Missä kunnioitus ?

arvoton kristitty

Nyt on kyllä ihan pakko kirjoittaa tänne siitä miksi muslimimies ei voi kunnioittaa suomalaista naista samoin kuin oman maalaistaan ?

Tunnen muutaman muslimimiehen ja yritän olla heidän ystävänsä niin siitä ei vaan tule mitään. Netissä olen heidän kanssaan yrittänyt solmia ystävyyssuhteita ja juttu päättyy aina poikkeuksetta siihen etteivät ole valmiita keskustelemaan mistään muusta kuin seksistä. Jos kieltäydyn jakelemaan kuviani tai olemaan kamerassa niin juttu päättyy sitten siihen. Onko tämä rasismia heidän puoleltaan suomalaista naista kohtaan vai mitä ihmettä tämä oikein on ? Uskontoko tässä on kysymyksessä, se että kristitty nainen on automaattisesti vain ja ainoastaan seksiä varten ? Että meillä ei ole mitään muuta arvoa ja meidän kanssa ei olla ystäviä ?

Voisiko joku täällä olevista muslimin kanssa liitossa elävästä kertoa miten ihmeessä olette saaneet kunnioituksen mieheltänne ? Onko nainen kunnollinen vain silloin kun peittää huivilla itsensä ja on muslimi ?

14

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arvokas

      Moi arvoton kristitty. En saanut kunnioitusta, joten otin avioeron.

    • eivät kaikki

      Minulla on ollut arabimiehiä/kurdimiehiä ystävinä tai juttuseurana aikoinaan, kun olin sinkku ja minulla oli nettiprofiili. Kaksi on jäänyt ystävikseni ja minulla on myös arabiaviomies. Miehet eivät ole koskaan puhuneet kanssani seksistä tms. vaan aina olemme jutelleet elämästä ja lapsista ja ihan arkipuuhista ja kun avioiduin niin kuulumisia avioliitostani ja elämästäni. Tietysti netissä oli miehiä, jotka käyttäytyivät kuin kohtaamasi miehet, mutta sellaiset miehet karsin heti kättelyssä keskustelusta. Miehet jotka netissä kohtasin, pääosin toivoivat vaimoa, luotettavaa vaimoa, eivät seksisuhteita. Mutta kuten sanoin, niin se vonkaajat kannattaa jättää huomiotta jo kättelyssä.

    • arvoton kristitty

      Ilmeisesti pitää laittaa huivi sitten profiilikuvaan ja sanoa olevansa muslimi. Jos tosiaan kaikki on vain uskonnosta kiinni.

      • et ole arvoton

        Jos olet kristitty, niin kannat uskosi kunnialla. Ei sitä miesten edessä kannata madella oman uskon kustannuksella. Kuka on sanonut, että kristitty on arvoton? Kristusko? Jos sinut on Kristukseen kastettu, niin olet Kristukseen pukeutunut. Miten siis voit ajatella, että olet arvoton, kun Kristuksen kautta olet saanut osallisuuden Hänen jumaluuteensa? Mutta itseäsi kunnioita siten, että et lankea "helppoon" seksiin tms. Kunniallisiakin miehiä on. Etsi heitä.
        Naiset tarjoavat itseään kovin helpolla varatuillekin miehille...ajattelematta, miten se loukkaa kotona lapsia hoitavaa vaimoa :(. Voi kun naiset tekisivät miehille hitusen vaikeammaksi sen seksin saamisen. Ettei siinä riittäisi kerta juttelua netissä ja sitten vaan menoksi. Kun siinä voi rikkoutua pienten lasten kodit. En halua rikkoa pienen kotia. Sen takia yritän jaksaa ja antaa anteeksi toivoen, että tulevaisuus näyttäytyy valoisampana :(.


    • voi jeesus

      Mikä kunnioitus jos haet ystävikseen miehiä jotka etsivät helppoja jakareita. Oletko itse ihan mukana siinä missä mennään?? Kunnioitatko miestä joka puhuu vain seksistä, halua vain kuvia ja webbia että näkee ulkonäköä?? Näiltä miehiltä odotat ja toivot kunnioitusta jos olet heille vain yksi monista mahd. pilluista? Ikäsi on 15?

      • AikaSäälittävää

        Palstan muutama akkakin osaa puhua vain melan koosta.


    • arvoton kristitty

      Miten sitten selitätte sen että näillä muslimimiehillä on musliminaisia kavereinaan esim. facebookissa , ovatko he kaikki muka ns. prostituoituja :O ? En usko sillä prostituoidut eivät näytä sellaisilta naisilta mitä olen siellä nähnyt. Huivit päässä jne.
      Se juuri ottaakin päähän että kun niitä naisystäviä näkyy olevan mutta skandinaavi ei sellaiseksi kelpaa.

      Watsonille ; en tiennytkään tuota että naisystäviä ei saa olla, ehkä ne kaikki musliminaiset on sitten sukulaisia ...

      Ja juu, en todellakaan kunnioita seksin vonkaajia enkä ole 15 v.

      • finsvensk

        Suomalainen nainen ei ole skandinaavi. Suomalaiset eivät kelpaa kun ovat liian " avoimia " ja anteliaita.


      • ehkä kuitenkin se 15

        Kunnioita itseäsi ja etsi parempia ystäviä, miehiä. Miksi haluat jotain mitä ei sulle edes halutaan antaa. Sinulle on osoitettu suoraan ettei sinua kunnioitetaan koska olet vain suomalainen jakorasia. Naimisiin mennään omien "kunniallisten" naisten kanssa, "omien" kanssa ollaan ystäviä ja kavereita, muut kyllä käyvät käyttötavaraksi.


    • pensselitäti

      Miksi yrität olla noiden miesten ystävä, kun et heille ystäväksi kelpaa? Ystävyys on molemminpuolista, eikä hyviä ystäviä ole kenelläkään kovin monta. Ystävyys perustuu samanlaisille mielipiteille, yhteisille kokemuksille ym. Väittäisin, että tavallisella suomalaisella naisella ja ulkomaalaisella muslimimiehellä ei ole paljoakaan sellaista yhteistä pohjaa, jolle todellinen ystävyys voisi rakentua.
      Netissä tapaamasi miehet eivät selvästikään edes etsi ystävyyttä, vaan seksiä. Ei missään tapauksessa kannata jaella itsestään kuvia tuntemattomille.

      • ...

        Älä välitä AP. Olen huomannut, että nämä miehet eivät ymmärrä, mikä on suhteen ja yhden illan jutun ero. Heillä kun mennään suoraan naimisiin. Joskus jopa ilman rakkautta. Minusta on kanssa just tosi törkeää tuo kuvan vaatiminen. Löydät varmasti parempaa seuraa.


    • Chom chom

      Miksi hakeutua sellaisten ihmisten seuraan, jotka toivovat vain seksiä? Itselläni ei ole muslimimiestä, mutta tunnistan kyllä tuon kuvion, että suomalaiset ovat leikkiä ja harjoittelua varten, omanmaalaiset avioitumista varten. Ennakkoluuloja on molemmin puolin, ja aina maailmassa riittää ihmissuhteilla pelaajia, ei sen pitäisi olla yllätys.

      Tunsin miehiä, joille suomalainen nainen ei ikinä voi olla samalla tasolla kuin omanmaalainen. Mitä tein? En yrittänyt olla mieliksi vaan totesin, ettei kiinnosta. Liiallinen kiltteys pois: mun ei tarvitse lähteä väittelemään ja todistelemaan mitään, jos tyyppi ei käyttäydy asiallisesti mua kohtaan. Pitää tuntea oma arvonsa ja vetää rajat sille, miten sallii itseään kohdeltavan. Ennakkoluulot ja kaksinaismoralismi ärsyttivät (ja ärsyttävät edelleen) suunnattomasti, mutta täytyy ymmärtää, että kaikki eivät pelaa niillä säännöillä, jotka itse kokee hyviksi.

      Mieheni kulttuurissa naisten ja miesten maailmat ovat jokseenkin erillisiä ja roolit ovat selkeitä, vaikka perinteet ovatkin muuttumassa. Naiset ja miehet voivat olla ystäviä keskenään, mutta yleensä ihmiset tapaavat pariskunnittain tai perheittäin, tai ainakin julkisella paikalla.

    • Heidän kulttuuriinsa ei kuulu kaveeraaminen naisten kanssa, mun miehellä on kavereina vaan sukulais naisia ja muutama minun kaveri. Hän kyllä kunnioittaa minua, ettei se ole kunnioituksesta kiinni vaan siitä mihin on tottunut. Hän ei katso hyvällä, että minä kaveeraisin ulkomaalaisten miesten kanssa, eikä myös itse kaveeraa muiden naisten kanssa. Ja ehkä netti ei ole se paras paikka hakea kaveri suhdetta, koska netissä deittipalstoilla suurin osa miehestä hakee vain sitä seksi suhdetta, tietty poikkeuksia löytyy.

      • Raaka Watson

        Jaha.
        Taas yksi vajakki joka ei ymmärrä mitään islamista eikä muslimeista.
        Faktaa on se että kristityt eivät ole muslimeille edes ihmisiä. Faktaa on myös se että naiset ovat muslimeille vain omaisuutta.
        Yhdistettynä nämä kaksi asiaa siihen tosiasiaan että muslimikulttuurissa ei tunneta avoliittoa vaan nainen joka moiseen suostuu on prostituoitu, niin eiköhän se ole siinä.


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe