Kertokaa teijän ns. " rakkaustarinoita "

Kaskus

Eli siis kertokaa tähän teijän rakkaustarinoi, miten ne alko ja miten päätty (jos on päättynyt) :) Ja ne keillä ei oo rakkaustarinoita ollu voi laittaa millanen ois unelma rakkaustarina!

71

5740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • notgoodending

      ihanaa, et teit tämmösen keskustelun! Näihin on kiva vastaa ja lukee toisten vastauksii.

      ~ My love strory;
      Menin seiskalle uuteen kouluun. Eka päivä oli aika tylsä, yksinhän mä koko päivän olin. Seuraava päivä oli sit taas paaljon parempi, sain pari uutta hyvää ystävää ja tapahtu myös jotain niin noloa... Kompastuin ja lensin yhen 8 luokkalaisen päälle, oli little akward tilanne. Kaikki katto ja tää poika oli hetken hiljaa ja sit sanos " voiks sä nousta? " Olin niin punanen siinä tilantees niinku voi kuvitellakkin. Mun mielestä tää poika oli aika ärsyttävä luonteeltaan (söpö se kyl oli) mutta illalla tajusin et olin miettiny tätä poikaa koko päivän.. No sitten menin nukkumaan ja näin tästä pojasta unta, ihanaa sellasta. Heräsin jo joskus 6 ja ootin et kello ois jo 8 et koulu alkais.. En jaksa nyt joka päivästä erikseen kertoo tietenkää, mut olin koko seiska luokan pahasti ihastunut siihen ja ei, en saanut mitään vastakaikua.. Kunnes kesällä oli ruisrock. Menin sinne mun 4 muun ystävän kaa ja nähtiin se ja sen pari kaverii siellä. Hengailtiin niitten kans siellä aika paljon ja menin tän pojan olkapäille istumaa ku se kysys, et haluunko. Keräsin mun rohkeuteni ja kerroin sielä et oon tykänny siitä koko seiskaluokan ja tää poika sanos et seki on tykänny musta mut se aatteli et mä en tykkää siitä nii yritti unohtaa mut muttei pystynyt. Oltiin tän pojan kanssa vuosi yhessä eli mun kasiluokan loppuun saakka mut sitten erottiin ja nyt oon siis ysillä ja mä kaipaan niin paljon sitä ja kaikkee ihanaa mitä koettiin yhessä..

      • Kaskus

        Ihana toi rakkaustarina, surullinen loppu. Kaikki hyvä loppuu aikanaan. :


      • ghj

        Ihana tarina♥ kävispä mullekki tollee


      • JunioriNuori
        ghj kirjoitti:

        Ihana tarina♥ kävispä mullekki tollee

        Parempi ois jos kestäis pitempää :3


      • Anonyymi

        Aww ihana<33


      • Anonyymi
        JunioriNuori kirjoitti:

        Parempi ois jos kestäis pitempää :3

        Miks erositte😭 😴 on kans ok jos et haluu kertoo


    • ihastunut(:

      Olin ihastunut yhteen poikaan jollain leirillä. Istuttiin sitten siinä nuotiolla ja oltiin totuutta ja tehtävää. Mä istuin sen vieressä ja tärisin kylmyydestä. Se katto mua ja kysy et oliks mun kylmä. Mä sitten vastasin että miltä näyttää ja se vaan sano et sen on kuuma ja otti hupparinsa pois. Mä katoin sitä ihan kummissani ja sit se oli sillee: Mitä? Mä kysyin: Voisit antaa ton hupparis mulle. Ja sit se laitto sen hupparin mun harteille. Jatkettiin siinä sitte totee ja sit tuli sen vuoro ja me kysyttiin siltä kenestä se tykkää ja se sano (kuulemma randomilla) mun nimen ja mä oli ihan sillee WHAAT??? Sitte pari kuukautta myöhemmin mulle selvis että yks mun kaveri poika tykkää musta ja sit juteltiin yhes wappi ryhmäs tän mun ihastuksen ihastuksesta ja se sano et se tykkää samasta kun tää mun kaveri. Se ei kyllä tiedä että mä tiedän, mutta toivon että meidän välille syntyy vielä jotain...

    • Pojankoltiainen

      Hmmh.. Oliskin ihan kunnon rakkaustarina mitä jakaa.. Mut kerron nyt jotain ees siihen suuntaan.

      Pari vuotta sitten kun lukiossa olin vielä niin olin, yllätys yllätys, ihastunut yhteen vuotta nuorempaan tyttöön (miä olin siis sillon tokalla ja se ekalla). Me ei koko lukuvuoden syyskaudella oikeastaan puhuttu, mutta olin korviani myöten kusessa siihen silti. Siinä joulun maissa me oikeastaan ruvettiin sitten puhumaan, kun keräsin yhtenä iltana kaiken rohkeuteni ja vähän lisääkin ja pistin FB:ssä tälle tytölle viestiä.

      Me ruvettiin sitten puhumaan ihan jo koulun käytävilläkin jonku verran, sellasta hyvänpäiväntuttujen keskistä lätinää. Mun oli silti joka kerta vaikee pitää itteni kasassa ku puhuttiin :p mut oltiin tässä vaiheessa jo ees jonkinnäkösissä väleissä, hyvä startti miulta!

      Kevät jatku aikalailla samoissa merkeissä, sama tyttö miulla edelleen mielessä jatkuvasti. Tuli ilmotus, et mein lukiolla on talent-kilpailu vappuaattona. Siinä vaiheessa mulla naksahti korvien välissä. Musikaalinen ihminen kun oon, niin aattelin että onnistun varmasti hurmaamaan tän tyttelin, kun meen laulamaan kitaran kanssa sinne jotain herkkää. Niimpä sitten menin ja vedin erään nimeltämainitsemattoman kappaleen sielä lavalla. Tuomaristossakin tirautettiin kyyneliä. Satuin sitte voittamaan kokoko kisan, mutta miuta kiinnosti vaan tän tytön reaktio.

      Sitten heti kisan jälkeen se tuli ja tuikkas meitille halin ihan yhtäkkiä. Olin hetken ihan haltioissani, kunnes tajusin halata takasin :p Se sano että vedin ihan sika hyvin ja että mun ääni on ihana jnejne. Siinä hetkessä ois tehny mieli vaan antaa kunnon suudelma, eikä löpistä paskaa.

      Menin sitten pukuhuoneeseen vaihtamaan kunnon vaatteet päälle, fiilikset taivaissa ja vappuloma edessä. Koulu ja piha oli ihan tyhjiä ja kaikki oli lähteny.

      Lähdinpä sitten kävelemään parkkipaikalle missä meitin kevari odotti. Siinä kävellessä näin tän tytön seisomassa koulun edessä. Koitin vilkuttaa mut se katto muualle. No, menin sinne kauemmas sitten hakemaan kevarin ja päätin ajaa takasin samalle kulmalle missä se tyttö seiso. Ajoin sinne.

      Ja eikös se vaan sitten nuollutkin siellä jonkun toisen kanssa. Mä järkytyin. Ajatukset levis samantien. Tuli fiilis, jota kuvailisin sydämen särkymiseks. Itku ei ollu kaukana kun ajoin sellasta 120km/h vauhtia kotio. Se oli huonoin vappu ikinä. Ei olla puhuttu juurikaan sen päivän jälkeen.

      • wupuuw

        Tässä tarinassa oli jotain uskomatonta. Kävisikkö kattoo miun keskustelun Elämää koskettavampaa... Etsin rakkaus tarina aiheita ym. kirjan varten jonka ajattelin julkaista jos saan ideaa miun omieni lisäks ja tueks. Jatkamisii siulle! :(


      • Kappagyi

        Ehkäpä se ei tienny että yritit iskeä sitä? ;)


    • tämmönenhellyydenkipeeva

      Emmä tiiä onko tää nyt rakkastarina mutta kerrompa kumminki. Olin viimevuon yhen ihanan jätkänkaa yhes. Meidä tarinan alku oli aika perus normaali . Huomasin kun tää poika katteli mua ain välil, lopulta meil oli flirttii . Alettii sit olee jossai vaihees. Istuskeltii syys illois kahestaa jossai penkillä . Ekan kerta kun se tuli meille oli ehkä paras rommanttisin hetki mun elämäs sillo. Makoilin sen kainalos ja kateltiin leffaa :3 välil vilkastii toisia.sit ku sen piti lähtee kotio.nii suudeltii eteises ja se sano mulle"aluks en tienny uskallanks tulla mut nyt en haluu enää lähtee c:" Olin ihan pää pilvis loppu illan.koko meidä seurustelu aika oli ihanaa . Se ei pelänny näyttää sen tunteita mua kohtaa vaik joku sen kaveri oiski kattonu. Sain aina ällösöpöjä viestejä siltä. Mut sitte yks ilta ilman mitää ennskko varotusta se laittoi viestin mulle "mä en usko et meidä kannattaa jatkaa.." En tajunnu ? Mitä olin tehny väärin?! Mun pää putos pilvistä... Sitte vko myöhemmin se kerto mun kaverille tykkäävänsä siitä.. Mä en tienny mitä ajatella...mun sisällä oli pelkkää vihaa "miks se heti yrittää uutta!" Vihasin sitä vrm melkein vuoden kunnes lopulta keskusteltii ja sovittiin asiat. Nykyää olla kavereita mut muistelen joskus iltasin miten kivaa ois jos joku vas pitäs kainalos :33

      • Anonyymi

        Mä voin pitää jos haluut<3


      • Anonyymi

        😭😭 itken 😭😭


    • Good ending

      Tässä minun rakkaustarina :3
      Mä olin 7-luokalla silloin. Mä juttelin mun kavereiden kanssa ja sitte mua vastapäätä oli eräs poika (nykyinen poikastävä :3) mä katoin sitä ja hymyilin ja se katto mua ja hymyili. Koulupäivän jälkeen mun nykyinen poikaystävä oli mun mielestä niin söpö että mä lähetin sille Facebookissa kaveripyynnön, sit se hyväksy sen ja me alettiin juttelee siellä. Sitten me alettiin hengailemaan koulussa useasti ja sitten meijän kaverit ja ne, alko epäilee et seurustellaaks me ja me sanottiin aina et ei :D Sit joskus ku se mun nykyinen poikaystävä tuli hakemaan mua kouluun, sillo sato ja sitten sil oli sateenvarjo ja koska mä en löytäny mun sateenvarjoa niin me kuljettiin tosi ierekkäin sen sateenvarjon alla. Sitten jossain vaiheessa se kysy et ooks mä koskaan suudellu sateessa, ja mä sanoin et en??:D Sit se suuteli mua sen sateenvarjon alla ja siitten me alettiin seurustelee :3
      Nyt oon 9-luokalla ja edelleen seurustellaan :)

      E oo yhtään hyvä kirjottaa tarinoita niin tosta tuli aika huono mut kuiteski.

      • 9-luokkalainen

        Oi miten söpöö ku tollee kysy ootko koskaa suudellu sateessa! :3 ja sitte vaa pussaa sua vitsi miten ihanaa


      • Anonyymi
        9-luokkalainen kirjoitti:

        Oi miten söpöö ku tollee kysy ootko koskaa suudellu sateessa! :3 ja sitte vaa pussaa sua vitsi miten ihanaa

        Nii💗💗💗💗 miks mulle ei käy koskaan noin😫😫😫😫


    • sosu

      Näitä on aina kiva lukea

    • yyksiin

      No mulla ei oo rakkaustarinaa, mut oon jo kuvitellu millanen se oisi ja se tapahtuis just mun ihastuksen kanssa johon oon ollu ihastunu nyt koko syksyn, luulin yhessä vaiheessa et oon jo päässy siitä yli mut eihän se niin menny. Haluisin päästä yli koska en usko et mä tuun saamaan sitä koskaan.. >; mut haluisin et mulla ois joskus rohkeutta kertoo sille jotenkin, mul on ei nyt kevään loppuun vaan sit saakka aikaa kerätä rohkeus ennen kun en tuu enää näkee sitä melkeenpä koskaan.. Kuvittelen aina et kuin ihanaa ois jos se ois tos mun vieres jaja :) mutta kun ei... Noit rakkaustarinoi on kiva lukee toki tulee vähän haikee fiilis itelleni.

      • abibibityttö.

        Mulla on sama tilanne, mutta oon vitkastellu tämän ihastuksen kanssa jo lähes kaks vuotta, lukion ensimmäisestä asti (tarkkaan ottaen lukion ensimmäisen keväästä).
        Itse oon useita kertoja yrittänyt päästä kyseisen pojan yli. Viime talvena se yleisluontoisesti ilmoitti, että sillä on joku "kiikarissa" tai jotain sinne päin, ja aattelin, että kuin helvetin typerä olin kun luulin jossain vaiheessa, että sillä ois tunteita mua kohtaan. Ei se siis sitä mulle suoraan sanonut, eikä sillä että olisin edes kysynyt, mutta antoi näin kuitenkin ymmärtää.
        Nyt syksyllä kuitenkin oon huomannu, että se vilkuilee muhun päin, vaikka se ei hymyile samallalailla mulle kuin aikasemmin joskus 1. ja 2. luokalla. Tuntuu jotenki jöröltä. Kamalan ristiriitaista kaikin puolin ja tässä ei oo ku kevääseen asti aikaa ottaa selvää jos on ottaakseen. Sitten lähdetään mahdollisesti eri suuntiin opiskelemaan, mutta on toki mahdollista, että se suuntaa samaan yliopistokaupunkiin, kun molemmilla kuitenkin yliopisto suuntana.


    • marddi ahdizaari

      Tää tapahtu 6.lk. meiän luokalle tuli uus poika, ja oltii mun kavereitten kaa sillee et hyi mikä nolis!
      Noh, me kaks oltii kuitenki samas enkun ryhmäs nii jouvuttiin juttelee aika paljo ja tällee :D. Sitten sain sen numeron jostaki whats app ryhmästä. sitte me ruetii juttelee whats appis ja tällee. koulussaki me olitii välkil joskus kahestaa ja juteltii ja kaikkee. Sit yhtenä päivänä olin mun entisen besun kaa ja mentii kysyy tältä kyseiseltä pojalta että voiko se olla. Se sanoi että hän ei voi olla tänään, mutta huomenna :3. Sanoin että OK.
      seuraavana päivänä minä besuni, se kyseinen poika, ja hänen kaverinsa tulivat meille. sitten olimme pihalla ja katsoimme jotakin leffaa. sitten he lähtivät.
      Sitten meni pari viikkoa ja olimme kahdestaan vapaa-ajalla. Sitten tuli hänen syntymäpäivänsä, ja hän kutsui ainoastaan minut! kävimme kauppoissa ja hesessä. Hän laittoi whats appiin jonkun kuvan missä me ollaan hesessä. sitten puhelimeni rupesi täyttymään viesteistä jotka olivat suunnilleen tämmöisiä: "ootteko yhes?" tai "grauh.. onks ihkuu?" vastasin niihin että ei olla. :D
      parin päivän päästä huomasin että olin tosi pahasti ihastunut kyseiseen poikaan. sitten hän pyysi minua tulemaan erääeen leikkipuistoon. Noh menin sinne ja hän jo oli siellä. olimme siell juttelimme ja teimme kaikkea hauskaa. Tuntiu että pääni räjähtäää koska rakastan häntä niin paljon enkä ole kertonut sitä hänelle. Sitten keräsin rohkeuteni ja kerroin. Hän sanoi että hänkin oli rakastanut minua koko ajan mutte ei olisi iki maailmassa uskaltanut kertoa sitä. Sitten halasimme ja suutelimme. ja hän sanoi että on nyt onnellinen. olemme olleet nuy 1 vuoden yhdessä.

      • Hyggjj

        Eli sanoit että tämä tapahtui 6lk. Miten olet sitten voinut olla tämän kanssa? Käyttekö samaa koulua vai puhelimitse?


    • Jokutämmönentommone

      Olin nuorempana itsestäni aika epävarma bilepillu, pyörin paskapiireissä ja musta oltiin jatkuvasti huolissaan. Kaipasin rakkautta ja ihan ymmärrettävää, että paskat piirit paskat jätkät. Oli mulla yks hyväkin kaveri, joka asui samalla paikkakunnalla, mutta jota näin harvemmin. Se oli silti mun paras ystävä ja aina kun nähtiin, se kuunteli kun vuodatin sille koko paskan miten jouduin petetyksi ja kukaan ei rakasta mua yms. Aina se jakso mulle kertoa, että kyllä joku mua rakastaa ja ihan varmasti vielä löydän jonkun. En vaan ymmärrä, että miten en sen parin vuoden aikana voinut ymmärtää, ettei se mua ihan syyttä kuunnellut.
      No, yhtenä yönä soitin sille kännissä aivan paniikissa, koska en yhtään tiennyt missä mä olin ja miten olin sinne päätynyt. Se jäljitti mun puhelimen ja ajoi kevarilla hakeen mua toiselle paikkakunnalle. Muistan vielä kun se käski mua rutistaan itseensä, etten putoais kyydistä ja Itkin koko matkan sen selkää vasten. Kun päästiin sen kämpille, se toi mulle huovan ja teetä, istu mun viereen ja otti mut kainaloonsa. Jotenkin mä vaan sillä hetkellä tajusin miten rakas se mulle on. Vähän epävarmana suutelin sitä ja sekin vaan halas mua tiukemmin. Juteltiin koko yö ja alettiin viikkoo myöhemmin seurusteleen. Nyt ollaan joku kolme vuotta oltu yhdessä :)

      • Makrpooli

        Mahtavaa että ihmiset pitää huolta toisistaan tollai :)


    • 98inlove

      No siis mä oon 98 ja tää poika 97 :)
      Tavattiin netis ja juteltiin se oli tosi mukava ja tällee. sit sen piti lähtee siit keskustelust ja sit kysyin et onks sil esim kik mis voitas puhuu ja no siel ei ollu :D no sit se sano et tää jää kait tähä ja se oli menos sit vaa heitin siihe mun puhelinnumeron ja sanoin et tuu wapis puhuu. jälkeenpäi tuli sellane hirvee "hitto jos se onki joku papparaine" xD eli joo otin riskin. no se tuli puhuun mulle ja ekana se oli sillee oot aivan älykaunis ja tietty sit vastasin et kiitti ja oot säki komee :) siis oikeesti se on aivan helvetin komea xD noh sit juteltiin siin joka päivä. sit se kerto tykkäävänsä must ja mä olin silleen aa nice koska tuli sellane apua fiilis koska itekki olin kuses tähä jätkään. no sit kerroin sille omist tunteist ja se oli sillee aaaw :* no sit jatkettiin jutusteluu ja alettiin sanoo jo toisiamme rakkaaks ja ihan näit perus juttui ^-^ ja tämä henkilö siis asuu 300km pääs musta... nii sit kävi sellane tuuri et olin menos sinne päi ja se tuli tapaan mua vaik oli kipeenä *-* ja se kohtaamine oli jtn nii ihanaa. oltiin siis juna-asemal koko tää aika. sit juteltiin siin ja söpöiltii halailtii ja tälläst.
      sit se autto mua ettiin oikeen junalaiturin ja tällei. sit seistiin siel aseman sisäl siin laiturin ees ja se katto mua sillee kivasti ja kutitti mua. sit tuli lähemmäs nii et nenät koski sit se naurahti ja suudeltiin. ja sit se saatto mut sinne junalle. pari kyynelt tuli itkettyy ja suudeltii pitkään ja piettiin viimeseen asti toisiamme käsistä kii :3
      ja siis alettiin seurustella vast kaiken ton tapahtuneen jälkee :) nähtiin siis ekan kerran ja tuo kaikki tapahtu vajaan 2h sisäl mut tää tuntuu aidolt ja se ihmine muutti mut täysin ja rakastan sitä ihan ylikaiken ♡

    • brokenheart99

      Mulla ja pojalla (molemmat -99) oli ollut säätöä jo jonkun aikaa, kunnes poika kertoi tykkäävänsä musta. Olin ihan ihastunu tähän poikaan myös, mutta päätin kuitenki kattoa tilannetta jonkin aikaa, kunnes kerroin omista tunteistani. Aloimme seurustella, ja syntymäpäivänäni, halusi poikaystäväni nähnä puistossa, illalla. Syntymäpäivälahjaksi sain mitä parhaan, ensisuudelman. Se oli jotai niin ihanaa ♥ Poika myös pussas mua poskelle ja halaili. Meijän seurustelusuhde kuitenkin päättyi, kun poika ihastui parhaaseen kaveriini.

      • Juuuuuu

        Itekki seurustelin yhen -99 jätkän kaa, mut suhde katkes valheisiin ja siihen et tää jätkä ihastu mun kaverii.


      • Anonyymi

        Vittu kuinka paljon inhoon tollasta seurustelua jossa sit toisella on jo seuraava kiikarissa!


    • Laavlaav

      Hihii..
      Kesälomalla olin salasuhteessa exäni kanssa.
      Sitten meni välit poikki ja koko kaveriporukka hajosi vähäksi aikaa. Tutustuin kaverin kautta erääseen poikaan, hän oli komea, söpö, kiltti minulle ja kaikkea mahdollista.
      Lähdin viikoksi Helsinkiin jonka aikana kyseinen poika jutteli minulle koko ajan, hän lohdutti minua, sai aina paremmalle tuulelle yms. Hänestä tuli paras kaverini.
      Eräänä päivänä hän kertoi pitävänsä minusta, vastasin samalla tavalla mutta en uskaltanut oikein myöntää tunteitani koska edellinen rakastuminen oli johtanut hirveään draamaan.
      Pussailimme ja halailimme koko ajan tämän pojan kanssa ja olimme iloisia yhdessä. Olimme parhaimmat kaverit.
      Jotenkin siinä sitten kävi niin että rakastuin häneen.
      Olemme olleet kohta 2v yhdessä. ❤️
      Happy together, forever.

    • Heppatyttö

      Noniin tässä omani. Isovanhempani ovat ison hevostilan omistajia ja he pitävät milloin minkäkin laisia kissanristijäisiä, jokatapauksessa tällä oli luvassa taas juhlat johon olin sitten itseni raahannut. Huomasin, siinä juhla tohinassa jätkän joka oli aivan MIELETTÖMÄN hyvän näköinen, ja menin juttelemaan. Olin vähän ujo siinä, kun juteltiin ja muutama akward hiljainen hetki tuli koettua ja ajattelin mokanneeni täydellisesti. Joka tapauksessa, seuraavana päivänä samainen kaveri kuitenkin soitti mulle, ja poikkes siinä meidän hevostilalla (olin jäänyt yöksi isovanhempieni luo) sain spontaanin idean ja sain suostuteltua jätkän maastoon ratsastamaan koska tää jätkä ei ollut koskaan ollu hevosen selässä.
      :) ja siitä se lähti nyt ollaan toista vuotta yhdessä

      • äwäwäwäwäwäw

        Oh my good!! :'3 ylisöpöö!! Millä keinolla sä oikee sait sen jätkän hevosen selkää? :o :3


    • kateellinen tyttö

      Näitä on niin ihana lukea

    • kateellinen tyttö

      Näitä on niin ihana lukea! Itselläni ei oo mitään rakkaustarinaa, mut toivon et joskus on

    • :))

      Kai tätä jonkuulaiseks ''rakkaustarinaks'' voi kutsuu.
      Olin kattomassa koripalloa paikkakunnallani, jossa pelasi ihastukseni. Puhun siis miesten edustusjoukkueesta.
      Mulla ja silloisella ihastuksellani, nykyisellä kihlatullani on kaksi vuotta ikäeroa.
      Pelin ajan vain kuolasin kyseistä poikaa. En saanut katsetta irti hänestä. Ja musta tuntui aivan siltä, ettei hänkään saanut katsetta irti musta. Nimittäin aina, kun pelissä vihellettiin tai oli aikalisä, poika tuijotti mua, ja hymyili.

      Pelin jälkeen oltiin sovittu että mennään pienellä kaveriporukalla baariin.
      Baarista bongasin sitten ihastukseni.
      Ensin seisoimme vierekkäin tiskillä tilaamassa juomista, jossa poika ensin alkoi jutella minulle, ja kertoi nähneensä mut koris pelissä aikaisemmin samana päivänä. Vastasin että olin nähnyt hänet siellä pelaamassa.

      Myöhemmin yöllä olimme yhdessä tanssimassa.
      Käväisin muistaakseni vessassa tai tupakalla, jonka jälkeen palasin tanssilattialle, ja huomasin ihastukseni tanssivan erittäin läheisissä tunnelmissa jonkun toisen tytön kanssa. En tiedä miksi, mutta mulle tuli tosi paha olo, ja kävelin vaan narikoille, hain tavarani ja kävelin ulos.

      Jonkun matkaa olin kerennyt kävellä kohti bussipysäkkiä, kun tunsin jonkun tarraavan mua olkapäästä. Olin ihan varma että se on joku vanha irstas hyväksikäyttäjä, mutta yllätyksekseni se olikin ihastukseni.
      Hän lähti saattamaan mua pysäkille, koska itse asui keskustassa.
      Koko matkan hän pahoitteli baarissa tapahtunutta.
      Bussin tullessa, poika hyppäsikin mun kanssa bussiin ja istui viereeni.
      Ihmettelin että mitä ihmettä se nyt meinaa. Poika vaan tokas että ''mähän lupasin saattaa sut''.
      Hän jäi mun kanssa pysäkillä pois, ja kävelimme yhdessä kotiovelleni asti. Oven edessä poika halas mua tiukasti, katto silmiin ja suuteli.
      Olin ihan onneni kukkuloilla.

      Tuon päivän jälkeen aloimme nähdä säännöllisesti. Laittelimme kokoajan viestiä toisillemme. Vähän aikaa oltiin juteltu ja nähty, jonka jälkeen alettiin seurustelemaan.

      Seurustelimme noin 6kk, jonka jälkeen hän kosi minua.
      Nyt olemme olleet yhdessä kaksi vuotta, ja ensimmäinen lapsemme syntyy ensikesänä.

      • kateellinen___

        Siis aivan ihanaa♥♥♥


    • azyzz

      Ei ole valitettavasti. Oon 18 v enkä ikinä seurustellu. Sen minkä oon nähny ja kokenu elämäni aikana on se fakta että elämä ei ole satu ja onnelliset loput on harvinaisia.

      • Anonyymi

        Jep


    • Epäonninen12345

      Olen ollut jo 3 vuotta ihastunut itseäni 5v vuotta vanhempaan poikaan. Jossain vaiheessa poikakin on ollut ihastunut minuun sillä kävelimme paljon yhdessä ja kyseli kenestä pidän ( en uskaltautunut kertomaan ) . Vietimme paljon aikaa yhdessä ja oli meilläkin yötä kertoi henkilökohtaisia juttuja. Tulin kateelliseksi kun oli kaverini kanssa myös ( kadun ikuisesti ) karkotin pojan ja välit huononi. Ei enää pyydä kanssaan minnekään ja olen niin nuori ettei varmaan ole kiinnostunutkaan minusta. Ja vaikka olisikin emme voisi olla yhdessä ikä eromme takia. Olen alaikäinen. Mun epätoivonen mahdoton tarina. Olen yrittänyt miettiä muita mutta aina löydän itseni haaveilemasta hänestä.

    • 02tytsy

      Näitä on ihana lukee. Itellä ei kunnollista rakkaustarinaa oo mut kerronpa silti.

      Eli olin 3 luokal ihastuin yhteen uuteen poikaa rinnakkaisluokanla. Emme olleet puhuneet koskaan mutta silti. Tykkäsin hänestä 3 vuotta eli 5 asti. Tässä välissä ehdin tykätä jo muutamista muistakin pojista mutta he eivät olley samanlaisia ihastuksia. En saanut poikaa milloinkaan mielestäni. Viimeisenä päivänä kaverini kyllästyivät ja sanoa töksäyttivät tälle että pidän hänestä. Ei sitten reagoinut minuun tavallista enempää. Mutta kun kutosluokka alkoi pidin hänestä yhä. Ja juttelimme jo jonkun verran tosin enimmäksee kaveriporukoissa tai liikuntatunneil jos jouduimme samaan joukkueeseen. Minun oli ihan kamalan vaikea olla normaali ja vilkuilin häntä joka paikassa. Kerran yksi toinen poika sanoi että minäkö se tykkäsin ******* eli siitä pojasta. Vilkaisimme toisiamme kun istuimme keinuissa sillä hetkellä.aloin jo elätellä yhä enemmän toiveita häntä kohtaan. Ja kaverini olivat sanoneet hänelle jo 3 että pidän hänestä. Mutta kun syyslukukausi kului hän alkoi vähitellen tehdä yhä selvemmäksi ettei pidä minusta. Oman käsitykseni mukaan hän on kummiskin aina ollut sinkku tai ainakin siltä näyttänyt koulussa. Nyt olen kummiskin päässyt hänestä yli ja olen siis vieläkin kutosella. Välillä kuitenkin salaa vähän ihailen häntä mutta kuitenkin

    • rakkaudesta

      Olin kuudennella kun tämä tapahtui.
      Olimme hyviä ystäviä epusta asti. Kuudennen alussa aloin pitämään hänestä, ja jonkin aikaa musta tuntui että hänkin minusta. Muutamaa viikkoa ennen kesälomaa näin hänet illalla jonkun tytön kanssa, jota en tuntenut. Heillä näytti olevan hauskaa. Sydämeni särkyi sillä hetkellä, ja sen jälkeen en ole puhunut hänelle koulussa paljon mitään. En pystynyt, sillä sydämeeni sattui edelleen.
      Kevätjuhlan aikana poika tuli istumaan viereeni. Katsoin häntä vihaisesti, en tahtonut ihastua uudestaan.
      Todistustenjaon jälkeen kun pääsin ulos koulusta, juoksin itku kurkussa läheiseen metsään. Istahdin kivelle ja rupesin itkemään. Varmaan kymmenen minuutin kuluttua tunsin käden puristavan olkapäätäni. Nostin katseeni, ja näin pojan, johon olin aiemmin ihastunut. Hän tuli istumaan viereeni ja katsoi minua hellästi. Kysyin, että miksi hän oli tullut. Hänellähän oli jo toinen. Poika ihmetteli että kuka toinen. Sain tietää, että tyttö oli ollut hänen serkkunsa, ja että poika oli ihastunut minuun. Katsoin häneen ja kyynelet vierivät poskilleni. Poika pyyhki kyynelet hellästi pois ja otti minut syliinsä. Painoin pääni hänen rintaansa vasten ja hän kohotti leukaani. Sitten hän antoi minulle suukon huulille.
      No se oli siis mun tarinani. Erosimme kuukausi sitten, ja itken vieläkin. Hän oli ja on unelmieni poika! :'(

      • tyttö13v.

        Mulla oli joku tarina, mut Se oli Sellanen josta en haluis enään puhuu, mut mä haluun todella sen uuden rakkaustarinani, ja on tosi kaihoisaa lukee Noita teijän rakkaustarinoit, ku itellä tulee heti vaan mieleen Se jätkä keheen oon ihastunu, ja ehkä Viel joskus sen sille uskaltaudun kerroin, oon siis seiskal


    • tytteliini <3

      Räjähän kohta kateellisuudesta! Ihania noi teidän rakkaustarinat!
      Olen romantikko eli rakastan kaikkea romantista ja herkkää..
      Oon ollu kerran suhteessa mut se ei ollu romantiseen päinkää!
      Löytyspä se oikee jo!! kirjotelkaa pliis lisää romantisia tarinoitanne!
      niit on nii ihana lukee! ( joissaki kyyneleet vierähtää ;_; )

      • 15vpoika

        Rippileirillä oli yks ihana isonen. Juteltiin leirin jälkeen paljon ja tyttö tulikin sitten mun luokseni. Se oli yks lämmin kesäyö kun se tuli. Ei oltu nähty viikkoon ja se oli ikävöiny mua. Meist oli tullu tosi läheisii sen viikon aikana. Tuntu niin ihanalta ku se halas mua. Pyysin sen sisään ja juteltiin paljon. Annoin sille juotavaa ja se sotki kuten aina. Se on vaan niin kaunis. Soitin sille mun säveltämän kappaleen ja lauloin. Sit suudeltiin.
        Ja paskat. Tyttö yhtäkkiä ilmoitti yks päivä kun hänen piti tulla mun luo, että en jaksa jutella sulle. Tuli ihan puskista. But there is life after a broken heart.


    • Mä oon vitosel ja mulla on yks rakkaustarina.Olimme olleet ihastukseni kanssa jo 3 saakka.Mutta se päättyi siihen,kun kuulin että hän oli ihastunut parhaaseen kaveriini.Olemme parhaan kaverini kanssa kyllä väleissä,todella hyvissä.Joskus tulee haikailtua exän perään,hän oli täydellinen poikaystävä minulle.Nyt kaduttaa,että erosin. Mutta hän vissiin vihaa mua :D

    • yxvaaa

      olin ihastunu yhtee iiroo amiskan metallipuolelt <3 <3
      sit se kerra yhis bileis kysy et haluunko panna ja alko repii mult housui pois xD xD
      no sit mä tietenki sanoin eka et ei, ku oon netistä lukenu et nii kandee tehdä.
      mut sit kuitenki me pantii ja nyt oottelen vaa et se laittais viestii :3 <3

    • snobityttö

      Tää on aika fresh juttu mut tiiän et tää kestää.

      Kerra koulussa näin iha sikaupeen ja kauniin tytön, kuulemma oli fiksukin. Stressasin ihan hirveesti mite alan puhuu sille mut kaikki meni hyvin, nykysin nähään tosi usein, mut oikeestaan vaan peilitaloissa.

    • lolokmm

      No mun tarina: mä vaihoin koulua kun menin kolmoselle, ja tapasin silloin nykyisen poikaystäväni. Kolmosluokalla inhosin sitä poikaa hänen käytöksensä takia, mut söpö hän oli jo silloin. Siinä kolmosen lopussa sitten ihastuin tähän poikaan ja nelosella aloin juttelemaan hänen kanssaan ja sit siinä jossainvaiheessa alko vaikuttaa siltä että hänkin piti minusta. Kerroin tunteistani ja hän vastasi että rakastaa minua. Sitä en olisi uskonut, ja viikkoja myöhemmin hän pyysi tyttöystäväksi. Kieltäydyin koska sen ikäisenä se saattaisi kestää viikon(?). Kerroin kuitenkin että haluaisin odottaa vielä. Sen jälkeen hän muuttui kokoajan ihanemmaksi, mun kiusaajiakin saattoi vetästä kuonoon.
      Sitten siinä ku siirryttiin seiskalle niin siinä kesällä pyysi porukalla rannalle vesisotaan. Sitten illalla katottiin auringonlaskua vierekkäin ja mun sit piti mennä. Annoin pusun poskelle ja poika jäi toljottamaan minua lumoissaan, lähdin kävelemään rantaa pitkin bussipysäkille. Poika juoksee perässäni ja pyytää odottamaan, käännyn ja hän suutelee minua, tajuan miten ihana fiilis siitä tuli ja hän sanoi: 'Anteeksi... mutta kun mä vaan rakastan sua' hymyilin ja halasin häntä, sitten hän oli kysymässä haluaisinko nyt alkaa ja ennenkuin hän ehti edes lausettaan loppuun sanoa niin vastasin joo ja suutelimme(?!) :) nyt neljä vuotta jo yhessä <3

      PS sori kun tää on huonosti kirjotettu, kirjotin kännykällä

    • KaroliinaMarianne

      Tutustuin 14-vuotiaana yhteen 26-vuotiaaseen mieheen huhtikuussa, toukokuussa me alettiin seurustelemaan ja suhdetta kerkes kestää 2kk, kunnes mies kuoli. Se tapettiin. Mies käytti huumeita ja sillä oli rankka rikoshistoria, se tapettiin juurikin huumevelkojen takia... ;/ tuon lyhyen seurustelusuhteen aikana kerkesin täyttää 15v ja miehellä ois syksyllä ollu 27v synttärit. ♥♥

      ♥♥ Vaikka suhteemme kerkesi kestää vain noin lyhyen aikaa, oltiin silti kuin luodut toisillemme. Luonteidemme takia siis ja ulkonäöissäkin oli jotakin samaa, sen huomaa vaan näin jälkikäteen kun kuvia tarkastelee! :D meillä oli kivaa ja ihanaa sen lyhyen aikaa mitä yhteinen elämämme tällä maapallolla kesti, oot kuin sielunsisar, vieläkin ikävöin, varmaan tuun jotenkin ikävöimään aina, pelkään et tuunko koskaan löytämään itelleni jotain toista yhtä ihanaa kuin sinä. ♥♥ mutta nyt myöskin tiedän ettei sun tarvii tuntee tuskaa enää huumeriippuvuudesta !

      • KaroliinaMarianne

        Missä me tutustuttiin ensimmäisen kerran, niin netissä... :)


    • Ihastunutttt

      Olin ystäväni kanssa virossa kaupungilla ja ku oltiin menossa yhteen kauppakeskukseen, ni siinä ovien eessä istu ihan järkyttävän hyvännäkönen jätkä. Ikääkin oli varmaan samanverran ku mulla. Sit mentii kaverin kanssa syömään ja se poika istu meiän eessä olevassa pöydässä. Meillä oli muutama katsekontakti mut sitte sen pojan kaveri tuli siihen ja kun ne lähti ni tää poika katto viel taakseen. Ihastuin siihe poikaan ihan heti. Harmivaan et kyseessä oli virolainen poika ja kun en itse osaa viroa yhtään. Harmittaa ihan hirveesti et en tiiä kuka henkilö on kyseessä. Oisin mieluusti halunnu tutustua. :(

    • Tämöstä

      no ei täs ny varsinaisest mitää viel oo tapahtunu mut oon nähny tän mun ihastuksen parii kertaa ku hää asuu eri paikkakunnal ku minä (vain 15minuutin matka autolla) mut oon ollu häen kaa tosiaa parikertaa ja aina on osoittanu vastakaikuu :3 Pariikertaa jopa ottanu kainaloo ja aina halataa ku joudutaa lähtee :3 itseasias jopa heittäny pari hupparii mulle ko oon ollu aivan jäässä, heh. Katotaa ny mitä täst tulee :3

    • ikävöijä

      Täs mun:
      3. Luokan alus aloin tykkäämää yhest mun luokan pojasta. Oltii 3lk lähtie koulukavereit,mut ei nähty vapaa-ajal.ain koulus oltii nopeit syömää ja juteltii keinuis. Sit ko mentii vitoselle,tykkäsin siit vieläki. Sit sain vähä enne jouluu tietää et muutetaa n. 30km päähän. Sit se mun ihastus tuli juttelee wapis ja kirjotti "hyvästi :'( ja onnee uuteen kouluun".sit mä kirjotin "piti koulus kertoo yks asia(jotai selitystä täs)mut tulee suakin ihan hirvee ikävä.ja mä tykkään susta:)"
      Sitte se sano että sekin tykkää musta.sit alettii juttelee siit lähtie joka päivä ja tuli ilmi et seki tykkäs musta 3lk lähtien. Sitte aloin joku päivä selittää jotai kysymyksest jota en uskal kysyy. Sit sanoin et alkaa kirjaimel a. Se arvas sen tietenki.Sit se mietti ja vastas "joo". Seuraavana päivänä olin ihan sika ilone. Sit tuli mun synttäripäivä,olin järkänny asiat sillee,et vietän sen päivän mun vanhal kotipaikkakunnal ja vanhas koulus. Menin sit sen mun poikakaverille ja sit mun toine kaveriki tuli(joka oli myös poika)koska vietettii mun synttäreitä ja mentii kauppakeskuksee hengaa,syömää ja leffaa. Siel kauppakeskukses istuttii sellasil jännil "parituoleil" joita oli kaks vastakkai. Siäl oli muitaki mun vanhoi luokkalaisii. Sit siellä mun poikaystävän kaa pussattiin ekan kerran

      • ikävvöijä

        Sama olen ko "ikävöijä"Tää ei lähettäny tota kokonaa mut enää ei ol yhes koska sen mielest kaukosuhteet oli perseest ja se jätti mut


    • ikävvöijä

      Sama tyyppi kun "ikävöijä"

      Tää ei ny kirjottanu kaikkee enkä jaks enää uudestaa kirjottaa kaikkee

    • RkrJt

      Oltiin kai siin ykkösellä eli todellinen "ala-astesuhde". En muista miten se alkoi, mutta oltiin hyvii kavereita ja sit vaan alettiin olla kahestaan. Sen ikäset ei viel oikeen ymmärtäny, ja tais ne olla kateellisiakin. Kaikki ties meidän luokalta ja me oltiin kaikki välkät yhes. Mentiin eri reittejä luistelukoppien taa ja sit vaan juteltiin ja silleen. Koulun jälkeen jäätiin aina pihalle ja tapeltiin nyrkeillä. Kerran löin sitä leukaan ja se kaatui. Kysyin että sattuks ja se löi takas :D Talvisin oltiin lumisotaa.
      Sit myöhemmin aloin tapella muittenki poikien kaa ja senki kiinnostus laski. Myöhemmin kutosella hän jopa kiusas mua ja luulen et paljon muistoi ei jääny. Mä muistan lumilinnan pienoismallit mitä rakennettii yhes luistelukoppien takana <3

    • man86

      Olen jo 28v jätkä, näytän kyllä parikymppiseltä, ensimmäinen kunnon rakastuminen/ihastuminen tapahtui ammattikoulussa.

      Olin ollut koulussa jo vuoden, tokana vuotena ku mentiin kouluun näin tytön jolla oli laineilla tummat hiukset, ihana hymy.

      Noh, itse olin ujo, mutta aina kuten nytkin aina yritän ensin kalastaa nimen ja iän ennen kun puhun sanaakaan tytölle, sain hänen ikänsä tietoon hän oli silloin 2005 17v, itse olin silloin 19v.

      Kuten kerroin olin silloin ujo, ja meni varmaan monta viikkoa kun sain hänen nimensä julki, hänen nimensä oli laura,, edelleenkään en uskaltanut mennä suoraan juttelemaan hänelle, olin silloin mestari väkrään runoja, kuuntelin pari kappaletta Kaija Kärkistä ja Ile Kalliota, tein hänelle oikeen romanttisen runon siitä etten vois unohtaa häntä ikinä,, sitten tulikin ongelma miten annan hänelle sen kuoren, tajusin että koulun sisäinen posti on juuri sopiva käyttötarkoitus tälle jutulle, noh, pari päivää sen jälkeen puhelimeni tärisi ja surisi, tuli tekstiviesti, hän kiitti ihanasta viestistä, tällä jekulla sain ovelasti hänen puhelinumeronsa,, seuraava käänne oli sitten se että yritin soittaa sinä 2006 kesäkuussa hänelle,, oli silloin yhdessä varastossa töissä, tauolla soitin hänelle, hän suorastaan anto mulle rukkaset puhelimessa, sano etten saa enään soittaa tai tekstata,, mulla meni siinä vaiheessa mehut ihan juttuun, mutta en lannistunut täysin, yritin vielä pommittaan häntä tekstareilla, mutta turhaan, podin puolvuotta masennusta ja haikailin hänen peräänsä..

      Nyt tässä iässä olen jo oppinut että kannattaa suoraan mennä tytölle puhumaan niin sanotut "suorat sanat" mitä tunteita on ja ekana jos et tunne ihan vielä mitään, pistää viesti, lähekkö kahville, jne..

    • Sarha

      Pelkään että miut bustataan, mut jos bustataa nii bustataa.

      Okei, eli oon nyt seurustellut kyseisen henkilön kanssa 1,2 vuotta :)

      Kaikki tapahtu ku menin kasi luokalle. Tykkään pitää kesäsin korkokenkiä, en mitään kovin korkeita, mutta ei mataliakaan. No olin palaamassa parhaan ystäväni äidin synttäreiltä (hän on minulle kuin oma äiti) kotiin. Yht' äkkiä se paskiainen (korko) päätti katketa vasemman puolisesta jalastani. En öystynyr kävelemään kunolla. Silloin luokkalaiseni (sanotaan nyt vaikka) Markus ajoi pyörällään ohi. Hän huomasi minut ja kysyi, että haluanko kyydin, koska asumme aika läheikkäin. Olin sillewn "Kiitos!" Ja näin pääsin kotiin. Aloimme jutella whatsapissa ja siitä se suhde alkoikin ♥ toivon että kestää vielä pitkään c:

    • khofj

      noh kerron mun ensimmäisestä 'rakkastarinasta' :D joskus syksyllä yks kaveri teki ryhmäkestustelun,ja nää muut siis oli täysin mulle randommeita paitti se kaveri (tunnettu ollaan joku n.2v) ja sitten siinä oli yksi vuotta nuorempi poika,asu eri paikkakunnalla mutta n.100km sätteellä.Noh sitte alettiin tämän pojan kanssa puhummaan kaksistaanki. Kerran hänen piti tulla käymmään täällä mutta ei päässykkään,ja seurraavana päivänä kyssyi halluisinko lähtee hänen ja 2muun jätkän kanssa vapuksi mökille (2päivää ennen vappua) noh emme ollee nähäny ikinä ennen f2f, puhuttu va skypessä puheluita. sovittiin sitten että tämä poika ja toinen niistä kahesta muusta tulis hakemmaan minut suoraan koulun jäläkeen sinne mökille ja niiin kävi.siinä sitte vähän otettiin kuppia (me kolome selvinpäin,yks tipahti:D) ja no sitten myöhempään illalla tää poika alako lähentelemmään mm.nojasi mua vasten sohovalla ko kattottiin telekkarria.ja sitten se vaan yhtäkkiä alako hallaileen&pussailemmaan.noh siinä sitä sitten imuteltiin pitkin yötä sohovalla ja myöhemmin mentiin nukkummaan mutta ennen sitä yllätys yllätys pussailttiin ja cuddlailttiin,muusta sitten ei sen enemppää. ;D seuraavana aamuna mun pitikin jo lähteä ja itkuhan siinnä tuli. alettiin seurustelemmaan ja seurustteltiinki joku pari viikkoa.vaikka aika oli lyhyt,silti oli yks elämäni ihanimmista kokemuksista sillä en ikinä olis uskonu siitä pojasta että voisi pittää minusta,sanoikin pitkin yötä rakastavansa minnuu:3 sori oli aika saatanan sekava selitys

    • Rakastunut

      Pitäisikö nyt sitten kertoa kuinka nykyinen suhteeni on alkanut :D Noh. Näin se meni. Tutustuimme viime vuoden lopussa twitterissä. Hänellä oli silloin juttua jonkun toisen tytön kanssa. En sen erityisemmin ollut vielä hänestä kiinnostunut ja pidinkin häntä aluksi melko tylsänä :D Noh. Sitten aloimme jutella enemmän ja eräänä päivänä meidän kavereiden välillä ja mun ja sen pojan entisen tyttöystävän välillä syntyi niin sanottu paskamyrsky. Tämän paskamyrskyn ja some ystävieni ja irl besuni ansiosta me aloimme sitten seurustella tuossa huhtikuun puolessa välissä suunnilleen. Emme ole vielä nähneet kertaakaan kasvokkain, mutta viimeistään 15.8 tapaamme Tubeconissa :) ♥ Ja tosiaan. En ole vieläkään erityisen hyvissä väleissä sen entisen tyttöystävän kanssa. Ja jos joku luuli nyt, ett vein poikaystäväni tältä tytöltä, niin asia ei ole näin, vaan poikaystävä tuli itse luokseni ja kertoi tuosta entisestä tyttöystävästään, etteivät ole enää väleissä ja että oli eronnut viikkoa ennen siitä entisestä tyttöystävästänsä.

    • rakastuinpaskerran

      En tiedä voiko tätä rakkaustarinaksi sanoa, mutta 2ja puol vuotta sitten tutustuin netissä itseäni vanhempaan poikaan. Aloimme jutella, minua ei aluksi kiinnostanut pätkänvertaa jutella kyseiselle pojalle koska olin ihastunut toiseen. Mutta tämä kyseinen poika jatkoi sitkeästi mulle juttelua ja pian ilmoitti tykkäävänsä minusta, sitten jonku ajan päästä tajusin itekki olevani ihastunut tähän poikaan. No me sitte alettii ns kaukosuhteeseen mitä kesti vähän ylipuolivuotta(juteltii netissä siis toiset puolivuotta enneku alettiin kaukosuhteesee).
      Kesällä poika muutti äitinsä luo joka asui kanssani samassa kaupungissa. Sitten koitti se jännittävä päivä minkä jokainen kaukosuhteessa olija tietää, se päivä kun näkee toisen ensimmäistä kertaa . Olin niin onnelline, niin onnelline mitä pystyin vaan oleen. Alettiin näkeen enemmän, puhumaan mahollisesta yhteen muutosta kun oltaisiin serusteltu vielä vähän pidempään ja muutenkin suunniteltiiin yhteistä tulevaisuutta jne lässynlässynlääällösöpöäsöpöilyä.
      Eikait siinä kauoa menny kun tunteet alko voimistua ja muuttuivat rakkaudeksi. Tällöin olin onneni kukkuroilla, kyseinen poika tuntui vaan jotenkin niin täydelliseltä, en voinut kuin katsoa itseäni peiliin ja ihmetellä, miten olinkaat löytänyt itselleni sellaisen aarteen. Olin rakastunut ja onnellinen. Luotin tähän poikaan 101%, teimme kaiken yhessä , poika oli mulle kaikki kaikessa, avoin syli minne paeta paskan päivän jälkeen, olkapää jota vasten itkeä, tuki ja turva sillonku sitä tarvittiin ja ennen kaikkea, paras ystävä.
      Kun olimme olleet yhdessä 8kk plus 6-7kk kaukosuhteessa. siis 8kk päivänä erosimme. Poika jäi kiinni että oli pettänyt minua. entiedä kuinka kauon, en muista melkeen mitään siitä hetkestä kun erosimme olin menny jonkilaiseen shokkiin?, en saanut henkeä itkemiseltä. Sitä tunnetta ei voi sanoin kuvailla. tuntui niiku elämäni pohja ois romahtanut tai jotain, en osannut ajatella elämää ilman häntä, ajatus siitä että joskus pääsisin yli hänestä tuntu mahdottomalta. Asia ei loppunut siihen että pettämisen tultua ilmi estin hänet joka paikasta, vaan hän alko soitteleen mulle , tekstaileen , viesteissä hän haukkui minua ja "nauroi päin naamaa." hän myös sanoi että syy on minussa kun hän petti minua. kun hän huomasi etten reagoi asiaan hän alkoi lähestyä ystäviäni ja haukkua minua heille. Se ihminen ketä rakastin ja kenet luulin tuntevani olikin joku aivan toinen.
      Ajatus että kaikista mailman ihmisistä juuri hän satuttaisi minua sillä tavalla tuntu mahdottomalta. Ensimmäiset pari viikkoa olin kuulemma ollut jotenkin poissaoleva, näin äitini ja kaverini sanoi.Koulusa olo oli vaikeeta, muistan kun joskus kesken tunnin piti lähtä vessaan itkemään kun jokin asia muistutti hänestä. Myöhemmin selvisi että poika oli asunut naisenkanssa ( naisen jonkakanssa hän petti minua) jo pari viikkoa sillonkun olimme vielä yhessä. Pistää mietityttään että miten kaksinaamainen ihmine voi olla, ensin katsoo minua silmiin ja kertoo miten rakastaa, vaikka onkin lähössä kotinsa sijasta toisen akan luokse, pistää hyvän yön viestejä vaikka meneekin jonkun toisen viereen nukkumaan . Nykyään tuosta on kulunut vuosi, mulla on ongelmia luottamuksen suhteen enkä enään osaa päästää ihmisiä lähelleni. Ajatus siitä että rakastuisin tai luottaisin johonkin kaksilahkeiseen tuntuu tällä hetkellä mahdottomalta :D Nyt kun alan miettiin suhdettamme niin tajuan olleeni sokea, oli hän antanut suhteen aikana muitakin merkkejä narsisitisesta käytöksestä(en ala selittämään)nämä asiat olin kuitenkin suhteen aikana katsonut läpi sormien. Onneks oon vielä nuori ja mulla on elämä eessä. Toivottavasti teidän muiden ensirakkaus on ollut jotenkin edes parempi xd kiitos jos jaksoitte lukea :) nii ja jos jotain kiinnostaa nii oon 19vuotias ja tollon oli 15-16v ku tutustuin tohon poikaan.

      • Haaveilija479

        Voi suo...toi on hirveetä.
        Mutta ainakin sä pääsit siitä yli,ehkä.
        Kiitos, kun kerroit tuon sun tarinan niin ainakin mä tiedän, että se on mahdollista tuommoinen.


    • Anonyymi

      Kaverini seukkas mun ihastuksen kaa .no aloin flirtrailee sille mut se ei tajunnu .kaverillani oli kaksi ihastusta joten sain idean ne oli eronnut se jo iski toista poitsuu valehtelin jotain et mul on 32 hevosta jne se kysy et alax Olin ihan et siitäs sait mutta aloin vihata sitä joten kerroin sille kaverille et seukkaan sen kaa erosin kaverini vihas mua mutta se muutti:)

    • Anonyymi

      Hyvä, kun löysin, missä on kiva jutella ^^

      Okei, tää hiukan kuulostaa tyhmältä, mutta olen tällä hetkellä sinkku, niin ei ole ollut viraista rakkaustarinoita. Myöskin olen pitkään tehnyt tutkimusta ja kehitänyt itseään, miksi on vaikeaa löytää rakkauta, sillä jos olet kokenut jatkuvasti osapuolelta torjumisia, hyvin vähän aikaa kasvotuksen kansakäymistä, vahinko impulsiivisuutta tai välinpitämättömyyttä.

      Oli tyttö, jonka olen tuntenut kaveriporukoista, vaikka en ole tuntenut paljon hänestä, kuin baarien ja illanistujais aikoina. Hän otti minuun yhtetyttä, mitä viime aikoina oli tapahtunut, niin jutelimme kiinnostuksen kohteista ja muusta. Niin aloin vähän kiinnostua hänestä (En silloin rakkaudesta, sillä se tapahtui tekstiviestissä) Tiesin myöhemmin, että hän oli varattu ja lähtee pian opiskelemaan hyvin kauas. Vaikka tiedän, että hän on nykyään sinkku ja käy välillä kotialueella katsomassa, mutta totesin itse, että kun tekstiviestillä vietimme aikaa usein ja vielä kun hän opiskelee kaukana, niin se on liian myöhäistä, koska olen todennäköisesti päätynyt "kaverimuuriin" ja paljon myöhemmin esto. Olin siitä itse surullinen, vaikka en haluaisi olla. (Hän hiukan viitasi, mutta muista merkeistä totesin itse)

      Nykyään tiedän, että hän elää muuta, minkä yritän toki unohtaa hänet, jotta voisi mietiä uutta rakkautta. Unelma olisi, jos löydän oikean, niin toki olen alkuun, hiukan kriittinen, persoonallinen ja varovainen, sillä onhan hyvä olla nyky maailman tilanteista ja ihmisistä. Ja vaikka en olisi vielä kokenut rakkautta, niin osapuolena olisi hyvä olla ymmärtäväinen, hauska, ihana ja utelijas, mikä on yleenä tutustumisen aikana hyvä merkki. (Kertokaa toki, onkos se sama ystävyydessä??) Toki pitää olla oma itsensä, mutta tietenkin on hyvä olla ystävällinen, sopivan itsevarma ja kohtelias, jos toisesta tykkää. (HUOMIO: Pitää hiukan osata pelisilmää, sillä impulsiivisuus voi olla riski näkökulmana)

      Tämä olisi hyvä kysyä, jos teillä on ihastuksia.

      Mitä arvostat ihmisuhteessa?

      Tarkennus kysymykseen: Tää olisi tärkeä tietää, jos luulet, että kusipäisyys olisi ainoa tapa, sillä, jos elämässä on tapahtunut jatkuvasti torjumisia tai tyypissä olisi myrkyllisiä piirteitä ja alkaisit muuttua harhaisen ajattelutapaan, jonka miehiä luulee, että naiset innostuu vaan "Pahoja miehiä" Yritä miettiä, mitä arvostat ihmissuhteissa ja mitä et? Siitä parhaiten saisi vastauksen omien rajojen asettamiseen.

    • Anonyymi

      Olin joskus kirjeenvaihdossa yhden tytön kanssa.. Joo, joskus etanapostittelu oli aika suosittukin juttu kuulemma aikanaan ennen somea ja kyllä sille harrastukselle vieläkin on oma fanikuntansa.
      Niin niin tän tytön kanssa oltiin oltu jo puolisen vuotta kirjeenvaihdossa ja moni nyt kiusoitteli ym meistä, että onko meillä jotain sutinaa tms. Toki mulla nyt oli haaveissa jo tuolloin ylipäätään, että saisin tyttöystävän, mutta en nyt ollut ajatellut hänestä oikein mitään romanttista, vaikka olikin tosdi mukava ja ainakin mun mielestä aika nättikin tytsy.
      No, soittelimmekin joskus ja erään kerran meillä tuli puheeksi tuo muiden kiusoittelu ja että välillä vähän väsyttääkin kuulla jokaiselta aiheeseen liittyen. Mutta sitten yhtäkkiä tämä tyttö kysyi jotenkin että "Arvaas kuka olisi mielissään, jos meistä tulisi pari?" Tai jotenkin noin, en nyt muista ihan tarkkaan enää.
      No mä en tajunnut ihan heti ja kysyin takas että "no kuka?" ja hän vastaa pamautti että "no minä tietenkin."
      Menin aika hämilleni, mutta sitten sain jotenkin änkytettyä takaisin että "ai sää vai ja ootko ihan tosissas?" ja meistä tuli sitten pari. Kun tykkäsin kyllä itsekin hänestä silti, vaikka en nyt ollut ainakaan isommin ajatellut päätyväni hänen kanssa yhteen.
      Oltiin kaikkinensa yli 2 vuotta yhdessä ja ehdittiin mennä kihloihinkin jossain vaiheessa, mutta siinä vaiheessa, kun mun lukio ja hänen ammattikoulunsa alkoi olla loppuvaiheessa, meille tuli ero. Mut kivaa aikaa tuo 2v oli silti.

    • Anonyymi

      Lyhyesti ku en jaksa kirjoittaa:

      Olin järkyttävän ihastunut yhteen jätkään melkein 5 vuotta ja se vaikutti välillä kuin olis tykännyt musta ja välillä ku ois vihannut mua. No loppujen lopuksi siitä paljastui vain lapsellinen kusipää joka kertoo mun ihastuksesta siihen koko koululle ja vittuile mulle aina. Vieläkin joudun sitämään häntä samalla luokalla. Sydämeni on murtunut, että sellainen mun eka ihastus oli. Sori ku tämmönen surullinen stoori tähän väliin mut joo. ;( Oon yhä vähän murtunut ja vittuuntunu ku vasta pääsin hänestä yli. Näemmä oon aika vahva ihastuja jos jotain opin ja sen et ois pitäny aijemminkin jo päästää irti siitä ajatuksesta että siitä tulis vielä jotain. Mul ois ollu tsäänssit nii moneen muuhun hyvään ja mua hyvin kohtelemaan jätkään jotka sivuutin sen kusipään takia. ;( JOS KUULOSTAA TUTULTA TAI OOT JOPA SE JÄTKÄ NII OIKEESTI KASVA AIKUISEKSI

    • Anonyymi

      Ei mulle ikinä oo mitää semmosta romanttista oo tapahtunu, surullisena vaa ku yhestä tykkäsin oltii ihan hyvissä väleissä ja (vuoden ihastumisen jälkee) keräsin rohkeuden ja "tunnustin rakkauteni", ja sitte se antoi pakit ja olen jo vuoden ajan ollu aika surullisena ei ole kivaa :c ja olen joskus suudellut yhtä toista tyttöä koska pelaamme kaveriporukalla aika paljon totuutta ja tehtävää, niin mulle annettiin että pussaa sitä, ja pussasin koska ajattelin että "iha sama mitä mä teen mut käskettiin tähän kun pelattiin totuutta ja tehtävää" (en edes melkein tuntenut sitä) ja en tiedä olen surullinen ja joo :c Mutta eihän kettään kiinnosta ¯\_(ツ)_/¯

      • Anonyymi

        - 15v poika jostakin Helsingin läheltä


    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe