Huonoimmat asuinalueet?

Emmi perheineen

Joo-o, että Turkkuseen oltais muuttamassa mutta ei hajuakaan kaupungin asuinalueista? Mitä alueita kannattaisi siistin ja kunnollisen lapsiperheen välttää?

17

3827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muutama alue

      Varissuo = maahanmuuttaja-alue
      Harittu = alkkisongelmaisia, mamuja, työttömiä
      Lauste = poliisit jatkuvasti

    • Mistä muutatte?

      Tämä väärä paikka kysellä Turkkuseen alueista.

      Tämä Turku-palsta. Ja Turun alueet on täällä lueteltu miljoonaan kertaan, joten lukekaa Turkuun muuttajat vanhoja viestiketjuja.
      Kiitos

    • Ghetot

      Pansio, Härkämäki, Jyrkkälä, Runosmäki - alkkiksia, narkkareita ja sossuelättejä. Samoin kuin nuo edellämainitut, en muuttaisi koskaan mihinkään näistä.

    • mää vaa kysy

      Miks sun täytyy tulla kusel Turkku.

    • lausteella asuva

      Lauste on luonnonläheinen kaunis lähiö.
      Metsä ympäröi Laustetta ja kesällä kirsikka- ja pihlajapuut kukkivat luoden miellyttävän miljöön.
      Ukoilumahdollisuudet ovat loistavat ja fresbeegolf-kenttä erinomaisesti hoidettu.
      Ulkotenniskentät odottavat pelaajiaan kauniilla lämpimällä ilmalla. Kaupungin keskustaan on hyvät linja-autoyhteydet ja Skanssin ostoskeskuksen palvelut ovat kävelymatkan päässä. Lausteella on myös jalkapallokenttä ja talvisin jäädytetty luistinkenttä. Nuorille on nuorisotilat järjestetty Lausteen koululla. Kirjastoautokin piipahtaa. Eli tosiaan rauhallinen mukava asuin-paikka.

    • sisäinen muuttaja

      Mainittu jo:

      Varissuo
      Harittu
      Lauste
      Pansio
      Härkämäki
      Jyrkkälä
      Runosmäki

      Itse lisään tähän vielä Halisen, mikä täyttää nuo aiemmat narkkareita, alkkiksia, sossuelättejä (mamut romanit) määritelmät myös.

      Mutta mitä jää jäljelle sitten? Mihin rauhallista elämää viettävän yhteisiä sääntöjä noudattavan perhekunnan sitten kannattaa muuttaa?

      • Muuttajille

        Lapsiperheen kannattaa muuttaa maaseudulle.On rauhallista ja mukavia naapureita.


      • Kuka pelkää mustaa..

        Halisissa ei enää kyllä katukuvassa näy narkkareita ja alkkiksia. Metsäpubejakaan ei alueella ole. Maahanmuuttajia kyllä näkee,mutta missäpä niitä ei Turussa näkisi? Pahamaineisimpia oman kokemukseni mukaan ovat juuri nämä mainitut Varissuo, Härkämäki, Jyrkkälä, Runosmäki ja Pansio. Jos lukee lehtiä niin näillä alueilla myös sattuu ja tapahtuu eniten.


    • last but not least

      Listasta puuttuu keskusta. Siellä asuvat ihmiset ei tosin oo syyllisiä useinkaan sen maineeseen, mutta kun tuonne kulkee bussit kaikkialta ja isoja porukoita saapuu iltamyöhään kännäämään ja oleilemaan vaan ilman mitään sen kummempaa tekemistä.

    • 58v.nainen

      Typerää laittaa ihmisiä nippuun elikä työttömät olis jotain pohja sakkaa sinäkin voit joutua joka täällä ihmisiä arvostelet.Mikä tää oli joka asui Laajasalossa oli varakkaiden asuin alueella silti syyllistyi ihmisen hengen riistämiseen.Suurin osa noista lähiöistä on tavallisia palkan saajia joukkoon mahtuu kaikenlaisia ihmisiä.Väärin tietty on jos aluella asuu vain tietynlaista porukkaa silloin se leima alueelle juuri tulee.Eikä se köyhä voi valita asuin aluettaan kun vuokratkin on kovat pitää asua siellä jossa on halvat vuokrat ja kulku yhteydet jos vielä on se työ paikka.kaikilla ei ole varaa autoon eikä korttiinkaan.Se joka sanoo että muuttaisi lapsi perhe maalle on oltava hyvä auto työ matkojen takia eikä julkinen liikenne toimi joka pienellä paikka kunnalla..

    • Ulkomailta muuttanut

      Hirvensalossa häiriköivät pedofiilit kouluja ja nuorisojengit potkivat autoja. Haarlahan on jo pitkään ollut slummiutumassa. Moikoinen ja Kukola taas ovat liian täyteen ahdettuja. Hannunniitun ja Pääskyvuoren puistoista ja koulujen pihoilta löytyy toistuvasti huumeneuloja narkkareiden jäljiltä. Raunistulassa on juoppojen hoitola ja juopot kukevat ja huutelevat hävyttömyyksiä ohikulkijoille (lapsista paljon pelottavampia kuin esim.maahanmuuttajat) Uittamolla on alkkiksia ja mielenterv.ongelmaisia enempi kuin jossain "huonommiksi" mainituissa kaupunginosissa. Metsäpubejakin löytyy sieltä sun täältä "paremmista" paikoista.

      Alkkiksia, mielenterveysongelmaisia ja narkkeja riittää joka ainoaan Turun kaupunginosaan. Turussa ei oikeasti ole yhtään ainoaa kaupunginosaa jossa pitäisi pelätä tai joka oikeasti olisi huonompi toista. Älkää ihmiset uskoko kaikkea tänne kirjoitettua.

    • Kreetankadulta

      Nättinummi , nimenomaan ykkösalue Kreetankatu-Markulantie.

      Rauhallinen alue, länsikeskus lähellä.

      Suosittelen lämpimästi.

    • länkkäri

      Juuri tuolta alueeltahan niitä pieniä koululaisia on napattu autoihin.. en muuttaisi, enkä suosittele.

    • vhjkl

      Joo, nättinummesta eniten harmia poliiseille. Nimenomaan aikuisista juopoista, jotka kiusaavat lapsia. Muutenkin melko epämääräistä aluetta. Suikkila toinen paha paikka. Varisuokin jopa viihtyisämpi.

      Länsikeskuksen palvelut nyt ovat tänä päivänä mitä ovat, kaikki paremmat ja laajemmat palvelut siirtyneet jo Raision ohikulkutien varteen.

      Kaikki isommat kerrostaloalueet samanlaisia, joissain vähän enemmän mamuja ja julkijuoppoja, toisissa taas enemmän kaappijuoppoja.

      Jos kerrostaloon haluaa, niin en näkisi muuta paikkaa kuin Paltan Kärsämäessä. Muutama talo omakotitalojen keskellä. Kaikki palvelut silti lähellä. Sinne potkin vanhempanikin pois omakotitalostaan, kun tarvitsimme perheellemme lisää tilaa ja heille talonhoito alkoi olla hankalaa. Enkä heitä ihan mihin vaan olisi usuttanutkaan. Sentään vanhempiani

    • kaljaa ja viinaa

      Joku omakotitalo alue missä talojen hinnat on halvimmillaan 800.000€ saattaa olla suht hyvää seutua, ainakin sieltä saa puhtaammat huumeet ja laadukkaammat pirtut. Paattisilla alkaa löytymään metsää missä voi kyykistellä ihmisiltä piilossa.

      Kerrostalo ryppäät yleensä kerää kaikenlaista sekalaista itseensä. Et voi välttyä juopoilta missään. Muuta johonkin sellaiseen maahan missä viinat ja huumeet on täysin kiellettyä jos sellainen häiritsee.

    • DEA VR

      Olen koko elämäni ajan asunut Runosmäessä, huhut kyseisestä paikasta ovat AIKA liioiteltuja. Tietenkin juoppoja löytyy, mutta missä ei löytyisi? Nuoriso ei pahemmin aiheuta ongelmia, yleensä kun ovat kaupan edessä tappamassa aikaa.

      -19v runosmäkeläinen

      • 14+9

        Sama juttu Härkämäen kanssa. Aika rauhallinen alue verrattuna näihin juttuihin mitä täällä liikkuu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2663
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1432
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1431
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1189
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1070
    Aihe