Mies 791 (tai joku)

Rakas koira

Olemme lapseton pariskunta ja "lapsemme" on 14 vuotias pikkukoira, joka on minun koirani ja uskomattoman rakas ja tärkeä kummallekin.
Noin 1,5 vuotta sitten muutimme vanhaan rivitaloon asumaan ihan lähelle entistä asuntoa (samat lenkkipolut) ja koira alkoi käyttäytyä kummasti. Välillä säpsähtelee unestaankin kuin kuulisi tai näkisi jotain pelottavaa ja kuljeskelee pelokkaasti ympäriinsä ja menee saunaan piiloon. Vanhuuden takia näkö ja kuulo huonontunut. Talo ja seutu on todella hiljaista ja harvoin mistään naapurista tai ulkoa mitään kuuluu, ainakaan että minä kuulisin ja ei ole ennen säikkynyt ääniä (paitsi uudenvuoden paukkuja). Sillä ei kai ole mitään kipuja, sillä liikkuu ihan hyvin ja intoutuu vielä hyppimäänkin vanhus. Viimeisen puolen vuoden aikana vanhentunut paljon joka ehkä johtui viime talvena amputoidusta varpaasta (kävelee ihan hyvin kuitenkin). Toisinaan horjahtelee ja kaatuukin, ehkä huimaa, mutta eläinlääkäristä ei vakavaa.
Ei kai asunnossamme ole jotain pahaa energiaa tms. kummittelua mitä koira pelkää?
Miehelläni on yhteyksiä henkimaailaan mm. näkee henkiä hautajaisissa yms. Hän sanoi kun kerran koira pelästyi nukkuessaan sängyssä että se olisi pelästynyt jotain henkiolentoa. Asia pelotti minua ja suutuin miehelleni että pitäisi omana tietonaan. Mutta kun koira hötkyilee jatkuvasti tässä kämpässä, niin olisi kiva tietää onko täällä jotain pahaa.
Sairastuin pahaan masennukseen ja ahdistukseen viime vuoden lopulla ja riitaakin oli miehen kanssa pahempaa kuin koskaan. Odottamattomia kustannuksia yhtiöön on tulossa (putket) ja se huolettaa.
Pitäisikö yrittää myydä asunto pois vai pärjäämmekö tässä?
Ja onko koiralla vielä aikaa jäljellä vai pitääkö varautua hyvästeihin? Se on niin rakas.

6

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei!

      Koira tietää kyllä erittäin hyvin, missä mennään. Asunnossa ei ole todellakaan kaikki kohdallaan, miettiessäni tilannetta ohimoani alkaa särkeä.

      Rivitalossa on jotain pahasti vialla. Naapurit eivät taida hirveästi puhella. Monet aistivat henget, miehesi on yksi heistä. En voi katsoa enempää, sillä päänsärky alkaa iskeä.

    • Rakas koira

      Nyt alkoi pelottaa. Ethän leiki kanssani. Tämä on iso 9 talon yhtiö aina 4 asuntoa talossa. Ei juuri olla naapureihin tutustuttu, muutamia moikataan ja vähän jotain puhutaan. Rauhallista on asua, ei häiriköitä.
      Siis onko kyse negatiivisista hengistä vai onko talo rakenteellisesti sairas? Tämä on rakennettu -79 eli paljon on asukkaat vaihtuneet. Ostaessa tuntui ihan kivalta.
      Mitä pitäisi tehdä?

      • Hei!

        En leiki kanssasi. Pyrin kertomaan vain sen, mitä aistin ja koen lukiessasi viestejä. Eilen lukiessani viestiäsi päätäni alkoi särkeä - se on merkki jota minä ainakin varon.

        Pelkoon sinulla ei ole aihetta. Suosittelisin kyllä tutkimaan, onko siinä talossa tai taloyhtiössä tapahtunut jotain, josta väki on hiljaa. Jollakin on sinulle asiaa, ja haluaa hoitaa sen. Sinun on vain otettava selvää siitä asiasta. Joku kyllä tietää, jos asunnossa on tapahtunut jotain, mitä sinulle ei vielä ole kerrottu, ja suurin piirtein ajankohdan. Minulle ei valitettavasti näytetä kuin se että joku tietää.

        Rakenteellisen sairauden saat selville, jos käyt koiran kanssa pitkällä lenkillä ulkona ja sisään tullessasi haistelet ilmaa. Jos ilma on raikasta, ei ole mitään hätää. Jos taasen on "maalainen" tai ummehtunut haju, niin silloin voi olla hometta. Tosin jotenkin tuntuu ettei asunnossa ole sitä vikaa. Yksinkertaisesti voi olla joku rauhaton sielu, jolla on jäänyt jotain kesken. Pahantahtoisuutta en kuitenkaan aisti mutta jotain siinä asunnossa on pielessä.


    • Rakas koira

      Kiitos kun vastailet. Asunnossamme on hyvä ilma, ei haise mikään vaikka olisi poissakin jonkin aikaa ja tuulettamatta. Ei ole todettu homeita missään.
      Hassua jos se henki haluaa olla minuun yhteydessä kun en ole ollut henkien kanssa tekemisissä varsinaisesti, mutta mieheni sellaisten kanssa on yhteydessä ollut. Nähnyt isoisänikin ja mummonsa entisessä kämpässämme vierailulla. Välittänyt myös ihanan viestin sedältäni minulle jouluisella hautuumaalla.
      Jos ei kerran ole ilkeä henki, vaikka koiraa pelotteleekin, niin asian voisi antaa olla? Vai miten sellaisen sitten saisi menemään sinne minne kuuluu? Toisaalta en haluaisi tietääkkään jos kämpässä jotain kamalaa tapahtunut vai olisiko hyvä tietää? Pitäisikö vaikka pappi pyytää siunaamaan asunto?

      • Hei!

        Hyvä juttu että asunto on sinänsä terve.

        Aioin jo aiemmin ehdottaa, että pyydät papin käymään, mutta halusin kuitenkin että löydät asian itse. Uskon, että kun asunto siunataan, koira rauhoittuu. Henki ehkä vain haluaa päästä täältä pois, ja sen vuoksi pyytää tavallaan apuasi.

        Sinä päätät itse sen, haluatko tietää asunnon historiaa. Ellet halua, sinun ei ole pakko. Pyydä pappi käymään, hän kyllä voi auttaa. Voit myös itse koettaa siunata asunnon, mutta on parasta että pappi hoitaa asian.


    • Rakas koira

      Kiitos kun jaksat vastailla kysymyksiini.
      Itse en kuulu kirkkoon mutta mies kuuluu. Jostain syystä heti asuntoon muuttaessamme minulle tuli mieleen, että asunto pitäisi siunata.
      Kuinkahan papit nykyään mahtavat suhtautua asunnon siunaamiseen? Onkohan viisasta puhua papille, että epäilen asunnossa olevan jotain "ylimääräistä".
      En ole itse uskonnollinen perinteisessä kirkollisessa merkityksessä ollenkaan. Uskon kuitenkin vahvasti henkimaailmaan ja meediolta olen saanut viestejä jotka sitä uskoa vahvistavat.
      Mutta yritänpä vaikka itse aluksi siunata asunnon. Jos sinulla on siihen vinkkejä niin otan kiitollisena vastaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe