näitä paskoja satujasi, niin mitä sinun oikea elämäsi on? Ei luultavasti mitään, joten haluat huomioita oksettavilla jutuillasi. Luultavasti olet vielä teini, joka itkee peloissaan ettei halua synnyttää, kun alakerta leviää. Hei haloo ja hellurei. Että olet tyhmä. Kasva aikuiseksi.

    • ...

      Sen lisäksi ettei asiassa ole katumista, on se myös tapauskessasi todellakin oikeutettua. Onnittelut täysin oikeasta, perustellusta ja järkevästä ratkaisusta, jos tämän tyyppisiin ratkaisuihin päädyttäisiin pääosassa seksittäjättämistapauksista, ei meillä olisi myöskään 50% avioerotilastoja.

      • .....

        Oivoi kuule. Joku syy löytyy tämän vaimon haluttomuuteen miestään kohtaan, eiköhän se syy jossain välissä johda myös avioeroon. Mikä oikeutus se katumattomuus on?


      • poijh
        ..... kirjoitti:

        Oivoi kuule. Joku syy löytyy tämän vaimon haluttomuuteen miestään kohtaan, eiköhän se syy jossain välissä johda myös avioeroon. Mikä oikeutus se katumattomuus on?

        Kyllä v.i.t.u.n voi kiristää plastiikkakirurgills.


    • mahtava oli

      sfrserestswetille. Mikä tässä oli satua. toisen ihmisen halut ja niiden tyydyttäminen?? seksin puute?? maksulliset naiset?? se että naisen alapää voi isontua synnytyksen jälkeen (revetä, venyä) eikä palautua ennalleen ilman leikkausta/jumppausta?? vai mikä?? kerro?

      mikä muu kuin pettäminen tässä oli typerää?? se että mies tyydytti tarpeensa toisaalla kun oma puoliso siittä täysin kieltäytyy?? se että mies on yrittänyt keskustella asiasta pulison kanssa??

      mikä tässä oli oksettavaa??? se että harrastetaan seksiä?? taidat olla niitä naisia jotka eivät ole kelvanneet kellekkään (lihava, oksettavan ruma jne..) joten et ole tainnu harrastaa seksiä juuri ollenkaan eli nauttinut. oletko tosiaan niin pullossa kasvanut että et tiedä asioista mitään vai vietätkä aikaa liikaa netissä. laitappa hakukoneeseen ko.aiheen etsintä niin siinä sinulle täsmätietoa.

      Älä oleta toisesta mitään josta et tiedä mitään muuta kuin lukemasi. olen 38v mies, en teini. en ole juoppo, naisten vihaaja, narkkari ym.... tässä puolisoni (38v myös) pitäisi kasvaa aikuiseksi ja pystyä puhumaan asioista vaikka ne olisivat vaikeita.

      onko se jotenkin tabu asia puhua asioista suoraan ja kaartelematta?? tuo alapään suurentuminen koskettaa aika suurta osaa synnyttäneistä naisista. toki se on arka aihe, mutta kyllä siittä pitäisi puhua

      Se tässä oli typerää että olin 1v9kk puutteessa sen takia että toinen tekee päätöksen meidän yhteisestä seksielämästä molempien puolesta. siis kieltäytymällä totaalisesti seksistä.

      jos tässä kirjoittaisi nainen että petin miestäni niin silloin te kaikki naiset kirjoittaisitte häntä puolustellen. joka palstan pettämiskertimuksessa on ollut että silloin etsitään vikaa miehestä. mies olisi muka laiminlyönyt puolisoaan, ei hellinyt, ei antanut seksiä. ostanut kukkia, osallistunut kotihommiin jne....nainen haki vain hellyyttä ja läheisyyttä pettämällä kun se stanan sika kotona vain makaa jne....

      mutta kun kirjoittaja on mies ja seksistä kieltäytymisen ja pettämisen syy on suoraan sanottu, leimaatte miehen heti hulluksi ym...

      ennen harrastimme puolisoni kanssa seksiä säännöllisesti ja monipuolisesti. oli tuntoa ja tiukkuutta.

      mutta anyway... odotin kuitenkin jotain muunlaisia kommentteja enkä tuollaisia olemattomia oletuksia. Hei naiset ei ollut tarkoitus loukata teitä ko. aiheella, vaan ihan keksustelua olisin toivonut siittä. mutta eihän siittä voi täälläkään näköjään puhua kun ei kotonakaan. taitaa olla aika arka aihe naisille kun heti ruvetaan solvaamaan ja mollaamaan.

      • nainenpuhuu

        Se tässä ihmetyttää kun seksiä voi harrastaa monella tavalla. En ymmärrä miksi vaimosi ei halua puhua tai jumppaa. Sain isoja lapsia kolme ja syvien lihaksien treenaaminen on kuulunut elämääni päivittäin jo kaksikymmentä vuotta, koska jo ensimmäisen lapsen kohdalla paikat löystyi. Seksin hakeminen muualtakin on hyväksyttävää parisuhteessa jos siitä on yhdessä sovittu, salaileminen on aina väärin. Tunnut edelleen katkeralta vaimoasi kohtaan, onko pariterapiaa kokeiltu? Itse naisena hyväksyn maksullisessa käynnin, sivusuhdetta en millään. Toisaalta en ymmärrä naisia jotka suostuu sellaiseen, mutta vain koska en itse pystyis. Omalla kohdallani nostan sulle hattua en ikimaailmassa pystyis olla noin kauan ilman. Siinä lähtis kyllä ukko vaihtoon.


      • korvat kuumottaa

        Minusta pettäminen
        on surkeiden luuserien touhua. Älä hanki lapsia, jos et kestä naisen alapään muutoksia. Älä mene parisuhteeseen lainkaan vaan pompi vapaana ja riettaana sängystä toiseen. Ota huomioon, että myös pilisi löystyy ja seisokki huononee iän myötä. Inhoan miehiä joille ei oma vaimo kelpaa synnytyksen jälkeen. Vielä enemmän yökättää huorissa käynti. Olen eronnut, laiha ja synnyttänyt seksistä pitävä nainen. Mieheni joka jo ex rääkyi juurti tuota löystymistä. No ei voi nainen mitään sille, jos alapää repeää synnytyksessä ja lantiopohjajumpat on tehty. Minkä tekee, jos miestä ei seksi enää kotona kiinnosta vaan hakee tekosyillä vierasta. Vika oli ex ukon korvien välissä. Tämän tietysti kaikki eronneet uuden kumppanin löytäneet tietävät.


    • Ihanko totta?

      Suosittelet tuollaista? Ihanko totta koet parisuhteenne parantuneen? Minä suosittelen eroamista jos suhde menee tuollaiseen jamaan en huorissa käyntiä. En edes usko että kovinkaan moni mies kokee hienoksi asiaksi joutuessaan maksamaan seksistä ollessaan parisuhteessa? Sehän on säälittävää ja surullista. Pidät asiaa vaimosi ongelmana vaikka aina sen pitäisi olla yhteinen ongelma eikä yhteistä ongelmaa voi ratkaista yksin. Jos ei yhdessä pystytä niin yleensä erotaan koska ongelma on silloin liian iso. Siis oksettavaa on tuo sinun suosittelu ja hehkutus kuinka hienoa se oli? Eihän se voi millään muotoa olla hienoa jos parisuhde tai avioliitto ei toimi ja seksiä ei heru vaimoltasi? Toiset joo juo suruunsa, toiset syö ja toiset käy huorissa mutta hienoa se ei voi olla ja harvoin niitä hehkutetaan kun joutuu tyytymään johonkin noista vaihtoehdoista. Ihan sama kun joku sanoisi hei jos miehesi ei anna hellyyttä juo viinaa se on huippua! Suosittelen muillekkin.

      • muutoksia, siskoseni

        Tottakai huudat pää märkänä, kuinka säälittävää maksullisten käyttö on, lisäksi on luonnollista, että pidät sitä oksettavana. Olet perisuomalainen akankurppa. Seksi on voimankäyttövälineenne, se antaa teille vallan. Maksulliset nakertavat valtaanne, ne ovat uhka sille, että voitte kasvattaa peräänne, turvota muodottomaksi jo ennen komeakymmentä ikävuotta. Tottakai tämä uhka suututtaa teitä. Koko Euroopan heikkenevä talous ja Suomen kuoleva hyvinvointiyhteiskunta vain kiihdyttää maksullisten tarjontaa, saatatte joutua jossain vaiheessa tilanteeseen, jossa teidän on vain opeteltava miellyttämään ulkoisestikin miehiä pärjätäksenne edes jotenkin parisuhdemarkkinoilla.


      • Jep Jep veliseni
        muutoksia, siskoseni kirjoitti:

        Tottakai huudat pää märkänä, kuinka säälittävää maksullisten käyttö on, lisäksi on luonnollista, että pidät sitä oksettavana. Olet perisuomalainen akankurppa. Seksi on voimankäyttövälineenne, se antaa teille vallan. Maksulliset nakertavat valtaanne, ne ovat uhka sille, että voitte kasvattaa peräänne, turvota muodottomaksi jo ennen komeakymmentä ikävuotta. Tottakai tämä uhka suututtaa teitä. Koko Euroopan heikkenevä talous ja Suomen kuoleva hyvinvointiyhteiskunta vain kiihdyttää maksullisten tarjontaa, saatatte joutua jossain vaiheessa tilanteeseen, jossa teidän on vain opeteltava miellyttämään ulkoisestikin miehiä pärjätäksenne edes jotenkin parisuhdemarkkinoilla.

        Ihan tiedoksesi että yhä edelleen nainen on se jonka ei tarvitse seksistä maksaa ja niin kauan se on niin kun miehet on kalunsa vietävissä. Aina se ruminkin kurppa sitä seksiä saa joltakin urpolta. Ei maksullinen nainen ole uhka enkä tuomitse millään tavoin naista joka ottaa korvauksen mieheltä seksistä koska mieshän on se joka siitä on valmis maksamaan. En usko että siltikään on olemassa kovin montaa naista joka halutessaan jäisi ilman seksiä. Nainen tulee aina pärjäämään niillä markkinoilla ja yhä vähenevissä määriin on se joka kaipaa parisuhdettakaan. Nainenhan on useimmiten myös erojen jälkeen se joka mielihyvin on ihan itsensä kanssa ja ihan tietoisesti päätyy niin elämään. Miehelle tuo yksinelo ilman vaimoa tuntuu olevan suurempi menetys koska yleensä mies on se joka yrittää eron jälkeen saada uuden pakan heti kasaan. Yksineläjämiehet päätyvät useimmiten alkoholisteiksi kun taas yksineläjänaiset päätyvät kuntoklubeille ja nauttimaan omasta laatuajastaan. Minulle ei seksinkäyttö ole koskaan ollut mikään valtaväline koska jostakin syystä vierelläni on aina ollut mies jonka kanssa olen sitä halunnutrkin harrastaa. Kun on tarpeeksi miehinen mies niin ilmeisesti ei tarvitse pähkäillä tuollaisten ongelmien kanssa kuin esim sinä pähkäilet eikä tarvitse suositella huorissa käyntiä. Miehisellä miehellä seksin saaminen on turvattua muutenkin. Sitä vain on.


    • mahtava oli

      jos puolisolle yrittää puhua asioista niin huutoa tulee vain. luulen että on niin arka asia että ei voi puhua siittä.

      pariterapiaa olen ehdottanut useasti, mutta hän ei lähde sinne ja huutoa tulee vain.

      olen kyllä hänelle vähän katkera. seksi oli ennen kuvaamattoman taivaallista hänen kanssaan. rakastan häntä ja lastamme tosi paljon. sen takia olen "kärvistellyt" 1v9kk toivoen että tilanteeseen tulee muutos. tämä pettäminen oli viimeinen vaihtoehto, yksinkertaisesti himot veivät voiton.

      yritän vieläkin saada seksielämämme toimimaan. olen yrittänyt helliä häntä, vienyt töihin ruokaa, tehnyt kotona ruokaa, siivonnut, ollut lapsen kanssa kaiken vapaa aikani että hän saa rentoutua, tuonut kukkia, aamuisin olen keittänyt kahvia hänelle valmiiksi jne... mikään ei tunnu auttavan.

      erokin hänestä on käynyt mielessä ja ajatus siittä kummittelee mielessä useasti. yritän vielä saada homman toimimaan.

      jos ei asioihin tule muutosta niin jatkan maksullisissa kulkemista tai sitten eroan joka olisi tosi ikävä asia lapsen kannalta.

      • mahtava oli

        ihanko totalle:

        Ei tämä ole hieno asia joo. tämä on säälittävää kuten sanoit.

        en pidä asiaa yksin puolisoni ongelmana, jos pitäisin en olisi yrittänyt puhua hänen kanssaan tästä asiasta.

        parisuhde toimii muuten loistavasti, mutta tuo haluttomuus ei.

        puolisoni tekee tästä yksin minun ongelmani. seksi kuuluu parisuhteeseen ja minun mielestäni toinen osapuoli ei voi lyödä "liinoja kiinni" keskustelematta asiasta toiselle.

        minä haluan seksiä ja hän ei. eikö seksuaalinen haluni ole myös hänen asiansa eikä vain hänen haluamattomuutensa minun asia. mielestäni molemmat asiat kuuluvat parisuhteessa toisilleensa.


      • nainenpuhuu
        mahtava oli kirjoitti:

        ihanko totalle:

        Ei tämä ole hieno asia joo. tämä on säälittävää kuten sanoit.

        en pidä asiaa yksin puolisoni ongelmana, jos pitäisin en olisi yrittänyt puhua hänen kanssaan tästä asiasta.

        parisuhde toimii muuten loistavasti, mutta tuo haluttomuus ei.

        puolisoni tekee tästä yksin minun ongelmani. seksi kuuluu parisuhteeseen ja minun mielestäni toinen osapuoli ei voi lyödä "liinoja kiinni" keskustelematta asiasta toiselle.

        minä haluan seksiä ja hän ei. eikö seksuaalinen haluni ole myös hänen asiansa eikä vain hänen haluamattomuutensa minun asia. mielestäni molemmat asiat kuuluvat parisuhteessa toisilleensa.

        Aika vaikeaa jos kaikki keskustelut menee huudoks. Ehkä hän tuntee halusi ja keskustelut painostamisena. Katkeruudesta olisi kuitenkin hyvä luopua. Se kuluttaa ihmistä. Ei tilateessasi voi muuta kui yrittää puhua vaimollesi tunteistasi ja kysellä mite hän kokee parisuhteenne ja kuinka teidän käy jos ei mitään tehdä asioille.


      • kiimainen mimmi
        mahtava oli kirjoitti:

        ihanko totalle:

        Ei tämä ole hieno asia joo. tämä on säälittävää kuten sanoit.

        en pidä asiaa yksin puolisoni ongelmana, jos pitäisin en olisi yrittänyt puhua hänen kanssaan tästä asiasta.

        parisuhde toimii muuten loistavasti, mutta tuo haluttomuus ei.

        puolisoni tekee tästä yksin minun ongelmani. seksi kuuluu parisuhteeseen ja minun mielestäni toinen osapuoli ei voi lyödä "liinoja kiinni" keskustelematta asiasta toiselle.

        minä haluan seksiä ja hän ei. eikö seksuaalinen haluni ole myös hänen asiansa eikä vain hänen haluamattomuutensa minun asia. mielestäni molemmat asiat kuuluvat parisuhteessa toisilleensa.

        Ootko kysynyt häneltä et jos seksiä ei saa kotona saako hakee muualta. Vai onko hän sitä mieltä et ero on ratkaisu. Seksi kuuluu parisuhteeseen itse en ainakaan ilman olisi.


      • kasjl
        mahtava oli kirjoitti:

        ihanko totalle:

        Ei tämä ole hieno asia joo. tämä on säälittävää kuten sanoit.

        en pidä asiaa yksin puolisoni ongelmana, jos pitäisin en olisi yrittänyt puhua hänen kanssaan tästä asiasta.

        parisuhde toimii muuten loistavasti, mutta tuo haluttomuus ei.

        puolisoni tekee tästä yksin minun ongelmani. seksi kuuluu parisuhteeseen ja minun mielestäni toinen osapuoli ei voi lyödä "liinoja kiinni" keskustelematta asiasta toiselle.

        minä haluan seksiä ja hän ei. eikö seksuaalinen haluni ole myös hänen asiansa eikä vain hänen haluamattomuutensa minun asia. mielestäni molemmat asiat kuuluvat parisuhteessa toisilleensa.

        Miten vaimosi voi enää haluta seksiä kanssasi, kun olet tehnyt selväksi hänelle ettei se tunnu sinusta enää miltään ja kiristät häntä jopa vaginan kiristysleikkaukseen? Olet kaikin tavoin tehnyt hänelle selväksi, että hänen alapäänsä väljentyminen häiritsee sinua erittäin paljon. On aivan ymmärrettävää, että asenteesi loukkaa syvästi vaimoasi ja hän on mennyt henkisesti ihan lukkoon. Miksi ylipäätään hankitte lapsia, jos et kykene hyväksymään vaimossasi tapahtuneita fyysisiä muutoksia raskauden ja synnytyksen jälkeen? Se on se hinta, joka maksetaan kun uutta elämää syntyy maailmaan. Oletko noin kypsymätön ja lapsellinen, ettet sitä ymmärrä.


      • Mummo 55 ...............
        kasjl kirjoitti:

        Miten vaimosi voi enää haluta seksiä kanssasi, kun olet tehnyt selväksi hänelle ettei se tunnu sinusta enää miltään ja kiristät häntä jopa vaginan kiristysleikkaukseen? Olet kaikin tavoin tehnyt hänelle selväksi, että hänen alapäänsä väljentyminen häiritsee sinua erittäin paljon. On aivan ymmärrettävää, että asenteesi loukkaa syvästi vaimoasi ja hän on mennyt henkisesti ihan lukkoon. Miksi ylipäätään hankitte lapsia, jos et kykene hyväksymään vaimossasi tapahtuneita fyysisiä muutoksia raskauden ja synnytyksen jälkeen? Se on se hinta, joka maksetaan kun uutta elämää syntyy maailmaan. Oletko noin kypsymätön ja lapsellinen, ettet sitä ymmärrä.

        Totta tämä. Se on se hinta, jos perhettä ja lapsia halutaan, että se jättää naisen vartaloon jonkinmoiset merkit ja jäljet. Miten on aloittajan vekottimen koko? Ettei vaan olisi pikkurillimiehiä? Vaimosi ehkä pitäisi myös hakea seksiä muualta. Paremmilla mitoilla varustetuilla miehiltä. Ja eivät osaa verrata siihen, mitä oli ennen...


      • mahtava oli
        kasjl kirjoitti:

        Miten vaimosi voi enää haluta seksiä kanssasi, kun olet tehnyt selväksi hänelle ettei se tunnu sinusta enää miltään ja kiristät häntä jopa vaginan kiristysleikkaukseen? Olet kaikin tavoin tehnyt hänelle selväksi, että hänen alapäänsä väljentyminen häiritsee sinua erittäin paljon. On aivan ymmärrettävää, että asenteesi loukkaa syvästi vaimoasi ja hän on mennyt henkisesti ihan lukkoon. Miksi ylipäätään hankitte lapsia, jos et kykene hyväksymään vaimossasi tapahtuneita fyysisiä muutoksia raskauden ja synnytyksen jälkeen? Se on se hinta, joka maksetaan kun uutta elämää syntyy maailmaan. Oletko noin kypsymätön ja lapsellinen, ettet sitä ymmärrä.

        Tietenkin kerron rehellisesti, että se alapään löystyminen vituttaa ja riipputissit myös. minusta ei olisi pahitteeksi että ottaisi silikonirinnatkin. tiedän että naisen vartalo muuttuu kun lapsia tulee mutta siksihän on olemassa nämä kiristysleikkaukset ja häpyhuulten korjausleikkaukset ja rintojen korjausleikkaukset. ei ne niin paljoa nykyään maksa ja jos vaimo raivostuu kun ehdotan näitä hänelle niin omahan on ongelmansa.


      • nainenpuhuu
        mahtava oli kirjoitti:

        Tietenkin kerron rehellisesti, että se alapään löystyminen vituttaa ja riipputissit myös. minusta ei olisi pahitteeksi että ottaisi silikonirinnatkin. tiedän että naisen vartalo muuttuu kun lapsia tulee mutta siksihän on olemassa nämä kiristysleikkaukset ja häpyhuulten korjausleikkaukset ja rintojen korjausleikkaukset. ei ne niin paljoa nykyään maksa ja jos vaimo raivostuu kun ehdotan näitä hänelle niin omahan on ongelmansa.

        No onpa kumma ettet saa. Auta armias jos mulle ukko sanois noin, sais vapaasti ihmetellä miksei sängyssä tapahdu mitään. Aika karmeaa.


      • EI EI EI

        Muista nyt että ruan laitto, lasten hoito tai siivoaminen ei ole esileikkiä!!! Se on sama kuin paskalla käynti eli se on vain tehtävä. Ajatteletko kun vaimosi imuroi sitä jotenkin seksikkäänä esileikkinä??? Hei haloo!!!! Ole mies. Siivoa muuta tee se sen takia kun se kuuluu tehdä älä odota palkkaa ei muutkaan niin tee. Hoida lapset ne on sun lapsia! Kahviakin keitellään toinen toiselle. Se on normaalia parisuhde-elämää. Seksi pitää erottaa näistä asioista kokonaan. Niskatkin hierotaan eri päivinä. Seksikkyys ja haluttavuus perustuu sun maskuliinisuuteesi miten hoidat mitäkin asioita ja ennen kaikkea kuinka vahvasti olet se mikä olet. Miellyttäminen on perseestä kun se näkyy läpi!!!


      • Ei voi olla!!!
        mahtava oli kirjoitti:

        Tietenkin kerron rehellisesti, että se alapään löystyminen vituttaa ja riipputissit myös. minusta ei olisi pahitteeksi että ottaisi silikonirinnatkin. tiedän että naisen vartalo muuttuu kun lapsia tulee mutta siksihän on olemassa nämä kiristysleikkaukset ja häpyhuulten korjausleikkaukset ja rintojen korjausleikkaukset. ei ne niin paljoa nykyään maksa ja jos vaimo raivostuu kun ehdotan näitä hänelle niin omahan on ongelmansa.

        Ihmettelen kyllä jos olet valmis maksamaan noista operaatioista ettei kelpaa? Minä menisin heti ja sen jälkeen lemppaisin sinut pihalle. No toisaalta kysyin mieheltäni että mitä mieltä hän on minun riipputisseistäni ja kolme lasta maailmaan saattaneesta alapäästäni? Hän vastasi että ei ole ensimmäisenä toivelistalla sillä eihän nuo millään takaisi sitä että haluaisin seksiä enemmän tai nauttisin siitä päinvastoin. Riipputissini on erittäin herkät ja mies on aivan innoissaan siitä reaktiosta joka kerta minkä hänen kosketus niissä saa aikaan. Hän kuulemma pelkäisi enemmän sitä tunnon katoamista mikäli päätyisimme silikoneihin. Hän ei myöskään osannut sanoa että olisiko silikonipallojen puristelu ollenkaan hänestä edes innostavaa? Nuo häpyjuulijutut kuullostaa ihan naurettavilta eikä millään tavoin takaa sitä että seksi olisi parempaa tai nainen rakastaisi miestään enemmän. Surullista. Kyse hyvässä seksissä on mieheni mielestä juuri siinä että nainen haluaa miestä ja nauttii seksistä eikä siinä miltä nainen itse näyttää. Mieshän haluaa vaikka tikapuita jotka haluaa miestä itseään.


      • olet ihan oikeesti
        mahtava oli kirjoitti:

        Tietenkin kerron rehellisesti, että se alapään löystyminen vituttaa ja riipputissit myös. minusta ei olisi pahitteeksi että ottaisi silikonirinnatkin. tiedän että naisen vartalo muuttuu kun lapsia tulee mutta siksihän on olemassa nämä kiristysleikkaukset ja häpyhuulten korjausleikkaukset ja rintojen korjausleikkaukset. ei ne niin paljoa nykyään maksa ja jos vaimo raivostuu kun ehdotan näitä hänelle niin omahan on ongelmansa.

        päästäsi vialla! Meillä juteltu miehen kanssa avoimesti tuosta väljyys asiasta ( meillä 3 lasta ) ja aina kun asia on tapetille nostettu, niin mies on todennut että se on pienimunaisten ongelma, ettei tunnu miltään! Mutta minä vaimona yhdyn siihen mielipiteeseen, että jos minut noin rumasti haukuttaisiin niin en edes tahtoisi seksiä kyseisen ihmisen kanssa , vaan eron voisin huolia.


      • 098098
        mahtava oli kirjoitti:

        Tietenkin kerron rehellisesti, että se alapään löystyminen vituttaa ja riipputissit myös. minusta ei olisi pahitteeksi että ottaisi silikonirinnatkin. tiedän että naisen vartalo muuttuu kun lapsia tulee mutta siksihän on olemassa nämä kiristysleikkaukset ja häpyhuulten korjausleikkaukset ja rintojen korjausleikkaukset. ei ne niin paljoa nykyään maksa ja jos vaimo raivostuu kun ehdotan näitä hänelle niin omahan on ongelmansa.

        Meinasin aiempia kirjoituksiasi kommentoida niin, että kerrot tunteesi naisellesi, vaikka ei haluaisi kuulla. Kerro Kaikki ja että pyydät rakkauden tähden tulemaan kanssasi sinne terapiaan, koska et enää tiedä mitä tehdä.

        Mutta sitten luin tämän viimeisimmän kommenttisi ja sanonkin vaan että mene hoitoon. Yksin. Ei ihme ettei vaimosi sinua halua... niin paljon rakastat että veitsen allekin pitäis vielä mennä jotta silmää miellyttäisi enemmän. Taidat itse tarvita leikkausta. Lobotomiaa.


      • Säälin vaimoasi
        mahtava oli kirjoitti:

        Tietenkin kerron rehellisesti, että se alapään löystyminen vituttaa ja riipputissit myös. minusta ei olisi pahitteeksi että ottaisi silikonirinnatkin. tiedän että naisen vartalo muuttuu kun lapsia tulee mutta siksihän on olemassa nämä kiristysleikkaukset ja häpyhuulten korjausleikkaukset ja rintojen korjausleikkaukset. ei ne niin paljoa nykyään maksa ja jos vaimo raivostuu kun ehdotan näitä hänelle niin omahan on ongelmansa.

        En kyllä yhtään ihmettele, ettei vaimosi sulle anna! Minä heittäisin tuollaisen miehen pellolle alta aikayksikön.


    • olisipa...

      ..minullakin ollut noin pitkäpinnainen mies joskus, seksin suhteen. Jos puheesi pitävät paikkansa, olet todella odotellut. Mutta pettäminen on pettämistä..ymmärrän teitä molempia kuitenkin.Äidillä menee monesti aika vauvan kanssa ja oma seksuaalisuus muuttuu. Hänestä tulee enemmän monesti "mamma" eikä seksuaalisuutta koeta niin tärkeäksi enää. Ehkä se jopa hävettääkin. Jotkut miehet eivät ehkä enää halua seksiä myöskään nähtyään rajun alapää synnytyksen. Olen kuullut miehiltä, että he ajattelevat monesti seksiä päivittäin, myös juuri isäksi tulleet..Täällä pikkuinen kahdesti eronnut suurperheen äiti kirjoittelee, enkä ole koskaan kuullut, että olisin jotenkin ollut " löystynyt alapäästä" Mutta uskon, että sekin on mahdollista ja riippuu synnytys tavasta, lapsen koosta ja varmaan myös äidin koosta. Eron syitä on monia, en tiedä voisiko seksi todella olla yksi niistä. Sitä en ole kokenut. Mutta tsemppiä. Koettakaa vain jutella vielä ja viekää lapsi hoitoon ja viettäkää yhdessä ihana ilta..jos pystyt katsomaan vain rakastasi silmiin..

    • vastuuta

      Taitaa omasi lörpöttää ja vaimo ei enää sytytä sinua. Aivotonta toimintaa tuo miesten satuilu löysästä alapäästä. Keskenkasvusia pentuja taidatte olla. Leuhkia pettämisellä. Kasvaisit viimein vastuulliseksi aikuiseksi.

      Mitä oot itse tehnyt seksin eteen. Ootko tehnyt kotona yhtään mitään vai odotatko thainaismaista täyspalvelua joka asiassa. Nainen syttyy huomioinnista, riittävän levon saannista itselleen ja kotitöiden jakamisesta. Usein vaan miehillä alkaa muna kotona lerputtaa vaimon synnytettyä ja asiasta syytetään vaimon alapäätä. Yäk teitä ponoihailija pikkupoikia aikuisen miehen kropassa. Toivottavasti laitoit jo eron vireille. Saat sitten vapaudessa jyystää joka juustinaa. Kai vaimosi edes tietää touhusi.

    • Tässä totuus

      Ai kaduttaa oikein että et tehnyt aikaisemmin? Mitä tuosta seuraa, omaisuutesi katoaa hu.oriin ja menetät vaimosi ja lapsesi. Se on tuleva palkkasi omista teoistasi. Sitten lieneekin elosi niin onnellista vain himojesi tähden!

    • näppylät

      Taitaa olla maksullisilla naisilla ja monen kanssa maanneilla j amäänneillä naisilla myöskin väljät paikat ja sama myös näille miheille jotka kulkee naieseta naiseen. Alapää vehje haisee pahalle ja on muuttanut muotoa rumaksi mutteriksi.

      • Mummo55.................

        Joo ihan totta. Ja kannattaa aina muistaa tautiriskit. Epäilen että maksullisissa käymisellä voi vaarantaa terveytensä. Kuppaakin vissiin taas on alkanut esiintymään. Eikä ole vaikea tietää, mistä johtuu.


    • Yks sinkkumies

      Jos naiset haukkuu miehen vehjettä liian pieneksi niin silloin miehellä on oikeus puolustautua ja sanoa takaisin että tällä naisella on liian väljä.

    • Torvensoittaja10

      Sulla itselläsi on liian pieni.Naisesi on kunnossa.

      • So long

        Käy vaan ap huorissa, mutta kerro ensin vaimollesi. Luulenpa, että hän ei enää sen jälkeen sinua miehekseen huoli. Hän on ansainnut tietää totuuden.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe