Tämä on ilo uutinen, Kaataja-pappi Juntunen, SYYTÖN !

Mohikaani_27

21

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nytkö sinä

      Vasta tämän uutiset huomasit.? Käsitelty on täällä perinpohjaisesti. Hoida itsesi kuntoon.

      • PM-88

        Sinulla itselläsi lienee myös jotakin parannettavaa. Tervetuloa vastaanotolle.


      • kyllä
        PM-88 kirjoitti:

        Sinulla itselläsi lienee myös jotakin parannettavaa. Tervetuloa vastaanotolle.

        Ja paljonkin jos ei osaa olla ihminen ihmiselle. Taisi olla huono uutinen kun siihen piti tuollaisella hyökkäyksellä suhtautua.


    • Juntunen selvitti jo aikaisemmin omilla sivuillaan tapausta. Tuo alkuperäinen ilmoitettu rahasumma oli jostakin syystä paljon suurempi, kuin se summa josta loppujen lopuksi oli kysymys. Juntusella oli myös esittää dokumentit saadusta palkasta ja kulukorvauksista. Hyvä näin.

      Jäämme mielenkiinnolla odottamaan tapaus Jalovaaraa. Hänen kohdallaan on kysymys paljon suuremmasta asiasta, kuin Juntusen kohdalla. Jalovaara ei ole millään tavalla avautunut omista sotkuistaan, joten jotain salattavaa hänen omallatunnollaan on.

      • Hihhuli....

        Pirkko, "Penneilla rikastuva kova kohtalo",Jalovaara siis rupesi kai pistämään enempi rahoiksi. Mutta eipä tuo haittaa, vanha eukko jo, että kun kuolee joskus, joku saa perintöä paljon....Pirkon suur tragediahan oli, että sen aviomies oli joskus kuollut, ja ei se tiedä kumpi sille puhuu, kuollut miehensä vai Jeesus....Luultavasti olisi Pirkon parempi kuulla äitään....


      • Se meni oikein.
        Hihhuli.... kirjoitti:

        Pirkko, "Penneilla rikastuva kova kohtalo",Jalovaara siis rupesi kai pistämään enempi rahoiksi. Mutta eipä tuo haittaa, vanha eukko jo, että kun kuolee joskus, joku saa perintöä paljon....Pirkon suur tragediahan oli, että sen aviomies oli joskus kuollut, ja ei se tiedä kumpi sille puhuu, kuollut miehensä vai Jeesus....Luultavasti olisi Pirkon parempi kuulla äitään....

        Jos Poliitikko pistää enempi rahoiksi mitä laki sallii, niin sitä ei tavallisesti edes laki huomaa, mutta jos uskovainen, häntä syytetään mammonapalveluksesta eikä Jumalan.
        Mutta mitä se tarkoitti:"Ette voi palvella JUMALAA JA MAMMONAA"? Tarkoittiko että vain toista noista ja että nuo palvelevat meitä, emme me pysty kumpaakaan niistä palvelemaan Jumalaa, ja mammona-Jumalatarta....Mutta olemme usein maan päällä jaetulla sydämellä, ihmekös tuo jos suorituksmme siksi keskinkertaisia....Antaa Taivaan Isän raivota Äidille, jos se ei Isän palvelijoille mitään anna....


    • Uutinen on ilman muuta hyvä. Tutkinta ei kuitenkaan perustunut ilkeisiin juoruihin, vaan yhdistyksen tekemään virheeseen. Oikeuslaitos katsoi, että rikostutkinta oli näin ollen perusteltu. Tilitystä oli laiminlyöty ja oli syytä ajatella sitä mahdollisuutta, että tällä tavalla yhdistys olisi yrittänyt saada itselleen ylimääräistä voittoa. Lehden artikkeli toteaa oikeuden päätöksesta seuraavaa:

      "Tilityksen laiminlyönti johtui oikeuden mukaan väärinymmärryksestä. Yhdistyksen kirjanpitäjä oli käsittänyt, että tilitysvelvollisuus oli liittynyt uuden luvan hakemiseen. Kun uutta lupaa ei ollut saatu, tilitys oli jäänyt tekemättä. Käräjäoikeus totesi, että rahankeräysrikos edellyttää aina tahallisuutta. Eikä tahallisuudesta ollut riittävää näyttöä."

      Kaikki tässä prosessissa kestää päivänvalon ja meidän uskovien on rohkeasti kohdattava niin talous- kuin muissakin asioissa totuuden valo. Seurakuntien ja kristillisten yhteisöjen toiminnasa on esiintynyt myös taloudellisia väärinkäytöksiä, niin surullista kuin se onkin. Jos omatuntomme on puhdas ja teemme oikein, niin oikeuslaitoksia ei tarvitse pelätä - raskaalta se tietenkin tuntuu, ja pelkkä prosessi voi liata järjestön mainetta ja sen johtoa. Kaiken keskellä hyvä omatunto Jumalan ja ihmisten edessä on tärkeintä.

    • ---??
    • Hui kauheaa

      Kaataja pappi? Enpä ole kiinnostunut menemään minkään kaatajapain kaadettavaksi! En luterilaisen enkä helluntailaisen. Kaatamistouhu ei ole Raamatussa mikään hyvä vaan paha asia. Tutki tarkoin Raamatusta mitä kaatamisen syynä oli, kun Pyhä Henki kaatoi ihmisiä! Ei koskaan mitään hyvää ollut silloin ihmisillä mielessä, vaan uhoa Jumalaa vastaan!

      • Hihhuli...

        Joo, kaataminen,ja -tuminen se selkänikamaantökkäämistemppu, on tietysti ei kivaa, mutta ei kaikki kestä niin nöyrtyä....


    • voi ja oi

      NO voi nyt loppui vesi monesta myllystä ja alkaa kitistä kuivuuttaan voi harmin paikkaa.

      EIkö se ole harmi ettei seppo saanutkaan kuolemantuomiota tai elinkautista?

    • Pirkko Seiskan

      Etusivulla taas. Ilmaista mainosta.

    • Aika harvinaista, että Mohikaani puolustaa luterilaista lapsikasteen kannattajaa.

      • koita nyt

        Kokeile ponnistella josko saisit aikaan jonkin vielä lapsellisemman kommentin.


    • ei ole

      Juntunen, Jalovaara, heillä ei mitään tekemistä Helluntailaisuuden kanssa.

    • Jalovaaran ja

      Juntusen leiri vastakkain. Saa nähdä kumpiko kaatuu?

    • jaikalii

      >>>Oikeus määräsi valtion maksamaan Juntusen yli 16 000 euron oikeudenkäyntikulut.

    • Rapanhapakko

      Tässä on nyt kaksi eri asiaa:

      Juntusta epäiltiin talousrikoksesta. Syyte meni nurin. Kirjanpitäjän moka tai jotain. Noin helposti käy.

      Toinen asia on, että koko Juntusen toiminta on huijausta, pitäen se lain rajoissa. Kuten useimmat ameriikankin huijarisaarnaajat osaavat pysytellä silmän koreasti paittirallaa laillisena. Toisin kuin liian ahneeksi heittäytynyt Jalovaara.

      Kaataminen on suggestiota, ja jopa minunkin jalkani Juntunen on "pidentänyt", trikillä jonka osaan itsekin tehdä kelle vaan Aku Ankan nimeen. Ei ole mahdollista, ettei noin halpoja temppuja käyttävä saarnaaja itsekin tietäisi huijaavansa. Vaan kristinuskossa sellainen onkin kannustettu hyve.

      Kaikki te olette patologisia valehtelijoita. Siinä määrin, että valheellisuudella ei ole teille enää mitään väliä. Haluten omituisen epätoden kulttinne pahaa maailmanselitystänne, valehdellen sen puolesta. Koska teillä kuvitteellisena nöyrää teeskentelevällä eliittiasemallanne tulee niiiin hyvä olo.

      (Tosin se Juntunen ei liene käynyt AIKUISKASTEELLA? Joutunee siis helluntailaisten sairaan maailmanselityksen mukaan Helllvettiin? )

      Ja mikä kumma se Juntusenkin "Rukouspalvelu ry" on???

      Mitä alkukantaista magiaa tuo, että rukoukset kuullaan paremmin, jos joku tunnettu poppaukko rukoilee puolestasi? Ja sitten saa toki vapaaehtoisesti lähettää sille rahaa :-)

    • Olisko mohikaani käynyt juntusella kaatamassa kun hän noin iloitsi? Vielä ei ole Jumalan oikeudessa selvitetty mikä voima kaataa ihmisiä hänen käden alla ja mikä tulee hänen tuomio ja niiden joka ottaa vastaan sen hengen joka hän tarjoaa. Mulla on ainakin yxi uuskarismaattinen entinen ystävä joka on ollut hänen käsien alla ja saanut elämä niiiiiiiiiiin sekaisin että huj hejjaaaa.... Siinä liittyy myös tä ylisexuaalinen käyttäytyminen joka kohdistui naapurin mujjaan joka kävi vikittelemään hänet ja johon oma vaimo olis pitänyt löytyä ymmärtämistä.

      • Rapanhapakko

        Ei siinä mitää "voimia" tai "henkiä" ole, hyviä tai pahoja.
        Itsepä kaatuilevat, suggestio ja ryhmäpaine vaikuttaa. Minua eivät ole kaataneet. Ja "pidennänkö" sinunkin jalkasi? :-)

        Sehän näissä hihhulisaarnaajissa ja heidän yleisössään on mielenkiintoista, että tajuavatko he itse olevansa huijareita vai eivätkö Ehkä joku tosi räikeä tapaus kuten Benny Hinn tiedostaa itsekin olevansa huijari... mutta siitäkään en ole varma.

        Hypoteesini onkin, että karismahihhulit.. sekä huijarit että huijattavat.. kyllä tietävät valehtelevansa. Mutta joko heidän persoonallisuustyypilleen sillä ei ole suurtakaan väliä tai sitten ovat ohjelmoituja kulttuuriin, jossa sellainen onkin suorastaan hyve.


      • ohohoooo

        Vai jo se savonarola alkaa juntusella kaatamisenkin suorittaa! Mitäs seppo siitä tykkää, kun sinä alat häntä nostatella ja huidot hänellä ihmisiä kumoon? Olet sinä eri pelle savoanrola! Sinäkö olet ollut Jumalan oikeudessa tuota asiaa päättämässä? Sinun tuomiosi jo tiedetään. Sinä olet tuomitsemassa kaikkia, jotka eivät hyväksy sinun harhaoppejasi! Kaataminen ja kaatuminen eivät ole Jumalasta lähtöisin, vaan ovat sielun maailmoista kumpuavaa harhaa! Raamattu ei tue missään kohden tuollaista toimintaa! Ainoastaan Herran vastustaja kaatuivat! Vai tuollaisiystäviä sulla on! Taidat itse olla esimerkki tuollaisille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe