Varokaa Tampereen playeria

Vedätetty

Kyseessä varattu keski-ikäinen, komea mies, joka vedättää ja leikkii tunteilla, antaa ymmärtää kaikenlaista. Taksimies, joten otolliset puitteen naisten iskemiseen, sen lisäksi mm. Iskurissa (blackwolfe34-nimimerkillä viimeksi) ollu ilmoituksia seksinhaun merkeissä. Nimikirjaimet JF.

10

440

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huh huh..

      No ei kai 'seksinhaku'-ilmoituksen kautta luulis muuta tulevankaan kuin pelkkä panomies. Miksi etsit seuraa moisesta paikasta?

      • Vedätetty

        Kohtasin kyseisen kaverin aivan eri merkeissä, enkä hae seuraa tuollaisista paikoista, todellakaan.


    • blackwulf32

      et voi mustamaalata mua tälleen täl julkisel sivustol meijän ero otti varmaan koville mut vannon et mun seksielämää et tällä taval pilaa... liian löysä olit joka tapaukses ettei sen puolee tuu ikävä ja se cameltoe häiritsi mua. oon päässy sust yli jote yritä säki päästä must vaik aika kuuma uros oonki ja pituutta 23cm löysänä. nyt jos joku kiinnostu ni muhun voi siis ottaa yhteyttä ;)


      ps. brioSmile.com (mun yritys)

    • Tiedossa

      Hei "Vedätetty" ! Miksi lähdit suhteeseen miehen kanssa, jonka tiesit olevan varattu? Samana iltana kun miehen vaimo ystävälliusesti kutsui sinut kylään, ettei sinun tarvitsisi viettää juhannustasi yksin, houkuttelit miehen kotiisi harrastamaan seksiä, kun vaimo oli mennyt nukkumaan. Sitten kuukausien ajan tarjoilit hövelisti seksipalvelujasi silloin kun miehelle sattui sopimaan mm suihinottoa, kun tiesit, että pariskunnalla oli ongelmia mm lapsettomuushoitojen epäonnistumisen takia. Nyt kitiset, kun et saanut ko tyyppiä itsellesi, vaikka kaikenlaista seksitemppua yritit. Missä on nyt se seksivideo, jonka kuvautit itsestäsi miehen kanssa? Sitäkö iltaisin kelailet, kun et suostunut sitä tuhoamaan?

    • Tiedossa

      Ja varoituksena sinustakin voi voi raukka "Vedätetty", ettei ihan täysillä mene, jos houkuttelet kylään kutsuttuna pariskunnan miehen harrastamaan kanssasi seksiä sinne Haapalinnan kylään, vonkuat kuukausia häntä ja teet kaikki "temppusi", etkä onnistu saamaan miestä itsellesi, että kannattaako..? Tällaisiakin naisia riittää ( huh!) - ja varoituksena vielä, että kuviakin lähettelet vielä 2 vuoden jälkeen jne. Munahaukaksi tuollaisia on kutsuttu kautta aikojen. Eli pysypä nyt, Merja, siellä seksipalstoilla ja jätä avioliitoissa olevat miehet rauhaan, ok.

    • 0608

      Ikävä kyllä näitä "naisten naurattajia" on nähty ihan liikaa. Ja ihan samalla tavalla kuin nainen, jos mies tietää olevansa komea hän käyttää sitä edukseen.

      Jos miettii elämänkumppania niin koskaan ei kannata katsoa ulkonäköä, vaan älykkyyttä. Ulkonäöllä ratsastavat harvoin yltävät älykkyydessä kansan keskiarvoon ja se vaikuttaa syntyvään sukupolveen. Ja kun ikää kertyy lisää ja suhde pitkittyy, he usein myös eroavat. Ja sen jälkeen molempien talous on kuralla kun elämä pitää aloittaa lainalla uudestaan.

      IKävä todeta näin, mutta tämä on tosiasia. Kumppania valitessa pitäisi aina valita itseään fiksumpi. Rakkauden- ja turvallisuuden tunteen syntyminen kestää vuosia. Ihastuminen sekuntteja.

      • haist

        Todelta kuulostaa tuo. Jotkin miehet (voi päteä myös naisiin?) eivät kestä puolisonsa älykkyyttä ja sitä ettei puoliso enää 'palvo' heitä. Puoliso on nähnyt kumppaninsa heikkouden eikä todellakaan nosta jalustalle, mitä se 3. osapuoli tekee, sitä kai reppana puoliso sieltä hakee..? Ihmettelen, miten näitä tyrkkyjä kolmansia aina riittää, jotain outoa, kun eivät löydä seuraa sinkkumarkkinoilta vaan pitää kiilata parisuhteisiin. Harvemminhan kuitenkin se pettejäkään tämän kolmannen huolii - yleensä vain, jos vaimo potkaisee ulos... Harvoin nuo jutut sitten kestävät kuitenkaan, miten voisivatkaan..?


    • harmittaako

      Ja ko 'Vedätetty' (joka siis oli pelistä hyvin tietoinen ja vedätti itse systemaattisesti vaimoa ja mm lähetti tekaistulla fb-profiililla kuvia ), asustaa nykyään Armonkalliolla eikä enää Haapalinnankylässä...

    • pispanpieru

      Tampere tuntuu vilisevän pettäjiä. Myös minä tunnen Tampereelta pettäjämiehen. Törmäsin häneen nettitreffeillä. Hän väitti olevansa eronnut. Yhä jatkuvaa avioliittoa oli silloin jo takana pari vuosikymmentä. Enpä ihmettelisi, jos se herra vieläkin jossain ilmoittelisi. Oikein vihaksi pistää moinen kelmi. Ei siitäkään sonnista uskoisi, niin kunnollisen oloinen mies, mutta sisältä täyttä kuraa. Patologinen valehtelija, tunnekylmä ja häikäilemätön toisten hyväksikäyttäjä. Asuu länsiosassa Mansea. Ärsyttää myös se, että tämän herran vaimo ei ollut tietävinään miehensä pettämisistä, vaikka varmasti tiesi. Kun vaimo ummisti silmänsä, niin se helpotti miehen pettämispuuhia. Mutta se, mikä tässä on niin surullista, aivan sivulliset kumppania etsivät naiset joutuivat kärsimään. Tosin minä sitten laitoin vaimolle kirjeen, jossa kuvailin hieman miehensä rellestystä naisten parissa. Toivottavasti vaikutti jotain.

      • okeij

        Pispanpierulle viesti tähän: Totuus on se, ettet voinut puutteessasi pysyä irti varatusta miehestä, kenties oli liian komea ym sinun kategoriaasi vaikka olikin varattu..? Ihan tarkkaan tiedän, että nimimerkin takana on Merja, joka pommitti meitä kirjeillään ja muutenkin yritti tuhota avioliittomme. Tietääkseni olit ollut jo 10 vuotta sinkkuna, eikö se kerro itsestäsi jotain? Vaikka puolisoni on heikko seksiasioissa ja muutenkin puutteellinen, kertoi sinun olevan ihan täysin sekopää. Idioottihan puolisonikin on, mutta hän tietääksemme halusi ohimenevää seksiä, johon olisi kelvannut ilm kuka tahansa. Sinä jäit roikkumaan häneen ja jopa viestittelit minulle FB:n kautta 'ystävänä' yms.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe