IHMEPARANTUMINEN

Ebolaan sairastunut espanjalainen hoitaja parantui
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014102018763816_ul.shtml

Tämä lisää uskoa rokotteeseen josta Rumsfeldin putiikki varmaan piakkoin tekee tarjouksen josta THL ei voi kieltäytyä. Jos pakkorokotuslakia ei vielä siihen mennessä saada aikaiseksi, muistakaa mennä vapaaehtoisesti jonottamaan rokotusta hyvissä ajoin. Teillä on oikeus saada rokotus, älkää antako periksi.

Jos epäilette että espanjalaishoitsulla oli tavallinen flunssakuume, että haisulimedia vain trollaa, olette väärässä. Haisulimedian luotettavuus on parasta AAA luokka. Kysykää vaikka Jönkiltä jos ette usko.

92

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jenkkilän liuskekiviöljyt jäävät maahan 80 taalan barrelihinnoilla paitsi jos öljy-yhtiöt haluavat tehdä tappiota? Entä osakkeen omistajat?
      Minä olen huolestunut öljy-yhtiöiden puolesta.
      Tässäkin tapauksessa kiusa osui omaan nilkkaan.

    • MH17 syyllinen löytynyt.

      ”…Heinäkuussa 2013 Schindleriä syytettiin teletietojen välittämisestä USAlle ja niiden avulla tehdyistä Drone-pommituksia.
      Europarlamentti kutsui miehen kuultavaksi NSA-skandaalin tiimoilta, mutta herra ei ole vastannut millään tavalla.“
      http://vapaakulkija.wordpress.com/

      Nyt herra on sitten vastannut vaikka kukaan ei ole edes kysynyt mitään: separatistit ovat syyllisiä.

    • Huolestunut oon

      Ihan komenttina:
      Menisit varmaan jojoon, jos maailmalla menisi kivasti?

      • Jojoon menemiselle ei tuolla perusteella ole tulossa tarvetta, varsinkaan suomessa.
        En edes yritä saada sinua ymmärtämään missä mennään, sanonpa vain että pistäpä merkille.
        Jos olet kovin USA- EU- ja talouskasvu-uskovainen niin niin voipi käydä niinkin että sinä menet jojoon.

        Varmista tulevaisuutesi ja muista ottaa Ebolarokotus ja äänestä Tupua, Hupua tai Lupua. PS peesaa ketä tahansa näistä jos Timo pääsee ministeriksi. Näin hyväksi havaittu ideologia pysyy ja paranee.


    • HENRY KISSINGER JA LORDI JACOB ROTHSCHILD PERUSTIVAT VENÄJÄLLE UUDEN EUROOPPA-MYÖNTEISEN LIIKKEEN venäjänjuutalaisen liikemies Mihail Hodorkovskin kanssa.

      ”…Virallisesti öljypohatta tuomittiin vankeuteen veronkierrosta ja kavalluksesta. Näyttää kuitenkin siltä, että Hodorkovski käytti varojaan puuttumalla Venäjän sisäiseen politiikkaan ja hänen perimmäinen tavoite oli kaataa Putin länsimaisen eliitin eduksi.”
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=11984

      Antaas kattoo miten tämä toinen yritys onnistuu.
      Itse uskon että Henry Kissinger ja Jacob Rothschild haukkaavat paskaa.

    • DOSENTTI JOHAN BÄCKMANIN FACEBOOK-TILI SULJETTIIN
      Tunnetun suomalaisen oppositiopersoonan, dosentti Johan Bäckmanin, facebook-tili on suljettu maanantaina sen jälkeen kun hänen sivuillaan oli käyty kuumaa ja laajaa keskustelua oululaisen kokoomuspoliitikon suorittamasta mahdollisesta poliittisesta murhasta, joka olisi kohdistunut iäkkääseen venäläisnaiseen.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=11986

      Kokoomuspampun uhri oli siis iäkäs venäläisnainen. Tästä haisulimedia on ollut hiljaa kuin kusi sukassa. Tuskinpa haisulitoimittajat sitä tahallaan ovat pimittäneet, se on vaan jäänyt jotenkin huomaamatta, yleensähän haisulitoimittajat mainitsevat kansallisuudet kaikissa rikostapauksissa suorastaan piinallisen huolellisesti.

      Asiasta toiseen, mietiskelin tässä että mikä olisi sopiva lempinimi kansanedustajalle. Sopisiko esim. napinpainajainen, mitä olette mieltä?

    • ''Valtiot ja terrorismi'' - yksi aikamme merkittävistä kirjoista ladattavissa ja luettavissa netistä
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=6&id=11664

      En ole vielä lukenut kirjaa mutta suosittelen sitä lonkalta kaikille ideologian läpitunkemille hyödyttömille denialisteille. Ehkä se vähän raottaa silmiä. Tai sitten ei.

      Pistäkeepä kuitenkin merkille että ”turvallisuuspalvelut” harjoittelivat terroristihyökkäystä jollekulle matkustajalaivalle, en nyt muista mille, mutta se tietää että ”terroristit” tulevat lähitulevaisuudessa hyökkäämään jollekulle matkustajalaivalle, todennäköisesti vähän ennen Natoon liittymistä.
      Sopii vain toivoa että ”terroristien” hyökkäys ei vaadi kovin paljon kuolonuhreja.

      Terrorihyökkäys menee tietysti Venäjän piikkiin ja kun haisulimedia rummuttaa sitä viikosta toiseen, siitä tulee totuus.

      • KIRJAN ESIPUHEESTA
        ”Onhan asia varmasti virallisesti tutkittu” on yleinen asenne. Tässä kirjassa tuon esille tapauksia, joissa on paljastunut virallisen tutkimuksen olevan alusta loppuun väärennetty ja suunniteltu peittämään totuus. ”Kansallinen turvallisuus” on hyvin vahva intressi, jonka nojalla voidaan tehdä uskomattomia asioita.


      • Maailmanlaajuisen petoksen aikakautena totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko.
        George Orwell
        Suurimmat voitot propagandan alueella on saavutettu, ei tekemällä jotain, vaan pidättäytymällä tekemästä. Totuus on vaikuttava, mutta käytännön näkökulmasta vielä vaikuttavampi on vaikeneminen totuudesta. Vain jättämällä tietyt aiheet käsittelemättä.
        Aldous Huxley, Brave New World Revisited


      • Johdannosta:
        Kyse voi olla paitsi vieraasta valtiosta myös valtioitten sisälle ulottuvasta yksityisestä verkostosta. Jo pitkään on ollut viitteitä siitä, että valtiot eivät ole todellisia vallankäyttäjiä, vaan ainoastaan nappuloita suuremmassa pelissä.


      • Suurelle yleisölle pyritään antamaan lapsellinen kuva maailmasta, jossa hyvät turvallisuus- ja tiedustelupalvelut taistelevat pahoja terroristeja vastaan. On myös hyviä valtioita ja
        9
        pahoja valtioita. Hyvät valtiot pommittavat pahoja, sillä pahat vehkeilevät terroristien kanssa hyvien luoman sivilisaation tuhoamiseksi.


    • Torakan pieru

      Jönk, Jöns, joonkar, ilmasto lämpenee on sentään sinuun verrattavissa parasta a-luokkaa.
      Tosin se luokitus ei likasangosta nouse koskaan, mutta likasangon a-luokkaa.

      • Taida olla Hesarin tilaajia.


    • ”Halveksimme vielä hetki sitten DDR:n ja Neuvostoliiton kaltaisia urkintayhteiskuntia. Nyt samat menetelmät ovat tulleet länsimaihin ja niiden lisäksi kaikki se valvonta, minkä huipputeknologia mahdollistaa. Yhdysvaltojen sisäisen turvallisuuden virasto Homeland Security palkkaa KGB-kenraaleja konsulteikseen2, ja amerikkalaisen politiikan kommentaattorin Al Martinin mukaan myös entisen Stasin johtajan Markus Wolfin palveluksia on käytetty”
      ---
      Näyttää siltä etten suositellut kirjaa turhaan, joka sivulla on kohtia jotka tekisi mieli panna näytille. Pitänee kuitenkin jättää vähän innokkaitten denialistilukijoiden itsensä löydettäväksi.

    • TÄMÄ KOHTA ON VIIMEAIKOINA SAANUT LIHAA LUITTENSA YMPÄRILLE:
      Ihmisten manipulointi sodan kannalle on helppoa. Hermann Göring lausui Nürnbergin oikeudenkäynnin aikoihin:
      Tietenkään ihmiset eivät halua sotaa... Mutta loppujen lopuksihan valtion johtajat määrittelevät politiikan ja on aina yksinkertainen asia saada ihmiset mukaan, oli kyse sitten demokratiasta, fasistidiktatuurista, parlamentarismista, tai kommunistidiktatuurista... Äänioikeus tai ei, ihmiset saadaan tarvittaessa aina johtajien taakse. Se on helppoa. Heille tarvitsee vain sanoa, että heidän kimppuunsa on hyökätty, syyttää pasifisteja epäisänmaallisuudesta ja siitä että he asettavat maan vaaraan.25

    • Jos tarkastellaan pelkästään sotatoimialueitten ulkopuolella tapahtuvia terrori-iskuja, jotka yleisesti mielletään terrorismiksi, niin niiden motiivit ja mahdolliset taustavoimat voidaan jakaa useaan ryhmään:

      Maan oma hallitus tai sen sisäinen elementti (tai ns. varjohallitus), asevoimat, turvallisuuselimet tai niihin sidoksissa oleva yksityinen sektori.

      Terroriteon järjestäminen on kaikkein helpointa niille organisaatioille, jotka vastaavat maan turvallisuudesta.

      Motiivit tällaiselle toiminnalle ovat lukuisat: median huomion vetäminen pois ei-toivotuista aiheista, kansalaisten hallitseminen uhkakuvien avulla, poliittinen manipulointi, kansalaisvapauksia rajoittavan ja turvallisuuselinten valtaa lisäävän lainsäädännön läpivieminen, rahoituksen lisääminen kyseisille elimille ja eri organisaatioiden valtataistelu. Hallituksella saattaa myös olla tarve järjestää provokaatioita aloitettavan sodan perustelemiseksi tai jonkin etnisen tai muun ryhmän mustamaalaamiseksi. Teot voivat olla tuhoisiakin ja aiheuttaa paljon ihmisuhreja, mikäli halutaan aiheuttaa suuttumusta väestön keskuudessa. Tähän kategoriaan viittaavat väitteet pyritään tekemään naurunalaisiksi kutsumalla niitä salaliittoteorioiksi. Näiden tahojen suorittamia terroritekoja voidaan kutsua myös synteettiseksi terrorismiksi. Ne tehdään toisen osapuolen nimissä, jolloin puhutaan false flag- tai pseudo-operaatioista.

      • ”…kansalaisten hallitseminen uhkakuvien avulla,”
        Denialisteja hallitaan sarjakuvien avulla (toimittajan huomautus).


    • löylyttäjä
      • Onko tuo ollenkaan tottakaan? Siitähän seuraa että denialistit ovat hyviä ihmisiä!


      • löylyttäjä
        VASTAKARVA kirjoitti:

        Onko tuo ollenkaan tottakaan? Siitähän seuraa että denialistit ovat hyviä ihmisiä!

        Tuo johtopäätös on oikea vain, jos myönnät, että "denialistisesti" ajattelevien enemmistö on vähintään se 97%


      • VASTAKARVA kirjoitti:

        Onko tuo ollenkaan tottakaan? Siitähän seuraa että denialistit ovat hyviä ihmisiä!

        Myönnän että denialistisesti ”ajattelevista” ihmisistä vähintään 97 % on antamasi määritelmän mukaan hyviä ihmisiä.


      • löylyttäjä
        löylyttäjä kirjoitti:

        Tuo johtopäätös on oikea vain, jos myönnät, että "denialistisesti" ajattelevien enemmistö on vähintään se 97%

        Tämä keskustelu on nyt luisumassa väärille raiteille. Linkissähän todistettiin vallankumoukselliset ihmiset pahoiksi. Onko VASTAKARVALLA siihen jotain sanomista? Toivottavasti sait linkin auki vaikkei palstan editori osannutkaan tehdä siitä oikeaa linkkiä.

        http://2.bp.blogspot.com/-7G3sf3m0TDQ/Ul0Ul0B_wwI/AAAAAAABF7U/wG8bUucb8us/s1600/Good citizens don't think.jpg


      • VASTAKARVA
        löylyttäjä kirjoitti:

        Tämä keskustelu on nyt luisumassa väärille raiteille. Linkissähän todistettiin vallankumoukselliset ihmiset pahoiksi. Onko VASTAKARVALLA siihen jotain sanomista? Toivottavasti sait linkin auki vaikkei palstan editori osannutkaan tehdä siitä oikeaa linkkiä.

        http://2.bp.blogspot.com/-7G3sf3m0TDQ/Ul0Ul0B_wwI/AAAAAAABF7U/wG8bUucb8us/s1600/Good citizens don't think.jpg

        Aukesi kyllä ja siinä sanotaan selvästi että hyvät ihmiset eivät ajattele.


      • löylyttäjä
        VASTAKARVA kirjoitti:

        Aukesi kyllä ja siinä sanotaan selvästi että hyvät ihmiset eivät ajattele.

        Itse asiassa siinä ei kylläkään puhuttu ihmisistä vaan kansalaisista. Tuo sosialistisen realismin muistomerkki sopii kaikkien diktaattoreiden tai ilmastopaavien huoneentauluksi muistuttamaan haltijaansa, miten vaarallista kansalaisten oma ajattelu on.
        http://thearkanproject.com/post/57956248041/good-citizens-dont-think


    • MYÖTÄKARVA!!!!!!!!!!

      Mites VASTAKARVA siellä Turussa menee, onko siellä sinun ikkunasi elohopeamittarissa havaittavissa lämpenemistä tällähetkellä ?

      • Parvekkeella olevan anturin mukaan 2⁰C, yöllä taisi olla jossain välissä 6 niin jotta jääkautta kohti mennään.


      • vatsakarva
        VASTAKARVA kirjoitti:

        Parvekkeella olevan anturin mukaan 2⁰C, yöllä taisi olla jossain välissä 6 niin jotta jääkautta kohti mennään.

        Koittaisit nukkua välillä niin olisi parempi mieli, eikä tulisi valvottua


      • VASTAKARVA kirjoitti:

        Parvekkeella olevan anturin mukaan 2⁰C, yöllä taisi olla jossain välissä 6 niin jotta jääkautta kohti mennään.

        Onko tosiaan niin että nukkuessa ei tuli valvottua?


      • vatsakarva
        VASTAKARVA kirjoitti:

        Onko tosiaan niin että nukkuessa ei tuli valvottua?

        kyllähän se näin on ja kun katsoo sinun viestien lähetysaikaa, niin kyllä tulee valvottua


    • ROSAVIATION KEHOTTAA SAKSAN TIEDUSTELUPALVELUA JULKAISEMAAN LENNON MH17 TURMAAN LIITTYVÄT TIEDOT

      Venäjän ilmailuhallinto (Rosaviation) on kehottanut Saksan tiedustelupalvelua julkaisemaan tiedot, joiden kerrotaan osoittavan, ettei ole näyttöä minkään osapuolen osallisuudesta (Ukraina, Venäjä) lennon MH17 turmaan, sanoi Venäjän ilmailuhallinnon johtaja Aleksander Neradko maanantaina.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=11987

      Arvatkeepa julkaiseeko. Antakee kun minä arvaan, ei julkaise paitsi tiedotteita: ”Putin on syyllinen”.

    • ULKOPOLIITTINEN INSTITUUTTI, HOLLANTILAINEN SUKELLUSVENE JA SUOMALAINEN MEDIA
      ”… Sama ryssähysteerikko kirkui vielä tänä aamuna mediassa, ettei ole epäilystäkään siitä etteikö alus olisi ryssäläinen. Tämä on noloa. Jo muutama päivä sitten oli vuorenvarmaa, että Ruotsin aluevesillä liikkuu hollantilainen alus. Nimenomaan niillä vesillä, joista etsitään vierasta sukellusvenettä. Jos ulkopoliittisen instituutin tutkija ei ole perillä tästä, herää kysymys: mitä vittua hän siellä oikein verorahoilla puuhailee?”
      http://rayhablogi.blogspot.fi/

      • He ovat nolanneet itsensä, mediansa ja munanneet maineensa. Japanilaisessa kulttuurissa näin hirvittävän munauksen aiheuttamaa häpeää ei pyyhkisi pois mikään muu kuin seppuku.


    • KANSAINVÄLINEN IHMISOIKEUSJÄRJESTÖ SYYTTÄÄ KIOVAA SOTARIKOKSISTA
      Ukrainan asevoimat käyttävät rypäleammuksia asutuilla alueilla Donbassissa, kerrotaan Human Rights Watch -ihmisoikeusjärjestön raportissa. Rypäleammusten käyttö tiheästi asutulla alueilla on vastoin sotaa koskevia kansainvälisiä lakeja ja se on sotarikos, korostavat ihmisoikeusaktivistit.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=12005

    • VENÄJÄN VALTAMEDIA KIINNOSTUNUT LAAJASALON SURMASTA

      Toimittajan kommentti:
      Sosiaalisessa mediassa on käynnissä jo lukemattomia ärtyneitä keskusteluja, joissa ihmetellään järkyttävää tragediaa ja todetaan, että kokoomusnuoren suorittama raaka murha Laajasalossa on saanut Suomen valtamediassa vähintään silkkihansikkain suoritetun kohtelun. Toisin sanoen, tapahtunut "valkopesu" raivostuttaa ja puhuttaa.
      Eikä mikään ihme, ainekset ovat koossa kansainväliseen skandaaliin ja vastuuton fobioita lietsova politiikka sekä mediapeli kansanryhmää vastaan on tuottanut pelättyä tulosta.
      Hämeen Kaiku on avannut keskustelua rohkeasti ja niin pitääkin. Meillä Verkkomediassa ei ole toimittajavoimaa lähteä vahvistamaan kentältä liikkuvia tietoja, mutta monitoroimme tilannetta ja uutisvinkit ovat toki tervetulleita.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=9&id=12004

    • KANSAINVÄLINEN YHTEISÖ TUOMITSEE KUUBAN SAARRON LÄHES YKSIMIELISESTI JO ENNEN YK:N ÄÄNESTYSTÄ
      Vain viikkoa ennen YK:n Yhdysvaltain Kuubaa vastaan ylläpitämää taloudellista saartoa koskevaa 23. äänestystä lähes koko maailma on tuominnut tämän yli 50 vuotta jatkuneen Yhdysvaltain politiikan.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=12002

    • USA:N SOTA AFGANISTANISSA TUOTTANUT JÄLLEEN ENNÄTYSMÄÄRÄN OOPIUMIA
      YK:n mukaan vuoden 2013 tuotantoarvio oopiumin tuotannossa ylitti edelliset ennätykset ja Yhdysvaltain johtama sota Afganistanissa on huumeviljelijöille nyt kaikkien aikojen parasta. Edellinen ennätys on vuodelta 2007 jolloin oopiumia tuotettiin 193 000 hehtaaria. Vuonna 2013 jo 209 000 hehtaaria oli huumeviljelmissä.

      … Ennen USA:n johtamaa invaasiota Afganistaniin Taleban oli kitkenyt maasta oopiumtuotannon.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=12003

    • OBAMA HARKITSEE KIDUTUKSEN SALLIMISEN JATKAMISTA ULKOMAILLA
      Yhdysvallat epäröi osallistumistaan marraskuussa Geneveen kokoukseen ja New York Timesin mukaan presidentin hallinto ei ole yksimielinen siitä miten Washingtonin delegaation tulisi virallisesti suhtautua asiaan YK:n kidutuksen vastaisen komitean istunnossa Sveitsissä. Ennen valintaansa presidentiksi Obama sanoi, ettei Valkoinen talo tulisi hyväksymään kidutustoimia, mutta ääni kellossa on muuttunut, kertoo Times
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=12001

    • USA PUDOTTAA KULJETUSKONEISTA ASEITA SUORAAN ISIL-TERRORISTEILLE POHJOIS-SYYRIASSA
      Uusi video paljastaa kuinka Pohjois-Syyriassa USA:n toimittamat aseet tiputetaan suoraan ISIL-terroristien syliin. USA sanoo aseiden olevan tarkoitettu kurditaistelijoille, mutta ne eivät kuitenkaan päädy heille. ISIL-terroristien saamat ilmapudotukset tapahtuivat Kobanin alueella. Toimituksissa oli laatikoittain käsikranaatteja ja sinkoaseita, jotka tiputettiin laskuvarjoilla.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=12006

      Ne ovat varmaankin niitä kuuluisia humanitaarisia ei-tappavia käsikranaatteja ja sinkoaseita.

    • KOKOOMUS ON KIELTÄNYT SUOMALAISIA TOIMITTAJIA PUHUMASTA ASIASTA MITÄÄN.
      Venäläisen Irina Kirillovan rasistinen murha Helsingissä on uutinen, jota yksikään suomalainen media ei saa kertoa, mutta se on ykkösuutinen yli 50:llä uutissivustolla Venäjällä.

      … Kirillovan lähipiiriin kuuluva nainen sanoo nimettömänä venäläiselle medialle:

      "Venäläiset pelkäävät kokoomuksen kostoa. Tätä maata hallitsevat poliitikot tappavat venäläisiä kadulle. Minä pelkään henkeni edestä. Kokoomus on antanut vapaat kädet venäläisten murhaamiselle."

      Kokoomus on kieltänyt suomalaisia toimittajia puhumasta asiasta mitään. Yksikään suomalainen media ei mainitse Kirillovaa tai hänen murhaajansa venäläisvastaista rasismia.
      http://kohudosentti.blogspot.fi/

      Miksi venäläisvihaa lietsovat toimittajat eivät joudu oikeuteen vihakirjoittelusta kansanryhmää vastaan?

      Niin piinallista kuunneltavaa kuin se Kekkosen ajan ystävyyden syventämis-, leventämis- ja laventamisjargon olikin, se upposi ja suomen maine venäjän kansan keskuudessa oli aivan tavattoman hyvä.
      Entäs nyt? Ai niin, sillä ei ole väliä, Venäjä on vain hollannin kokoinen.

      • VASTAKARVA

        Ja niin uskomatonta kuin se onkin, kansa valitsee seuraavissa vaaleissa taas nämä mielipuolipsykopaatit. Siltä varalta että osa kansasta tulisi sen verran järkiinsä, ettei Tupu, Hupu ja lupu saisikaan enemmistöä, on olemassa perälauta: kokoomus laskee äänet.


      • löylyttäjä

        Tästä tapauksesta en tiedä mutta yleinen käytäntö maassamme on ollut, että uhrien nimet kerrotaan julkisuuteen vasta, kun omaisille on kerrottu tapahtumasta. Jos omaisia on ympäri Eurooppaa Ukrainaa ja Krimiä myöten, niin selvää on, ettei asia aivan heti voi selvitä.


    • How the US Supports the Islamic State (ISIS): One “Accidental Airdrop” vs Billions in Covert Military Aid

      …While the US claims it has “accidentally” allowed weapons to fall into the hands of ISIS terrorists, in reality, the US has been arming, funding, and aiding ISIS and its terrorist affiliates either directly or through Saudi, Qatari, Jordanian, or Turkish proxies since at least 2011.
      http://www.globalresearch.ca/how-the-us-supports-the-islamic-state-isis-one-accidental-airdrop-vs-billions-in-covert-military-aid/5409449

    • RUOTSIN HUPAISA SUKELLUSVENEJAHTI MUISTUTTAA LOCH NESSIN HIRVIÖN ETSINTÖJÄ
      Juttu vaikuttaa viihdetarinalta, koska kukaan ei tarvitse Ruotsin salaisuuksia tai aluevesiä. Tuloksettomat sukellusveneen etsinnät Ruotsissa alkavat muistuttamaan Loch Nessin hirviön etsintöjä, totesi venäläisen yhteiskunnallisen laivaston tukiseuran puheenjohtaja kapteeni Mihail Nenashev.
      http://www.verkkomedia.org/pics/Pilakuva_Putin_sukellusvene.jpg

    • Turkissa kuollut PressTV:n kirjeenvaihtaja Serena Shim haudattiin Beirutissa

      Sadat ihmiset kokoontuivat PressTV:n kirjeenvaihtajan hautajaisiin Libanonissa. Toimittaja Serena Shim sai surmansa Syyrian raja-alueella Turkissa liikenneonnettomuudessa vain päivä sen jälkeen kun hän kertoi suorassa lähetyksessä pelkäävänsä henkensä puolesta Turkin viranomaisten takia.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=12015

    • HINNATON KAHVILA RUOKKII NÄLKÄISIÄ AMERIKKALAISIA
      - Joka kuudes amerikkalainen ei tiedä, mistä saisi seuraavan ateriansa. Joka neljäs amerikkalainen lapsi kärsii nälästä. Ruuan puutteesta kärsitään jokaisessa osavaltiossa, jokaisessa kunnassa, kerrotaan hyväntekeväisyyskahvila Panera Caresin esittelyssä. Kahvila ruokkii nälkäisiä amerikkalaisia. Kahvila tarjoaa aterian jokaiselle, joka kävelee kahvilan ovesta sisään. Ruuilla ei ole hintaa vaan kassalla saa ateriasta hintaehdotuksen, jota voi noudattaa tai olla Lue lisää
      http://sinikkatorkkola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178524-hinnaton-kahvila-ruokkii-nalkaisia-amerikkalaisia

    • SUOMALAINEN - TIESITKÖ, ETTÄ SINUT ON RYÖSTETTY?
      21.10.2014 15:59 Kari Rosenlöf Hyvinvointivaltio Kotimaan politiikka Suomen asema Valtion velkaantuminen 93 kommenttia ilmoita asiaton viesti
      Niin juuri, luit oikein. Sinut on ryöstetty, ja putsaus on käynnissä huomaamattasi edelleen. Olet raaka-ainereservaatin intiaani ja saat lasihelmiä rikkauksiasi vastaan. Olet uhrina iästäsi huolimatta. Tämä koskee jokaista kansalaista vauvasta vaariin ja se jatkuu juuri niin kauan, kun on vielä jotain vietävää ja annat sen tapahtua.

      Syntymälahjana saat ensimmäisen vekselisi, joka tällä hetkellä on noin 17 400 euroa. Suomen valtio ahmii velkaa ennätysmäärin pitääkseen sinut tyytyväisenä ja näyttääkseen kaiken olevan kunnossa, koska sinä voit äänestää seuraavissa vaaleissa (velkakello.fi). Tämä on tosin vain valtion lainojesi osuus. Maksettavaksi jää tietenkin vielä kuntien velat. Näitä saat maksaa koko lopun elämäsi takaisin, vaikka sinulla ei välttämättä ole tähän mitään osuutta.

      Kansallista maaomaisuuttasi, joka on elättänyt isäsi, isoisäsi ja koko muun sukusi vuosituhansia on luovutettu mittavia määriä ja sama maiden valtaus jatkuu kiihtyvällä vauhdilla. Luonnollisesti luovut makean veden varannoistasi lisäksi näillä kaupoilla. Sinä et hyödy tästä mitenkään http://www.talouselama.fi/uutiset/mt metsahallituksen metsien myynti kasvaa hurjasti/a2265842

      Sinun maasi alta viedään rikkaudet juuri samoin kuin siirtomaavaltioissa. Maasi Suomi on maailman toiseksi houkuttelevin kohde kaivostoiminnalle johtuen valtavasta mineraalipotentiaalistaan ja siitä, että olet luonut valmiit kartat, josta noutaja voi viedä parhaimpansa antamatta sinulle edes lasihelmiä. Yli kymmenesosa maa-alastamme on varattu tavalla tai toisella kaivosteollisuudelle. Se on noin Belgian kokoinen maa-alue. http://yle.fi/uutiset/tuoko_ryntays_kaivoksen_naapuriisi_katso_kartalta/6476988. Miljardien arvoisia kaivoksia oletkin jo lahjoittanut käytännössä ilmaiseksi Norjaan. http://maailmankuva.com/vaalikone/jyri-hakamies/growhow-kaupassa-lahjoitettiin-soklin-miljardien-arvoiset-malmit/25

      Sinulta viedään kiihtyvää vautia erilaista elintärkeää infrastruktuuria lopullisesti sekä elintärkeitä yrityksiä ympäriltäsi. Lisäksi olet lahjoittamassa 170 miljardin eläkevarantosi parempaa käyttöä varten http://www.tekniikkatalous.fi/talous/eu laajentaa saantelyaan kuinka kay suomalaisten elakevarallisuuden/a1017847

      Lisäksi sinua kiristetään jatkuvasti erilaisilla maksuilla, velvoitteilla ja veroilla, koska annat tämän kaiken ympärilläsi tapahtua. Kukaan ei ole sinua puolustamaassa. Kuten huomaat, heimopäälikkösi ei sinun ryöstöäsi juuri jarruttele, koska he saavat tulilientä ja pussillisen lasihelmiä, kun sinun isiesi maat ja varallisuus viedään. Olisiko kohta aika vaihtaa heimopääliköitä?

      Muista jakaa tietoa kirjoituksesta mikäli pidit siitä. Valtamediat kun eivät mielellään asiasta juuri kerro. Suosittelen lämpimästi lukemaan myös muita mielenkiintoisia blogini kirjoituksia kuten:

      Suomi olisi edelleen maailman rikkaimpia maita jos,
      http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178257-suomi-olisi-edelleen...
      Lisää kirjoituksiani löydät profiilini takaa
      Cheers
      Kari R
      http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178374-suomalainen-tiesitko-etta-sinut-on-ryostetty

    • KITKERÄÄ SAVUA VENÄJÄN TALOUDESTA?
      24.10.2014 08:15 Timo Isosaari 23 kommenttia ilmoita asiaton viesti
      Venäjää vastaan suunnattujen talouspakotteiden seurauksilla, eli naapurin talousvaikeuksilla onanoidaan julkisesti ja tumputtajat odottavat kuola valuen sen talousromahduksen tuottamaa jättiorgasmia. Maltillisemmin suhtautuvat kykenevät hillitsemään testosteroniaan sen verran, että ovat molemminpuolista tyydytystä tuovan seksisuhteen kannalla. Sosiaalisen pornon kauppiaat, suomalainen mediaväki tähyää nyt itäiseen taivaanrantaan sieraimet väristen, koska sakeneva savu kertoisi talouden palavan.

      Tuleeko savun haju tosiaan itänaapurista, vai tähyilläänkö turhaan pitkälle, kun saattaapi kyteä omissa nurkissa?

      Hieman laajempi tähyäminen kertoo, että 80 dollaria tynnyriltä merkitsee katastrofia jokaiselle tuottajalle, jonka nettoenergian saanti (ERoEI) keikkuu 1:20 huonommalla puolella. Brittiläisen Telegraphin mukaan USAn liuskeöljyn tuottajilla tilanne on lähes järjestään hälyttävä, jos sen esittämä arvio 120-150 dollarin tuotantokustannuksista pitää paikkansa. Yli puolet kaikesta USAn öljyntuotannosta muuttuu kannattamattomaksi alle 100 dollarin tynnyrihinnalla. Samainen artikkeli tietää kertoa, että useat yritykset ovat ottaneet jo viime vuonna halpakorkoista lainaa omien osakkeidensa ostamiseen ja osinkojen maksamiseen. Mikä nyt neuvoksi?

      Venäjän tilannetta en osaa tässä suhteessa arvioida, koska vastaavia tietoja ei ole osunut silmiin, jos niitä on edes saatavilla.

      Sitten tullaankin mielenkiintoiseen tilanteeseen näin pakkaskauden kynnyksellä. Mikäli Putin jyrähtää "EI" eläkevarojen käyttöön öljy-yhtiöilleen, ne joutuvat käsiään levitellen ilmoittamaan pakotteita asettaneille länsivaltioille, etteivät pysty toimittamaan öljyä, kun ei ole rahaa pitää infraa kunnossa.

      Hieman yllättäen Kiinaan saattaa riittää paremmin ja käyttöäkin lienee, koska pelkästään viime vuonna maassa myytiin yli 20 miljoonaa uutta autoa. Nyt tahti on luonnollisesti hieman hidastunut, koska kasvu näivettyy sielläkin maksavien asiakkaiden puutteeseen.

      Suomalainen Neste, joka tuo öljynsä lähes yksinomaan Venäjältä, lienee melko kiinnostunut toimituskyvystä, kuten kenties myös suomalaiset autoilijat. Puskurivarastoista huolimatta säännöstely lienee aika nopeasti tarpeen, jos toimitusongelmia ilmenee.

      Vielä kiinnostuneempia saatetaan olla kaasutoimituksista, koska "rahan puutteessa vaikeasti korjattava putkirikko" tietää sitä, että hanan sulkemisen jälkeen kaasulämmittäjän pirtti alkaa yli 20 asteen pakkasella viiletä noin 2-3 tunnin viiveellä. Puskurivarastojen rakentamista vasta suunnitellaan.

      En siis lähtisi ilakoimaan sellaisen naapurin vaikeuksilla, joka toimittaa yli 70 % tuontienergiastamme, eli noin puolet käyttämästämme kokonaisenergiasta. Viime vuonna kauppataseemme alijäämä oli Venäjän osalta noin 5 miljardia euroa, eli sen verran kannoimme sinne nettona riihikuivaa ulkomaan valuuttaa.

      Suomalaisille varmasti lainattaisiin mielellään rahaa tuontiriippuvuuttamme korvaaviin investointeihin, mutta silloin alijäämämme kasvaa myös muihin suuntiin, koska meillä ei ole korvaavissa menetelmissä kilpailukykyistä tuotantoa, eli jokseenkin kaikki komponentit ovat tuontitavaraa. Sitä ei myöskään tule, koska eläke- ja sosiaaliturvamme maksurasitus kohdistuu suoraan työhön ja pitää sen hinnan kilpailukyvyttömänä.

      Ja sitten vielä mielenkiintoisin kysymys: Kuka tai ketkä uskaltavat ottaa sitä velkaa, jos lainojen takaisinmaksun mahdollistavia asiakkaita ei yrityksille löydy mistään? Ja ketkä ovat pankin näkökulmasta lainoituskelpoisia? Kenties luottoluokitukseltaan hiipuva Suomen valtio?
      http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178531-kitkeraa-savua-venajan-taloudesta

    • VATSAKARVA
    • ”JIHADISTIA EI JÄTETÄ!”
      Eipä tietenkään, muutenhan ne voisivat loukkaantua ja lähteä pois sukulaisineen päivineen.

    • NATO ANSAITSEE RAHAA MYYTILLÄ ''VENÄJÄN UHASTA''
      Nato yrittää rinnastaa Venäjän politiikan kansainväliseen terrorismiin, mikä on naurettavaa ja täysin järjetöntä, vastaa Venäjän ulkoministeriö Naton varapääsihteeri Alexander Vershbown puheisiin.

      Jopa muutamat länsimaiset mediat ovat reagoineet asiaan samalla tavalla, muuan artikkeli on esimerkiksi otsikoitu sanoilla "Washingtonin hullut".

      "Venäjän aktiivinen osallistuminen kansainvälisiin pyrkimyksiin ratkaista Ukrainan kriisi ja maan keskittyminen myönteisiin kansainvälisiin suhteisiin voi tuhota myytin "Venäjän uhasta" Naton jäsenmaita vastaan. "Venäjän uhkaa" käytetään perusteena Naton laajentumiselle itään ja liiton sotilaalliseen vahvistamiseen sen itäisillä rajoilla." Tällä tavoin vastasi Moskova Alexander Vershbown sanoihin.

      Yhdysvaltain ja Naton lisääntyvä propaganda antaa todella perusteltua aihetta pelätä, sanoo Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Aleksandr Lukashevitsh.

      …Tšekkiläinen Free Press kirjoittaa, että vain sodanlietsojat, valehtelijat tai hullut voivat väittää, että Venäjä uhkaa Natoa, mikä perustuu ainoastaan siihen, että Venäjällä on moderni ja taistelukykyinen armeija.

      Kaikki viittaa siihen, että Yhdysvallat elättelee edelleen mielipuolista suunnitelmaa ryhtyä paikalliseen sotaan Venäjää vastaan joko Ukrainassa tai Baltiassa sekä luoda uusi rautaesirippu Venäjän ja Euroopan välille ja vakiinnuttaa siten asemansa Euroopan markkinoilla ilman kilpailua Venäjän kanssa.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=12016

    • Ylikuormitus

      No huhhuh vastakarva on kirjoittanut kaks päivää putkeen. Ei tee hyvää istua päiväkausia koneella.

      • Laita tämä ketju talteen. Voipi nimittäin tulle sellainenkin aika että ymmärrät miksi olen esitellyt näitä tiedonmurusia valtamedian pimittämistä asioista, sen sijaan että olisin osallistunut juupas/eipäs jankkaamiseen.


    • KREML: YHDYSVALLAT TAI EUROOPAN UNIONI EIVÄT KYKENE ERISTÄMÄÄN VENÄJÄÄ

      Kreml on tyrmännyt Moskovaa vastaan asetettujen pakotteiden oikeutuksen ja todennut, etteivät Yhdysvallat tai Euroopan unioni kykene eristämään Venäjää.

      Kremlin virastopäällikkö Sergei Ivanov sanoi torstaina, että "Venäjän eristäminen on mahdotonta eikä maailma todellakaan pyri tällaisen tavoitteeseen. Yrityksetkin tähän suuntaan tulevat ainoastaan Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin taholta, mikä on toki eri asia kuin koko maailma."
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=12023

    • RUOTSIN POLIITTISESTI MOTIVOITU SUKELLUSVENEJAHTI OLI KALLISTA JA HUONOA PILAA

      On aika esittää vakavia kysymyksiä varsinkin Suomen ja Ruotsin valtamedioille. Ruotsin merivoimien sotilaallisesti järjetön, mutta poliittisesti tarkoitushakuinen operaatio Tukholman saaristossa on päättynyt tuloksettomana. Ruotsin armeija pakotettiin lopulta myöntämään, ettei mitään sukellusvenettä ollut.

      … Itse hän vastaa tähän kysymykseen: MEDIAT REAGOIVAT MATELIJOIDEN AIVOILLA ja nappaavat kiinni heti. Mutta tämäkään ei ole vastaus. KYSE ON TIETOISESTA VALEHTELUSTA JA SALAILUSTA.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=12022

    • UKRAINALAINEN ÄÄRINATIONALISMI UHKAA KOKO EUROOPPAA
      Analyytikot ovat huolissaan, koska nationalismista on tulossa Ukrainassa tärkein voima, jolla vaaleja ohjataan. Oikeistoradikaalien ajatusten pohjalta järjestetään soihtukulkueita ja kunnianosoituksia Stepan Banderalle ja Ukrainan natsiarmeija UPA:lle.

      Analyytikot ovat huolissaan: nationalismi on muuttumassa Ukrainan valtiolliseksi ideologiaksi. Eurooppalaiset poliitikot katsovat kuitenkin parhaaksi olla huomaamatta meneillään olevaa prosessia.

      … Ukrainassa voimme nähdä, että poliittisesta väkivallasta on muodostumassa elämän normi ja äärinationalistit pakottavat omaa tahtoaan kaikille muille poliittisille voimille."
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=12021

    • SOTAPSYKOOSIN ANATOMIA: MUUTAMA PSYKOLOGINEN FAKTA
      ''Heimot, kansakunnat ja uskonnot (myös yksityiset ihmiset) vahvistavat usein identiteettiään vihollisten kautta. Mitä olisi uskova ilman epäuskoista?'', sanoo Eckhart Tolle kirjassaan Läsnäolon voima.

      … Kun ihminen projisoi (heijastaa) pahan tai hyökkäysaggression, joka on eri asia kuin puolustusaggressio, pois itsestään suojellakseen omaa kuvaansa hyvänä ihmisenä, hän vääristää totuutta ja alitajuisesti joutuu pelon mottiin: hän pelkää, että projektion kohteeksi joutuneet voivat kostaa.
      Hän elää paranoidis-aggressiivisessa motissa ja näkee vihollisia sielläkin, missä niitä ei ole ja voi tämän pakon alla tehdä jopa ystävistäänkin vihollisia.
      Sota syyttömiä vastaan voi alkaa.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=12025

      Vaikka artikkeli on lyhyt, lyhensin sitä lisää ja jätin pois kaiken minkä arvelen menevän denialistin käsityskyvyn ulkopuolelle. Ne, jotka uskovat kykenevänsä lukemaan kokonaisen A4 kokoisen artikkelin, voivat lukea linkistä loput itse.

    • Vladimir Putin Is The Leader of the “Moral World”: Confronts Washington’s “Extra-legal Right to World Hegemony”

      Vladimir Putin’s remarks at the 11th meeting of the Valdai International Discussion Club are worth more than a link in my latest column. These are the remarks of a humanitarian political leader, the like of which the world has not seen in my lifetime.
      Compare Putin to the corrupt war criminal in the White House or to his puppets in office in Germany, UK, France, Japan, Canada, Australia, and you will see the difference between a criminal clique and a leader striving for a humane and livable world in which the interests of all peoples are respected.
      http://www.globalresearch.ca/vladimir-putin-is-the-leader-of-the-moral-world-confronts-washingtons-extra-legal-right-to-hegemony-over-the-world/5410035

      • Nämä puppetit, White House puppetti mukaan lukien, ovat ovat bangsterien virkaansa asettamia, eikä niillä ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä mitä bangsterit määrää, jos haluavat pitää virkansa ja asemansa yhteiskunnan ”tukipylväinä”. Tosin nämä tukipylväät tukevat tuettaviaan niin kuin köysi tukee hirtettyä.


    • VIRHEELLINEN TEORIA JOHTAA YHTEISKUNTAMME TUHOON
      Olen kirjoittanut talouskasvuteoriassa ilmenneistä, pahoista aukoista, jotka selittävät pitkälti yhteiskunnassamme vallitsevat ristiriidat. Taloudellisen kasvun vallitessa ne jäävät taka-alalle, koska kaikille riittää jaettavaa, mutta taantuma tai lama tuo järjestelmän puutteet esille ja kärjistää ihmisten ja organisaatioiden väliset suhteet äärimmilleen.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=12038

      ”olemme toistemme kurkuissa kiinni, koska emme ymmärrä, mistä ongelmamme johtuvat.”

      Kuka ymmärtää ja kuka ei. Minä olen pitkälti yli 40 vuotta tolkuttanut että ikuinen talouskasvu on mahdottomuus – turhaan. Edes henkilökohtaisella tasolla en ole saanut ketään vakuuttuneeksi.
      Ymmärryksen puutteesta ei voi olla kyse koska käytännöllisesti katsoen koko maailma uskoo ikuiseen talouskasvuun. herää kysymys: mistä on kysymys?

      • näinon007

        Vastakarva, olet ollut niin ikään pitkälti yli 40 vuotta väärässä että et osaa edes lopettaa kuten ei myös Väyrynen : (
        Talous tulee kasvamaan sinun epäilyistäsi huolimatta. Mutta aina tulee myös laskukausia.
        Usko olet väärässä, kuten myös Ukrainan tilanteesta : (

        http://yle.fi/uutiset/lansisuuntaus_vahvistuu_ukrainan_parlamentissa/7553530

        Elämä on siitä julma, että kaikille ei ole annetu ymmärtämisen mahdollisuuttaa.


    • MAAILMANPANKIN TODELLINEN KILPAILIJA - AIIB-KEHITYSPANKKI - PERUSTETTIIN AASIASSA
      Seismiset multipolaariset muutokset maailmanpolitiikassa jatkuvat. Monopoliasemaa pitänyt Maailmanpankki on saanut virallisesti kilpailijan kun talousjätti Kiina on yhdessä Intian kanssa käynnistänyt Aasian investointipankin (AIIB), joka haastaa lännen Maailmanpankin ja sen Aasian kehityspankin.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=12046
      NWO lahoaa ja murenee pala palalta, eikä siinä itkupotkuraivarit auta.

    • LUGANSKIN JA DONETSKIN ASUKKAAT VALMISTAUTUVAT OMIIN VAALEIHINSA
      Luganskin ja Donetskin kansantasavaltojen asukkaat valmistautuvat omiin ennenaikaisiin parlamenttivaaleihinsa. Nämä itsenäisiksi julistautuneet valtiot eivät osallistuneet Ukrainan parlamenttivaaleihin ja niissä valitaan parlamenttien edustajat sekä valtionpäämiehet marraskuun toisena päivänä. Vaaleihin valmistautuminen tapahtuu tilanteessa, jossa Ukrainan joukot tulittavat edelleen asutuskeskuksia. Viimeisten vuorokausien aikana Ukrainan joukot ovat rikkoneet tulitaukoa ainakin seitsemän kertaa. Yksi siviiliasukas on saanut surmansa ja seitsemän on haavoittunut Kiovan joukkojen tulituksessa.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=12044

      • näinon007

        Niin, käänteisesti älykäs Vastis ; )
        Ihmettelet ettei totuutesi kelpaa kenellekään, eikö mieleesi ole tullut että käytät väärää totuutta : (
        Unohda Verkkomedian totuus, seon per seestä ; )


    • AMERIKKALAISKENRAALI VAHVISTI SYYRIAN PRESIDENTIN KAATAMISEN OLEVAN KOALITION TAVOITTEENA

      Yhdysvaltain edustaja ns. ISIL-terrorismin vastaisessa liittoumassa, kenraali John Allen, sanoi Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten hakevan lopultakin ''poliittista lopputulosta'' Syyriassa, johon ei sisälly presidentti Bashar al-Assad.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=12051

      ”USA:n johtaman koalition tavoitteena on aseistaa ja kouluttaa 5000 militanttia lisää Syyriaan vuoden aikana.”
      Luonnollisesti maltilliset terroristit aseistetaan maltillisilla, humanitaarisilla aseilla.

    • UKRAINAN PARLAMENTTIVAALIEN TULOS MERKINNEE SISÄLLISSODAN JATKUMISTA

      Ukrainan vaalit eivät muuttuneet voimatasapainoa, joka on vallinnut Ukrainassa siitä asti, kun Petro Poroshenko valittiin presidentiksi, sanoo Venäjän parlamentin ulkoasiainkomitean puheenjohtaja Aleksei Pushkov. Hän totesi, että Ukrainan presidentti ja pääministeri ovat muodostaneet eräänlaisen duumviraatin.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=12053

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe