Miten oikeaan osunut totuus.

marttiluukas

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysyjä?

      Miksi et vastaa tähän?

      Kirjoitat tuolla alempana näin:
      "Taas toisaalta kun arvostelet ps. puoluetta ja väität heitä tyhmiksi, sekään ei pidä paikkaansa, ei Soini EU:n eikä euroon halunnut"
      Etkö sinä tosiaankaan tiedä että Soini oli aikoinaan yksi kovimmista EU-intoilijoista? Soini joutui itsekkin tämän tunnustamaan kun Thomas Embuske soitti hänelle aiheeseen liittyvän nauhan.
      Soinin ei auttanut muuta kuin tunnustaa että nauha on aito ja että hän tosiaan hehkutti aikoinaan EU:hun liittymisen puolesta. EU vastustaja Soinista tuli vasta kun hän tajusi että vastaisuudella voi kerätä ääniä.
      Ja sinäkö et puolueen jäsenä tunne oman puolueen historiaa edes tämän vertaa? No niinhän siinä käy kun menee nukkumaan niin viimeisenä nimessä väijyy "EI EU" ja yöllä alitajunta palauttaa mieleen puna-armeijan marssit vappuna Neuvostoliiton aikaisella punaisella torilla....

    • Jyrkkä

      Soinin sutkautuksilla persulla menee lujaa :D

      • PSpapukaija

        Ei ne ole soinin sutkautuksia. Vaan Jusulan. Näinhän on soini itse kertonut.. Soini on vaan papukaija, joka osaa lausua sutkautuksen oikeassa paikassa.


    • "Kysyjä"! Vuonna 1995. kun Suomi liittyi EU:n niin silloin myöskin oli nämä EU:n tuomat lain pykälät aivan eri kuin nyt.

      Jos oltaisiin rehellisiä, niin kysyn vastavuoroisesti: "saiko Suomi pitää omat sisäiset lakinsa"? Maksaa kukin valtio omat velkansa?
      Soini on sanonut, että ajatus oli alun perin hyvä, mutta muuntautui aivan toiseksi vuosien varrella. Sen jälkeen on tullut myös yhteinen raha, joka oli se lopullinen niitti ja kun vielä osa pyrkii liittovaltioksi, on järkeä kuvitella, että se olisi lopullinen kohtalo Euroopan pienille valtioille.

      Soini, päinvastoin kuin monet muut johtajat, käänsi takkinsa hyvän asian puolesta. Koska, ei hyvä johtaja ole sellainen, että vaikeuksien myötä ei anna periksi, vaan taistelee surkeaan loppuun saakka.

      Kysyn sinulta, arvon "Kysyjä" Olet Soini vastainen ja hallitus myönteinen. Mitä huonoa näet nykyhallituksen koko olemassa olen aikana ja mitä hyvää he ovat saaneet aikaiseksi? Koska se puu ei tuota hedelmää, jolle ei anneta voimaa.

      • Halla-ahon äänestäjä

        itse äänestin eu-ta vastaan

        ja äänestin soinin eduskuntaan 2003
        hän oli silloin ammatiltaa eduskunta-avustaja
        ja syrjäytti vaaliliitossa kristillisten kansanedustajan

        Soinin rakentama puolueemme on selkeä
        eu-kriittinen ja suomalaisuuden puolesta etenevä
        pakkoruotsin vastainen ja hallitsemattoman mamutuksen vastainen

        Tiedän että Halla-ahon on äänestänyt joskus vihreitä
        ja aivan varmasti Terho - en tosin kysynyt mutta varma -
        on äänestänyt kokoomusta

        Itse olen äänestänyt Paloheimoa vihreissä hän erosi niistä
        sitten Linkolan jälkeen


    • vastaaja.

      Totta se vaan taitaa olla. Soini oli EU myönteinen. Silloin se tuntuikin ihan järkevältä liitolta ja yhteistyökuviolta. Mutta kuten huono parisuhde, niin alku on ihanaa mutta kun kumppani ilmenee narsistiseksi mul.kuksi niin tekeepä mieli vaihtaa kumppania tai olla vaikka itsekseen. Ero saattaa olla jopa eheyttävä ja elämäniloa tuova prosessi, kysy vaikka ex vaimoltasi.
      Kun todetaan jonkun liiton menevän väärään suntaan ja joudut maksajaksi sekä määräiltäväksi, kannattaa harkita eroa.

      Mitä tulee kuvailuusi marttiluukaksen pakkomielteisetä EU ja euroero kirjoittelusta, niin saanen ihmetellä. Ihmetellä että ihminen joka aamuisin ensimmäisenä miettii persuja, Soinia, Halla-ahoa ja marttiluukasta. Samaa tapahtuu töissä välitunneilla, ruokatunnilla, arki-iltaisin, jopa yllättävän myöhäisinä aikoina, ennen nukkumaanmenoa. Siksi onkin huvitavaa että marttiluukasta arvostelet "pakkomielteestä" kun omasi on kuitenkin paljon rankempi. Muistelen käyneeni täällä vuodesta 2010 lukemassa silloin tällöin kirjoituksia ja siitä asti sinulla on ollut samat laulut ja samat henkilöt joista jauhat. Ja saahan täällä jauhaa, se on ok mutta se että ihmettelet marttiluukaksen viidettä tai kuudetta kirjoitusta pakkomielteeksi on huvittavaa, omaan jalkaan ampumista.

      Marttiluukas sortui asiavirheeseen jolla mässäilet, oikein kyselet vielä omalla aloituksella. Etkö itse ole sortunut asiavirheisiin. Sellaisiahan voisi olla alv vapaat yritykset, moottoritien hinnat, eurokriisin sentit tms. Nyt pääset mässäilemään marttiluukaksen asiavirheellä eli ethän nyt harrastaisi lillukanvarsien poimintaa, sillä sehän olisi juuri sitä mitä vastaan olet täällä itkenyt. Sorrutko siihen mitä itse kritisoit.

      Toisaalta kun puhutaan euroerosta ja EU jäsenyydestä eroamisesta ja Soinin kannasta 20 vuotta sitten niin onko niin yllättävää että kanta voi muuttua. Siksikö että se nostaa kannatusta. Eipä ollut kovin ruusuista kannatus ennen "jytkyä" mutta linja ja kritiikki piti eikä silloisella linjalla saanut ääniä. Nyt sitten linjan pitäminen edelleen onkin äänten kalastelua.

      Toisaalta onko suomen talouden ja politiikan kannalta tärkeää tai palstalla relevanttia tietoa mitä tapahtui 20 vuotta sitten ja onko marttiluukas oikeassa. Mutta kuten huomaat kanssakeskustelijan virheestä aloitit räksytyksen vaikka asia ei ole relevantti. Tästä olen huvittuneena kuullut jonkun itkupillin piipitystä kun virheen huomaajana onkin persu.

      ps. onko mielikuvitusopettajillakin välitunnit, jäin vain miettimään?

      • ihme kyselijä???

        " Toisaalta kun puhutaan euroerosta ja EU jäsenyydestä eroamisesta ja Soinin kannasta 20 vuotta sitten niin onko niin yllättävää että kanta voi muuttua. Siksikö että se nostaa kannatusta. Eipä ollut kovin ruusuista kannatus ennen "jytkyä" mutta linja ja kritiikki piti eikä silloisella linjalla saanut ääniä. Nyt sitten linjan pitäminen edelleen onkin äänten kalastelua. "

        Kaikenkaikkiaan hyvä kirjoitus vastaaja. mutta tuossa erityisesti tiivistät kysyjän erikoista sanoisinko jopa tyhmää ajatusmaailmaa ja osittain ihan selvää valehtelemista mikä ilmenee väitteenä Soinin motiivina kerätä ääniä.

        Kysyjän suhteen jää kaksi mahdollisuutta, joko hän puhuu tarkoituksellisesti paskhaa jatkuvasti, siis on epärehellinen vääristelijä, tai sitten hän on oikeasti niin tyhmä, että ei tajua eroittaa omia virheellisiä fantasioitaan tosiasioista, eli hän on sairas.


      • Halla-ahon äänestäjä

        vastaaja kirjoittaa
        Ihmetellä että ihminen joka aamuisin ensimmäisenä miettii persuja, Soinia, Halla-ahoa ja marttiluukasta


        kommentti
        aivan näin

        Luin muutos-puolueen historiaa tuossa muutama kuukausi sitten oikein
        urakalla netistä, siellä sitä on keskustelua ja aikalaistodistajaa
        puolue on nyt kuivunut
        mutta silloin ei tiedetty varmana meneekö Jussi Halla-aho siihen tai
        mitä tapahtuu joten asia on sinänsä tärkeä

        Mäkiketelä johti puoluetta

        Sulo Vilenin bentsiiniasemalla tuntiopettajana toimiva
        (siis ylöjärvi - ikaalinen linjalla)

        suurin ja pahin arvostelu Mäkiketelää vastaan tuli siitä
        että hän käytti aikansa anarkistien kanssa trollaukseen
        kiusasi niitä kuin KYSYJÄ täällä kaiken karvaisilla kysymyksillä
        ja jatkokysymyksillä ja trolleilla

        Muutos-puolueen jäsenet häpesivät kun hän ei johtanut puoluetta
        eikä
        saanut aikaan samanlaista liikettä kuin Jussi Halla-aho
        jota kaikki ihailevat

        trollaus ei tuota muuta kuin häpeää voi vain ihmetellä
        Mäkiketelä poistuis kuvioista ja lausui ettei häntä ymmärretä
        eikä
        ymmärrettykään

        Mäkiketelä antoi sitten selittelyjä jotka eivät vakuuta

        J-LAUTA ETTÄ MIES VOI VÄITTÄÄ ETTÄ MILJARDI AFRIKKALAISTA
        JOTKA OVAT PYRKIMÄSSÄ EU-ALUEELLE OVAT JOKU
        AUTOVEROON VERRATAVA ASIA

        AUTOVERON VOI AINA MUUTTAA JA HALLITUKSEN VOI KAATAAKIN
        MUTTA MAMU ON PYSYVÄ KUN SILLE ON ANNETTU KANSALAISOIKEUS

        http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/muutos-2011-kansanliikkeen-juha-maki-ketela-porukassa-pyori-sekopaista-vakea/

        Miten tärkeää maahanmuuttokeskustelu on keskivertosuomalaiselle?

        ”Vertaisin sitä autoverokeskusteluun: asia koskettaa suurta osaa suomalaisista, ja jotkut suhtautuvat asiaan kiihkeästi. Silti Suomesta löytyisi tuskin kourallistakaan ihmisiä, jotka äänestäisivät puoluetta, jonka ainoa vaaliteema olisi autovero. Sama pätee maahanmuuttoon, ei sen ympärille kannata koko elämäänsä rakentaa.”


    • Perustutkiva Suomi

      marttiluukas

      artikkelin kansanuutisista johon viittaat on kirjoittanut
      vanhana väitellyt Seppäsen avustaja Jorma Mäntylä
      joka ei saanut kunnon hommia vasliitosta

      kun Seppänen sai jonku taudin Viinasen kanssa ja lopetti
      eikä tarvinnut avustajia

      mäntylä rakastaa itseään kommunismia pakkoruotsia valokuvausta
      luontokuvausta
      tähtiä ja viestintää

      hän ei ole epädemokraattinen
      mutta ei arhinmäkiläinen



      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2960091/jorma-mantyla pyrkii-puoluesihteeriksi

      • Mikä ihme tätä

        nikkiä "Halla-ahon äänestäjä" oikein vaivaa ? Totaali idiootti ja pysyy todella harvoin asiassa, omituista sekoilua pitkin ketjuja. Lopeta hyvä ihminen, syö vahvasti tuollainen menttaalipotilaan touhu palstalla persujen uskottavuutta, jos tänne vaikka joku potentiaalinen äänestäjä eksyisi.


    • vas. vertaa ps

      Marttiluukas sopisi talousopeiltaan paljon paremmin vasemmistoliittoon kuin persuihin. Kun kannattaa valtion vahvoja omistuksia yrityksissä ja kehuu vasemmistolaista Jorma Mäntylää.

      Ei marttiluukas istu persuihin, jossa on johdossa oikeistolaiset talousopit. Esimerkiksi äärikapitalisti Sampo Terho on ajanut suomalaisten köyhien työttömien työttömyysturvan leikkaamista.
      http://yle.fi/uutiset/tyottomat_eivat_innostu_sampo_terhon_laakkeista/6461919

      Ihan oikeasti marttiluukaksen kannattaisi miettiä siirtymistä persuista vasemmistoliittoon. Paljon lähempänä talousasioissa vasemmisto on marttiluukaksen mielipiteitä kuin ps.

    • turha joukko

      Se vain on niin että vasureillakin on joku linja jota pitää mutta persuilla linja on se mikä aamuisin Soinin päässä syntyy. Sitten on näitä luukaksia ja muita pahanilmanlintuja jotka kukin vetää suuntaansa ja kuvittelee sen olevan puolueen linja. Tässä persujen vastauksissa hyvin tulee esille se halveksunta jota persut harrastaa yhteiskunnan tekemiin sopimuksiin. Persuilla on kumma luulo että sopimusta voi rikkoa mielensä ja Timon aamuajattelun mukaan.
      Samoin persuilla on luulo ettei demokraattinen päätös ole pätevä.
      Eu voi hyvinkin kaatua ehkä 30 vuoden päästä mutta siitäkin päättää se osa kansasta joka ei ole populistinen. Tai sitten jatketaan maailman tappiin ja taas ilman populistin lupaa.

      • Linjaa se on kai . .

        Mielenkiintoista olisi tietää se vasurien "joku" linja, sillä ajatuksenakin koominen, ajatellen hallitusseikkailuja ja muuta puuhastelua. Siinä nykyisin onkin varsinaista populistipuolueen vikaa . . . vasemmistoliitto !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      76
      3496
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      565
      3287
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      3004
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2092
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1911
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1888
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      143
      1506
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1282
    Aihe