Miettikääpä sitä

kauhistus jos

Persujen politiikko olisi murhannut maahanmuuttajanaisen kuten kokoomus politiikko teki. Millainen haloo siitä olisikaan syntynyt.
Mitähän miettivät nyt Stubin joukot?

http://www.iltasanomat.fi/?pos=nav

37

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • soon rikos

      Murha on rikos jota ei pitäisi sekoittaa puoluepolitiikkaan irtopisteiden keräämisen, tai minkään muunkaan asian vuoksi. Suomessa ei ole yhtään puoluetta joka sekaantuisi murhaan, se on aina henkilön tekemä, ei minkään puolueen.

      • näinköhän

        Olisitko vastannut juuri noin jos vaikka Persujen Hakkarainen olisi ollut asialla.


      • suut suljettiin

    • Surullista kuitenkin

      Jos perussuomalainen olisi ollut asialla:Koko puolue lakkautettas välittömästi!
      Asiakirjat salaisiksi 60-vuotta.

    • Viikon

      Sehän olisi valtakunnan uutisissa!

    • ei persu

      Se nyt on kyllä ihanki sama minkä puolueen jäsen olisi murhan tehnyt, murha on jo sen luokan rikos, että sillä ei puoluepeliä pelata.
      Mikään Suomen puolueista kun ei ohjelmassaan murhia kannata, niin aivan sama olisiko ollut persu, niin puolueella ei asian kanssa mitään tekoa.

      • En en

        Käännä takkia!


    • Kutti perk.

      Kokoomus on diktatuuri puolue,ajaa kaikki asiansa omalla tavallaan päätökseen.Demaritkin menee ja vikisee narussa,niin kuin cincilla.Ihmeellistä,että kaikki on niin salasta?Missä on Himasen 700-tuhannen "horroskooppi"?Näinkö se toteutuu ja Katainen lähti ,niinkuin rotat uppoavasta laivasta.

    • ₩₩₩₩

      Ehe ehe näin juuri!!!!!!!!

    • vesitetty hallitus

      Mikä se mahtaisi olla sitten se demokraattinen puolue, jos kokoomus on diktatuuri puolue ?
      Naapurista voi katsoa miten diktatuuri rakennetaan, siihen ei Suomessa onneksi kykene edes kokoomus, joka jää kauaksi diktatuuria kannattavasta puolueesta.

      Demareiden vikinä näyttää nykyisessä valossa olevan lähinnä RTinteen yritystä kerätä vaalipisteitä.
      Nykyinen hallitus taas perustui jo täyteen mahdottomuuteen tehdä minkään puolueen politiikkaa. Jos joku väittää kokoomuksen vieneen asioita omaan pussiin, puhuu täyttä potaskaa, koska kokoomus ei ole nykyisessä hallituksessa muuta kuin puolustus politiikan, joka on kaukana puolueen omasta linjasta. Varmaan sen takia asiat on aivan perseestä, eikä mikään toimi.

    • diktatuuti - valta

      Usealla näkyy olevan tuo nk. diktatuuri termi ihan tajuttomasti hukassa, ja sitten olettavat, että joku demokratia olisi jonkun kyseisen luokkavallan ulkopuolinen
      kummajainen. Katsotaan, mitä kumuloituu jatkossa...?

    • tyhjää höpitystä vai

      Nämä diktatuurista höpisevät ei kyllä ole selvillä juuri mistään, tuollaista tyhjää höpitystä jossa ei järkeä ole käytetty. kenties sitä ei sitten ole käytettävissäkään.

    • de mukka

      Merkille pantavaa on lehdistön (iltapäivälehdet) "myötäkarvaan" kokoomuksen silittely, tämän kamalan tapauksen uutisoinnissa.
      Jos kysymyksessä olisi esim. demari, puhumattakaan persuista, "persettä reppiin" vaahtoaisivat, kuinka kamalia ne on.
      Tietenkään se ei ole puolueen vika sinänsä, vaikka kertookin minkälaisia ihmisiä mihinkin hakeutuu.
      Breivik Norjassa on yksi esimerkki.

    • turha tieto asiassa

      Miten niin myötäkarvaan silittely ? Mitä tuossa murhassa yleensä on tekemistä minkään puolueen kanssa ? Ainoa että murhaaja on kokoomuksen riveistä, eli puolueen jäsen, se on kyllä tuotu hyvin ilmi, eikö vain ?
      Kuitenkin murhalla ei sinänsä ole mitään tekemistä itse puolueen kanssa. Siinä mielessä medialta täysin turhaa edes korostaa mistä puolueesta murhaaja on.
      ihan sama jos korostettaisiin murhaajalla olevan kengän numeron kokoa, ei silläkään olisi merkitystä itse tapahtuman kanssa.

    • Kykypuolueen vesa

      Kokoomus edustaa ns. parempaa kansanosaa ja lisäksi Kokoomus on puolueena nousukiidossa. Tälläinen puolue vetää puoleensa niitä empatiakyvyttömiä, itseään muita parempana pitäviä henkilöitä, jotka tavoittelevat johtopaikkoja. Ylemmyydentunnossaan tämä nuori kokoomuspomo päätti näyttää, mikä on arvojärjestys. Iäkkäällä maahanmuuttajanaisella ei ollut minkäänlaista ihmisarvoa.

      Kokoomuspuolueen tulisi erittäin tarkoin tutkia, kenet päästetään johtopaikoille. Ne psykologiset testit psykopaattien ja heidän sukulaissielujensa poissulkemiseksi olisivat tässäkin paikallaan. Ei ole sattuma, että tämä itsensä muita parempana piotävä henkilö on juuro Kokoomuspuolueesta.
      On Kokoomuksen ja koko Suomen etu, että tällaiset henkilöt saadaan rajattua pois johtopaikoilta.

      Ajatella jos tämä rikos olisi jäänyt pimeäksi. Millaisella pallilla olisimme vielä hänet nähneet, joka tapauksessa merkittävässä johtotehtävässä

      • antipuolue

        Olet oikeassa. Rikokset tehdään aina puolueen nimissä, ylinopeus, velallisen epärehellisyyd, hirven salakaato, tahallinen tappo, eläimiin sekaantuminen, petos jne. Ovat tyypillisiä politiikkarikoksia, joita eivät tee muuta kuin puolueen jäsenet.


    • ei mukka

      Juuri niin, nyt pitää ottaa ratkaisemattomien rikosten kanssa uusi tutkintalinja. Pitää selvittää onko uhrien lähipiirissä kokoomuslaisia. Aarnio on yksi esimerkki. Kepulaisethan ovatkin jo seurannassa, se on kyllä täkeää.

    • Kykypuolueenprofiili

      Aarnio hyvin mielenkiintoinen persoona. Valitettavasti lehtien palstoilta ei saa miehestä kuvaa.

      Myös itseään muita parempana pitävissä uskonnollisissa piireissä kuten vl-herätysliike ja viides herätysliike tuo korkea omanarvontunto on merkittävä piirre. Siihen liittyy myös toisten ihmisarvon mitätöinti kuten homo-ja naispappeusvastaisuus. Se muuttaa ihmisen luonnetta. Itsestä tuntuu ihan oikealta, että toisella ihmisellä ei ole täydellistä ihmisarvoa.

      Tämä nuori kokoomuspomo piti tämän maahanmuuttajanaisen ihmisarvoa vähäisenä tai sitä ei ollut lainkaan. kaiken lisäksi Kokoomus on pessyt kätensä. Emme tunne häntä jne..

    • alkionainen

      Oppositiopuoluelaisen tekemät rikokset tehdään aina lieventävien asianhaarojen vallitessa, kun ovat oikeastaan syyntakeettomia. Ainakin Kepulaiset maaltamuuttajavähemmistöt .

    • raha ratkaisee

      Kokoomus kuitenkin hankki eliitti murhamiehelle suomen parhaan puolustusasianajajan, tietenkin kustannukset lankeaa veronmaksajien maksettaviksi.
      Tässäkin on hyvin nähtävissä mitenkä rahalla, ja suhteilla on voimaa, Heikki Lampelaa ei saa jokainen halukas asianajajakseen.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014102018764449_uu.shtml

      • UffeDeva

        Kuka hoiti menestyksellä aikoinaan Juhantalon asiaa???Lopputuloksena jopa poliitinen noste.
        Sundgvistin kohtalo oli kans selvitä korvauksista, kun oli ajautunut varattomaksi.
        Konkursissa kaikki velat meni, mutta rahat jäi, kun oli ammattitaitoinen asianajaja.
        Vai oliko näitä rikoksia tehty puolueen nimissä???
        Sama kohtalo voi olla maahanmuuttajanaisella, kuin maaltamuuttajanaisella yli puoluerajojen...vai onko tällaisissa oikeasti puolue takana???
        Kommunistit luopuivat Suomessa virallisesti väkivaltapoiltiikastaan vuonna 1969. Ei suinkaan sen jälkeen ole millään puolueella ollut ohjelmassa tappo tai muukaan henkirikos.


      • voi herran jestas !

        Tuollainen piiritason nilkki , ei sitä kuule edes kukaan puolueen nokkapäässä edes tunne. Piirejä löytyy yhtä paljon kuin maassa kaupunkeja, ei niiden työntekijöitä tunne kuin omassa piirissä olevat.
        Siksi toiseksi murhalla ei ole mitään tekemistä puolueen tekemisten kanssa, ei mikään puolue hoida murhamiehille mitään asianajajia.
        Pikkasen pitäisi rajoittaa mielikuvituksen laukkaa tässäkin asiassa.
        Kokoomus tai mikä muu puolue tahansa, ottaa Suomessa tuollaisiin nilkkeihin ison hajueron, ei niitä kukaan puolustele, älkää nyt ihan lapsellisiksi heittäytykö.


    • ei mukka

      Pääpaino tässä onkin iltapäivälehtien suhtautumisessa ja oletus siitä miten ne olisivat suhtautuneet ja uutisoineet, jos murhaaja olis ollut persujen taikka demarien toiminnassa mukana oleva.
      Nämä lehdethän nuolevat kokoomuksen bersettä, kieli värillisenä, uutisoinnissaan.

    • Itte "parempi väki"

      Populistipuolue kokoomus koostuu lähinnä tyhmistä virkamiesloisista.
      Voi herranjestas sitä riemullista revitystä jos murhaaja olisi ollut perussuomalainen.
      Kaikki olsi otettu irti mitä seinistä saa. Lynkattu koko puolue vimmatulla fanaattisella eufoorisella kiimaisella riemusaatolla.

    • näin se menee

      Eikös sellainen käytös ole lähinnä persuista kotoisin ?
      Kokkarit ei juuri keskity muiden haukkumiseen, se heistä on kyllä sanottava.

      Ip-lehdet ovat juuri tuon kokkari-taustan asiassa nostaneet esiin, joten mitään myötäkarvaan silittelyä ei siinä ole havaittavissa. Poliisihan tuossa asiasta sanoi, että murhaan ei liity politiikka mitenkään, on vain media nostamaa, jolla ei asian kanssa ole mitään tekemistä.
      Saman lailla se media olisi asiassa tehnyt puolueesta riippumati. Ip- lehdet hakevat myyntiä, ja siksi asia on nostettu ikään kuin pääasiaksi, vaikka teon kanssa ei puoluetaustalla ole väliä.

    • Kokkare populisti

      Kaikki puolueet ovat populistisia. Varsinkin kokoomus. Tekopyhää pazka jengiä.
      Luulee olevansa fiksumpaa kuin muu kansa.
      Ei se kokoomuksen kannattaminen ja äänestäminen nosta älykkyyttä eikä imagoakaan.

    • näin Kokoomus

      Olipa eilen hupaisa seurata Kokoomuksen ulostuloa Enbuske & Linnanahde shoussa. Ensinnäkin oli hankittu suomen paras ja kallein asianajaja joka antoi ymmärtää murhaajan olevan paremminkin uhri, ja tavallinen äitinpoika.
      Enbuske sanoi jotain koiajutusta, mutta ei selvittänyt tarkemmin. Ei kertonut riidan alkavan siitä kun nainen oli yövaatteissa tullut väliin kun tämä murhaaja oli rääkännyt koiriansa, se maksoi hänen hengen.

      Näin meidän ajatuksia hiotaan suurella rahalla onhan MTV kanavat viritetty Kokuumuksen.
      En ole Persu mutta väkisinkin tulee vielä mieleen mitenkä Teuvo Hakkaraista olisi käsitelty vastaavassa tilanteessa.

      • Pelkku Mursu

        Et taida katsoa MTV:n uutisia, kun on porvarikanavalle viritetty.????
        Ethän käy kapitalistien ruokakaupoissa????
        Ahdistaako tämän päivän "Eurofasistit"???

        Olet varmaan selvittänyt miten rikokset jakautuvat puolueittain......

        Saksa ja Amerikka on huonoja, niinhän.

        Mikä on hyvä ja virheeetön????


      • pikkasen järkeä teil

        Puoluetausta on nostettu esiin juuri sen takia kun on kyse kokoomuksesta, jos olisi sossu, niin asiasta ei olisi mitään puhuttu.
        Mikään puolue ei murhaajille asianajajia maksele, kyllä se on ihan asianosaisen oma tehtävä. Joka ainoa Suomen puolue pesee kätensä heti murhaajista, ei niille mitään maksella. Sama asianajaja on edustanut kaikkia pahimpia murhaajia, liekkö sitten lasku lähetetty kokoomukselle, vai muillekin puolueille ?
        Jos vaikka MTV kanavat olisivat jotain kokoomuksen äänitorvia, niin eivät sanoisi sanaakaan puolueesta, se nyt on selvä kaikille, jotka kykenee selväpäiseen ajatteluun.


      • eivät sanoisikaan
        pikkasen järkeä teil kirjoitti:

        Puoluetausta on nostettu esiin juuri sen takia kun on kyse kokoomuksesta, jos olisi sossu, niin asiasta ei olisi mitään puhuttu.
        Mikään puolue ei murhaajille asianajajia maksele, kyllä se on ihan asianosaisen oma tehtävä. Joka ainoa Suomen puolue pesee kätensä heti murhaajista, ei niille mitään maksella. Sama asianajaja on edustanut kaikkia pahimpia murhaajia, liekkö sitten lasku lähetetty kokoomukselle, vai muillekin puolueille ?
        Jos vaikka MTV kanavat olisivat jotain kokoomuksen äänitorvia, niin eivät sanoisi sanaakaan puolueesta, se nyt on selvä kaikille, jotka kykenee selväpäiseen ajatteluun.

        Jos ei olisi pakko. Totta ihmeessä MTV:kään ei voi vaieta murhaajan puoluekannasta, onhan se niin laajalti julistettu. Kyse onkin siitä millä asenteella juttua käsiteltiin, tuntuikuin naisen murhannut olisi ollut sankari myös uhri. Olisihan juttu voitu käsitellä niinkuin se meni.
        Nainen tuli ulos puuttumaan koiranrääkkäykseen jolloin sankarimme hakkasi hänet ensin tajuttomaksi, ja kuljetti autolla muutamankilometrin ja viimeisteli tekonsa.


      • JournaNisti
        eivät sanoisikaan kirjoitti:

        Jos ei olisi pakko. Totta ihmeessä MTV:kään ei voi vaieta murhaajan puoluekannasta, onhan se niin laajalti julistettu. Kyse onkin siitä millä asenteella juttua käsiteltiin, tuntuikuin naisen murhannut olisi ollut sankari myös uhri. Olisihan juttu voitu käsitellä niinkuin se meni.
        Nainen tuli ulos puuttumaan koiranrääkkäykseen jolloin sankarimme hakkasi hänet ensin tajuttomaksi, ja kuljetti autolla muutamankilometrin ja viimeisteli tekonsa.

        Kauheus on katsojan kallossa ja kuulijan korvissa ja varsinkin korvien välissä.
        Siksi puoluetaustaa painotetaan juuri nyt.

        Vaaalikarjan laitumet ovat avautumassa melko pian. Kohta se kevät koittaa.

        Bobrikovin murhannut Eugen oli muuten demari taustainen.


    • persut+kepu+ demut.

      Nyt olisi hyvä Rinteen porukan myös häippässä, muuten menee sekomuksen mukana turmioon. Korkein aika näyttää, ettei mennyt niinku piti.

      • raakarainer

        Kepulainen puukotti utsjoella .
        Raakaa taistoa.


    • Possivisti

      Nyt kannattaa olla sovussa, koska koomus saa lähteä!

      • huhtik 2015 vaalit

        Naapurin pers, aukinen taksi renki sanoi äänestäneen Kokoomusta, koska rikkaus voi " tarttua". (edelliset edusk. vaalit 2011)

        Eipä näytä rikkaus tarttuneen, sama vanha Toyota on edelleen käyttöautona ja autotalli kaatumaisillaan, yli kolme vuotta mennyt.

        Äänestä "työväenpuoluetta" Kokoomusta, niin rikkaus tulee luoksesi !
        Eduskunta vaalit tulossa huhtikuussa 2015.
        Ottakaa asioista selvää, ketä kannattaa äänestää, ettei käy kuten naapurillemme, rikkaus ei tule tavalliselle työntekijälle, rikkaiden puoluetta äänestämällä.


      • antiriisto
        huhtik 2015 vaalit kirjoitti:

        Naapurin pers, aukinen taksi renki sanoi äänestäneen Kokoomusta, koska rikkaus voi " tarttua". (edelliset edusk. vaalit 2011)

        Eipä näytä rikkaus tarttuneen, sama vanha Toyota on edelleen käyttöautona ja autotalli kaatumaisillaan, yli kolme vuotta mennyt.

        Äänestä "työväenpuoluetta" Kokoomusta, niin rikkaus tulee luoksesi !
        Eduskunta vaalit tulossa huhtikuussa 2015.
        Ottakaa asioista selvää, ketä kannattaa äänestää, ettei käy kuten naapurillemme, rikkaus ei tule tavalliselle työntekijälle, rikkaiden puoluetta äänestämällä.

        Äänestä kepua, niin alat saamaan yhteismettän rahoja. Jne. Työttömyys johtuu siitä, ettei ole työnantajia. Siis äänestäppä kuitenkin kokoomusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe