Kokoomuspoliitikko murhasi maahanmuuttajan

hirvittävä rikos

Juuri uutisissa:
Laajasalon vanhasta öljysatamasta löytyi viime sunnuntaina tuntemattoman naisen ruumis. Surmatun naisen henkilöllisyys selvisi poliisille seuraavana päivänä.

Maanantaina naisen henkilöllisyys selvisi poliisille, ja poliisi ilmoitti, että tapausta tutkitaan murhana. Torstaina poliisi otti kiinni helsinkiläisen Jukka Romppaisen, joka IS:n tiedon mukaan toimii Kokoomuksen Nuorten Helsingin piirin toiminnanjohtajana. Romppainen on tunnustanut henkirikoksen.

Laajasalolaisessa kerrostalossa asunut nainen joutui väkivallan uhriksi omassa pihapiirissään, kotitalonsa edustalla.

Ulkomaalaistaustainen, vuonna 1956 syntynyt nainen asui yksin, mutta hänellä oli lemmikkinään suuri koira. Nainen koirineen oli tuttu näky pihapiirissä.

Yksi naapuri muistaa hänet hyväntuulisena naisena, joka tervehti erityisen ystävällisesti muita asukkaita, vaikkei heitä välttämättä tuntenutkaan.

http://m.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288752419568.html?pos=most-popular

29

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suleiman

      Coalition waa xisbi shar ah! Waxaan ka baqayaa iyaga. Ma dilay dheeraad ah?

      • Kauheaa mutta totta

        Eihän tämä ole uutinen. Mutta jos olisi ollut toisinpäin että ulkomaalaistaustainen surmasi kokoomusnuoren, niin johan olisivat rasistit orgasmin partaalla.


      • Puolueeton1
        Kauheaa mutta totta kirjoitti:

        Eihän tämä ole uutinen. Mutta jos olisi ollut toisinpäin että ulkomaalaistaustainen surmasi kokoomusnuoren, niin johan olisivat rasistit orgasmin partaalla.

        Nii,in.Hengen ottaminen toiselta on niin kovin helppoa,mutta sitä ei ennen tehty samoista syistä.Nykyään seksuaalirikokset ovat opitut TV oppitunneilla.Jo nuorena katseltuna,Hollywoodin saastaohjelmia,niiden vaikutukset todetaan myöhemmin.Kummallinen kansa,joka haluaa katsella verisiä ohjelmia ajanvietteenään.Kirkkokaan ei puutu lännen painostuksen alla,kieltämään kauhukuvat pois perheiden seurannasta.Koko yhteiskunnan johto on täysin "mätä".Meidän valitsemamme johtajat ovat kääntäneet selkänsä moraalikäsitteille.Suomi on luisumassa täydelliseen rappioon,ja nopeasti.


      • 7i5f

        Eihän uhri edes ollut somali.
        Ainoa sattumus laatuaan, joten pelko pois. Voit edelleenkin kävellä turvallisesti Helsingin kaduilla.


      • just wondering

      • Nipetin

        Naisen henkilöllisyys voisi vähän valottaa motiivia. Miksihän tätä salaillaan?


      • pilalle menee?
        Kauheaa mutta totta kirjoitti:

        Eihän tämä ole uutinen. Mutta jos olisi ollut toisinpäin että ulkomaalaistaustainen surmasi kokoomusnuoren, niin johan olisivat rasistit orgasmin partaalla.

        Silloin kun noin on niin itsesensuuri ei paljasta teon tekijää ulkomaalaiseksi.
        Niinkuin pk-seudun ryöstelevät nuorisojengit....mikä vitsi..tarkoin varjeltu salaisuus..?
        Pitäkää silmät kiinni ja ajatelkaa olevanne hyviä ihmisiä (ja lyhyt näköisiä) ja katsotaan lopputulosta vaikka 25 vuoden kuluttua.


      • sellaistavaan
        Kauheaa mutta totta kirjoitti:

        Eihän tämä ole uutinen. Mutta jos olisi ollut toisinpäin että ulkomaalaistaustainen surmasi kokoomusnuoren, niin johan olisivat rasistit orgasmin partaalla.

        Tai jos suomalainen potkaisisi asema-aukiolla toista suomalaista, joka sitten mystisesti kuolisi viikkoa myöhemmin, vaadittaisiin järjestöä kiellettäväksi.

        Kukaan ei ole vaatinut kokoomusta kiellettäväksi kun kokoomuspomo murhasi mamun.


      • politiikka.on.sairasta

        Aivan, eikä kukaan vaatinut matu-bisnestä lopetettavaksi kun 2003 matut tappoi suomalaisen upseerin.


    • Tepat

      Persut muka rasisteja??Osu Kokoomukselle omaan nilkkaan!!!EI muuta ku lenkille Stubb ja kumppanit!!

      • Eikös kyseessä ole ihan tavallinen raaka murha, siihen asti kunnes tekijä esim. tunnustaa teon motiivina olleen naisen maahanmuuttajatausta.


      • Jake Waits
        markku.e kirjoitti:

        Eikös kyseessä ole ihan tavallinen raaka murha, siihen asti kunnes tekijä esim. tunnustaa teon motiivina olleen naisen maahanmuuttajatausta.

        Facebookiin vuotaneen poliisin sisäisen tiedotteen mukaan Helsingin nuoria hakanneet somalit tunnustivat valinneensa uhreikseen juuri vaaleita kantasuomalaisia.
        Miksi et usko tätä?


    • rasismivouhottajat

      Taisi olla ihan valkolainen uhri että se siitä.

    • Ennen kokoomuslainen

      Kokoomuksessa tuntuu olevan toinen toistaan omituisempia nuoria, joilla on aivan erilaiset arvot ja halut oman käden oikeuden käyttöön sekä henkilökohtaisissa taloushankkeissaan kuin nyt lähimmäistensä eliminoimisessa. Kirkoista eronneita sivareita ja veronkiertäjiä.

      • Entinen lautamies

        TV juuri kertoi, ettei pääministeri Stubb kommentoinut kokoomuksen palkollisen tekemää murhaa. Tällainen käsittämätön väkivalta olisi kyllä heti jyrkästi tuomittava.


    • Green perverts

      The Green Party (Vihreät) dutifully voted and agreed to all policies of Kokoomus, the party of the murderer.

      The Green Party is one big lie and populated with all kinds of sexual deviants and perverts.

    • ei kokoomukselle

      Raan murhan uhri liikkui rollaattorilla! Siis avuton vanhus!

      Hävetkää kokoomus!

    • kiusallista

      Valtapuolueet Kokoomus, SDP ja Vihreät ovat kovin hiljaa tästä murhasta. On niin, niin kiusallista. Taiatvat kovasti toivoa, että maahanmuuttajan raaka murha unohtuisi kunhan vaan se pidetään uutispimennossa.

      • Valtapuolueet Kokoomus, SDP ja Vihreät ovat kovin hiljaa tästä murhasta. On niin, niin kiusallista. Taiatvat kovasti toivoa, että maahanmuuttajan raaka murha unohtuisi kunhan vaan se pidetään uutispimennossa.

        Miksi ne sellaista toivoisivat. Murhia ja muita vakavia rikoksia tapahtuu kaiken aikaa ja tekijät ovat eri puolueiden edustajia, tai kannattajia.
        Vieläkin sanon että se on "vain tavallinen" murha, koska mitään rasistista motiivia ei ole osoitettu.


    • Saa toistaaaaaaa.

      Ja kohta taas tulee sivustolle lista Persujen "rikoksista"

    • mamulove1

      ÄÄRIOIKEISTO111

    • skiwax

      Hei, ei yksittäistapauksia saa yleistää.

    • Tätä mieltä

      Ihmetyttää taas yleistäminen. Jokaikistä asiaa yleistetään ja politisoidaan.
      Miksi ei media voi uutisoida vain nuoren miehen tekemää murhaa.
      Itse tapaus jää sivuseikaksi. Otsikoihin nostetaan väenväkisin kokoomuslainen.
      Aivan sama mikälainen. Iltasanomat ja 7 lehti myyvät otsikoilla ja muu saasta seuraa perässä. Ei hyvä!

      • suomi suomalaisille

        jaaettä kokoomus nostetaan väenväkisin esiin,vahingon ilo on paras ilo.


      • vetäydyn suosionne

        Rohkenen nöyrimmin esittää, että kokoomus on se saasta tässä - ei lehdistö.


    • vi gillar olika

      Ja taas sataa vasemmiston laariin.

    • Vitun tyhmät

      Kyllä taas Tehtaankadun trollit ovat kunnostautuneet. Ihanko Batman teille jakaa ohjeita ?

      • Toveri Batman

        Kyllä jaan ohjeita. Lisäksi sinulle tiedoksi että

        Hai sulki silmänsä tiukasti, gritting hänen hampaansa ja huutavat seosta ekstaasia ja tuskaa, kun hän tunsi naali uusin yritys vietellä hänet aloittaa. Hän ei uskaltanut katsoa, huolissaan miten hänen ruumiinsa reagoisivat, jos hän todisti yksi hänen twin-kukot viritellään eikä metallinen tanko tai jotain etäisesti normaalia kuin että ... mutta toinen kukko;kukko kuuluvat hänen aseveli ja rakas ystävä, Corsayr. Pelkästään viikkoa sitten hän olisi katsonut sellainen asia mahdotonta, mutta onhan hän oli kokenut käsissä tämä tiedemies ... hypnoosi, virtuaalitodellisuus, hyper orgastinen kannustusta ja nyt lääke, joka teki hänen ruumiinsa riittävän joustava ei ainoastaanpaksu, pörinä lelu ylös perseeseen ilman pienintäkään pisara liukastetta mutta myös mahtuu koko muu kukko sisällä hänen oma erektio on pelkkä raon aukon, niin asiat eivät ... ole normaalia tarkalleen, mutta ainakin uskottava. Puhumattakaan syvästi ja häiritsevän jännittävää.

        Pysty auttamaan itseään, Thorne avasi silmänsä. Hän heti pahoitteli sitä, silmissä portaalin rengas, josta hänen toverinsa kukko oli syntymässä ja syöksevät oman piirustuksen kiihkeä ähkyä halun hänen huuliltaan. Hän vilkaisi vasemmalle, missä Naali vastuussa kaikesta tästä hulluudesta seisoi hänen ja Corsayr, samanaikaisesti toimivia portaali rengas, joka sisältää yhden jokaista niiden kahden akselit kumpaankin käteen, jollakin kuulostaa muille ja päinvastoin!Tiedemies, Sanmer tapasi Thorne himokas katse, ja nauroi iloisesti.

        "F-tuntuma on hyvä, vai?"

        Pieni, laiha vulpine oman kehon vapisi jännityksestä, kun hän pleasured kaksi haita, lonkat nykimistä hallitsemattomasti omana kukko, itse poissa hänen haara Poiketen portaalin rengas laite, oli imettänyt ja slurped klo nälkäisenä Thorne n avuttomana pleasure- kärsineiden ja hypnoottisen lumottu kumppani, kiemurtelevan ja squirming ja piipittämästä paljon vapaammin vain muutaman metrin vastakkaisella puolella Naali ruumis.

        "Kuvittele, kuinka hyvältä se tuntuisi, jos et olisi täällä, yrittää murehtia miten voisit mahdollista välttää kaikki tämä hauskaa ja ilo. Kuinka hyvä se tuntuisi, jos olisit ... oh, en tiedä, ympäröi sotilaallinen pukuhuoneessa kymmenkunta kappaletta mies salaa haaveilla aina, kun masturboida. vahvin, rohkein, useimmat hämmästyttävän lahjakas sotilas mitä kuvitella saattaa. Joku saattaa jopa rakastua, jos vain weren t niin varma, että veli aseiden ja satunnaista play-mate oli kaikki hän halusi sinusta. "

        Sekä Sanmer ja Thorne vilkaisi Corsayr, leopardihai vääntelehtiminen istuimeltaan kuin lelu haudattiin perseeseen buzzed väkivaltaisesti ja hullu tiedemies kiemurteli kukko kätketty yksi oman hellästi. Hänen silmänsä olivat laaja ja lasitettu koska ne tuijotti virtuaalitodellisuus kuulokkeet; nähdä mitään ja silti nähdä kaiken, koko maailma fantasian pidemmälle lab.Unelma maailma, jossa Throne ympäröi hänet ... kuuma, paksu dual shafted hain kukko kaikkialla hän kääntyi, kaikki sen hänelle, ja kaikki sen kuuluvan hänen komentaja. Johtajansa.Yksi henkilö koko maailmassa, joille hän tekisi mitään ja kaiken kyselemättä.

        "Ajattele, kuinka hauskaa se olisi. Onhan minulla on kaikki näytteet, että vaadin ... olet täällä vain nauttikaa nyt. Joten miksi ei hyödyntää sitä. Haluan luistaa toiseen pari VR suojalasit, virittää oman aallonpituuksia, ja voit jakaa tuhat fantasioita, että olet aina haaveillut tavalla olet aina haaveillut. Yhdessä. Pidän teidät annostellaan ja haaveillut niin kauan kuin se kestää. Believe minua, minun unelma-valvontalaitteen Tulen ole kiirettä voit mennä ... ja huumeiden voin kasata omaan järjestelmään et koskaan olla lyhyt kestävyyttä tai halu. mennessä heräät, voit olla niin eksyksissä toistensa että vaikka otan teidät vapaiksi, niin sinun ei ole muuta vaihtoehtoa kuin viettää vielä ainakin päivän tai kaksi täällä lattialla minun lab ... kerroit elinten kokea, mitä mielenne ja sydämet ja sielut tietävät jo. "

        Enemmän hän puhui, sitä enemmän hän menetti itsensä tähän romanttinen fantasia ja enemmän Naali oma kukko throbbed ja kireät sisällä leopardi hain nälkä, fantasia-sidottu kuono. Sanmer toimi oman ruumiinsa seksuaalinen vimma, ja niin tehdessään hän oli tuhlaten enemmän ja enemmän intensiivistä ilo kun kaksi haita hänen vallassa. Hänen kätensä olivat kuumeisesti syöksyä kaksi irrotettu kukot hän oli juustohöylää sisään ja ulos kahden miehen jäljellä, in-situ erektio, ei enää pelkästään kuulostava heitä, mutta vitun niitä kuulosti kukot jätetty counter-intuitiivisesti oman.


    • Puuttini olis ainoa joka puolustaisi SuomiNeitoa, jos tänne hyökättäisiin(!)OK

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2466
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      60
      1368
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1123
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe