Totuus naapureistasi

Totuus ja kohtuus

Pitkällisen tutkimisen jälkeen olen vihdoin saanut selville totuuden naapureista, se on se että he ovat itse luoneet nykyisen tilanteen jossa pätee seuraavat kohdat:

1. "Miten meidän pitäisi alkaa sinua tässä prosessissa? Alive - Barely tajuissaan - Dead. Huomaa, että jos valitset" Alive "Sinulle annetaan lieviä kipulääkkeitä ennen sacrafice, ja pidetään hengissä mahdollisimman pitkään. Sinun täytyy sitten valita miten lopulta sammuvat: Halkaise kurkku - Decapitation - vuotaa kuiviin - Cardioectomy - sähköiskun. "Vihreä ja sininen haisunäätä tyttö näytti tympääntynyt. "No Haluaisin olla elossa luulisin. Näin näen everyones reaktio, jos he pitävät minua luulisin." Ympyröimällä hänen vastauksestaan​​, hän katseli toisen listan. "No, antaa ne electrocute minua. Kuulostaa paljon inhimillisempi kuin muut asetukset." Ympyröimällä tämä vastaus sekä hän siirtyi seuraavaan kysymykseen.

7.

2. "Minkälaista lihaa haluaisit olla? Keitetty - Raw" haisunäätä pudisti päätään kysymys. "No kypsennetty tietenkin. Keitetyt Mielestäni olisi maistuu paremmalta."

2a. "Jos keitetyt, miten haluaisit olla (Valitse kaksi menetelmät)? Sidottu ja Grillattua? - Spit paahdettu? - Uunissa paistettu? - Keitetyt keittoa? - Mikroaaltouunissa?" Jamie laittaa lyijykynällä nurkassa huultaan ja ajattelin "Kuka haluaisi mikroaaltouunissa? Oletan uunissa paistettu haisunäätä voisi maistua hyvältä." Hän kierteli vastaukseen ja katsoi kysymyksen uudelleen. "Spit paahdettu kai." Lukeminen hän myöhemmin kohtasi muita bizzare kysymyksiin.

8.

14. "Kun lopullinen devourment kehosta. Haluaisitko tuloksen varmaan ajatellut lihaasi? Kyllä - Ei" Jamie pysähtyi Jasmine Roo hetken ja kysyi "Onko meillä todella vastata kaikkiin näihin?"Roo kääntyi ympäri ja nyökkäsi. "Kyllä, älä huoli, me kaikki piti käydä läpi sama asia. Se on vain mitä haluat mieluummin oman kohtalonsa olevan tässä." Jasmine käveli takaisin tiskin takana kuin haisunäätä ajatellut kysymys. "No, vaikka olen aika vastaan ​​koko ajatusta, kai haluaisin nähdä, mitä ihmiset ajattelivat minusta. Hell, pidä minä voi tehdä asialle mitään, jos olen kyytiin anyways." Hän kiersi kyllä ​​vastauksen ja siirtyi.

9.

42. "Onko teillä parempana kastikkeet haluaisit käyttänyt teitä prosessin aikana? Kyllä - Ei Jos kyllä​​, listaa." "No, ole varma, mitä menisi hyvältä haisunäätä lihaa. Ehkä BBQ-kastiketta tai Nectar?" Hän kirjoitti molemmat hänen vastaukset alas ja nopeasti valmis jopa loput kyselyyn. Seisoo takaisin ylös hän käveli tiskille. "Siellä kaikki 50 teidän tyhmiä kysymyksiä tehnyt. Mitä nyt?" Sarah leafed yli booklette kysymyksiä varmista, että ne olivat kaikki vastaukset. Tyytyväinen hän huomautti ympärille muurin. "Ok, mene sinne ja Jasmine saavat oman verinäytteitä ja muistin perusta. Sinun tervetullut milloin tahansa, paitsi jos puhelinnumeroon soitetaan, mene takaisin muistiin pohja ja virkistää sekä se itse.

10.

Jamie katseli rainbow siivekäs dragoness. "No miksi ei jos numero on nimeltään? Miksi en sitten?" Sarah vastasi "Yritämme pitää vain hyviä muistoja pankissa, että psyyke tyttöjä. Tuntia ennen sacrafice on tiedetty aiheuttavan pelkoa ja ahdistusta ja joka aiheuttaa muun muistoja vioittua olennaisesti pelko viruksen aiheuttamaa ahdistusta ja ennakointi. Älä huoli, jos tulet päivällä ennen kuin huutaa numeroita voit tallettaa muistot sitten ja se on parasta aikaa. "Skunk tyttö huokaisi ja nyökkäsi, sitten kävelin käytävää pitkin kohti avointa ovea ja joutui odottamaan tuoli.

11.

"Joten mitään käsitystä kuka teurastaja tulee?"Skunk kyseenalaiseksi, kun hän katseli Jasmine kävellä ja poimia useita verta putket ja syrenge. "Kyllä, se on minulle, koska tiedän, miten käsitellä sekä elävien ja kuolleiden aterioita."Skunk näytti sekava. "Mutta mitä jos numero on nimeltään?" "Hopea on varmuuskopio teurastaja jos minun numero on nimeltään."Roo ladattu yksi injektiopullon ruiskun päähän ja puristetaan neulan kärki vasten haisunäätien käsivarteen. "Ok, pitää vielä nyt." sitten varovasti liukui neula hänen lihansa ja osaksi kohdennettuja valtimoon. Se nopeasti täynnä ja hän joutui korvaamaan sen viiden muun pullotettu hyvin lyhyen järjestyksessä. "Hyvä, tuntuu et on hyvin aktiivinen bloodflow. Se voi osoittautua erittäin hyödyllistä, jos sinun vuorosi tulee." Jamie näytti sekava "Miten se on hyvä? Ajattelin ottaa ohut veri oli huono?" Jasmine veti neulan ulos haisunäätä tyttöjen käsivarsille ja heitti sen pois tartuntavaaraa bin. "Ei, se on hyvä. Se tarkoittaa, että jos päätät olla elossa aikana aikaa, voimme gut sinulle juurikaan mitään ongelmaa ja pitää sinut hengissä paljon kauemmin. Se tarkoittaa, että elimistösi on käytetty ei ole paljon happea se ja voit pysyä hengissä koko juttu. Se tarkoittaa myös sitä et tunne läheskään niin paljon kipua kuin usein liikaa. "

7

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuus ja kohtuus

      12.

      "No kai."bioskunk vastasi. Hän katsoi ylöspäin hieman suurempi kuin hänen päänsä, kypärä oli sijoitettu yli hänen kallo. "Hetkinen, mitä tämä on?" Jamie kysyi, kun hän katseli kenguru hännän lipsahdus takana jättiläinen johtoon seinään. "Pidä vain vielä minulle. Kaappaa aivot valtion ja muistoja juuri sellaisina kuin ne ovat nyt. Vain eivät toimi, vaikka. Jamie säilyivät edelleen kuin pystyi, kun hän kuuli suuren surisevaa ääntä ja tuntui staattista sähköä rakennukseen. oikea kuten hän räpytteli, split hetkellä, että hänen silmänsä olivat kiinni, hän näki koko elämänsä flash ennen silmiään asia pari nano sekunnin. jokainen muisto, jokainen ajatus. kaikkea kerralla. kun hän avasi silmänsä , haisunäätä katseli ympärilleen, hetkellisesti hämmentyneenä. "vahtiperämies, joka satuttaa." Hän kommentoi Roo tuli ja nosti kypärän. "Se tallennetaan kaikki minun päässäni?" rusketus Roo lukittu kypärä paikallaan. "Toki teki . Kesti tarkka kuvakaappaus kaiken, jopa alas pienintä yksityiskohtaa myöten. Kun tuomme sinut takaisin, voimme ladata tämän kehittyvän alkion aivot uuden kehon ja se on aivan kuin olet nyt, tai kun viimeksi vieraili luonamme ja oli viimeinen upload otettu. "

      13.

      Jamie katseli ympärilleen uudestaan ​​ja nousi seisomaan. "Joten, mitä nyt teen?"Kenguru muutti verinäytteet ja ionisoitua kaavioita huoneen poikki. "Mene ja katso Sarah tunnisteessasi." Hän huomautti loppuun hänen pitkä korva ja osoitti karjan korvamerkki, jossa hänen numeronsa. "Hanki itsellesi yksi näistä ja olet valmis. Älä huoli, se vain sattuu muutaman minuutin kuluttua lävistyksiä, niin tottuu siihen."Haisunäätä tyttö vaikeroi hetken ennen kuin lähdet ulos ovesta. "Tiedätkö, tämä tekee minut tuntemaan enemmän ja enemmän kuin vain kävelyä noin lounas säkki kaikille kanssa" syö minua "merkki rapattu päähäni .." Jasmine naurahti. "Tuo kaikki naaraat ovat yhdessä säännöllisten lab tehtävät sukupuoleen ja mukavuutta kaverit ja muut tytöt. Älä huoli, sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet ei kutsuttu, koska on olemassa hyvä kourallinen tai niin muiden naaraat täälläkin jotka on kaikki merkitty. Jokaisella on osallistua halusivatpa he sitä tai eivät, jotka ovat naisia​​. "

      14.

      Jamie käveli edessä laskuri ja nojautui molemmat kädet ristissä päälle. "Roo sanoi minun tarvitsi tag nyt." Sarah nousi ylös ja asetetaan viisi kovaa muovia kappaletta tiskillä eteensä. "No tässä on yksi valinta voit tehdä. Mikä väri haluat? Se ei voi olla sama kuin turkis vaikka." Sitten hän otti neonvihreä tag, jättäen vain ruskea, punainen, musta, ja keltainen tag päätetään alkaen. "No, kai musta erottuu vihreää, niin minä otan tuon." "Ok, että yksi tulee valkoinen numerointi. Silti halua sitä?" Sarah kysyi. Jamie nyökkäsi ja Sarah ladataan tunnisteen koodaus laitteeseen. "Ok, nyt vain nojata päätä alas tänne ja väliltä laite." Sarah auttoi ohjata haisunäätien pään paikalleen ja katseli läpi suurennettu digitaalisen näytön varmista, että hän voisi laittaa tunnisteen vain sisäpuolella korva, missä se oli oikeastaan ​​vain vaalea iho verrattuna suoriin eartip josta voitaisiin helposti revitty pois. "Ok, nyt pitää edelleen. Nämä asiat ovat narttu saada takaisin pois jos minä sotket." Sarah muutti alemman nivelen pieni kone ylös niin se vasten hänen korvaansa ihoa. "Ok, pitää edelleen. Tämä on todella menossa satuttaa kuin hullu hetken." Tyytyväisiä missä tag olisi lukittu paikalleen, lohikäärme painetaan punaista nappia koneen sivuun. Yhdellä sileä ja pakotti liikkeen kone murskasi tag ja se on infästningsstycke yhteen, aiheuttaen pysyvää pistoreikä hänen korvaansa ja lukitseminen tag sisällä hänen Cartlidge, varmista, että se ei koskaan tule ilman kovaa työtä ja atleast toinen henkilö.

      15.

      Sarah luovutti Jamie pieni käsi peili kun prosessi on valmis ja haisunäätä pysähtyi hyppii ympäriinsä kipua. "Ole hyvä. Ei näytä liian huono sinulle." Jamie katseli tag ja lukea sitä taaksepäin. "91F. Meillä ei ole 91 narttua täällä." Hän leimata, silti koskettaa hänen hyvin herkällä korvalla. "Sinun oikea, mutta numerot ja kirjaimet ovat sattumanvaraisia​​." Sarah selitti.Pieni surisevaa ääntä tuli kuultavissa kuin laser poltettu ping pong pallo tuli ulos. "Yhdessä tämän. Sillä on sama tunniste kuin korvalla, jotta voit kutsua jos onnekas, tai epäonninen yksi. Riippuen siitä miten sinä katsot koko tilannetta. No riippumatta kuitenkin nyt, että viimeinen, joka tarvitaan olla rekisteröity, voimme vihdoin alkaa lotto järjestelmä. ole ruokalaan kello kuusi, tai 1800 tuntia pikemminkin joka antaa sinulle noin 90 minuutin päässä nyt tekemään mitä se on sinun tulee tehdä. Jokainen on siellä illallinen . ja älä huoli, me arvioimme jokaisen naisen pystyy pitämään koko ryhmän kaksi viikkoa kuukaudessa tuoretta lihaa. "

    • Totuus ja kohtuus

      16.

      Sarah sijoitettu Jamien lotto pallo muiden 11 nimiä jättiläinen onnea häkki. Tämä valmistunut koko joukko kaikkien 12 narttua labs monimutkainen. Kaikki tiesivät tämä oli vakava asia ja niin jokainen precatution vietiin varmista, että se oli niin satunnainen kuin se voisi saada. Sarah työnsi ylimitoitettu hamsterin häkki alas kahvilaan odottamaan kaikille. Jasmine itse meni pukeutumaan hänen siniset pvc puku tapahtua osansa ja saada köydet ja varmista veitset olivat teräviä kuin voisi olla.Roo myös pyörillä ulos keittiöstä ja osaksi ruokailutila, useita koneita, jotka olivat käytettävissä auttaa prosessissa. Jamie kuitenkin vain meni takaisin hänen huoneeseensa saada muuttunut osaksi pitkä hame ja yli käsivarren päälle. Se ei ollut hänen paras kulumista, mutta hän tajunnut hänen pitäisi ainakin olla ihmisarvo, jos idea oli syödä toisen jäsenen laitokseen.

      17.

      "Kuudelta, aika aloittaa." Hopea, sateenkaari siivekäs Western Twin Sarah puhui. Jokaisella oli bleacher kaltainen tilapäinen istuinpaikka. "Nyt tiedän paljon te tytöt olivat hieman huolissaan sacraficing itseäsi hyvää kaikille, mutta vakuutan teille kaikkea testaukseen olemme tehneet täällä on auttanut. Voimme nyt rakentaa kehoa ja tietoista ilman mitään vikoja excatly miten olit kun menit sisään jalostukseen. Joten vaikka saatat kuolla tässä kehossa, siellä on toinen odottaa sinua vain pari viikkoa. Tiedän, että tämä kuulostaa iso riski, mutta ei jokainen muistaa iso punainen yhdyskäytäviä, jotka joskus keksi? Olemme onnistuneet toistamaan joitakin niiden tekniikka. Kutsumme tätä Demono Labs alueella ja se oli outo yliluonnollinen kyky tehdä kaikki näyttää normaalia. No riippumatta tärkeintä on, kun syötät meille, teemme Muista tulla takaisin terveenä uuteen ruumiiseen. Joten pitemmittä adeu, lets saat tämän alkoi sopiiko? "

      18.

      "Ok, säännöt ovat yksinkertaiset, mutta vain toistaa niitä. Whosever määrä nousee on jopa tunnin tekemään lopullisen asioita kehossaan ennen kuin ne muuttuvat illallinen. Jättäminen olla keittiössä tunnin kuluessa määräaika johtaa metsästää teille jolloin et ymmärrä sinua vapauttamaan kaikki oikeudet keitetään ja syödään miten haluat, ja teurastaja sitten saa päättää, miten mennä ulos. suositellaan kuitenkin, että jos olet joruokailutila ja keittiö vain tule alas ja saada prepped joten meidän ei tarvitse etsiä sinulle ja me kaikki voimme syödä ja nauttia kehon ennemmin kuin myöhemmin. "Jokainen nyökkäsi melkein yhteen ääneen. Luonnollisesti kaikki urokset olivat nälissään syödä, mutta kaikki olivat salaa toivoen he voivat nauttia aterian kanssa kaveri eikä heidän tyttö kuin aterian.

      19.

      Silver työnsi moottori painiketta ylimitoitettu häkin ja se alkoi pyöriä ympäri. "Elämä pallot sisältävät kaikki numero, joka on merkitty jokaiseen tyttöjen Tippiosan. Kun onnekas tai epäonninen tytön pallo putoaa kautta ränni, meillä on meidän aterian."Muutama suihketta ilman kuultiin halkeaman kautta ilmaa putkeen kone yritti työntää pallot kautta pistorasia vain hieman suurempi kuin pallot itse. "Muista, että jokainen tyttö on tasavertaiset mahdollisuudet tulla kyytiin, joten ei kiireisiä jos puhelinnumeroon soitetaan. Se koskee sinuakin kaverit. Jos tyttö on poimittu." Silver keskeytyi koneen tekemällä ding melu pallo vihdoin tuli läpi ja kone hidastui. Hän kumartui ja poimi pallon. "Jos tyttö on poimittu, en halua kuulla mitään kiireisiä päässä kaverit joko. Ole miehet tästä. Olimme kaikki yhtä mieltä tehdä näin, jotta laitos voisi olla parempi. Nyt Katsotaan kuka täällä on."

      20.

      "Ja onnekas tyttö on. 91F. Kuka 91F?"Dragoness kysyi. Kaikki alkoivat tarkistaa niiden korvamerkit.Hetkeä myöhemmin Dancer tokaisi. "Se on Jamie. Juuri täällä."Skunk sydän upposi hänen vatsaansa. "Kyllä, kyllä ​​se on." Hän nöyrästi puhui. Silver viittoi häntä tulemaan alas muutaman askeleen Killing Floor. "No tule, älä pidä meitä odottamassa. Jokaisella on nälkäinen. Sarah, mene ja saada hänet paperit jooko?"Itä Twin käveli takaisin kitched ja tarttui olkalaukku laukku täynnä everyones papereita. "Ok, Katsotaan täällä." Hopea saavutettu ja luettu läpi asiakirjat haisunäätä emakko kuin Sarah sitonut suuren post kehyksiä.

    • Totuus ja kohtuus

      21.

      Silver vetäytyi Jamien paperit ja avasi kansion. "Ok, tässä sanotaan haluat olla elossa aikana koettelemus, katettu BBQ-kastiketta, ja joko sylkeä paahdettu tai uuniperunan. No, nähdä miten meidän uuni ei aina koota, se tarkoittaa, että saat ajaa meidän Jessica 3000 kone. Jasmine hon, voisitko? "Tan Roo meni keittiöön ja ​​pyörillä takaisin ulos ylimitoitettu impailment kone. "Me itse asiassa juuri tämä meidän viimeinen lähetys tästä, niin saat olla ensimmäinen käyttää sitä. Mikä onni on? Kaikki kaverit haluavat auttaa saada hänet asennossa?" Tanssija nousi yhdessä Fursat ja he kävelivät alas ja taakse sidottu haisunäätä tyttö. Sarah ojensi jokainen turvalaite avaimen heidän puolellaan kuin Jasmine käveli puolelle koneen muutaman metrin köyden avulla sitoa hänen ranteensa hänen selkänsä takana.

      22.

      Molemmat kaverit auki ranteensa ja johtaa nöyrä haisunäätä yli ja asetettiin hänen jalat merkitty pad takana kaksi hieman koholla alustoja, joista voi vain olettaa lukot, että se oli hänen jalastaan​​. "Ok kaverit, pitää se vakaana. Katsotaan, jos tämä kone toimii, miten sen pitäisi." Hopea chirped ulos ja käveli koneen eteen. "Varokaa vaan pitää käsiisi hänet." Hän työnsi painiketta edessä ja valtava rullatangon takapuolelta koneen aloitettu. Jamie katsoi takaisin juuri ajoissa nähdä metallitanko jerk eteenpäin ja osui hänen nilkkojen ja siirtyä nopeasti ylös takaisin hänen jalat ja polvet.Kone tuntui hieman periksi jännityksen ja nykäisi taas eteenpäin, jolloin nuori Skunk tyttö polvistua kahteen esille alustoilla. "Hei odota hetki!" Hän yelped ulos hänen nilkkansa molemmat lukittu paikalleen ja takana polvet myös turvattu automaattisesti. Kuten Silver katseli, hän tuli kiehtoi ja hänen spiney hiukset hetkeksi nousi pystyyn. ennen asennusta takaisin alas.

      23.

      Baari jatkoi kaatuessa haisunäätien takapuoli ja painoi reidet vasten ennen koneen liikkuvan ylöspäin.Automatisoitu lukot kiristetty itseään tiukasti vastaan ​​jalkansa nyt turvata häntä vyötäröstä alaspäin koneeseen. Suddently palaset hän oli polvillaan alkoi levittäytyä, paljastaen hänen pehmeä naiseuden maailmalle. Tämä olisi lopulta jossa iso rauta spitrod menisi. Koska kone jatkoi sen mutkitteleva polku, se piti häntänsä puristuksiin hänet takaisin, koska se lopetti juuri edellä hänen harteillaan. Tässä vaiheessa molemmat miehet pitelee sylissään tiesi, että hän ei mene minnekään ja julkaisi otteen, vaihtamalla se löysä vartalo hihnat, jotka roikkuvat vuoteen puolin. Fursat ojensi sen violetti lohikäärme vastakohta hänelle. Tanssija ristissä ne yhteen ja antoi erittäin vahva hinaaja, varmista hän ei väisty tuumaakaan mutta voi silti saada matalassa Hengitä.

      24.

      Jasmine ojensi köyden Dancer, kuka heti otti sen hänen kätensä ja tarttui jokainen haisunäätien ranteisiin. Hän pakotti heidät hänen selkänsä takana, kun hän straddled lonkat ja kiinnitetty ranteissa tiukasti kuin vanki.Iso telatanko kasvatti ja on nyt pitää haisunäätä pään sisään alaspäin asennossa vain tarpeeksi tilaa turvaamaan hänet hänen niskaansa. Fursat näit tämän oppertunity ja viimeistellään hänen sidontoja.Haisunäätä oli nyt yksi koneen kanssa ja joka oli valmis seuraavaan vaiheeseen.Telatanko joka oli auttanut pakottaa hänet puolustamaan nyt siirtynyt eteenpäin ja alla koneen eteen ja napsautetaan paikalleen. Hopea oli vielä ilmeisesti kiehtoi miten provosoiva tämä sijaintisi oli, ja melkein halusi huutaa "stop! Otan hänen paikkansa." Mutta päätti olla oikeudenmukainen hän joutui päästämään Skunk on aikansa.

      25.

      Silver painetaan painiketta uudelleen koneen etuosassa ja Robottikäsivarren alkoi työntää terävä pää tanko Jamie rakkaus huulet. Se ei liiku kovin nopeasti, pääasiassa niin, sisäelimet voivat enimmäkseen siirtää pois tieltä, kun se lävistää kohdussa. Nyt kuitenkin se vain hitaasti työnsi sen läpi mitätön hänen emättimessä.Haisunäätä oli tunne se olisi tuskallista kun se lopulta repi hänen pehmeät kohdat mutta aivot oltiin hämmentyneitä pieniä orgasmeja, jotka ampuivat ruumiinsa läpi kuin metalli marauder syöksyi syvemmälle.Aivan kärjen piste lepää täydellisesti tönäisi sisällä hänen kohdunkaula ja valmis syöstä syvemmälle.Haisunäätien silmät tuli hyvin laaja ja hän yelped kuin hänen kohdussaan oli revitty ja venytetty accomidate obscenely suuri metallinen hyökkääjiä. Kyyneleet alkoivat muodostua nurkissa hänen silmänsä, kun hän ei voinut lopettaa impailment.

    • Totuus ja kohtuus

      26.

      Hieman ääliö eteenpäin taaksepäin, hän tunsi kohdunkaula venytetty se laajinta accomidating baarin koko ympärysmitta. Hän voisi tuntea se jatkaa hellittämättä läpi hänen ruumiinsa ja huipulle hänen kohtunsa onkalo. Kun toinen minuutti piste tönäisi sisällä hänen elin. Hopea polvistui pari neuloja käsiinsä ja alkoi ruiskuttamalla haisunäätä ruumis tilapäinen särkylääkkeet eri alueilla. Se oli hyvä, koska aivan kuten he potkittiin teräväkärkiset tangon päässä puhkaista läpi äidin vatsan ja alkoi työntää muut elimet pois tieltä hitaasti. Koska se osunut kautta, haisunäätien silmät sai erittäin laajaa ja hän päästi kimeä huuto. Vaikka kipu lääkkeet hänen järjestelmään, se ei juurikaan auttamaan ennakointia tulevista asioista.

      27.

      Helples haisunäätä voi vain tuntea enemmän hänen elinten siirtää sisäpuolella kuin tangon otti ydin ruumiinsa.Skunk kerjäsi sitä puhkaista hänen sydämensä, laittaa hänet pois hänen kurjuutta. Mutta valitettavasti siirtyminen hänen sisua juuri ja juuri työnsi sydämessä tieltä. Ei olisi nopeaa ulospääsyä häntä.Sauva jatkui enemmän ja lopulta lävistäneet yhteys hänen ruokatorven ja mahan ja teki se läpi hänen kurkun ja suuhunsa. Hän voisi tuntea sen työntekijän siirtäminen kitakieleke pois tieltä ja hänen Hengitä lyheni. Hän voi silti varmasti hengittää, mutta juuri ja juuri pitämään tajuissaan. Kuten baari teki lopullisen pieni push, hän tunsi leuan pakko avata ja noin minuuttia myöhemmin katsoin alas hänen kuono ja näki yllättävän puhdas loppuun sylkeä napa. Ei ollut epäilystäkään hänen mielessään hän impailed haaroista hampaita. Hän ei vain voinut uskoa, että hän oli vielä elossa läpi.

      28.

      Royal tuli ympäri koneen takana ja liitteenä veitsimäisen anaali stabalizer se on loven reikiin. Tämä oli ontto kärki liike loppuun, ja suuri avoin pää toisella työntämiseen täytteisiin kautta. Hän linjassa teräväkärkiset pää Jamies ruusunnuppu of peräsuolen reikä, sitten lukea laitteen kyljessä. "Saat parhaat tulokset käyttämällä kovalla voimalla lukita paikalleen."Mustavalkoinen Roo suljettu Tavaraluukku ylikoko ontto kynsien ja vaati Jasmine auttaa. Oli suuri raskas kahvan molemmin puolin ja molemmat kenguru n tarttui yksi. Royal lasketaan alas kolme ja rinnakkain sekä tyttö juuttunut monikäyttöinen impailment työkalu haisunäätien paisti, aiheuttaa hänen gurgle kipua, koska se säröillä hänen lonkan luun.

      29.

      Jasmine meni takaisin kitched napata sisälmysten kiinnitys ja ämpäri sillä sekä Saara ja Dancer ladattu suuri sylkeä napa kiinni koneen hydraulinen käsivarsi. Jasmine rullattu ylimääräinen pala pois keittiöstä ja laittoi sen alla avuton haisunäätä. Tyro tuli alas seisoo ja nosti päänsä ylös vain hieman leuka. "Älä huoli kultaseni, minä varmista, että ne tuovat sinut takaisin, miten olet ok? Ja Teen varmasti nauttia juuri kuin minä nyt. Älä huoli." Sitten hän kumartui ja antoi hänelle pienen suukon kuono loppuun. Jamie hymyili ja yritti nyökkäys niin hyvin kuin osasi.Suudelma kuitenkin antoi pienen kipinän ruumiinsa läpi ja tehnyt suurimman osan hänen ylemmän karvat nousemaan pystyyn. Jasmine polvistui erittäin terävä veitsi lähellä Jamien vatsaan ja sanoi: "Valmis, kun olet." Tähän mennessä kaikki paitsi Tyro oli kääntynyt pois kaikki heidän tunteitaan tässä lähellä cannabalistic teko ja ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä hän ajatteli tai tunsi.

      30.

      "Saatat haluta muuttaa pois tässä osassa Tyro." Sarah kommentoi keltainen lohikäärme. Tyro katseli Jasmine, sitten Jamie ja näki kirjelmän hänen silmissään. Hän tiesi hänen pitäisi lopettaa se, mitä oli tapahtumassa, mutta tiesi, että se oli tehtävä. Hän ei todellakaan ollut tyytyväinen ilman hänen tyttö saa syöttää kuin Porkchops kaikille, mutta katsot häntä silmiin antoi hänelle hieman lohduttava ajatus. Ikään kuin hän sanoi: "Ole vahva. Tulen takaisin."Iso keltainen lohikäärme oli hämmentynyt, miksi hän voisi olla niin valmis hyväksymään tämän kohtalon ja hän herätti hieman vihaa ja hämmennystä. Ken sininen hybridi tiikeri lohikäärme käveli ylös ja kääntyi Tyro noin kohtaamaan pois.Ruskea tukka lohikäärme oli lähes kyyneliin Ken laittaa kätensä ympärille olkansa lohduttamaan häntä.

    • Totuus ja kohtuus

      31.

      Jamie teki kurlutusäänen kuten rusketus ja ruskeat Roo juuttunut veitsen hänen ruumiinsa, juuri edellä hänen clit. Hän wiggled veitsi noin vähän arvioida missä sylkeä napa oli, sitten alkoi viipalointi kautta haisunäätien torso kaikki tavalla jopa hänen rintakehää.Kuvottavaa slopping melu kuului kuin vihreä ja sininen haisunäätä sisäelimet tippui kuin pussi märkä nuudelit hänen avoin syvennys. Jasmine on ammatillinen teurastaja hän pääsi sisään ja alkoi sisälmysten muualla kuin kriittisesti elintärkeitä elimiä. Hän tiesi tämän haisunäätä voisi elää pitkään aikaan vain hänen sydämen ja keuhkojen jäljellä hienotunteisuutta ja vaikka hän hitaasti vuotaa kuiviin, päätettiin parempana kuoleman menetelmä sähköiskun vain ei tule toimimaan tällä tavalla. Onneksi laskiämpäri tuli myös varustettu muutama litraa vettä auttaa huuhtoaksesi onkalo, joka tehtiin.Roo nappasi pikku spray suutin ja alkoi punoitus pois loput, jolloin ontelon mukava ja puhdas ennen ompelua hänet takaisin ylös.

      32.

      Skunk on hitaasti menettämässä tunne hänen koko kehon, kun hän putosi hänen tuomioonsa. Kuitenkin hän voi silti tuntea ja kuulla kaikki puhuvat mitä tunkea hänet ennen kuin ne pisti grilli. Hän kuuli ovet suutin osa kitinä auki ja kaikki alkoi täyte hänen valikoituja hedelmiä ja vihanneksia. Tämä oli outo sivuvaikutus antaa hänelle muhkurainen raskaana vatsa joista hän vielä kuuli kaikkia pilkkaa siitä. Kuten tietoisuus hitaasti hiipui ulos, hän voisi tuntea kaulan ja ylävartalon rajoituksia sekä muut pihdit lukituksen, ja hänen ruumiinsa kyytiin, mutta kuka hän ei voinut kertoa, koska hänen silmänsä wern't toimivan tai keskittymisen täysin puutteesta happea.Nyt spitted ja tuskin elossa haisunäätä tuntui hieman ääliö kuin hänen harjoittajat sijoitetaan hänet alas ja yli ulkona palo, jättäen hänet vain lämpöä hiilillä odotan kuin viime säteet elinaikaa tämän ruumiin.

    • ...

      Näin sen täytyy olla

    • Lingvisti

      Kannattaisi välttää käännösohjelmia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1255
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1195
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe