Lopetan kirjoittelun

Jake Waits

En usko että kirjoittelullani olen loppujen lopuksi saanut mitään hyvää aikaan.
Olen edelleen sitä mieltä ja tulen aina olemaankin, että islamin lisääntyminen Suomessa oli historian suurin, peruuttamaton ja kohtalokkain virhe.

Esim. itsemurhapommi-iskut, mestaamiset ym. ovat vain ajan kysymys. Suomi ei tule ainoana maana maailmassa säästymään näiltä.

Koraaniin ja haditheihin perustuva islam on edelleen ja tulee aina olemaan suvaitsematon, väkivaltainen ja armoton uskonto. Sille asialle ei kuitenkaan voi mitään. Koraania ei voi muuttaa. Ainoastaan muslimit voivat itse muuttua, jos niin päättävät.

Totuuden kertojia syljetään kasvoille. Eihän totuuden kertojista koskaan ole pidetty. On vain mukavampi elellä ja tuudittautua uskomaan, että kaikki kääntyy vielä paremmaksi. Koraanikin muuttuu siinä samalla joksikin rakkauden julistukseksi. Ja umpi-islamistitkin kyllä kirmaavat kafiirien kanssa niityillä käsi kädessä.

En tiedä mitä kirjoitteluni on saanut aikaan. Vastustajien mielestä epäilemättä pelkästään lisännyt vastakkainasettelua.
Tuo mustan barbaarin ja skinin kohtaaminen ja siitä nousseet positiiviset vibat saivat minut ajattelemaan - ei, vaan oivaltamaan, on parempi sana - että on joka tapauksessa parempi pyrkiä ystävyyteen ja keskittyä meitä yhdistäviin asioihin kuin erottaviin. Siitäkin huolimatta, että niitä on. Sitä ei voi kieltää. Tilanne on nyt tämä mikä on. Muslimit asuvat täällä ja jotkut suomalaisetkin ovat kääntyneet islamiin, ja sekin on fakta. Se ei siitä muuksi muutu. Tiedän myös, että on suomalaisia, jotka eivät milloinkaan tule hyväksymään asioiden tilaa, vaan haluavat eroon islamista ja muslimeista keinolla millä hyvänsä.

En tiedä, onko tämä nyt pysyvä mielenhäiriö ( tai mielen parantuminen! :) ) mutta näillä mietteillä nyt mennään, vaikka eihän musta barbaari mikään muslimi olekaan, mutta silti. Jotain universaalia tuossa kuitenkin oli ja sen kohtaamisen synnyttämät vibat tms... Siitä vain tuli hyvä mieli. Sen sijaan niistä toisista kommenteista joita siellä barbaarin facessa oli... huh hyh. Niistä ei tullut hyvä fiilis. Kommenteista huokui vihaa, syvää vihaa. Vaikka kyse oli pelkästään kahden eri värisen ja taustaisen yksilön yllättävästä _ystävällisestä_ kohtaamisesta.

Kyllä tämä nyt taitaa olla minun kohdaltani loppu tämä loputon taisto. Sanotaan että sodat eivät sotimalla lopu - jotkut taistelut ehkä, mutta eivät sodat.

Olen epäilemättä tullut kirjoituksillani suututtaneeksi joitakin ihmisiä ja ajatuskin siitä että joku syytön ulkopuolinen on voinut kärsiä kirjoitusteni takia on kestämätön.

Siksi viimeistään tähän on parempi lopettaa. Katsotaan mihin suuntaan asiat kulkevat. Ainakaan vielä mikään ei viittaa siihen että Suomen tulevaisuus kasvavan islamin kanssa olisi mitenkään ruusuinen. Olen mielestäni kirjoittanut aikaisemmin yleistä islamista palstalle kaiken mitä islamin opista tuleekin tietää. Se on hyvin yksinkertainen oppi. "Ei ole muuta jumalaa kuin allah ja muhammad on allahin lähettiläs". Tuo jälkimmäinen sitoo uskoon muhammadin opetukset ja teot, joista löytyy sitten .. no, suoraan sanottuna varsin alhaisia juttuja mutta ei niistä sen enempää enää. Koraanin mukaan, jos ei ole samaa mieltä, on eri mieltä ja muslimien velvollisuus on taistella kaikkia ihmisiä vastaan, kunnes he todistavat saman minkä muslimitkin.

Tämä nimenomainen kiista on kestänyt yli 1400 vuotta ja
loppujen lopuksi yksi pieni ihminen ei kovin paljon voi tehdä.

Ja siinä se. Kaikki mitä halusin sanoa.

Toivotan vielä lopuksi rauhaa niille, jotka haluavat sen ottaa vastaan. Peace.

Ja muille... no mitäs ne muut muuta kuin
Haters gonna hate, anyway.

Peace. Out.

17

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhaa lässytystä

      Ja asiasi oli ?

    • suomi suomalaisille

      nomutta jake,älä anna periksi koska luovuttamalla pitkänlinjan muukalaisten hyysärinuolijat esim.mower saavuttavat tavoitteensa .
      ilman hörhöhyysäreiden agressiivista mediakampanjoitia sekä systemaattista aivopesua mallia goebbels,meillä ei olisi maahantuotuja loisimassa meitin kustannuksella.
      hallitus leikkaa,leikkaa mutta miljardeja hukataan loisten elättämiseen sekä rahavirtojen ohjausta bongo-maihin ja vinkuintiaan jatketaan vaikka velaksi.
      ja hyysärit lässyttää.

    • Ehkäpä löydät jonkin toisen kanavan hyvän asian edistämiseen?

      Nimenomaan tämä S24-palsta ei välttämättä tee vaikutusta isommin.

      • hah!

        Minkä hyvän asian edistämiseen?


      • Niin - ja mitähän herran sanomista täällä on rajoitettu!


    • Tervemenoa

      Yksi fasisti vähemmän

    • "nomutta jake,älä anna periksi koska luovuttamalla pitkänlinjan muukalaisten hyysärinuolijat esim.mower saavuttavat tavoitteensa .
      ilman hörhöhyysäreiden agressiivista mediakampanjoitia sekä systemaattista aivopesua mallia goebbels,meillä ei olisi maahantuotuja loisimassa meitin kustannuksella.
      hallitus leikkaa,leikkaa mutta miljardeja hukataan loisten elättämiseen sekä rahavirtojen ohjausta bongo-maihin ja vinkuintiaan jatketaan vaikka velaksi.
      ja hyysärit lässyttää."

      Harmi, että lopetat, koska älyllisiä kirjoittajia joiden kanssa voi käydä älyllistä debattia, on varsinkin näillä suomi24:n maahanmuuttoa koskevilla palstoilla todella vähän.
      Vaikka meillä on varmaankin monesta asiasta erilaisia näkemyksiä, niin on myös jotakin josta olemme suunnilleen samaa mieltä.

      Tuon lainauksen otin tähän ihan esimerkinomaisesti, osoittaakseni miten mahdonta on mitään älyllillistä keskustelua käydä tälläisten ääliö-fanaatikkojen kanssa.

      Vaihda palstaa.
      Kävin tutustumassa, rekisteröidyin ja kirjoitinkin jo tänään iltalehden maahanmuuttopalstalle. Siellä uskoakseni voi älyllistä keskustelua käydä ihan toisella tavalla.
      Siellä tosin pitää rekisteröityä, mutta mitä sitten. Se onkin kirjoittelussasi ollut ainoa "vikasi". Nimittäin se, että et ole rekisteröitynyt.
      Itse en todellakaan haluaisin kirjoittaa sellaisella nimimerkillä, jota kuka tahansa ääliö voi tarpeen mukaan lainata.

      Harkitse vielä. Älyllisiä kirjoittajia tarvitaan.

    • suomi suomalaisille

      noniin markkupoika,älyllisiä kirjoitajia tarvitaan mutta jos älyllisyys on sinun ja mowerin tasoa niin ainakin tämän palstan taso rämpii pohjamudassa.
      josaiot jatkaa lässyttämistä esin.rasismista olisi syytä hankkia tietoa kohteesta,nykyisillä tiedoilla et erota paitaapillusta.
      jaaniinettä fanaatikko,kyllä sua on helppo höynäyttää.meitin kulmilla me afrikkalaiset olemme veljiä keskenämme ja meillä on oikein hauskaa kun tulee puheeksi liljanalkoisten hyysärien typeryys .

      • patriootti 69

        Fakta jota yksikään hyysäri ei ole voinut kiistää on että. kun tietyn alueen paskastanialaisprosentti nousee yli 20% alkavat ne joilla om mahdollisuus (lue työssäkäyvät) muuttaa pois. Miksi? Eikö kohtaamisteoria toimikaan?


    • suomi suomalaisille

      ei toimi sen enepää meillä kuin muuallakaan.
      toisaalta onko kellään esimerkkiä missä muuttoliike on luonut täysin yhtenäisen kansakunnan ilman että alkuperäisväestö on eliminoitu.
      olisko islanti tällainen tapaus,grönlannissa ei menny kuin tromsössä siellä valkoisen miehen viina tuhosi alkuperäis kulttuurin.

    • "En usko että kirjoittelullani olen loppujen lopuksi saanut mitään hyvää aikaan.
      Olen edelleen sitä mieltä ja tulen aina olemaankin, että islamin lisääntyminen Suomessa oli historian suurin, peruuttamaton ja kohtalokkain virhe."

      Mitä tarkoitat? Käsittääkseni "islam lisääntyy" - jos joku päättää sen valita? Eli "virhe" on tällöin yksilön?

      Vai tarkoitatko sitä, että Suomeen tulijat pitäisi karsia heidän harjoittamansa uskonnon perusteella?

      "Esim. itsemurhapommi-iskut, mestaamiset ym. ovat vain ajan kysymys. Suomi ei tule ainoana maana maailmassa säästymään näiltä."

      Ainoat pommi-iskut Suomessa ovat olleet kantasuomalaisen häiriintyneen ihmisen tekosia. Ruotsissa ovat muslimit osin pahastikin slummiutuneet. Olisiko sittenkin niin, että syrjäytyneisyys on pahempi ongelma kuin uskonto?

      "Koraaniin ja haditheihin perustuva islam on edelleen ja tulee aina olemaan suvaitsematon, väkivaltainen ja armoton uskonto. Sille asialle ei kuitenkaan voi mitään. Koraania ei voi muuttaa. Ainoastaan muslimit voivat itse muuttua, jos niin päättävät."

      Mutta eikö muslmit ole suurin pääosin tyystin rauhallista väkeä?

      "Totuuden kertojia syljetään kasvoille. Eihän totuuden kertojista koskaan ole pidetty. On vain mukavampi elellä ja tuudittautua uskomaan, että kaikki kääntyy vielä paremmaksi. Koraanikin muuttuu siinä samalla joksikin rakkauden julistukseksi. Ja umpi-islamistitkin kyllä kirmaavat kafiirien kanssa niityillä käsi kädessä."

      Minä en sylje. Kerrotko konkreettisesti mitä meidän olisi pitänyt tehdä ja mitä pitäisi nyt tehdä?

      Moni sanoo, että kehitys on mennyt pieleen - mutta sitä, mitä sen tilalla olisi pitänyt olla, tulee harvemmin esiin?

      "Tuo mustan barbaarin ja skinin kohtaaminen ja siitä nousseet positiiviset vibat saivat minut ajattelemaan - ei, vaan oivaltamaan, on parempi sana - että on joka tapauksessa parempi pyrkiä ystävyyteen ja keskittyä meitä yhdistäviin asioihin kuin erottaviin. Siitäkin huolimatta, että niitä on."

      Tiedätkö minkä kuvittelen sinulle tuoneen tuon oivalluksen?

      Sen, että näit tämän yhteiskunnallisen keskustelun osapuolet, jotka niin näissä keskusteluissa kuin tilastoissa ovat joku aste, luku tai ominaisuus - aina johonkin suuntaan, jota peilaa omaan vakiintuneeseen mielipiteeseensä.

      Nyt ne muuttuivat kahdeksi (tai jonkin verran useammaksi) tavalliseksi ihmiseksi, jotka yrittävät pyristellä tässä suomalaisessa sosiaalisessa viidakossa itsekunnioituksestaan kiinni pitäen - kumpikin osaltaan epäonnistuen.

      Emme näe sen enempää ideologioita, filosofioita kuin uskontojakaan - vaan ihmiset, jotka ovat paljolti kuin me:

      Inhimillisen erehtyväisiä.

      "Olen epäilemättä tullut kirjoituksillani suututtaneeksi joitakin ihmisiä ja ajatuskin siitä että joku syytön ulkopuolinen on voinut kärsiä kirjoitusteni takia on kestämätön."

      Kyllä meidän tulee antaa itsellemme myös anteeksi.

      Tiedän minäkin, että olen pahoittanut täällä, tarkoittamatta, monen mielen. Se ei ole tarkoitukseni.

      Joskus tiedän sen "Lähetä" -kenttää painaessanikin. Silloin minulla on ajatus, että lukija mielensäpahoittamisen jälkeen miettisi, onko hänen kantansa kuitenkaan välttämättä se oikeellisin: Ihmisen kasvuun kuuluu myös muuttuminen. Kun on sen paikka.





      Silti - toisen ihmisen asemaan asettuminen ei ole koskaan huono juttu. Koska se toinen olen minä - hieman eri aikana ja eri olosuhteissa.

      Minusta tuntuu, että Koraanissa on myös muita kohtia - ja niitä yleensä käytetään siihen uskovien ohjenuorina verrattomasta paljon enemmän kuin mainitsemiasi. Tiedämme että kaikki pyhät kirjat ovat - juridisesat näkökulmasta - ristiriitaisia ja mahdottomia sellaisinaan käyttää loogisesti elämänohjeena.

      Sen vuoksi se mitä halusit sanoa - "on joka tapauksessa parempi pyrkiä ystävyyteen ja keskittyä meitä yhdistäviin asioihin kuin erottaviin." on tärkeää.

      Meille kaikille.

      Salam. Rauhaa.

    • Itse asiassa

      vaikka itse olekin hyvin kriittinen islamia ja muslimeja kohtaan, niin uskon kyllä, että halutessaan muslimit voivat muuttaa islamin tulkintaa niin, että siitä tulee rauhanomainen uskonto.
      http://www.youtube.com/watch?v=ZVLoz53vxlQ

      • Kielteinen ja myönteinen kritiikki.

        Kielteinen: Ei "muslmit" nytkään ole "ei-rauhanomaisia". Muslimeja on samoin kuin minkä uskonnon harjoittajia tahansa laidasta laitaan. Eikö tämä ole itsestään selkeä juttu!

        Myönteinen: Kyllä. halutessaan muslimi voi olla millainen hyvänsä. Tämä minun mielestäni itsestäänselvyys on joidenkin hirveän vaikea nielaista.


      • Niin no
        Mover kirjoitti:

        Kielteinen ja myönteinen kritiikki.

        Kielteinen: Ei "muslmit" nytkään ole "ei-rauhanomaisia". Muslimeja on samoin kuin minkä uskonnon harjoittajia tahansa laidasta laitaan. Eikö tämä ole itsestään selkeä juttu!

        Myönteinen: Kyllä. halutessaan muslimi voi olla millainen hyvänsä. Tämä minun mielestäni itsestäänselvyys on joidenkin hirveän vaikea nielaista.

        Toki suurin osa muslimeista on rauhanomaisia. Kuitenkin muslimien keskuudessa vallitsee radikaali, väkivaltaan yllyttävä aate, joka saa huomattavan paljon kannatusta.

        Juuri äskettäin Scotland Yard tiedotti, että joka viikko vähintään viisi brittimuslimia liittyy ISISiin.

        http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/10/21/five-britons-a-week-joining-islamic-state-warns-met-police-commissioner-sir-bernard-hogan-howe_n_6022008.html

        Missään muussa uskonnossa ei tällä hetellä esiinny tällaista väkivaltaista radikalismia. Ei ainakaan näin suuressa mittakaavassa.


      • Niin no kirjoitti:

        Toki suurin osa muslimeista on rauhanomaisia. Kuitenkin muslimien keskuudessa vallitsee radikaali, väkivaltaan yllyttävä aate, joka saa huomattavan paljon kannatusta.

        Juuri äskettäin Scotland Yard tiedotti, että joka viikko vähintään viisi brittimuslimia liittyy ISISiin.

        http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/10/21/five-britons-a-week-joining-islamic-state-warns-met-police-commissioner-sir-bernard-hogan-howe_n_6022008.html

        Missään muussa uskonnossa ei tällä hetellä esiinny tällaista väkivaltaista radikalismia. Ei ainakaan näin suuressa mittakaavassa.

        Pitää paikkansa.

        Islam pääsee uskontona ko. suhteessa lööppikuninkaaksi.

        Mutta rasismi ei auttane asiaa - päinvastoin?


    • Mielestäni aloittajan kirjoitus oli rehellinen omille ajatuksilleen ja mielestäni täysin paikkansapitävä.
      Peukutin sitä jo muutaman lauseen jälkeen.

      Kirjoituksen hienouden takia jopa Mover intoutui pitämään kenttäsaarnan jota me toisinajattelijat emme varmasti lukeneet. Samanlaista paskahölötystä olemme saaneet lukea jo kymmenen vuotta. Kai.

      Aivan sama mitä hyssyytelijät kirjoittavat, en niitä lue.

      Tosiasia on kuitenkin se että muslimien ja kristinuskon välillä on sovittamaton ristiriita mitä ei koskaaan ikinä milloinkaan voida rauhanomaisesti ratkaista.

    • Niin no

      Olet epäilemättä tehnyt enemmän kuin tarpeeksi levittääksesi tietoa islamista. Nettikirjoittelulla ei kuitenkaan saa juuri mitään aikaan. Eteenkin jos kirjoittaa anonyymisti Suomi24:n syövereihin.

      Ikävä tosiasia on se, etteivät muslimit ole täällä lännessä sopeutuakseen, vaan tehdäkseen islamista hallitsevan uskonnon. Näin ainakin imaamit ja mullahit haluavat tai toivovat asioiden olevan.

      Samaan aikaan kun muslimijohtajat hymyilevät kameroille ja julistavat lehdistölle tuomitsevansa terrorismin, he salaa kiihottavat seuraajansa vihaan ja väkivaltaan muuta yhteiskuntaa vastaan.
      http://www.youtube.com/watch?v=3fRZh1BM5bo

      Vaikka kuinka pyrkisimme ystävyyteen muslimiyhteisön kanssa, niin se ei tule onnistumaan. Ei ole ikinä onnistunutkaan historian aikana. Aina muslimit ovat pyrkineet dominoimaan muita kansanryhmiä.

      On suoraan sanottuna hieman hassua kuvitella, että jos yksi skinnari halaa tunnettua muusikkoa, niin se lopettaisi yli tuhatvuotisen sodan, jota islam on käynyt länttä vastaan.

      Tällainen ajattelu johtaa lännen ja Suomenkin tuhoon nopeammin kuin osaamme edes kuvitella.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe