Minun tarinani

Dani098

Minun tarinani työpaikkakiusaamisesta koostuu niin monesta vuodesta että harmittaa että olen tuhlannut elämästäni niin paljon. Mieli tekee edelleen lähteä, mutta pidän työstäni ja kaikesta siihen liittyvästä, pidän jopa nykyisestä työpaikastani, ainut mikä ei sovi yhtälöön on kiusaajani. Hän antoi aluksi ymmärtää olevansa ystävällinen, sai minut puhumaan asioistani avoimesti. Kunnes jouduin huomaamaan olevani jatkuvasti selkään puukotuksen uhri. Takana päin puhutaan minusta pahaa, aina pääpuhujana tämä sama ihminen. Edessä päin teeskennellään muuta. Työasioissa viedään kunnia itselle ellen ole sattunut puhumaan suoraan pomon kuullen, jolloin se on mahdotonta. Perhe-elämääni repostellaan ja joka päivä saan kuulla vittuilua. Pomokin tietää tämän. Kerran on asiaan puuttunut, se auttoi ehkä viikon, mutta kiusaajani esitti pomolle marttyyria, ja kaiken olleen vain "vitsiä.

10

425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sovittelia

      Voit ehdottaa pomolle sovittelua. Jos pomo tietää kiusaamisesta, hän on lain edessä vastuussa puuttua siihen. Työyhteisösovittelu on tehokas tapa lopettaa kiusaaminen.

      • julma menestyy

        Minusta tällaisen vainoojan pitää nistata. Pitää ottaa omat neuvit kiusaajaa kohtaan. Olen senverran v*ttuuntunut kiusaajaan,että tulee saamaan käsittelyn. On pilannut meidän perhe-elämän täysin,huomiotta ei jää työnantajakaan. Kosto elää ja tulee olemaan suloista. Tällaisia kirjotuksia ei saisi olla,tiedän. Oma apu paras apu.


    • kärpäslätkä

      Myötätuntoni on puolellasi, tiedän miltä tuntuu. Yllättävää että tuollaisiinkin otuksiin voi työelämän myötä törmätä, jotka roikkuvat kiinni kuin hirvikärpäset vielä siviilielämänkin puolella, jopa työsuhteen päätyttyä.

      • 4+11

        Työpaikkaväkivalta on äärimmäinen kokemus. Vain toinen uhri tietää, millaista on elää jatkuvan häpäisyn kohteena, pelätä toimeentulon puolesta, menettää yöunet, terveys ja lopulta läheisiä ihmisiäkin, kun mieli murtuu työpaikkapirun takia. Tallaisten paineiden alla ihmisestä löytyy voimia ja puolia, joiden olemassa olosta ei muuten tietäisi.


      • vahvempi minä
        4+11 kirjoitti:

        Työpaikkaväkivalta on äärimmäinen kokemus. Vain toinen uhri tietää, millaista on elää jatkuvan häpäisyn kohteena, pelätä toimeentulon puolesta, menettää yöunet, terveys ja lopulta läheisiä ihmisiäkin, kun mieli murtuu työpaikkapirun takia. Tallaisten paineiden alla ihmisestä löytyy voimia ja puolia, joiden olemassa olosta ei muuten tietäisi.

        Niin se on. Mutta kerta kerralta vahvempana, entistä enemmän ihmisiin luottamusta ja uskoa menettäneenä, jatkaa kuitenkin taivaltaan, entistä tietoisempana millaisia pahuutta henkeviä piruja tämä maailma pitääkään sisällään.

        Jos tästä kaikesta selviää suht selväpäisenä ja hengissä, niin voi pitää itseään vahvana. Vaikkakin sinut kohteeksi valittaisiin, vaikkapa kerran jos toisenkin, mutta kun tästä kaikesta selviät pää pystyssä, niin olet henkisesti vahvempi kuin he, jotka joukolla käyvät kimppuusi, kun yksin eivät ole mitään eivätkä uskalla.


      • Anonyymi

        Tuollaiset sovittelut auttavat, kun kaikki työyhteisön jäsenet ovat henkisesti perusterveitä. Luonnehäiriöisten kanssa mikään ei toimi.


    • Anonyymi

      Itselläni oli samanlainen kaksinaamainen työpaikalla, huomasin sen hyvin pian että kuka niitä juttuja levittää. Tein sille akalle niin että kun kyseli kuulumisiani valehtelin ja suurentelin kaikkia juttuja, oli mukava seurata akkojen naamoja kun tämä juorukello riensi kertomaan näitä eteenpäin. Sitten kun tuli joku kyselemään näistä juoruista niin pokkana sanoin että se akka höpisee mitä sattuu, meni juoruköörillä pasmat sekaisin kun eivät tienneet miten asiat olivat.

      • Anonyymi

        Ilmeisesti on aika tavallista, että joku kaksinaamainen laitetaan perään kyselemään kuulumisia vielä työsuhteen päättymisen jälkeenkin.

        Puhun tiedustelijalle puuta heinää. Tämä utelias ihminen asuu samalla seudulla ja kyselee asioistani myös muilta ja levittelee saamiaan "tietoja". Ilonsa kullakin.


    • Anonyymi

      Tuommosiin nyt ei halua kukaan tutustua, joten tekevät kaikista itselleen "tuttuja".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe