Raisiontien Lämpö Oy - RÄIKEITÄ LAIMINLYÖNTEJÄ!

MEILAHTI ASUKKI

Asun Meilahdessa ja isännöintiämme hoitaa Raisiontien Lämpö Oy. Elokuun puolessa välissä makuuhuoneeni katostani tuli vettä läpi aiheuttaen parketille vesilätäkön. Asun ylimmässä kerroksessa, joten ilmeistä oli, että vesi tulee ullakolta.

Kävin ullakolla katsomassa tulviiko se vettä, mutta suuria vesimääriä ei tuolloin näkynyt. Ilmoitin seuraavana aamuna isännöitsijälle, joka lähetti huoltomiehen mittaamaan kosteutta katostani ja totesi samalla talon ullakon molempien päätyjen ikkunat ovat karmeista mätiä ja ikkunat vuotavat sateella. Tästä parin päivän päästä ulkopuolinen yritys tuli tekemään kosteusmittauksen ja kirjoitti raportin. Elimme tuolloin siis elokuun 20. päivän tienoota 2014.

2.10.2014 aloin jo odotella, että milloin remontti asunnossani alkaa ja huomasin kosteusvaurioiden/katon kupruilun ja vesivalumajälkien seinissä levinneen myös olohuoneeseen. Kävin katsomassa ullakon ikkunaa, jolle EI OLTU TEHTY VIELÄKÄÄN yhtään mitään.

Soitin ponnekkaan puhelun isännöitsijälle, jossa vaadin toimenpiteitä. Tästä seuraavana päivänä vasta ikkuna teipattiin ja siihen laitettiin movisuoja. Väliaikaisjärjestelyn teko kesti 1,5 kk ja nyt puhutaan siis kosteusvaurioista ja niiden lisäsynnystä.

Tästä alkoi sähköpostittelu isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan kanssa, jotka puolustelivat toinen toisiaan. Vasta kun sain jakelulistalle myös muita osakkaita taloyhtiöstä, sekä muita taloyhtiön hallituksen jäseniä, alkoi asian hoito kunnolla.

Ullakon toisen ikkunan teippaukseen kului 2 kk. Ketään taloyhtiön muita asukkaita ei ole inofttu tilanteesta taloyhtiön tai isännöitsijän taholta. Olen itse joutunut ilmoittaa molempien porraskäytävien ylimpien kerrosten asukkaille tilanteesta ja he ovat havainneet katoissaan samoja kosteusvaurioita.

Tässä info kyseisestä isännöitsijätoimistosta. Suosittelen kaikkien kerrostalohuoneiston osakkaiden suhtautuvan kriittisesti isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtajien ehdotuksiin ja toimintaan. Ilmiselvää, että kun laiminlyöntejä tapahtuu, pitävät päättävät tahot yhtä, jotta laiminlyönnit eivät paljastu!

Rohkeasti pitäkää kiinni omista oikeuksista ja vaatikaa ylimääräisiä yhtiökokouksia väärinkäytöstilanteissa. Tuokaa kokouksissa väärinkäytökset kaikkien taloyhtiön osakkaiden tietoon. 10% osakkaista niin vaatiessa on ylimääräinen yhtiökokous pidettävä 2 viikon sisällä vaatimuksen esittämisestä.

6

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tekninen_Tissi83

      Ja se tärkein asia unohtui aloittajalta: Osallistukaa itse hallitustyöskentelyyn kun osaatte paremmin. Iso osa asunto-osakeyhtiöiden hallituksista työskentelee ilman minkäänlaista palkkiota, joten kovin paljoa ei parane vaatia antamatta omaa panosta. Tällä en ota kantaa siihen, etteikö toiminta aloittajan tapauksessa olisi moitittavaa.
      Kohtuullisen koomista kutsua ylimääräinen yhtiökokous koolle hallituksen vaihtamiseksi, jos hallitukseen ei ole muita halukkaita vanhan hallituksen lisäksi. Nähty on.. :)

    • inisiät hiljaa

      Juu, puskista on niin kiva huudella. Vastuunkantajaa ei hallitukseen löydy. Tämäkin housuunsa laskenut huutaja muita syyttelee, mutta kun pitäisi oikeasti hallituksessa ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä, niin voi voi.

    • Koivul

      Näytti Raisiontien Lämpö Oy hiljattain hakevan uutta isännöitsijää. Saiko edellinen isännöitsijä tarpeekseen, yrityksessä asiat sekaisin, vai oliko liian hankalia yhtiöitä asiakkaina. Tosin isännöitsijöiden tiheä vaihtuvuus on alalla muutenkin hyvin tavanomaista.

    • Manolito1

      Ne on veemäiset yhtiöt ja osakkaat, tämän päivän ihmiset on idiotteja kympillä vaaditaan satasen hommia...maksakaa tolavanat lisää niin saa sitä palvelua vaan ei sitä ammattitaitoia myydä ilmaiseksi, kuten eräs yhtiön halituksen puheenjohtaja minulle totesi mysö, kaveri oli tuulivoimatekniikan tohtori ja sanoi että ei ikinä asiantuntemusta saa myydä ilmaiseksi!!!että siitä koulutetut kokoomuksen äänestäjät...ohohooanteeksi....

      • Olkaa tarkkoja

        Nyt väistellään tämän otsikko-aihetta. Ko palveluyrityksen osalta on olemassa muu ongelma kuin asiakas. Olkaa tarkkoja! Hpj - käytä aikaa ja johda koko talon hallintoa - jos valinta on ollut ko taho. Jos olet se perinteinen jees jees puheenjohtaja, ei yhtälö tässä tapauksessa toimi. Ei sitten lainkaan.


      • Kehissä
        Olkaa tarkkoja kirjoitti:

        Nyt väistellään tämän otsikko-aihetta. Ko palveluyrityksen osalta on olemassa muu ongelma kuin asiakas. Olkaa tarkkoja! Hpj - käytä aikaa ja johda koko talon hallintoa - jos valinta on ollut ko taho. Jos olet se perinteinen jees jees puheenjohtaja, ei yhtälö tässä tapauksessa toimi. Ei sitten lainkaan.

        Nyt tuolla näyttää aloittaneen uusi isännöitsijä. Saa nähdä paraneeko palvelu. Vai hyppäsikö uusi kokelas ummikkona uppoavaan laivaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1205
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1147
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1043
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe