Jos haluat pettyä Thaimaan matkallasi

vasta palannut

Jos haluat palata Thaimaan matkaltasi Suomeen pettyneenä niin matkavavalintasi on taatusti ollut Pattaya, tuo Thaimaan yliarvostetuin tylsä pikku kaupunki. Pattayassa ei tapahdu mitään. Eläkeläiset skandinaavit sauvakävelevät tuulisella ja likaisella rannalla jossa hevosella ratsastellaan kuitenkaan niitä hevostenjätteitä ei kovinkaan ahkerasti siivota. Monet baarit sulkevat ovensa 22.00-23.00. Heti hotellin ulkopuolella avautui suuri poika -ja tyttöbaari alue enemmän noita ladyboykia kuin tyttöjä.. Minkäänlaisia saariretkiä ei ollut kuin ensin minivanilla pari tuntia matkaa ja sitten vasta pääsi merelle, meni koko päivä aikaa, kalliskin oli.Hintataso suorastaan korkea verrattuna Samuihin jossa ennen olemme käyneet. Suomalaiset joita tapasimme olivat tosi tympeitä kun kerroimme että emme viihdy heidän kaupungissaan. Menkää sitten muualle oli heidän tiuskiva vastauksensa, no taatusti ensi reisulla menemmekin. Muutama hyvä ravintola hyvillä Pattayan hinnoilla. Thairuokapaikkoja en morkkaa, niissä saimmekin hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua, muissa emme. Humalaisia lähinnä ruotsalaisia ja suomalaisia istuivat päivästä toiseen samoissa baareissa, kiersimme ne paikat tietenkin. Todella kauan kesti matka kaikkiineen hotellille menomatka yli neljä tuntia paluu kyllä nopeammin vähän päälle kolme tuntia. Pattaya nähty ja surkeaksi koettu. Pattaya on turistirysä siitä pahimmasta päästä.Meinasimme lähteä viikon jälkeen pois mutta kun hotelli oli varattu pidemmäksi aikaa ja olisi hotellille ollut niin vaikeaa (?) peruutta loppurahat, sellaista palvelua.

25

1191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kotimaani onpi SF

      Kiitos.
      Olemme kiitollisia että uskalsin avautua ja puhaltaa ulos nuo mieltäsi rasittavat painajaiset.
      Ei ole noloa ollenkaan, että kykenee puhdistamaan sielunsa ja mielensä ja nyt kun edessäsi on puhdas avoin lehti, voit alkaa katsella matkoja vaikkapa hieman lähemmäksi.
      Kanariansaaret on yksi kestosuosikeista joita harrastavat eri ikäiset ihmiset esimerkiksi eläkeläiset. Poissa loistavat tyttökadut, poikabaarit, likaiset rannat, huonot ravintolat.
      Pääset nauttimaan
      A. Ylihintaisista lennoista ja hotelleista
      B. Homodyyneistä eli maspaloksen hiekkahehtaareista
      C. Ylihintaisista puodeista, turistirysä vailla vertaa
      D. Sisäänkiskojista
      E. Ehdottomasti ylihintaisista ravintoloista joissa voit nauttia p a s k a ruuista arvokkaaseen hintaan
      F. Omatoimiretket lähibaareihin, myös suomi baareja löytyy
      G. Ruokalistat suomeksi, puhutaan suomea jne

      Negatiivisena seikkana mainittakoon afrikkalaiset loispummit, juopot suomalaiset, ruotsalaiset, englantilaiset ja saksalaiset.

      Kannattaa varata kuukauden loma, ehkä koko talvi jos siltä tuntuu?

    • Chiang Mai, Udon, Ubon, Nakhon Phanom, Khon Khaen...

      Kokeileppas noita. Pattaya on välillä aika teennäinen paikka, jossa miehet ja naiset vuorotellen käyttävät toisiaan ja kohtelevat ihmisiä kuin esineitä.

      Tuolla se fyysinen rakkaus voi kestää tunnista-loppuelämään pääasiassa rahasta riippuen...
      Jos laitat korviesi väliin kävellessäsi tuhannen bahtin setelit niin kaikki naiset ovat kimpussasi ja olet hetkessä suositumpi kuin Brad Pitt.

      Kyseessä on miljoonan ihmisen kaupunki ja väliin mahtuu monenlaista tallaajaa.

      On sitä elämää Pattayan ulkopuolellakin, mutta muista paikalliset tavat, tai noissa paikoissa ei katsota sellaisia sikailijoita kuin monet Pattayan kävijät valitettavasti ovat :(

      Kaikille löytyy kyllä tänä päivänä sopiva paikka pallolta jos jaksaa nähdä vaivaa.

      Itseä kiinnostaa esim. Argentiina "Kun saavat taloutensa kuntoon", Uruguay yms..

    • nong han

      Minä olen suunnitellut touko- kesäkuulle matkaa, juuri khon khaeniin, jossa voisi olla ehkä viikon verran, ja toisen viikon voisin viettää udon thanissa, josta jo onkin muutamanpäivän kokemus.

      Mikä olisi paras tapa bangkok - khon kaen, khon kaen- udon than?

    • 28x...

      Kauhea krapula eilisen saunomisen ja kenkälusikkahommien jälkeen, siitä muistuukin mieleeni aika kun tuo jortikka vielä jollainlailla jöpötti eli otti eteen, mutta siis yhtenä aamuna siinä rauhallisesti olin heräilemässä. Olin viettänyt puolirauhallisen illan ja tiesin että selkäni takana kohoaa lakanoiden alla kaksi upean hienoa pyllynkaarta jotka olin luontaisella viehätysvoimallani saanut iskettyä mukaani beer- barista. Annoinpa pyllynkaarien nyt tänä aamuna olla ja tepsuttelin hissuksiin jääkaapille mistä kaivelin maanmainiota paikallista petroolia sekä kaljaa varoen kilistelemistä että opaslikkaset saavat kaivattua unta päähänsä. Huomasinpas siinä yöpöydällä sitten sinipillereitäkin ja hulauttelin siitä sitten yhden alas. Töllöstä katselin mäenlaskua kunnes tuli ykköshätä. Minä sitä suorittamaan. Olin pöntöllä kunnes kosketuksesta pikkuveikko jämähti. Oli kuin puuta ja kattoa vasten sojotti. Kuse nyt siinä sitten... Kaksin käsin koetin alaspäin sitä sojottaa ja lirua tulemaksi. Lirua alkoi tulla mutta sellaisella kaarella että seiniä pitkin alkoi mennä. Minä pakittamaan. Pakkia piti ottaa niin paljon että seisoin jo kynnyksellä ennenkuin suorasuuntauksella aloitettu tulitus muodostui kaarituleksi kohtuullisella osumatarkkuudella kun kaksin käsin alas painoi. Oppaatkin siinä jo olivat heräilleet ja hieman ihmettelivät että mitä se äijä nyt puuhailee kun kynnykseltä asti seiniä kastelee... Enpä oikein ihmettele etteivät aina meidän farangien käytöstapoja tajua

      • jessy

        taas näitä sun sairaita juttuja, sairas. hae hoitoon.


      • fanisi

        JES! Hienoa tekstiä konkarilta taas kerran, arvostan.


      • 28x...
        fanisi kirjoitti:

        JES! Hienoa tekstiä konkarilta taas kerran, arvostan.

        Kiitos itselleni näistä vilpittömistä kehuista.


      • nojooooooooooooooo

        28x on ehkä yhden kerran elämässään käynyt ulkomailla...Haaparannassa.Se sijaitsee ruåttissa.


    • copy police

      Pattayalla hevosilla ei ole ratsastettu rannoilla sitten 90-luvun alun. Pattayalla baarit eivät sulkeudu 22:00-23:00, toisin kuin Hua Hinissä.
      Tämänkin kirjoituksen on eräs idiootti copy pastea käyttämällä kopioitu Yleistä Thaimaa palstalta.
      Jollakin Hua Hin lahkolaisella mennyt hermo.

      • Suoli24_mode

        Tämähän on Suoli24.. tänne kaikki ketkä ei edes ole käyneet Thaimaassa... puhumattakaan suomi baareissa... voivat oksentaa mitä tahansa tekstiä.. moderointiahan täällä ei ole, ikävä kyllä.. täällä saa haukkua ja mustamaalata kenet haluaa.. kiva palsta :)


    • Tämä vitun sika käyttää entistä nimimerkkiäni ja sen mielelläni hänelle luovutankin koska en muuta voi. Kirjaimia ei voi rekisteröidä.

      Ottakoon vastaan torut yli 3000 kirjoitelmastani. Sääs nähdä kauanko kyrvän päreet riittävät, 28x... jutut eivät nyt tietenkään kaikkien suosiota ole saavuttaneet.

      Tuonkin paskajuttunsa oli tollo rakentanut irrallisista lauseistani eri tarinoistani.
      Vihansa on valtava koska on kirjannut kaikki viime juttuni että sieltä jaksoi paskajuttunsa säveltää.

      Kertakaikkisen akkamainen mies, luultavasti hameessa kävelee ja persettään keikuttaa punatuin huulin.

      Kirjoitan vast'edes tällä rekisteröidyllä nimimerkilläni.

      • 28x...

        Rauhoitu hyvä miespuolinen Amalia ! Äläkä tule tänne meitä asiallisia Pattaya konkareita haukkumaan.


    • ..tanan copy paste

      Pattayallako ei muka saariretkiä. VALETTA niitä on paljon eri saarille Pattayan lähettyvillä.Hua Hinissä saariretkiä ei ole. Tämä kirjoitus on kopioitu YLEISTÄ THAIMAASTA osiosta. Eikö tuollainen kopiointi kerro KAIKEN SIITÄ KUINKA YKSINKERTAISTA VÄKEÄ HUA HINISSÄ KÄY. Pattaylle matka Bangkokin lentokentältä kestää kaksi tuntia.

    • ruuna alahuuli

      Pattayan rannoilla hevosen paskaa,en ole ikinä nähny....taitaapi aloittaja sekoittaa Pattayan ja Hua Hinin ja luultavasti ei ole ikinä käyny kummassakaan paikassa!

    • erw

      Sinä puhut pelkistä epäolennaisuuksista. Pattayalla saa liukasta pil lua ja se korvaa kaiken muun

      • khuei jai mak

        Sitä pil lua saa jokaisella paikkakunnalla Taikamaassa helposti eikä siihen tarvitse edes rahaa jos matkaa muualle kuin turistirysiin. Ne tytöt haluavat farangeja aivan samoin kuin suomalaiset mammat mustaa munaa. Ilmaiseksi ne suominaisetkin noille mustille pesää antaa.


      • Reinooo
        khuei jai mak kirjoitti:

        Sitä pil lua saa jokaisella paikkakunnalla Taikamaassa helposti eikä siihen tarvitse edes rahaa jos matkaa muualle kuin turistirysiin. Ne tytöt haluavat farangeja aivan samoin kuin suomalaiset mammat mustaa munaa. Ilmaiseksi ne suominaisetkin noille mustille pesää antaa.

        Höpö höpö se mitään ilmaista tuo tavara ole. Monta paukkua ja riisikuppia saa ostaa akalle ennen kuin asiaan päästään. Suomessa tosin sekin kalleinta ja avioliitto se vasta on kaikista kallein tavaran toimittaja.


      • traveller in thailand
        Reinooo kirjoitti:

        Höpö höpö se mitään ilmaista tuo tavara ole. Monta paukkua ja riisikuppia saa ostaa akalle ennen kuin asiaan päästään. Suomessa tosin sekin kalleinta ja avioliitto se vasta on kaikista kallein tavaran toimittaja.

        Eipä ne paukut paljoa maksa. Moni thaimaalainen nainen ei alkoholia edes juo. Ne suomikuppiloissa työskentelevät kyllä juovat, varmaan ne ovat eräälle ainoa kosketus thaimaalaisiin naisiin. Monen baaritytön ladydrink on alkoholiton. Harvat niistä tytöistä tupakoikaan. Herrasmies tarjoaa Thaimaassa aina naisensa ruuat ei siihenkään mene vuorokaudessa kymmentä euroa enempää thai ruokaa he popsivat.


      • se322
        traveller in thailand kirjoitti:

        Eipä ne paukut paljoa maksa. Moni thaimaalainen nainen ei alkoholia edes juo. Ne suomikuppiloissa työskentelevät kyllä juovat, varmaan ne ovat eräälle ainoa kosketus thaimaalaisiin naisiin. Monen baaritytön ladydrink on alkoholiton. Harvat niistä tytöistä tupakoikaan. Herrasmies tarjoaa Thaimaassa aina naisensa ruuat ei siihenkään mene vuorokaudessa kymmentä euroa enempää thai ruokaa he popsivat.

        Niin mutta ne suomalaiset akat mustien munien perässä vaatii alkoholipitoiset liukasteet.


      • matsmunkkiniemestä
        khuei jai mak kirjoitti:

        Sitä pil lua saa jokaisella paikkakunnalla Taikamaassa helposti eikä siihen tarvitse edes rahaa jos matkaa muualle kuin turistirysiin. Ne tytöt haluavat farangeja aivan samoin kuin suomalaiset mammat mustaa munaa. Ilmaiseksi ne suominaisetkin noille mustille pesää antaa.

        Kyllä siellä tussua saa ilman rahaakin, ja jos ei saa, niin on miehessä vikaa. Mutta toki köyhille tyttösille mielellään antaa rahaakin, kun joutuvat ressukat elättämään lapsiaan ja koko sukua. Useimmilla tytöillä on monta ns. poikakaveria, jotka lähettävät heille rahaa, onhan se kehitysapu ihan paikallaan, kun länkkärit ovat kuitenkin heihin verrattuna todella hyväosaisia, niin miksi ei auttaisi puutteessa eläviä lähimmäisiä.


    • sakrajan

      Olenpa sokea, joskus olen nähnyt hevosen niityllä, sukumitvitin ja jomtienin 2-kadun
      välillä ,ehkä na-jomtienin puolella ,jossa talvisin ahkerasti pyöräilen.
      Ratsastajaa en ole hokannut , enkä hevosia rannalla.

    • Ei Pattayalla

      Niitä hevosia ja niiden jätteitä rannalla on vain Hua Hinissä.

      • sivusta seuraan taas

        Katsos kun Amalia sekoittaa pask.aläjät omiin jätöksiinsä.


    • LueHUAHIN

      Tuo aloitus on kopioitu aikoja sitten yleistä Thaimaasta palstalta. Lue se oikein vaihda Pattayan tilalle Hua Hin.
      Hyvä esimerkki ei Pattayalla sauvakävellä rannalla. Baarit eivät mene Pattayalla noihin aikoihin kiinni. YM YM YM

    • 7eleven

      Palasin tosiaan Pattayalta Suomeen mutta en todellakaan ollut pettynyt!!! Päinvastoin....Hieno paikka eikä koko 3 viikon aikana minkäänlaisia ongelmia. Asuin tuona aikana kolmessa eri hotellissa ja kaikissa niissä henkilökunta oli mukavaa porukkaa ja huolehtivat asiakkaista.Ravintoloissa palvelu oli asiallista ja joustavaa.Unohdin yhtenä iltana lompakon hotellihuoneeseen niin omistaja sanoi että maksa huomenna,niin myös tein.
      Walking streetillä kävin pari kertaa,se nyt ei ollut niin kaksinen paikka mitä annetaan ymmärtää.
      Hiekkaranta oli pitkä mutta aika kapea mutta sillehän nyt ei voi mitään.Rosvoja tai huijareita en tavannut yhtään(voi johtua minun tylystä ulkonäöstä).
      Mutta summasummarum pattaya on hyvä paikka ja niin ne on varmaan muutkin paikat Thaimaassa.Siitä en ala inttämään

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe