Toinen munaus Suomelta.

marttiluukas

Liitytään Natoon!

Tämä seireenien laulu kaikuu joka käytävässä ja pihalla. Miksi Natoon.
Tästä aiheesta on keskusteltu ja vannottu sen nimeen että "Ei tämä ole Venäjää vastaan" Vaan turvataan yhteiskunnan rauha. Tähän vipuun on mennyt jo Perussuomalaisetkin, valitettavasti.

Ei tosiaankaan se ole suunnattu mihinkään Naton ulkopuoliseen valtioon ja Venäjää vastan se olisikin jo liian suuri kakku nieltäväksi.

Kun Amerikkalaisen sijoittaja ryhmän sekä Euroopan suursijoittajien konferenssi kokoontui Euroopassa. Huolena oli päinvastoin kuin ohjelmassa oli kirjoitettu, Sijoittaja kurujen huoli Euromaiden rauhasta ja Amerikkalainen konferenssin vetäjä toi esille Etelä-Euroopan levottomuudet, todisti myös, ett jonkinasteinen vallankumous on sieltä lähtevä, jos asia mutkistuu EU:a.

Tämä kertoo lähinnä siitä, että Euroopan "kotijoukot" joutuvat aivan vieraaseen tehtävään, ei pelkoa (vaikka sitä lietsotaankin kovalla tohinalla) että Venäjä on vaaraksi EU:lle.

Nato sai luvan siirtää joukkojaan myös Suomen mantereelle, Miksi. Nyt on Suomessakin menossa jonkin asteinen venäjäfobia.

Näin on pääoma sitonut itse Naton valjaisiinsa. On naivia uskoa, mitä meille Natosankarit vakuuttavat. Jos Euroopassa kansa liikehtii, niin kuka sitä pystyy hallitsemaan? sitä varten on nato joukot Euroopassa. Ei koko Euroopan Natojoukkoja ole valjastettu yhden tehtävän armeijaksi, Siitähän Ps. ja kok. ovat riidelleet.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oma peili

      Kysy sitä oman puolueesi euroryhmältä. Se kun on 100% nato-jäsenyyden puolella, sekä Terho että Halla-aho kannattavat jäsenyyttä.

      • kuutamolla....

        Marttiluukasa on päättänyt liittyä nyt Natoon ja sitten marttiluukasa on päättänyt vastustaa Natoa. Martti on jo laittanut jousipyssyn valmiiksi ja ruutuvihkossa on ennakot laskettu hävittäjien torjuntaa varten.


      • Koroljov
        kuutamolla.... kirjoitti:

        Marttiluukasa on päättänyt liittyä nyt Natoon ja sitten marttiluukasa on päättänyt vastustaa Natoa. Martti on jo laittanut jousipyssyn valmiiksi ja ruutuvihkossa on ennakot laskettu hävittäjien torjuntaa varten.

        Jos seuraavista eduskuntavaaleista tulee myös NATO-vaalit, miten Soinin jo nyt pahasti natiseva "iso teltta" mahtaa pysyä koossa? Puolue saattaa revetä kahtia, tai vielä useammaksi sirpaleeksi. Miten entiset kommunistit ja työväenliikkeen miehet voisivat loputtomiin seisoa samassa rintamassa äärioikeistoradikaalien ja natottajien kanssa? Soinin persoona ja perussuomalaisten yleinen epäjohdonmukaisuus pitää tätä farssia pystyssä. Mutta kuinka kauan enää?


    • Suomen jäsenmaksu Natoon 39€!

      "Jäsenmaksua summasta olisi 21 miljoonaa euroa, loput 18 miljoonaa olisivat muun muassa kasvaneita henkilöstökuluja. Ulkoministeriö julkaisi selvityksensä Nato-jäsenyyden vaikutuksista perjantaina aamupäivällä.
      – Laskentaperusteina on käytetty Nato-maiden viime vuoden jäsenmaksuja, kertoo selvityksen tehnyt suurlähettiläs Antti Sierla.


      Lisämenoja tulisi armeijan materiaalien Nato-päivityksistä ja kansainvälisiin operaatioihin osallistumisista, mutta näitä kuluja UM ei ole pystynyt vielä laskemaan.
      – Kriisinhallintaoperaatioita voi tulla lisää ilman Nato-jäsenyyttäkin, joten niiden summaa on mahdoton arvioida, Sierla kertoo.
      Nato haluaisi Suomen pitävän kriisinhallintaoperaatioissa noin 1200 sotilasta, kun tällä hetkellä suomalaisia on vuosittain ollut ulkomailla rauhaa turvaamassa 600-700 sotilasta.
      Lisäksi Suomen pitäisi varata Nato-tarpeisiin noin prikaatin verran väkeä eli 6000 sotilasta. Tämänkään joukon palkka- ja ylläpitokuluja ministeriö ei halua arvioida."

      Eli Natokiihkoiset puolueet eivät malta olla "ostamasta" ja lisääntyvästä rahan menosta.

      Kokoomus on Naton pääarkkitehti. Vaikka kyllähän. puoluekin muiden rinnalla sinne menisi.

      Olen sanonut, että en ole puoluesidonnainen. Mutta täytyy monessa kohdin antaa kiitos ja kunnia Ps. puolueelle, sillä he ovat puolueista se, joka on tiennyt tämän perseelleen menneen EU ja euro vouhotuksen, niin miksi he eivät olisi myös Natokysymyksessä oikea valinta.

      Loppuvaiheessa jos konflikti Venäjän kanssa tulisi, olisimme siinä häviäjiä. Tavalla tai toisella.

      Mihin Eurooppa tarvitsee noita joukkoja, jos ei Venäjää vastaan se on turha kieltää, etteikö näin olisi. Kuten olen kirjoittanut, niin onhan olemassa Euroopan mittakaavassa yhtenäinen linja EU:ta ja euroa vastaan.

      Tämä on jo se, miksi näitä joukkoja tarvitaan. Veli veljeä vastaan taistelee!

      • hirveä taistelu

        Marttiluukasan Nato-joukot hyökkäävät EU:ta ja euroa vastaan persujen moppisoturien komennossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe