Verotuksen yhteydenotto

vainon uhri

Miksi verohallinto lähettämissään kirjeissä uhkailee avoimesti verovelvollista.? Kirjeissä on joka toinen lause uhkailua kuinka he lätkii tupla ja tripla verot jos nyt ei simbsalabim heti salamana toimiteta sitä ja tätä dokumenttia heille.? Onko tämä sivistysvaltion menettelyä.?
Itse sain eilen 16.10-14 kirjeen. Kirje oli päivätty 13.10.-14 ja olisi pitänyt olla jo vastattuna verohallinnossa viimeistään 17.10.-14 TAI MUUTEN.....
Kun kyse oln vielä sellaisesta asiasta jossa ei ole huomautettavaa,mutta jossa verohallinto kuvittelee olevan suuremmankin rikkeen.
Karhuamisen kohde on muussa skandinaavisessa maassa hankittu tulo joka on noin puolet siitä,mitä verohallinto kuvittelee olevan. Lisäksi verohallinto väittää että en olisi maksanut noin 80 000 euron tulosta veroa otnan kopeekkaa.
Olen tavallinen palkkatyöntekijä. Siis verokirjalla.Jokaisesta,siis ihan jokaisesta palkasta minulta on pidätetty vero sikäläisen verokortin mukaan. Verokortin on myöntänyt sikäläinen verotoimisto. Muutoin siellä ei voi edes työskennellä palkkatyöntekijänä.
Todellisuudessa palkka on ollut noin puolet väitetystä ja verot on maksettu täysin joka kuukausi.Verot pidätetään automaattisesti palkanmaksun yhteydessä,joten en edes näe niitä rahoja. Palkkakonttorikin on noin 2000 km päässä työntekopaikasta, joten eipä tullut käytyä sielläkään.
Kyllä suomen virastomafia on täysin sairas. Olen nyt päättänyt että olemiseni tässä viher-kommarien valtakunnassa päättyy tähän. Enempis ei tarvitse selvitellä lukutaidottomille palkasta ja veroista.
Huomautan,että olen ollut palkkatyöntekijänä, joten minulta pidätettyjä veroja minä en itse voi tilittää verottajalle. En voi mitenkään vaikuttaa siihen että verottaja ne varmasti saisi. Uskon kuitenkin että sikäläinen työnantaja on ne sinne tilittänyt. Siihen minulla on dokumentit että minulta verot on pidätetty.
Ei niitä kuitenkaan suomen verohallinnolle tilitetä,se on selvää.
Mutta mistä tällainen haamujen menneisyyteen perustuva vaino on kotoisin.?
Kun olen laillisesti tehnyt työni,saanut sovitun palkkani,saanut myös palkkatodistuksen josta ilmenee verojenpidätykset,katson että omalta osaltani olen toiminut lakien mukaan ja enempään ei ole tarvetta. Jos joku muu näkee että toimintani on ollut lainvastaista, niin sopii todistaa näin tapahtuneen. Se pitää todistaa lakituvassa ja tuomio pitää tuomarin lukea.

3

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vainon uhri

      Vielä lisäyksenä edelliseen että tuona vuonna minulla ei ole ollut muuta tuloa,eikä verotettavaa pääomaa kuin tuo ulkomailla hankittu työtulo.
      Kun sain uhkailukirjeen verohallinnolta 16. päivä illalla, olisi vastaus ja dokumentit pitänyt olla verohallinnolla jo 17. pv jossaki, en tiedä missä. Kirjeessä ei vaivauduttu ilmoittamaan edes osoitetta kenelle ja mihin todisteet pitää palauttaa. Soittaessani lähettäjälle tämä viisas opasti että voi lähettää siihen kun kirjeen kulmassa on kirjeen lähettäjä. Aika ei hänen mielestään ole ongelma kunhan paperit vain on hänellä 17. pv. Ajasta vieraantuneen mielestä se ei varmaan olekaan ongelma. Kuitenkin lähteä suomesta vieraaseen maahan kyselemään verotoimistoista papereita 17. pv ja toimittaa ne vielä samana päivänä suomeen minulle tuntemattomaan paikkaan samana päivänä ennen virka-ajan päättymistä. Ja näitä elätetään veronmaksajien rahoilla.!!!
      Kaikan ryydittäjäksi oli kirjoiteltu uhkailuja kuinka mätkitään veroja jos paperit ei ole annettuun määräaikaan mennessä toimitettu.. Niin kuin minulla ei olisi muuta hommaa kuin odottaa käsi postiluukussa jos kuitenkin nämä kaikenvaltiaat sattuisi lähettämään jonkun älyvapaan kirjeen.

    • vinkuvanku

      Olisit laittanut ne palkkasi veroilmoitukselle toukokuussa niin ei tarvitsisi nyt vinkua

    • Hei ja kiitos kysymyksestäsi.

      Ikävä kuulla, että lähettämämme kirjeen sävy tuntui uhkaavalta. Se ei ole missään nimessä tarkoituksemme!

      Henkilökohtaista verotustasi koskevista kysymyksistä voit ottaa yhteyttä palvelunumeroomme 020 697 002 (ark. 9-16.15).

      Lähetämme täydennyspyynnön, jos esitäytetyltä veroilmoitukselta puuttuu tietoja.
      Syynä tietojen puuttumiselle voi olla mm. se, että työnantajan vuosi-ilmoitus on saapunut Verohallinnolle niin myöhään, että se ei ole ehtinyt veroilmoitukseen mukaan. Tällaisissa tilanteissa asiakkaan itse pitää ilmoittaa veroilmoitukselta puuttuvat tiedot.

      Verovuoden 2013 verotus päättyy 31.10.2014. Teknisistä syistä johtuen voimme tehdä korjatun verotuspäätöksen vain 17.10.2014 mennessä saapuneille vastauksille. Sen jälkeen tulleet vastaukset käsitellemme oikaisuvaatimuksina.

      Korjattu verotuspäätös on asiakkaalle nopeampi tapa, sen takia pyysimme vastauksia 17.10. mennessä, jos se suinkin oli aikataulullisesti on mahdollista. Sinun kohdallasi on se on kyllä ollut siinä ja siinä.

      Mutta tosiaan, jos vastauksesi tulee tuon 17.10. jälkeen, mutta kuitenkin ennen verotuksen päättymistä 31.10. käsittelemme vastauksesi automaattisesti oikaisuvaatimuksina.
      Voit tehdä myös itse suoraan oikaisuvaatimuksen. Sille määräaikaa on viisi vuotta. Oikaisuvaatimus osoitetaan verotuksen oikaisulautakunnalle.
      http://www.vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Lomakkeet/Henkiloasiakkaiden_lomakkeet/Oikaisuvaatimus_verotuksen_oikaisulautak

      Syysterveisin

      Satu S verotiimistä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe