Aleksander Stubb on kaikkien aikojen paras pääministeri

Suomen Johtaja nro 1

Aleksander Stubb on ollut hyvin ansiokas pääministeri jo lyhyen vallassaolonsa aikana. Hän on antanut monia hyvin vakuuttavia ja perusteltuja lausuntoja mm. Laura Rädyn ja Sanni Grahn-Laasosen ministerinimitysten puolusteluksi. Sen lisäksi hän on twiitannut hyvin ahkerasti ja puhuu kielillä. Stubb on urheileva ja juoksee nopeasti maratonia. Kannatan Aleksander Stubbia seuraavan hallituksen yliministeriksi, joka on pääministerin päällikkö. Samalla Aleksander Stubb voisi hoitaa myös presidentille kuuluvat tehtävät. Aleksander Stubb on niin hyvä pääministeri, että on vaikea löytää sanoja hänen hyvien töittensä sanomiseksi. Hän on idolini aina ja Aleksander Stubb tullaan läpi Suomen historian muistamaan kaikkein ansiointuneimpana Suomen Tasavallan Pääministerinä.

25

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stubbidouolisiinä

      Itseasiassa Stubbido on huonoin pääministeri ikinä - ainoastaan osaa ulkoiluttaa hammasrivistöään median ihmeteltäväksi.

      Suusta tulee vain valmiiksijauhettua sanansäilää vailla sisältöä vaikkakin viidellä kielellä, mikä ei tee tästä hemmosta mitenkään ihmeellisempää.

      Hänen kokoamansa kakara-hallitus vie Suomen perikatoon - saatte nähdä.

    • Ko mahotont

      Aleksanrer Stupp ei sunkka o ollut hyvin sem pare vaa ansiokas pääministeri jo lyhyen vallassaolonsa aikana. Se o mahtaks sitä sanokka kehrata antanut monia hyvin vakuuttavia simmottos sit vaa ja perusteltui lausuntoi mm. Laura Räryn ja Sanni Krahn-Laasosen ministerinimitysten pualusteluks. Sen totanoi lisäks se o kui mun nysse tarttis sano twiitannut hyvin ahkerasti ja puhuu kielil. Sem pare vaa stupp o nimpal mukavast urheileva ja juaksee nopeasti maratonia. Kannatan Aleksanrer Stuppia seuraavan sem pare vaa hallituksen kyl mar sit yliministeriks, joka o pääministerin päällikkö. Samal Aleksanrer Stupp vois hoitaa myäs resirentil kuuluvat kui mun nysse tarttis sano tehtävät. Aleksanrer Stupp o niin hyvä pääministeri, et ei sunkka o vaikea löytää sanoi häne hyvien töittensä sanomiseks. Mut kumminki se o irolini ain ja Aleksanrer Simmottos sit vaa stupp tulas läpi Suamen historian muistamaan kaikkein ansiointuneimpana Suamen Kui mun nysse tarttis sano tasavallan Pääministerinä.

    • Vituu tiätsä

      Alexander Stubb on vittu ollut hyvin ansiokas pääministeri tiätsä jo lyhyen vallassaolonsa aikana. niinku Hän on antanut monia vittu hyvin vakuuttavia totanoin ja perusteltuja vittu lausuntoja mm. tiätsä Laura Rädyn niinku ja Sanni Grahn-Laasosen ministerinimitysten vittu puolusteluxi. Sen totanoin lisäx hän vittu on twiitannut hyvin ahkerasti tiätsä ja puhuu niinku kielillä. Stubb vittu on urheileva totanoin ja juoxee vittu nopeasti maratonia. tiätsä Kannatan Alexander niinku Stubbia seuraavan hallituxen yliministerixi, vittu joka on totanoin pääministerin päällikkö. Samal Alexander Stubb vois hoitaa vittu myös presidentille tiätsä kuuluvat tehtävät. Alexander Stubb on niin niinku hyvä pääministeri, että on vittu vaikea löytää totanoin sanoja hänen vittu hyvien töittensä sanomisexi. Hän tiätsä on niinku idolini aina ja vittu Alexander Stubb tullaan läpi totanoin Suomen historian vittu muistamaan kaikkein tiätsä ansiointuneimpana niinku Suomen Tasavallan Pääministerinä. vittu

    • alexanteri 0

      Voe mahoton kun stupiidi on pedofiili, ainakin täällä palstalla todistettavasti niin kirjoitellaan. Katselee alaikäisten lasten kuvia juutupesta, mitä tehneekään kuvia katsellessaan. Sääliksi käy hänen vanhaa alkoholisoitunutta äitiään ja dementoitunutta isäänsä. Mikäli on hänen isä. Kyllä hänet pitäisi vapauttaa tehtävistään että ennättäi olla enemmän harrastustensa parissa.

      • Polvihousuissa

        Vielä katslee netistäkin. Se on ainakin totta, että Subido ottaa selfejä sakkolihan kanssa Isot hampaat himosta kiiltäen.


    • vähänvajaa

      Itseasiassa titteli ministeri tarkoittaa palvelijaa eli Stubbidon pitäisi vallanpitäjän sijasta olla kansan palvelija, mutta näinhän ei ole.

      Jotkut nyt ovat vain korottaneet Stubbidon jalustalle kuten venäläiset nostivat Putinin, mutta kumpikaan ei ole ansainnut kannuksiaan - kumpikin on pelkkiä pellejä, ei muuta.

      Mutta pahinta on, että kansa ja lehdistö tukevat moleampia paremmasta tietämättä.

    • unto1

      Aleksanteri Stubb voisi nato lausuntoineen ja homo tasaarvoesityksineen eduskunnassa muuttaa vaikka siperiaan... sehän on hyvä testi..palaisko stubb muuttuneena miehenä takasin vai jäisikö ryssien hampaisiin.. Historia on sen opettanut, että venäjän rajanaapurina ei kannata uhota..on pian kötsät housuissa !!!!!!!

      • onkohane

        onko se homo?
        eihän sil ainakaan akkaa oo.
        onko janin tai jarin kans ?
        tai markon?


      • onhane
        onkohane kirjoitti:

        onko se homo?
        eihän sil ainakaan akkaa oo.
        onko janin tai jarin kans ?
        tai markon?

        Se on kaikkien noiden kans.


    • älkääpäs

      nyt kovin elämöikö.kuinkas esimerkiksi e.aho ja anneli jäätteenmäki pääministeriytensä hoiteli?eikös se myös ole myös etua että pääsee ominavuin liikkumaan ja edustaa aina reippaana.

      • Valehtelijoiden klub

        Huonosti ovat Suomen asiat ja kiitos kuuluu tietysti sitä hoitaneille teinihallitukselle sekä pääministerille. Työttömyys kasvaa kokoajan sekä Suomen valtion velka. Hymyilyttää vain heitä.Puhuvat Suomen noususta vaikka totuus on toinen.Totuus on että Suomi ei nouse mihinkään enään.Rahaa Kreikkaan taas ja kenelle seuraavaksi?.


    • A Stuppi

      On tärkeää päästä omin avuin homostelemaan

    • tissis

      Must törkeint stubilt on se et se treenaa työajalla. Siis se on niin .... toisaalt oha se hyvä twiittaa et sillai niinku vois vai äänestää pressaks vaik...

      • mandi.wyattp

        Stubbin maailmankuvaan ei kuulu hyvät ja rakentavat suhteet venäjään.Siksi hän ei osaa kansallista etua miljardi kauppojen menetyksen myötä.Miten suomalaiset voi olla noin hölmöjä äänestämällä USAN agentti pääministeriksi??


    • isohammas

      Stubb on vielä keskenkasvuinen kakara.

    • Sirkuksen ylipelle .

      Pääministerimme sopisi mainiosti sirkus finlandian ylipelleksi ja nenäpäivien johto hahmoksi näissä rooleissa hänen luontaiset kykynsä tulisivat parhaiten esille .

      • tyjänpuhuja

        Pääministerin haastattelutunnilla valehteli minkä kerkesi. Ainakin neljään kertaan mainitsi isänmaan edun. Vaikka teot ovat hänellä olleet ihan muitten etujen ajamista. EVM, Kreikan tukipakettien puolustaminen. Eivät ole isänmaallisia tekoja.

        Kertoi Merkkelin keskustelevan päivittäi ja viikottain Putinin kanssa. Hesarissa oli eilen, että Merkel ei pidä yhteyttä Putiniin kuin virallisten kokousten kautta. Varmaan kaikki muukin mitä pääministeri kertoili, oli mielikuvituksen tuotetta.

        Sujuva ulosanniltaan ilman todellista sanomaa. Tulee mieleen, että pääministeriys on hänelle välivaihe johonkin suurempaan tehtävään EU.ssa. Siis Suomen valtiolaivan kipparina olo on vain merkintä hänen CV:hen. Siinä hänen isänmaan etu kokonaisuudessaan.


      • Mihin virkaan?
        tyjänpuhuja kirjoitti:

        Pääministerin haastattelutunnilla valehteli minkä kerkesi. Ainakin neljään kertaan mainitsi isänmaan edun. Vaikka teot ovat hänellä olleet ihan muitten etujen ajamista. EVM, Kreikan tukipakettien puolustaminen. Eivät ole isänmaallisia tekoja.

        Kertoi Merkkelin keskustelevan päivittäi ja viikottain Putinin kanssa. Hesarissa oli eilen, että Merkel ei pidä yhteyttä Putiniin kuin virallisten kokousten kautta. Varmaan kaikki muukin mitä pääministeri kertoili, oli mielikuvituksen tuotetta.

        Sujuva ulosanniltaan ilman todellista sanomaa. Tulee mieleen, että pääministeriys on hänelle välivaihe johonkin suurempaan tehtävään EU.ssa. Siis Suomen valtiolaivan kipparina olo on vain merkintä hänen CV:hen. Siinä hänen isänmaan etu kokonaisuudessaan.

        Kelan johtajaksi?


    • Kiitos Mape ja Pirjo

      On meillä onneksi huippu pääministeri ja oikein hyvää ja rauhallista joulua hänelle ja rakkailleen !

      Ottakkaa pyhät rennosti me olemme olette ajatuksisamme.

    • Snowden is best

      Kokoomus haluaa Natoon vaikka kansa ei haluaisi.Stubb kiirehti heinäkuussa pakotteita venäjälle eräänä perusteena matkustajakoneen tiputus ukrainassa.Uusimmat tiedot kertoo että Ukrainan hallitus oli mukana pudotuksessa....aika hyvä pääministeri?Maksaako jenkit hänelle palkkaa?

    • Veikko V

      Stuppi on tosi surkee ministeri,,ei ole enään seuraavassa hallituksessa.

    • Katsokaahorot
    • trollitutka

      Jengi antaa trollin höynäyttää...

    • history

      Olen toista mieltä kuin sinä . Minusta hän on huonoin pääministeri mitä tiedän.Sinä taidat olla ihastunut stupedoon , olet sokastunut pahasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4120
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3982
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3855
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2627
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2445
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2042
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1900
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1569
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe