voi tuulikki

kivet jonoon...

Tuulikilla selkä kipeä ja lähdössä myrskyyn. Minä en luovuta! Toivottavasti ei taas pääse luistelemaan puuronkeittäjäksi, kun muut raatavat. Jos ei pysty kilpailuun, ULOS.

14

339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • momumomu

      Tuulikki petaa syytä putoamiseensa myrskyssä. Missä sen selkä muka on nyt niin kipeäksi tullut. Ei ole joutunut osallistumaan edes mihinkään tehtävään.

    • ninni b

      No,onhan Tuulikilla ikää jo sen verran,että selkä voi kipuilla vakka ei sitä ole loukannutkaan.

      • Kuvitelkaa

        Olisikohan Joni, ja Jenna lähdössä syysmyrskyyn jos heidän ikäänsä lisättäisiin 50v, ei Tuulikki pinnaa jos hänen selkänsä noilla kymmenillä kipeytyykin. Aloittajan asenne kuvaa hyvin nykynuorison asenteita vanhempia ihmisiä kohtaan.


      • momumomu
        Kuvitelkaa kirjoitti:

        Olisikohan Joni, ja Jenna lähdössä syysmyrskyyn jos heidän ikäänsä lisättäisiin 50v, ei Tuulikki pinnaa jos hänen selkänsä noilla kymmenillä kipeytyykin. Aloittajan asenne kuvaa hyvin nykynuorison asenteita vanhempia ihmisiä kohtaan.

        Aha! no kuule mä olen lähes Tuulikin ikäinen enkä mikään teini. Joten, luulen että tiedän tuon ikäisen ämmän metkut.

        Olen naureskellut miten se vetää noita teinejä höplään tuolla talossa.

        Tuulikki on kuuluttanut hyvää kuntoaan niin fyysisesti kuin henkisesti koko viikon. Ei ole tietääkseni missään selkäänsä loukannut koska ei ole osallistunut mihinkään fyysiseen tehtävään.

        Ainut asia joka on korviini kantautunut että kummareissa jalat paleli. Sitäkin ihmettelen että miksei laittanut niitä pässinpökkimiä jalkaansa kun niillä muutenkin on tassutellut.

        Ai pahus!

        Ei tää ollutkaan mun aloitus, mut jokatapauksessa olen samaa mieltä aloittajan kanssa.


    • Löperykset!!!

      Kukas tuolla arkena touhuaa koko ajan? No TUULIKKI! Nuoriso löhöää sohvilla ja vetäytyy pystyyn vaan valmiiseen ruokapöytään! Saapa nähdä jaksaako (ei osaa!) pikku prinsessa Jenna tehdä ruokaa, kun mamma on poissa? Taitaa säästää voimiaan Danin hyväksikäytölle, siinä hommassa ei kyllä valita koskemista eikä väsyttämistä! Horo on 19vee, ja aina ulisee ja pinnaa joka hommassa, paitsi.....

    • ihan herkistyin

      Olipa tuotannolta ihana ele soittaa laulu Kodin kynttilät Tuulikille, hänellähän on tapana hyräilla vanhoja lauluja talossa.
      Eikö vain tämä idiootti Jenna ketkutti, nyt toki vaihteeksi yläpäätään kuin hullu konsanaan. Siinäpä taas terveiset kusipää äidille ja mummulle.

    • HyiVittu

      Kahtokaa ku läski kylpee tuolla ton somalisian seurana ja möhömahassa taitaa olla pullat uunissa :DDDD

    • Vanha rosvomuori

      Muulikki-Tuulikki on pitkän elämänsä aikana oppinut kiertämään ja kiemurtelemaan pykäläviidakossa. Ihan varmasti käyttäytyy edelleen samalla tavalla ja käyttää kaikkia tekosyitä päästäkseen helpommalla ja pidemmälle.

    • vaneri 123456

      Kyllähän se selvä on että Tuulikki ja nenärengas hihuli jotakin keksivät että ei tarvitse mitään tehdä, voi Antte ja Pertti parkaa kahdestaan saavat tehdä kovat hommat.

      • vhvöh

        Joo joo. Jonathan on lapio kädessä hommissa, kun muut katselee vieressä. Että Jonathan ei ainakaan ole se joka alkaa luistelemaan hommista.

        Juuri äsken Tuulikin pyysivät sisälle päiväkirjahuoneeseen. Toivottavasti BB antaa ensimmäisen varoituksen kun jätti tekemättä käskyn mukaan neljän prinsiipin ilmoituksen.


    • Markku58v

      En ole ikärasisti tai muutakaan, ja en vihaa Tuulikkia. Pakko kumminkin mainita, ettei mitään järkee lähteä tonne muiden riesaksi. Heti alkoi selkää kolottamaan ja Pertti ja Andte ovat niin hyväsydämmisiä että joutuu paapomaan tätä vanhusta koko syysmyrskyn ajan.

      Tuon ikäisenä luulisi, että on ns "kokeillut omat rajansa" eikä tarvii teineiltä hienoja elämyksiä viedä pois menemällä itse rasitteeksi pätemään.

      T: Markku58v

    • iäkäs 66

      Ei miitä kolotuksia tarvitse keksiä tuon ikäisen, sitä on jo nivelrikkoa ja muuta kulumaa nivelissä ja nämä syysilmat ovat kaikkein pahimma tikäihmiselle.


      Teistä nuoremmistakin tulee vanhoja jos Luoja suo, kaikilla on aikansa

      • Gunnar Ruotsista

        Kyllä niitä kolotuksia varmasti on ikäihmisellä mutta miksi sellainen lähtee muiden riesaksi tuonne, kun tiedossa on että siellä tulee olemaan rankkaa. Toivottavasti mummelilla on älliä luovuttaa ennen kuin alkaa kolista kunnolla.


    • hyvä kunto

      Jos ei ole fyysisesti hyvässä kunnossa ei pidä mennä BB_taloon. Oli sitten nuori tai vanhempi ihminen. Tuulikki pystyi taloon tullessaa vaan kävelemään, kovempi juoksu ja kiipely ei onnistunut ollenkaan. Karsinta pitäisi olla tiukka.
      Imettelen, kuinka rääkykakara- Jenna sai pienellä itkulla peukalostaan sairaslomaa ja sai velttoilla kiron kivikossa monta päivää, vaikka oli kärsimässä rankkua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe