onko ihmiset valmiita muuttamaan?

mi33

Olen reilu kolmekymppinen mies ja emäntä ois hakusessa.
Mulla siitä huonot lähtökohdat 101% varmuudella kumppania ei löydy omalta kylältä. Olen menestyvä yrittäjä ja töiden puolesta en pysty muuttamaan .
Niin onko deitti sivuilla yleensäkään semmosia naisia jotka etsivät kumppania ja olisivat valmiita muuttamaan?
Kun olen lueskellut täällä muiden kokemuksia ja huomannut miten vaikeaa jo kaupunkilais miehilläkin on seuraa netin nsisista saada. Kannattaako minun pikkukylän poikana ruveta edes yrittämään kun niin vaikeaa on.

28

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löytänyt

      Kyllä kannattaa, naiset ovat yleensä loppupeleissä se jotka muuttavat. Onnea etsintään ja rohkeasti treffailemaan.

    • 19+11

      Kyllä muuttaisin vaikka heti mutta kun ei mies taida ollakkaan niin tosissaan kuin luulin :(
      Taidan etsiä jonkun muun, vaikka sinut ;)

    • 6+6

      Onko yrityksellä valoisa tulevaisuus? Tuleeko rahaa ovista ja ikkunoista? Jos vastauksesi kumpaankin on kyllä ei sinulla ole vaikeutta löytää naista kaukaa tai läheltäkään. Muuten on lähes mahdotonta.

    • oma kunta kullan...

      Naisena: en muuta. En kenenkään takia. Tämä sen vuoksi että asun suuren kaupungin vieressä, ja jos ei sieltä kaupungista ketään löydy, niin johan on kumma. Ja aika kumma on kyllä ollutkin jo useamman vuoden ajan, eli sieltä kaupungista käsin ei juuri kukaan ota yhteyttä.

      Mutta viihdyn niin hyvin maalaiskunnassani suuren kaupungin vieressä, etten uskalla ottaa sitä riskiä että lähden jonkun miehen takia toiselle puolelle maata ja sitten tuleekin siellä ero. Ei tässä ole edes varaa muutella sinne sun tänne, ja olisi todella kamalaa jäädä yksin ventovieraassa paikassa.

      Eiköhän joka kylän läheltä kuitenkin joku kaupunkikin löydy, ja mikä pakko se on muuttaa jos välimatkaa on alle 50 km?

    • Varmaan riippuu

      siitä, missä se sun pikkukylä on, ja onko siinä lähellä isompia kasvukeskuksia. Olisiko naisella mahdollista työllistyä omaan ammattiinsa (mikä se sitten sattuu olemaankin) omalla paikkakunnallasi tai löytää työtä jostakin kohtuullisen matkan päästä? Varmaan tällaisessa taloudellisessa tilanteessa jossa nyt elämme, voi olla aika vaikeaa houkutella naista jättämään elämänsä ja työnsä ja muuttamaan jonnekin, jossa se työllistyminen voi olla epävarmaa. Noususuhdanteessa voisi olla helpompaa?

    • mi33

      Joensuu ois tunnin päässä mutta kylä missä asun on mitä on ei ole oikein yöelämää tai muuta semmosta aktiviteettiä. Paikallinen juottolakin saattaa vkl olla jo klo 22 kiinni.
      Minulle ei ole väliä mitä töitä nainen tekee ja löytyykö niitä täällä. Tosin voin ottaa vaikka itsellekin töihin töihin jos kiinnostaa.
      Ja tällä iällähän ois ruvettava harrastamaan sitä pirttiviljelyä niin eihän silloin nainen voi töitä tehdäkkään.

      • Vaimo pitäisi saada mahdollisimman vaivattomaksi sinne neljän seinän sisälle ja heti paksuksi? Ja itsestäänselvyys, että nainen hoitaa lapset ja sinä saat käydä töissä (koska hakemasi nainen todennäköisesti on sinua pienempituloinen)?

        Tuolla asenteella suosittelen hakemaan itärajan takaa.


      • hyh hyh

        On kyllä tosiaan suppea maailmankuva. Harrastuksia tarjoaa paikallinen juottola ja parisuhde on sitä että muija hoitaa lapsia kotona ja sinä käyt töissä? Mitä aikaa elät, jotain 1960-lukua vai?


      • ldfdfdfdffdfd
        helka kirjoitti:

        Vaimo pitäisi saada mahdollisimman vaivattomaksi sinne neljän seinän sisälle ja heti paksuksi? Ja itsestäänselvyys, että nainen hoitaa lapset ja sinä saat käydä töissä (koska hakemasi nainen todennäköisesti on sinua pienempituloinen)?

        Tuolla asenteella suosittelen hakemaan itärajan takaa.

        Selviää pikkuhiljaa miksi helka on spinsteri :)))


      • 1+2
        helka kirjoitti:

        Vaimo pitäisi saada mahdollisimman vaivattomaksi sinne neljän seinän sisälle ja heti paksuksi? Ja itsestäänselvyys, että nainen hoitaa lapset ja sinä saat käydä töissä (koska hakemasi nainen todennäköisesti on sinua pienempituloinen)?

        Tuolla asenteella suosittelen hakemaan itärajan takaa.

        Jos oikeasti haluat kauniin , sinua kunnioittavan naisen niin tosiaan kannattaa hakea itärajan takaa. Sieltä löytyy semmosiakin jotka on pikku tytöstä asti koulutettu vaimoksi. Ennemmin semmonen kun suomalainen kattkera ja kateellinen vanhapiika. Ja Tsekkeistä löytyy vielä kauniinpia.


      • Miksi pirttiviljelyä?

        Minä en ymmärrä sitä, että miksi mies haluaa lapsia? En kyllä sitäkään että nainen haluaa, mutta vielä vähemmän sitä, että mies.

        Mikä pointti lastenteossa on?


      • 1+1
        M1978 kirjoitti:

        Miksi pirttiviljelyä?

        Minä en ymmärrä sitä, että miksi mies haluaa lapsia? En kyllä sitäkään että nainen haluaa, mutta vielä vähemmän sitä, että mies.

        Mikä pointti lastenteossa on?

        Haikarako se sinut toi?
        Kysy vaikka äiti muoriltas tuommosia .


    • mi33

      Vai niin. On täällä toki harrastuksia mutta ei semmosia niin kuin kaupungeissa. Monenlla naisella tuntuu olevan se ainut harrastus se yö juoksu:) jota täällä ei voi oiken harrastastaa. Ja minä en sanonut ettei nainen ei sais töitä tehdä, harrastaa ja mennä mielensä mukaan.
      Sekö minusta tekee huonon miehen jos minulle riittäs normaali lapsista tykkäävä työtön kotiäiti?
      En ymmärrä miksi naisen pitäis tienata enemmän kuin minä tai olla joku uraohjus... Sen minkä ymmärrän piologiasta niin naiset taitaa niitä lapsia synnyttää.
      Minä oon nuoruuteni pilannut ja tuhlannut työn teolla ja oppinut mikä on elämän tarkotus. Ja se ei ole raha. Vaikka omaisuuteni mitataan miljoonissa niin silti on tunne ettei ole mitään saavuttanut elämässä.

      • Nainen ei voi olla sekä työtön että kotiäiti. Kotiäiti saa korvausta muistaakseni alle 3-vuotiaan lapsen hoidosta, mutta kun lapset ovat sitä vanhempia niin mies on perheen ainoa elättäjä. Jokaiselle kotiin jäämistä harkitsevalle naiselle suosittelen ehdottomasti vapaaehtoista eläkevakuutusta ja että muutenkin tehdään asianajajan kanssa sellaiset paperit, ettei hän jää eron tultua ihan puille paljaille.

        Työtön puolestaan voi olla vain, jos on työmarkkinoiden käytettävissä eli valmis viemään lapset hoitoon heti, kun saa työpaikan. Työttömyysetuutta ei ole tarkoitettu korvaukseksi kotiäitiydestä.


      • 10+11
        helka kirjoitti:

        Nainen ei voi olla sekä työtön että kotiäiti. Kotiäiti saa korvausta muistaakseni alle 3-vuotiaan lapsen hoidosta, mutta kun lapset ovat sitä vanhempia niin mies on perheen ainoa elättäjä. Jokaiselle kotiin jäämistä harkitsevalle naiselle suosittelen ehdottomasti vapaaehtoista eläkevakuutusta ja että muutenkin tehdään asianajajan kanssa sellaiset paperit, ettei hän jää eron tultua ihan puille paljaille.

        Työtön puolestaan voi olla vain, jos on työmarkkinoiden käytettävissä eli valmis viemään lapset hoitoon heti, kun saa työpaikan. Työttömyysetuutta ei ole tarkoitettu korvaukseksi kotiäitiydestä.

        Rumien naisten ongelma on juuri tuo ettei pysty muuttamaan p ersettä rahaksi vaikka tässä avaaja olisi valmis vaihtokauppoihin.

        Ei kotiäitys niin huono vaihtoehto ole ja jos ei ole rajua avioehtoa niin menemällä naimisiin voi rahastaa puolet miehon miljoonaomaisuudesta.

        Enemmän kuin ruma puunhalaajamaisteri tienaa eliniäkänään.


      • hyh hyh

        Voithan tosiaan palkata naisen yritykseesi, ja sitten te molemmat teette sekä töitä että hoidatte lapsia. Nykyaikana kaikki naiset nyt vain kertakaikkiaan eivät koe että elämän koko ja ainoa tarkoitus on vain hoidella kersoja kotona.

        Jos et voi ajatellakaan että sinäkin hoitaisit lapsia, miten voit olettaa että joku ihminen, vain sen vuoksi että on nainen, haluaisi sitä yhtään sen enempää? Ja jos kerta olet jo pilannut ja tuhlannut elämääsi työnteolla, niin sittenhän se olisi hyvä ottaa välillä vaikka vallan breikkiä ja ryhtyä 100 % koti-isäksi. Ehkäpä kaipaatkin vaimoa sen takia että sinulla olisi tuo mahdollisuus?

        Eihän se voi niin mennä että jos naiselle kelpaisi kova palkka ja haluaisi työssään saavuttaa jotain, sinä pidät häntä ahneena, mutta itsellesi kyllä soisit sen että raadat töissä entiseen malliin ja siinä ohessa pitää saada aivan KAIKKI eli myös kodinhengetär ja jälkeläisiä. Sekin on ahnetta, jos et ole oikeasti valmis muuttamaan nykyisessä elämänmenossasi rahtuakaan. Minkä takia jonkun naisen pitäisi olla valmis muuttamaan luokseksi perähikiälle jos sinä et itse tee mitään myönnytyksiä?

        Isommissa paikoissa naisilla tapaa olla esim. kulturelleja harrastuksia, kaikki me emme vapaa-ajallamme vain kisko viinaa kuin sieni. Huono idea jokatapauksessa että äidiksi valitsisi jonkun viskisiepon.


    • putkiaivot2

      Kyllä nykyaikana luulisi halukkaita riittävän? Nainen voisi työllistää itsensä esim. vapaana taiteilijana tai käsityöläisenä. Siellä olisi tilaa hoidella hevosia tai kasvattaa koiria. Olen itse maalta, ja kotitaloni on nykyään vilkasliikenteisen tien läheisyydessä ja kaikinpuolin taajamamaisempaa kuin lapsuudessani. Suunnittelen muuttoa maaseutumaisempaan miljööseen.

      • Pallinaamari

        Vai vapaana taiteilijana tai käsityöläisenä? Tiedätkö mikä työttömyys juuri näillä aloilla on? Koulutus oltava, nimeä ja alkupääoma, että edes saisi yritettyä leipää saada.


    • Kapsäkki

      Parhaimman vitsin murjaisi yh-isi taannoin, joka ei ollut exänsä kanssa missään väleissä. Halusi hyvin tienaavan naisen, mielellään lapsettoman. Edellytti muuttamista satojen kilsojen päähän.
      Kysäisin häneltä, onko tarjota siellä varma, hyvä palkkainen työpaikka. Ei ollut..
      Kyllä voisin muuttaa miehen perään mutta hän "jostakin" syystä katosi :D.
      Realismi ja haaveet ovat kaksi eri asiaa. Moni ei taida osata erottaa näitä kahta asiaa.
      Suhde on muutakin kuin omien toiveiden täyttämistä.
      Voisin muuttaa miehen perään, kohtuullisen matkan päähän kotimaisemista.

    • 1+1

      Ja nykyään tehdään kotoa käsin etätöitä ja ei kaikki naiset halua kaupunkien yöelämää. Moni ois tyytyväine normaaliin perheelämään ja yhdessä oloon. Haku vaan päälle

    • asdf7654

      Eihän tällaiseen voi yksiselitteisesti vastata. Kaikella on hintansa ja mikä tahansa päätös voidaan kumota kun toiseen vaakakuppiin tarpeeksi lastataan.

      Menestyvä yritys keskellä metsää tunnin ajomatkan päässä pienehköstä aluekeskuksesta ei kyllä ihan ihmeisiin riitä. Jos siellä odottaa "tavallisen näköinen", töissä viihtyvä, tylsähkö maalaisukko niin voit joutua etsimään epätoivoisten jokosta (lue: rumat ja lihavat).

      Ei kai työ ole elämäsi? Jos olet miljoonia sillä jo tehnyt ja itsekin toteat nuoruutesi haaskanneesi ja pilanneesi niin eikö kannattaisi harkita jotain muuta? Myy yrityksesi, siirrä liiketoiminta jos mahdollista? Palkkaa sinne joku ja hoida sitä etäältä niin että vain käyt paikalla toisinaan?

      Vai onko kyseinen "menestyvä yritys" sittenkin maatila jolla ei oikeasti ole miljoonia tahkottu?

    • mi33

      En minä metsässä asu vaikka metsääkin myös omistan enkä ole maajussi.
      Asun ihan taajamassa omakotitalossa 4000 immeisen pikku kylässä.
      Ja yritystä en ainakaan muutamaan vuoteen myy veroteknillisistä syistä.
      Ja onhan tuo Joensuu näillä suunnilla melko iso keskittymä.

      • asdf7654

        Joo mutta jos sinne on tunnin matka niin ei sinne ihan siitä vaan lähdetä harrastamaan.

        Onko itselläsi jotain odotuksia naisen suhteen ja mitä toisaalta sinulla on tarjota taloudellisen varmuuden (jos nyt leikitään vielä hetki että olet miljonääri kirjoittelemassa suomikaksnelosen deittipalstalla) lisäksi?


    • mi33

      Ihan normaali nsinen jolla itsevarmuus riittää kulkea vaikka pieruverkkareissa.
      Oishan mulla tarjota katto pään päälle. Myös rakkautta kunnioitusta ja aikaa. Löytyy myös töitäkin jo kiinnostaa.

      • navetan kunkku

        Joo, lehmät pitää lypsää ja siat ruokkia aamuin illoin vai?


    • mi33

      Valitettavasti en ole maajussi mutta voinhan minä elukoita ostaa jos joku niitä haluaa tulla hoitamaan.
      Ois mulla kaikenlaista kirjanpito hommaa ja palkan laskentaa josta nyttenkin joudun tilitoimistolle maksamaan. Ja muunlaista hommaa myös löytyy.

    • n35

      Ai että miten ihana asenne miehellä :) Minä pystyn töitä tekemään kuhan netti pelaa..ja todellakin muuttasin miehen luo pois kaupungista. Joko teit profiilin ja minne? Ois asiaa kahden kesken.

    • stadista

      Kyllä niitä muutamia naisia olen tavannut kauempaa ja antavat kuvaa mahdollisesta muutosta mutta asunkin PÄÄKAUPUNKIseudulla ja haluavat muuttaa sieltä perähikiältä mutta onko siteen lähtökohdat hyvät joa asuinpaikka ratkaisee....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2663
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1432
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1431
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1189
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1070
    Aihe