Olisi järkyttävää elellä

Aivan vieras ajatus

jossain uusioperheessä, missä olisi vieraita ihmisiä. Hävettäisi sanoa ihmisille et on eronnut tai erotettu. Lapsiahan eniten käy sääli, kun joutuvat pakolla kuuntelemaan haukkumisia ja kiusaamista.
Miksi lasten vanhemmat oikein suostuvat tuommoseen syteemiin? Raha tietysti sanelee, kahden tili on suurempi kuin yhden, mutta lapset ovat tärkeimmät kuitenkin.
En voisi kuvitellakkaan että me eläisimme vieraiden ihmisten kanssa, en minä, ei lapset eikä varmasti mieskään.

En oikein ole saanut kiinni tuosta systeemistä, jossa suu monen ero perheen ihmisiä... miten ihmeessä siihen oikein sopeutuu, mut luulen ettei tarvikkaan, pitää vaan laittaa hanttiin ja keiltäytyä. Lapset usein pakotetaan, ja se on järkyttävää.
Kaikkea sitä näkee ja kuulee kun vanhaksi elää... viisikin eronnutta voi sekottua keskenään asustelemaan yhdessä.. onhan siinä varmasti säpinää ja sutinaa.. ei onnistu kaikilta ei varsinkaan meiltä. En koskaan antaisi lasteni joutua tuommoseen systeemiin. Eivät kyllä haluisikaan, ihmettelevät syvästi kun koulussa jotkut harvat kertoo et eivät tiedä ketä kotona asuu .. niitä on vaan.

78

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hae apua lissu

      Lissu ei elämäbole noin musta-valkoista. Herää jo huomaamaan että maaiomassa ob muitakin värejä. Jos ero on ottanut noin koville, mee hoitoon. Myönnäbnyt itsekkin että tarvitset jonkun psygiatrin apua ja paljon.

      • romppajukka

        Etkös mennyt aikoinaan entisen miehen kanssa yhteen. Eikös hänkin ollut vieras. Ai niin jokuhan täällä kertoikin että olit sanonut että hän on serkkusi, heh.

        Kyllähän sitä tutustellaan ennekuin yhtehen mennään. Mikä siinä on sinusta niin vaikeaa. Elä sinä omaa elämääsi ja anna.toisten elää. Sinä et voi sanoa että jollain menee huonosti jne. koska et tiedä vieraiden, siis sinulle vieraiden, tekemisistä yhtään mitään.

        Luulisi sinunkin perheessäsi olevan vaikeuksia kun täällä olet mesomassa ja huutamassa elämääsi. Liekö tuollaisessa perheessä lastenkaan ollut mukava olla kun äiti on niin luulosairas ja vainoharhainen. Luulee että joku tulee ja vie kahvit kaapista.

        Itse erosit aikanaan miehestäsi ja halusit kuitenkin pitää hänestä kiinni eronkin jälkeen. Sanelit ehtoja miten miehen täytyi elää vaikka erositte, et kuitenkaan halunnut päästää irti.

        Mies kuitenkin löysi uuden naisen ja sehän ei sulle sopinut. Et pystynytkään hallinnoimaan miestä ja käskemään enää häntä.

        Aloit epätoivoisen sodan kaikkia uuden perheen perustaneita vastaan. Syytät muita omista virheistäsi, joita sinulla ei omasta mielestäsi ole. Syyttävä sormi osoittaa jatkuvasti jotain uusipehettä päin. Olet niin sokea, vihasi on sokaissut sinut, että sinun maailmassa ei ole kuin viha.


    • samaa mieltä

      No niin olisi, en voi ymmärtää, että jotkut niin tekevät. Järkyttävä elämismuoto, tuntemattomat ressukat.

    • -----

      Kun minä olin lapsi, asuin maalla ja vanhempani pyörittivät suurta maatilaa, joka tuotti niin maitoa kuin lihaakin. Lehmiä oli lähes 100. Koska lypsettäviä oli niin paljon, tarvitsivat vanhempani jatkuvasti apulaisia ja lomittajia. Asuimme todella korvessa, kaukana julkisten kulkuvälineiden reiteistä, joten kyseiset navettatyöntekijät majoittuivat kotiimme meidän kanssamme. Eikä meillä ollut mitään vierashuoneita, vaan pari ylimääräistä sänkyä laitettiin mm. lasten huoneeseen tai tuvan nurkkaan.

      Kodissamme oli siis aina perheemme ulkopuolisia, tuntemattomia ihmisiä. Toki he tulivat tutuiksi aika nopeasti, mutta emme he heihin ehtineet sen kummemmin tutustua ennenkuin töihin tulivat. Yhdellä lomittajalla oli lapsikin mukanaan, lapsi majoittui meille hänen kanssaan. Kyseisestä lapsesta tuli aika pian ystäväni, muistan kuinka leikimme heinäladossa piilosta.

      Sisaruksiakin minulla on, sanotaanko näin että vajaa 10 meitäkin oli. Mummukin asui meillä, koska ei häntä tohdittu laittaa vanhainkotiin. Kun koulussa kysyttiin, ketä perheeseesi kuuluu, kyllä sitä meni sormi suuhun...Kun on nuo lehmät ja navettakissat ja siskot ja veljet ja navettapiiat ja niiden lapset ja äiti ja isä ja mummu...Ihan hyväntahtoisesti siihen aina suhtauduttiin, ei kukaan kauhistellut :)

      Serkkuni ja kaveritkin pyörivät meillä lähes päivittäin. Kaikki nauttivat meillä olosta, meillä oli eläimiä, ihmisiä ja elämää. Ja uunijuustoa ;)

      Muutin kotoa opiskelemaan kun tulin täysi-ikäiseksi. Maatilan tyttö muutti suurkaupunkiin, suureen soluasuntoon. Kanssani asui 5 minulle täysin tuntematonta ihmistä. Aamuisin vessassa tai keittiön pöydässä törmäsi aivan outoihin kasvoihin. Mutta emmehän mekään kauaa outoja toisillemme olleet, ihmiset kun tuppaavat aika nopeasti tutustumaan toisiinsa, jos on vähääkään sosiaalinen ihminen. Kyllä ne epäsosiaalisetkin ihmiset siinä väkisinkin muihin tutustuivat. Porukka asuntolassa vaihtuikin lukuvuoden aikana, uusia kasvoja tuli tämän tästä aamiaispöytään.

      Nyt aikuisiällä olen tavannut aviomieheni ja mennyt naimisiin. Ennen yhteen muuttoamme seurustelimme 3 vuotta. Miehelläni on myös lapsi ex-avoliitostaan. Häneenkin tutustuin yli 2 vuoden ajan ennen yhteenmuuttoamme. Olimme tuttuja toisillemme, toisin kuin lapsena ne navettapiiat tai opiskeluaikana opiskelukaverit.

      Yhteisiäkin lapsia meille on siunaantunut useampi. Kaikki olemme läheisiä ja rakkaita toisillemme, meidän kodissamme kukaan ei ole toiselle vieras. Silti kaikki vieraatkin ovat meille aina tervetulleita. Lasten kaverit ovat aina tervetulleita, mieheni teini-ikäisen pojan kaveritkin viettävät mieluusti meillä aikaa ja ovat usein yökylässäkin. Ehkä vieraanvaraisuuteni ja avoimuuteni ovat peruja lapsuudestani.

      Työssänikin tapaan vieraita ihmisiä päivittäin. Olen heidän lähellään, kuuntelen, kosketankin, koska työni on hoitaa ihmisiä. Ammatissani täytyy olla tietyn luontoinen, ei ihmisiäpelkäävä tähän työhön sopisi.

      Jokainen kohtaamamme uusi ihminen on aluksi meille vieras. Aviomiehenikin oli aluksi minulle vieras, meidän piti ensin tutustua. Ei se ole sen kummempa uusperheissäkään. Ensin tutustutaan. Eivät ihmiset ole enää sen jälkeen toisilleen vieraita. Minäkin olen asunut yhdessä mieheni teini-ikäisen kanssa 8 vuotta, kyllä siinä ajassa hyvinkin tutustuu :) Kun asuu saman katon alla vuosia, ei kukaan ole enää kenellekään vieras. Ja harvemmin kukaan muuttaa yhteen asumaan tutustumatta ensin toisiinsa.

    • Uusperheellinen

      Minustakin on ajatus vieraista outo. Onneksi meidänkään kodissa ei asu ketään vierasta, kaikki olemme toisillemme tuttuja.
      Sinähän lissu olet eronnut jo vuosia sitten. Olet siis viime vuodet hävennyt elämääsi. Se on ollut sinulle henkisesti raskasta ja traumatisoivaa. Ja sen kyllä huomaa sinusta.

    • Onnen ydin perhe

      Onneksi meille ei ole koskaan tunkeutunut meihen sutturat jotka rikkoi perheemme. Mies sanoi kovan sanan, ettei meitä tule ikinä kiusaamaan eikä haukkumaan eikä tapaamaan. Hyvin on pitänyt siivooja sutturat poissa meeidän elämästä.

      Olisi ollut järkyttävää jos joku ventovieras suttura olisi tullut meille mietä haukkumaan ja sotkemaan kotimme. Kyllä meille riitti että rikkoi perheemme.

      Lapset olisivat tosi hunningolla jos joku vieras ihminen olisi meille tullut sotkemaan, en varmasti tuntisi enää lapsiani. Olisivat menneet puilalle.
      Olemme niin etuoikeutettuja, kun ei ole tarvinnut kestää perheenrikkoja ja joutua heidän kynsiin. Kauheeta ajatella että mies olisi tunut katkerat sutturat meille, miski olisi tuonut?
      Onneksi pidin pääni enkä ikinä laskenut sutturoita mielle, mihin me olisimme heitä tarvinneet?

    • ööm tutun juttu

      Pääsikö serkku kylään, ihan sänkyyn asti. Ei ollut vieras, oli tuttu ja kuuluu sukuun.

    • siivellä vaan!

      Onhan se tietysti rahallisesti halpaa elellä jos on joku joka siihen tulee siivellä elelleen, meillä ei kukaan h7uolisisi ventovierata kotiinsa maleksimaan. Hyi... Miksi jotkut ottaa kenet tahansa asumaan luokseen?

      • kaduttaa

        Moni mies on yrjönnyt kun ajattelee kenen kanssa on lapsensa tehnyt. Onneksi on äitipuolet tulleet pelastamaan tilanteen ja lapsista on tullut tasa-painoisia aikuisia. Lissun lapsia käy sääliks. Miten joku on voinut panna tommosta ämmää. Montaa miestä kaduttaa.


      • serkunherkunserkku

        Serkku ei ole vieras vaan kuuluu sukuun, perheeseen.Siinä vaan siipeileen ja kaljan ostoon.


      • joillekin kaikki kel
        kaduttaa kirjoitti:

        Moni mies on yrjönnyt kun ajattelee kenen kanssa on lapsensa tehnyt. Onneksi on äitipuolet tulleet pelastamaan tilanteen ja lapsista on tullut tasa-painoisia aikuisia. Lissun lapsia käy sääliks. Miten joku on voinut panna tommosta ämmää. Montaa miestä kaduttaa.

        Älä muuta sano, on kiva kun mies löytää siivoojan ja pyykkärin joka vielä uskoo että mies muka rakastaisi häntä.. niinpä, lirkun lirkun... naiset vaan on niin helppoja uskomaan kaiken. Kaljaa kittaavat ja toisten siivellä asustelevat... niinpä


      • lissulude
        joillekin kaikki kel kirjoitti:

        Älä muuta sano, on kiva kun mies löytää siivoojan ja pyykkärin joka vielä uskoo että mies muka rakastaisi häntä.. niinpä, lirkun lirkun... naiset vaan on niin helppoja uskomaan kaiken. Kaljaa kittaavat ja toisten siivellä asustelevat... niinpä

        Juu ja sulta läksi mies koska olit niin siivoton. Mies siivosi pesi sun ruskeankirjavat housusikin kun et viitsinyt niitä edes pestä.Luteet ja torakat pesii huushollissasi kuka siellä voisi olla. Pulloja et jaksa kauppaan kantaa, kasat eikun isonee.


      • olet luuseri
        joillekin kaikki kel kirjoitti:

        Älä muuta sano, on kiva kun mies löytää siivoojan ja pyykkärin joka vielä uskoo että mies muka rakastaisi häntä.. niinpä, lirkun lirkun... naiset vaan on niin helppoja uskomaan kaiken. Kaljaa kittaavat ja toisten siivellä asustelevat... niinpä

        No en ihmettele ,et ukkos lähti toisen matkaan, kun vaan kaljaa kittasit, pomotit ja siivosit sekä pyykkäsit, et rakastanut, etkä ollut tasavertainen kumppani miehelle, etkä viitsinyt käydä töissä.


      • Gabriel menee
        joillekin kaikki kel kirjoitti:

        Älä muuta sano, on kiva kun mies löytää siivoojan ja pyykkärin joka vielä uskoo että mies muka rakastaisi häntä.. niinpä, lirkun lirkun... naiset vaan on niin helppoja uskomaan kaiken. Kaljaa kittaavat ja toisten siivellä asustelevat... niinpä

        Ai. Mites sulle Lissu on aikoinaa kelvannut se hulttio xmies. Etkö muita saanut. Vieläpä serkku. Se on totta että niitä hulttioita on olemassa niin miehissä kuin naisissakin. Eivät kuitenkaan suurin osa. Meneehän se hulttiomies eka kerrakin naimisiin ja sinulle on sattunut sellainen ja se meni kanssasi naimisiin. Hulttio mi hulttio. Nyt huudat sen Gabrielin jälkeen koko ajan. Yhyy, tule Gabriel takaisin. Ei kannattaisi. Vaikka se tulisi takaisin , se lähtisi taas. Tulihan se kerran sinun luoksesi ja luulit että jäisi mutta se lähti ja jätti sinut huutamaan, Gabriel,Gabriel.

        Gabrielhulttio asuu jo kaukana sinusta. Ei palaa koska sinusta ei ole käyttöä hänelle. Ehkä Gabriel on löytänyt vertaisensa, ne ottavat ja jättävät. Näitä on mutta suurin osa ei ole tällaisia. Joten pidä Lissu kipeenäs kun olet valinnut Gabrielhulttion. Olisi silloin kannattanut katsoa kenen kanssa menee yhteen. Turhaan sinä täällä muita syytät jos he ovat löytäneet muunlaisen miehen tai naisen eikä sellaista kuin sinun Gabrielihulttiosi.

        Munkin miehellä oli vaimo joka oli vähän kuin tuo sinun Gabrielisi. Ei viihtynyt kotona eikä lasten kanssa. Etsi epätoivoisesti jotain muuta, mitä ken tietää. Liekö onnellinen, onneton, kuka välittää. Ei edes lapset koska eivät ole vuosiin nähdeet häntä.

        Ei mun mies täällä palstoilla käy huutaan että miksi lähdit. Sanoisi varmaan jos täällä pyöris että hyvä kun läksit.


      • ei kun hoilaamaa
        Gabriel menee kirjoitti:

        Ai. Mites sulle Lissu on aikoinaa kelvannut se hulttio xmies. Etkö muita saanut. Vieläpä serkku. Se on totta että niitä hulttioita on olemassa niin miehissä kuin naisissakin. Eivät kuitenkaan suurin osa. Meneehän se hulttiomies eka kerrakin naimisiin ja sinulle on sattunut sellainen ja se meni kanssasi naimisiin. Hulttio mi hulttio. Nyt huudat sen Gabrielin jälkeen koko ajan. Yhyy, tule Gabriel takaisin. Ei kannattaisi. Vaikka se tulisi takaisin , se lähtisi taas. Tulihan se kerran sinun luoksesi ja luulit että jäisi mutta se lähti ja jätti sinut huutamaan, Gabriel,Gabriel.

        Gabrielhulttio asuu jo kaukana sinusta. Ei palaa koska sinusta ei ole käyttöä hänelle. Ehkä Gabriel on löytänyt vertaisensa, ne ottavat ja jättävät. Näitä on mutta suurin osa ei ole tällaisia. Joten pidä Lissu kipeenäs kun olet valinnut Gabrielhulttion. Olisi silloin kannattanut katsoa kenen kanssa menee yhteen. Turhaan sinä täällä muita syytät jos he ovat löytäneet muunlaisen miehen tai naisen eikä sellaista kuin sinun Gabrielihulttiosi.

        Munkin miehellä oli vaimo joka oli vähän kuin tuo sinun Gabrielisi. Ei viihtynyt kotona eikä lasten kanssa. Etsi epätoivoisesti jotain muuta, mitä ken tietää. Liekö onnellinen, onneton, kuka välittää. Ei edes lapset koska eivät ole vuosiin nähdeet häntä.

        Ei mun mies täällä palstoilla käy huutaan että miksi lähdit. Sanoisi varmaan jos täällä pyöris että hyvä kun läksit.

        Teatteri kappale ja siitä laulu. Ihan kuin lissulle tehty.

        http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CCwQtwIwAg&url=http://www.youtube.com/watch?v=JtwaWi6o2eI&ei=EftJVJziKIKfygO27ILICg&usg=AFQjCNFfQWTAfzLG4KunwUFxloqKqToz-g&bvm=bv.77880786,d.bGQ


    • -----

      Miksi sinua hävettää kertoa ihmisille, että olet eronnut?

      • kolmas rikkoi perhee

        Siksi että perheenrikkoja rikkoi perheemme, se on todella hävettävää kun joku tulee siihen väliin.
        No ei kaikki ystävämme ede tiedä että olemme eronneet, emme ole kertoneet.
        Ja toiseksi emme ole eronneet, meidät erotettiin, se on aivan eri asia.

        Ero on silloin kun puolisot itse niin päättää, ei niin että joku tulee rikkoo liiton.


      • Seli selii lässy
        kolmas rikkoi perhee kirjoitti:

        Siksi että perheenrikkoja rikkoi perheemme, se on todella hävettävää kun joku tulee siihen väliin.
        No ei kaikki ystävämme ede tiedä että olemme eronneet, emme ole kertoneet.
        Ja toiseksi emme ole eronneet, meidät erotettiin, se on aivan eri asia.

        Ero on silloin kun puolisot itse niin päättää, ei niin että joku tulee rikkoo liiton.

        Kyllä olet eronnut. Ero on ero sulloin kun käräjäoikeus lähettää tuomion. Ihan sama milä on eron syy tai kuka on eton hakija. Eroa on hakenut exäsi ja sen voi tehdä ilman toisen suostumusta/tahtoa tai yhteisymmärrystä. Ja silti se on avioero. Ei sinun kitinä asiaa toiseksi muuta.
        Mahtaa ne kaverit nauraa sulle selän takana.
        Onhan ne tajunneet ettei teillä asu mies enää.


      • båbå
        kolmas rikkoi perhee kirjoitti:

        Siksi että perheenrikkoja rikkoi perheemme, se on todella hävettävää kun joku tulee siihen väliin.
        No ei kaikki ystävämme ede tiedä että olemme eronneet, emme ole kertoneet.
        Ja toiseksi emme ole eronneet, meidät erotettiin, se on aivan eri asia.

        Ero on silloin kun puolisot itse niin päättää, ei niin että joku tulee rikkoo liiton.

        Sinussahan lässy ei ole mitään syytä. Olet täysin nuhteeton, synnitön. Kuljet sädekehä pään päällä.


      • miehesi rikkoi,miksi
        kolmas rikkoi perhee kirjoitti:

        Siksi että perheenrikkoja rikkoi perheemme, se on todella hävettävää kun joku tulee siihen väliin.
        No ei kaikki ystävämme ede tiedä että olemme eronneet, emme ole kertoneet.
        Ja toiseksi emme ole eronneet, meidät erotettiin, se on aivan eri asia.

        Ero on silloin kun puolisot itse niin päättää, ei niin että joku tulee rikkoo liiton.

        Mitä hävettävää siinä on, jos miehesi lähti toisen mukaan ja päättihän se miehesi itse, että lähtee pois sun luota, ja asumaan toisen kanssa, eikä siinä tarvita sun siunausta.
        Miehesi rikkoi teidän suhteenne ja varmaan vehtasi sun selän takana jo tuon toisen kanssa.
        Miksi hän teki niin, sitä voit miettiä myös omalta kohdaltasi, tangoon tarvitaan aina kaksi.


      • rikottu on!
        Seli selii lässy kirjoitti:

        Kyllä olet eronnut. Ero on ero sulloin kun käräjäoikeus lähettää tuomion. Ihan sama milä on eron syy tai kuka on eton hakija. Eroa on hakenut exäsi ja sen voi tehdä ilman toisen suostumusta/tahtoa tai yhteisymmärrystä. Ja silti se on avioero. Ei sinun kitinä asiaa toiseksi muuta.
        Mahtaa ne kaverit nauraa sulle selän takana.
        Onhan ne tajunneet ettei teillä asu mies enää.

        Emme ole, meidän perhe rikottiin, ja se on sutturoiden syy, he halusivat kiusata lapsia ja jättää heidät isättömiksi, samoin halusivat riitauttaa meidät puolisot sekä riitauttaa miehen muihin sukulaisiin ja vanhempiin. Kaikeka se mies tekee jotta saa siivoojan ja pyykkärin,.


      • mies kärsii eniten
        båbå kirjoitti:

        Sinussahan lässy ei ole mitään syytä. Olet täysin nuhteeton, synnitön. Kuljet sädekehä pään päällä.

        Juuri näin. Me emme rikkoneet perhettämme, katkerat sutturat halusi jättää lapsemme isättömiksi.


      • Eronnut olet
        rikottu on! kirjoitti:

        Emme ole, meidän perhe rikottiin, ja se on sutturoiden syy, he halusivat kiusata lapsia ja jättää heidät isättömiksi, samoin halusivat riitauttaa meidät puolisot sekä riitauttaa miehen muihin sukulaisiin ja vanhempiin. Kaikeka se mies tekee jotta saa siivoojan ja pyykkärin,.

        Virallinen ero se on joka tapauksessa. Saathan sinä toivoa vaikka mitä, mutta näin on asia.
        Ihan sama mitä teille sattui, mutta ero on ero.
        Luitko muuten lehdestä artikkelin että, kun puoliso pettää, niin syyon molemmisaa, ei vain siinä joka sortui pettämään?


      • ........
        miehesi rikkoi,miksi kirjoitti:

        Mitä hävettävää siinä on, jos miehesi lähti toisen mukaan ja päättihän se miehesi itse, että lähtee pois sun luota, ja asumaan toisen kanssa, eikä siinä tarvita sun siunausta.
        Miehesi rikkoi teidän suhteenne ja varmaan vehtasi sun selän takana jo tuon toisen kanssa.
        Miksi hän teki niin, sitä voit miettiä myös omalta kohdaltasi, tangoon tarvitaan aina kaksi.

        No noi on Lissulassen juttuja jossa totta on ainoastaan että ukko lähti ja syynkin voitte lukea Lissulassen kirjoituksista !
        Ukko löysi vasta erottuaan uuden IHMISEN PEDON tilalle ! Lissulasse on selittänyt koko ajan itselleen edulliseen muotoon koko jutun ja syyllistänyt uusikot lapset ja miehet vaikka ei ole huomannut omaa narsismia


      • onnen ydin perhe
        Eronnut olet kirjoitti:

        Virallinen ero se on joka tapauksessa. Saathan sinä toivoa vaikka mitä, mutta näin on asia.
        Ihan sama mitä teille sattui, mutta ero on ero.
        Luitko muuten lehdestä artikkelin että, kun puoliso pettää, niin syyon molemmisaa, ei vain siinä joka sortui pettämään?

        Kolmas rikkoi perheemme ja siksi meis siitä kräsiikin eniten kuin me. Meille jäi kaikki koko suku, mies on aivan yksin. Se on iihanaa, kun tietää että itse kärsii eikä me vaikka vaihtoikin lapset sutturoihin niin ei haittaa enää... ressukoita emme kaipaa.


      • .........
        onnen ydin perhe kirjoitti:

        Kolmas rikkoi perheemme ja siksi meis siitä kräsiikin eniten kuin me. Meille jäi kaikki koko suku, mies on aivan yksin. Se on iihanaa, kun tietää että itse kärsii eikä me vaikka vaihtoikin lapset sutturoihin niin ei haittaa enää... ressukoita emme kaipaa.

        Uskokoon ken haluaa mutta kaikki merkit viittaa että sinä kärsit ja olet katkera !!! Ja kaikki merkit viittaa että olet saanut syyn eroon ex miehesi uudesta kumppanista vaikka ex miehesi tapasi vasta eron jälkeen hänet. Olet oikeasti huono äiti ja ihmisen kuvatus


      • ytinperse
        onnen ydin perhe kirjoitti:

        Kolmas rikkoi perheemme ja siksi meis siitä kräsiikin eniten kuin me. Meille jäi kaikki koko suku, mies on aivan yksin. Se on iihanaa, kun tietää että itse kärsii eikä me vaikka vaihtoikin lapset sutturoihin niin ei haittaa enää... ressukoita emme kaipaa.

        Näkyyhän toi haittaavan. Et sinä täällä sivustolla roikkuisi jos ei haittaisi. Itkua ja valitusta näkyy tuo sinun elämäsi olevan. Kukaan ei sääli sinua koska itse olet ilkeydelläsi itsellesi huonon elämän aiheuttanut. Kukaan ei välitä sinusta, olet yksinäinen. Mitä tuommoisesta kuvatuksesta tarviisi kenenkään välittääkään. Hyi.


      • onnen ydin perhe
        ......... kirjoitti:

        Uskokoon ken haluaa mutta kaikki merkit viittaa että sinä kärsit ja olet katkera !!! Ja kaikki merkit viittaa että olet saanut syyn eroon ex miehesi uudesta kumppanista vaikka ex miehesi tapasi vasta eron jälkeen hänet. Olet oikeasti huono äiti ja ihmisen kuvatus

        Sinäkin uskot. Mutta et kehtaa myöntäää koska täällä on tapana olla KAIKISTA ASIOITA SAMAA MIELTÄ, vaikkei sisimmässää oliskikaan. Jotkut pelkäävät ettei heitä hyväksytä, ei uskalleta sanoa omaa mielipidettä.

        Me emme sitä pelkää. On kivaa olla omaa mieltä, eikä nökytellä.


      • EIPÄS KRÄSIKKÄÄN
        onnen ydin perhe kirjoitti:

        Kolmas rikkoi perheemme ja siksi meis siitä kräsiikin eniten kuin me. Meille jäi kaikki koko suku, mies on aivan yksin. Se on iihanaa, kun tietää että itse kärsii eikä me vaikka vaihtoikin lapset sutturoihin niin ei haittaa enää... ressukoita emme kaipaa.

        Nytkö se taas KRÄSII....onnellinen on kun sinusta eroon pääsi ja lapsiaan on tavannut vaimokkeensa kanssa koko ajan. Sinulle ei sitä ole vaan kerrottu.
        Eikä miehen oma suku ole häntä hyljännyt, samalla tavalla ovat tekemisissä kuin aina. Sinun suvullasii taasen ei olekkaan mitään merkitystä.


      • kalvaako
        onnen ydin perhe kirjoitti:

        Kolmas rikkoi perheemme ja siksi meis siitä kräsiikin eniten kuin me. Meille jäi kaikki koko suku, mies on aivan yksin. Se on iihanaa, kun tietää että itse kärsii eikä me vaikka vaihtoikin lapset sutturoihin niin ei haittaa enää... ressukoita emme kaipaa.

        Hahah, ei kukaan mene hyvästä kärsimään, ihan pähkähullua juttua sulla, sinä se olet joka kärsit ja olet hyljätty ja kade sille exällesi, joka elää nyt onnellisessa parisuhteessa ja sulla ei ole ketään ja se syö naista ja katkeroittaa ihan hulluuteen ja et pääse tunteesta eroon kalvaa ja kalvaa.......


      • olet vihassa
        onnen ydin perhe kirjoitti:

        Sinäkin uskot. Mutta et kehtaa myöntäää koska täällä on tapana olla KAIKISTA ASIOITA SAMAA MIELTÄ, vaikkei sisimmässää oliskikaan. Jotkut pelkäävät ettei heitä hyväksytä, ei uskalleta sanoa omaa mielipidettä.

        Me emme sitä pelkää. On kivaa olla omaa mieltä, eikä nökytellä.

        Etkö voi uskoa, että täällä voi olla onnellisiakin ihmisiä ja hyvässä parisuhteessa, pitäskö kaikilla olla yhtä kurjaa ja kamalaa niin, kun sulla, tekisit asialle jotain et olosi paranisi.
        Eikä se ole mikään mielipide, kaikki elää erilaista ja omaa elämäänsä niin kun sinäkin katkerana ja hylättynä, mutta useimmat menee elämässä eteenpäin ja hakee sen onnellisuuden elämäänsä eikä jää katkeruuteen ja vihaan vollaamaan.


      • delas vai?
        mies kärsii eniten kirjoitti:

        Juuri näin. Me emme rikkoneet perhettämme, katkerat sutturat halusi jättää lapsemme isättömiksi.

        Kuoliko se?


      • Onnen ydin perhe
        olet vihassa kirjoitti:

        Etkö voi uskoa, että täällä voi olla onnellisiakin ihmisiä ja hyvässä parisuhteessa, pitäskö kaikilla olla yhtä kurjaa ja kamalaa niin, kun sulla, tekisit asialle jotain et olosi paranisi.
        Eikä se ole mikään mielipide, kaikki elää erilaista ja omaa elämäänsä niin kun sinäkin katkerana ja hylättynä, mutta useimmat menee elämässä eteenpäin ja hakee sen onnellisuuden elämäänsä eikä jää katkeruuteen ja vihaan vollaamaan.

        Uskon sen että on onnellisia ihmisiä, mutta ei se silti ole uusioperhe! Ei semmoista ole olemassa. Ei ole kuin yksi perhe, ja se on ydinperhe. Ihmiset voivat olla vaikka kuin onnellisia asuessaa n yhdessä, mutta ei se siitä perhettä silti tee, jos siellä asuu monta eri sukua keskenään.

        Perhe o puolisot ja yhteise lapset, kun se hajotetaan ei ole toista. Kaksi eri hajoitettua perhettä ei muodosta yhteen mennessään mitään perhettä. He ovat ytheiselollisia ihmisiä, jolla ei ole mitään tekemistä perhe muodossa.


      • ........
        Onnen ydin perhe kirjoitti:

        Uskon sen että on onnellisia ihmisiä, mutta ei se silti ole uusioperhe! Ei semmoista ole olemassa. Ei ole kuin yksi perhe, ja se on ydinperhe. Ihmiset voivat olla vaikka kuin onnellisia asuessaa n yhdessä, mutta ei se siitä perhettä silti tee, jos siellä asuu monta eri sukua keskenään.

        Perhe o puolisot ja yhteise lapset, kun se hajotetaan ei ole toista. Kaksi eri hajoitettua perhettä ei muodosta yhteen mennessään mitään perhettä. He ovat ytheiselollisia ihmisiä, jolla ei ole mitään tekemistä perhe muodossa.

        On se uusperhe jossa on uusi vaimo ja vanha vaimo On ulkoistettu kokonaan tai olisiko parempi nimitys nykyinen perhe lapsineen ... ...no joka tapauksessa minä ja vaimo lapsinemme olemme perhe juridisesti eikä siihen voi ex puolisot vaikuttaa ei edes Lissulasse se huono äiti ihmisen kuvatus.


      • Family
        Onnen ydin perhe kirjoitti:

        Uskon sen että on onnellisia ihmisiä, mutta ei se silti ole uusioperhe! Ei semmoista ole olemassa. Ei ole kuin yksi perhe, ja se on ydinperhe. Ihmiset voivat olla vaikka kuin onnellisia asuessaa n yhdessä, mutta ei se siitä perhettä silti tee, jos siellä asuu monta eri sukua keskenään.

        Perhe o puolisot ja yhteise lapset, kun se hajotetaan ei ole toista. Kaksi eri hajoitettua perhettä ei muodosta yhteen mennessään mitään perhettä. He ovat ytheiselollisia ihmisiä, jolla ei ole mitään tekemistä perhe muodossa.

        Miten niin, Meillä on yhteiset lapset ja ollaan ekassa avioliitossa, kumpikin ennen ollut avoliitossa ja miehellä yksi aikuinen poika joka jo omillaan ja minulla vain tästä avioliitosta kaksi lasta.
        Ei meillä asu montaa sukua keskenään vain mies ja minä ja yhteiset lapset.
        Miehen ex avovaimo on kuollut ja minun ex avomies avioitui ja nyt hänellä yksi lapsi.
        Meidän entisiä avoliittoja ei kukaan "rikkonut",mieheni avovaimo kuoli ja minun avopuoliso löysi uuden.
        Ei tää ole mitään yhteiseloa, kyllä me perhe ollaan.


    • Häpesin uusperhettä

      En minäkään sopeutunut vieraisiin. Ihmettelin näitä ihmisiä jotka vaan änkeävät toisten perheisiin niin kuin uutena puolisona leikkiin jotain äiti-tai isäpuolta röyhkeästi kysymättä lapsilta mitään. Lapsena vaan kaikki oli pakko sietää.

      Lapsille ei ole mikään ilon asia ne vieraat mutta pakko on ne sietää. Jos kemiat synkkaa niin voi ystävyyssuhteita vieraiden kanssa syntyä mutta harvemmin.

      • ......

        Aikuisten parisuhteet ei vaan kuulu lapsille eikä ex puolisoille. Eikä meille ole ketään vierasta muuttanut vaan hyvinkin tuttu ja rakas ihminen !


      • Lääkkeet ei suhun te

        Lissu, sinä et ole koskaan ollut uusperheessä, eikä sulla sellaista ole nytkään. Eikä tule olemaankaan. Kukaan ei tuollaista hullua huoli.
        Kaikki ihmiset on aluksi toisilleen vieraita. Niin se sunkin serkkusi oli sulle ensin. sitten tutustuitte ja sukurutsasitte lapsia.


      • ymmärrän sinua!
        Lääkkeet ei suhun te kirjoitti:

        Lissu, sinä et ole koskaan ollut uusperheessä, eikä sulla sellaista ole nytkään. Eikä tule olemaankaan. Kukaan ei tuollaista hullua huoli.
        Kaikki ihmiset on aluksi toisilleen vieraita. Niin se sunkin serkkusi oli sulle ensin. sitten tutustuitte ja sukurutsasitte lapsia.

        No en lyuojan kiitos ole eikä kukaan muukaan jonka tunnen, enkä luojan kiitos semmoisesta haaveile, eikä kukaan muukaan mun tuttu. KOSKA SITÄ EI OLE!

        Ymmärrän sun tuskasi moittia meitä muita hulluiksi, kun sinulla itselläsi on suuria ongelmia, mutta se kuuluu tuohon sun tunnetilaan, että sulla on paha olla. Puravaan mielei tänne vaikka minulle, minä jaksan kyllä lukea sinun tilityksesi, ja vastata niihin aina kun on aikaa.
        On hienoa että pystyt avautumaan ja minä en loukkaannu, päinvastoin voin hyödyntää sinun juttujasi ja kkoskettavia tarinoitasi.
        Hyvää päivän jatkoa... kirjoitahan taas kun masenstaa.


      • ........
        ymmärrän sinua! kirjoitti:

        No en lyuojan kiitos ole eikä kukaan muukaan jonka tunnen, enkä luojan kiitos semmoisesta haaveile, eikä kukaan muukaan mun tuttu. KOSKA SITÄ EI OLE!

        Ymmärrän sun tuskasi moittia meitä muita hulluiksi, kun sinulla itselläsi on suuria ongelmia, mutta se kuuluu tuohon sun tunnetilaan, että sulla on paha olla. Puravaan mielei tänne vaikka minulle, minä jaksan kyllä lukea sinun tilityksesi, ja vastata niihin aina kun on aikaa.
        On hienoa että pystyt avautumaan ja minä en loukkaannu, päinvastoin voin hyödyntää sinun juttujasi ja kkoskettavia tarinoitasi.
        Hyvää päivän jatkoa... kirjoitahan taas kun masenstaa.

        Ei et sä ymmärrä mitää oot vasemman jalan saapas ! Ja huono äiti !
        Mun uusperheessä lapsetkin ymmärtää että oot kamala noita akka ja mun nuorin poika sanoi että jos äiti olisi tuollainen niin he eivät kävisi koskaan Äidillä.


      • strstrstr

        Aha. Harrastatte sukutrutsausta. Eikö se ole rikos. Ainoastaan tuttujen kanssa naitte. Menikö ne lapsetkin veljensä tai siskonsa kanssa naimisiin. No olihan ne kuitenkin tuttuja keskenään.


      • lissu ry
        ........ kirjoitti:

        Ei et sä ymmärrä mitää oot vasemman jalan saapas ! Ja huono äiti !
        Mun uusperheessä lapsetkin ymmärtää että oot kamala noita akka ja mun nuorin poika sanoi että jos äiti olisi tuollainen niin he eivät kävisi koskaan Äidillä.

        heh.. tuskin ymmärtää yhtään mitään.. eikä sull amitään lapsia edes oo.


    • järkyttävää se on

      Ei kukaan siedä sutturoita, jotka pakoll aänkeää elelemään toisten siivellä, ja kaljottelemaan miehen rahat ja asumaan ilmaseksi.

      Ei tuommosta tarvi sietää, toivon mukaan fiksut äidit tajuaa, mihin mies omat lapst pakottaa kärsimään.

      • lissu hoitoon äkkiä

        Lissu sää tosi sairas, mee hoitoon.


      • .......

        Kuule Lissulasse kannattai mennä hoitamaan fobiaasi lääkäriin!!!


      • lunssaa on on
        lissu hoitoon äkkiä kirjoitti:

        Lissu sää tosi sairas, mee hoitoon.

        Flunssaa on meissä kaikissa, aina se ei tarvi hoitoa, kotikonstein, levolla menee.


      • ..........
        lunssaa on on kirjoitti:

        Flunssaa on meissä kaikissa, aina se ei tarvi hoitoa, kotikonstein, levolla menee.

        Ranskassa oli eräs ammattiryhma vielä 1900 luvulla mitä Lissulasse tarvitsisi juuri nyt ja 1700 luvulla moni aatelinen tutustui yhden kerran sen ammattikunnan työkaluun.


      • vai flunssaa
        lunssaa on on kirjoitti:

        Flunssaa on meissä kaikissa, aina se ei tarvi hoitoa, kotikonstein, levolla menee.

        Skitsofrenian oireistoon kuuluu ettei pidä itseään sairaana. Js niinhän sinäkin luulet että on vain flunssa.
        Tosin ei suhun enää mikään hoito tehoa.


    • paras lissu

      Lissu on eerittäin viisas, häntä kannattaa kuunnella ja ottaa oppia. Kysykää häneltä, jos on teillä ongelmia, hän auttaa ja opastaa.

      Loistavaa persoonaa on katkeraa moittia.

      • ..........

        Viisas ??? Paskanmarjat hullu neuroottinen se on ja kirjoituksien perusteella ei saisi hetkeksikään jättää lasten kanssa ilman valvontaa... ...luulempa että on Erikan äitipuoli joka vihasi miehensä lasta


      • olet Li sivupersoona

        Olet ihan yhtä hullu, jos näet lissussa jotain viisautta heh, tai oikeestaan olet lissu ite ja kehut ittees, kuka kissan hännän nostaa ellei kissa ite.


    • Isä

      Uusioperheessä perheenjäsenet eivät tietenkään ole mitään vieraita ihmisiä, vaan perheenjäseniä. Tämänhän nyt pitäisi ymmärtää tyhmemmänkin.

      Mitäköhän aloittaja meinaisi sellaisesta tilanteesta, että lapsen äiti muuttaa toisen miehen luokse asumaan, eli lapsen äiti perustaa uusioperheen uuden miehen kanssa. Olisiko hän silloin sitä mieltä, että lapsi pitäisi antaa sinkuksi jäävän isän yksinhuoltoon?

      Ei varmaan, sillä tätä palstaa seuranneena ainoastaan äidit saavat perustaa uusioperheitä, isien pitää jäädä sinkuinksi lopun elämäänsä, tai sitten heidän pitää luopua lapsista kokonaan.

      • yesyes

        Niinpä. Onpa kiva saada mihen mielipide kerrankin tälle palstalle

        Mielenkiinnolla odotan mitä aloittaja vastaa.


      • -----
        yesyes kirjoitti:

        Niinpä. Onpa kiva saada mihen mielipide kerrankin tälle palstalle

        Mielenkiinnolla odotan mitä aloittaja vastaa.

        Minäkin odotan mielenkiinnolla aloittajan vastausta tähän.

        Minua kiinnostaisi tietää myös, että mitä hänen mielestään pitäisi tehdä sitten jos molemmat vanhemmat perustavat uusperheen. Pitäisikö hänen mielestään lapsi antaa sitten adoptoitavaksi tai huostaan?


      • .........
        ----- kirjoitti:

        Minäkin odotan mielenkiinnolla aloittajan vastausta tähän.

        Minua kiinnostaisi tietää myös, että mitä hänen mielestään pitäisi tehdä sitten jos molemmat vanhemmat perustavat uusperheen. Pitäisikö hänen mielestään lapsi antaa sitten adoptoitavaksi tai huostaan?

        Niinpä mitä multi persoona yesyes vastaa omalle aloitukselle vai rupeaako leikkimään taas jätettyä/petettyä yh:ta vaiko käskyttävää sääntöjä laativaa uusperheellistä ehkäpä keksii uuden persoonan... ...suhteiden pelle peloton Lissu


      • 1+1+1+1
        ----- kirjoitti:

        Minäkin odotan mielenkiinnolla aloittajan vastausta tähän.

        Minua kiinnostaisi tietää myös, että mitä hänen mielestään pitäisi tehdä sitten jos molemmat vanhemmat perustavat uusperheen. Pitäisikö hänen mielestään lapsi antaa sitten adoptoitavaksi tai huostaan?

        Varmaankin adoptoitavaksi. Mutta eihän hän ota mitään kantaa, vaikenee.


      • 1+1+1+1
        ......... kirjoitti:

        Niinpä mitä multi persoona yesyes vastaa omalle aloitukselle vai rupeaako leikkimään taas jätettyä/petettyä yh:ta vaiko käskyttävää sääntöjä laativaa uusperheellistä ehkäpä keksii uuden persoonan... ...suhteiden pelle peloton Lissu

        Ei kun minä se olin, tunnustan. Olin todella sitä mieltä että kiva kun miehet mielipiteineen kirjoittavat täällä. Odotan toki mielenkiinnolla ap. vastausta.


      • ......
        1+1+1+1 kirjoitti:

        Ei kun minä se olin, tunnustan. Olin todella sitä mieltä että kiva kun miehet mielipiteineen kirjoittavat täällä. Odotan toki mielenkiinnolla ap. vastausta.

        Hmmm. Mullahan on helppoa jos kustannan uuden vaimoni kylpylään tai hän käy siskonsa luona pohjoisissa 4päivän kuukaudessa lasteni tullessa meille( siis tilanteessa jos ex ei antaisi lapsien nähdä mun vaimoa... ...no eipä lapset näkisi ukkoakaan) ja ex:llä olisi kuukaudessa kaikki 4 päivää viettää aikaa uuden ukkonsa kanssa 3:p heh heh


      • julmaa minusta

        On täysin vieraita ulkopuolisia. On käsittämätöntä että jotkut pakottavat lapsensa kärsimään sellaseen yhteisöön! Tulos on nähtävissä, miten paljon mielenterveysjonossa on pieniä lapsia, kun pakotetaan vieraan ihmisen kynsiin kärsimään.


      • .......
        julmaa minusta kirjoitti:

        On täysin vieraita ulkopuolisia. On käsittämätöntä että jotkut pakottavat lapsensa kärsimään sellaseen yhteisöön! Tulos on nähtävissä, miten paljon mielenterveysjonossa on pieniä lapsia, kun pakotetaan vieraan ihmisen kynsiin kärsimään.

        Sieltäkö sinäkin olet päässyt ihmisten ilmoille... ...fobiallesi vielä pitäisi tehdä jotain


      • Isä
        julmaa minusta kirjoitti:

        On täysin vieraita ulkopuolisia. On käsittämätöntä että jotkut pakottavat lapsensa kärsimään sellaseen yhteisöön! Tulos on nähtävissä, miten paljon mielenterveysjonossa on pieniä lapsia, kun pakotetaan vieraan ihmisen kynsiin kärsimään.

        Elänkö minä "yhteisössä" jos joskus päätän muuttaa yhteen jonkun lapsettoman naisen, tai naisen kanssa, jonka lapset ovat vaikkapa lähteneet jo maailmalle? Tai vaikka hänen luona asuisikin vielä lapsi.

        Ei, kyllä yhteisöt on jotain ihan muuta (eikä nekään välttämättä ole mitenkään huonoja).


      • kaipaa isää
        julmaa minusta kirjoitti:

        On täysin vieraita ulkopuolisia. On käsittämätöntä että jotkut pakottavat lapsensa kärsimään sellaseen yhteisöön! Tulos on nähtävissä, miten paljon mielenterveysjonossa on pieniä lapsia, kun pakotetaan vieraan ihmisen kynsiin kärsimään.


    • 9 lapsen uusperhe

      Vielä järkyttävämpää olisi, jos olisit jäätyäni laillani nuroena leskeksi louopunut sen myötä oitis kaikista elämänunelmisstasi, halveksinut kuollutta puolisoasi ja teidän välistänne rakkautta ja antanut lapsille mallin, että elämässä tulee aina vastoikäymisten kohdatessa luovuttaa ja katkeroitua.
      Siinä tilanteessa toivoisin, että lapsesi olisi huostaanotettu ja sijoitettu - vaikkapa johonkin terveeseen uusperheeseen.
      Se olisi ollut heille ehdottomasti paras ratkaisu.

    • <<<<- lissufan ->>>>

      »viisikin eronnutta voi sekottua keskenään asustelemaan yhdessä.. onhan siinä varmasti säpinää ja sutinaa.. ei onnistu kaikilta ei varsinkaan meiltä»

      Onhan se epäsosiaaliselle ihmiselle vaikeaa tutustua uusiin ihmisiin. Parempi sit vaan katkeroitua ja luukuttautua omaan maailmaan, yksin. Kunhan pitää huolta, ettei kellään muullakaan saa olla onnea, jollei sinullakaan ollut.

      • lissu ry

        Heipä hei fanini.

        Hienoa että ajattelet noin, niin minäkin. Väkisin ei pidä miehen tuoda sutturoita lasten ja ex vaimon eteen, siitä koutuu haittaa vaan miehelle ja lapset kärsii kun näkee että perheenrikoja on tullut heidänkin kotiin hajoittamaan. Siihen ei pidä lähtä, vaan keiltää ehdottomasti sutturoiden näkeminen, heitä ei kukaan elämäänsä tarvi.

        Onnea saa toki olla, mutta kenenkään ei pidä tuoda sutturoita lasten eteen. Mies voi tapailla eukkoja missä haluaa, mutta ei tuoda lasten ja exän eteen. Se on järkyttävää ja ajattelemattomuutta.


    • hyi että kehtaatte

      Miksi pakotatte lapset näkemään uusia naikkosia ja pakotatte heidän elelemään siinä katkerassa ilmapiirissä? Lasten paikka on äidin luona ja isä käy heitä katsomassa omassa kotonaan. Julmia on aikuiset jotka pakottaa lapset matkustamaan ja näkemään katkeria sutturoita. En käsistä.

      • mites nyt?

        "Lasten paikka on äidin luona ja isä käy heitä katsomassa omassa kotonaan."

        Mitenkäs sitten, jos äiti onkin se jolla on kotonaan "miessutturoita", ja isällä ei ole uutta? Onko silloin lasten paikka isän luona, ja äiti käy heitä katsomassa omassa kotonaan?

        Minun ex-vaimollani on uusi mies, itse elän sinkkuna. Mielestäsi siis lasten paikka olisi minun luonani, ja ex-vaimoni pitäisi käydä täällä lapsia katsomassa? Nyt meillä on vuoroviikkosysteemi, mutta ilmeisesti se ei ole mielestäsi tässä tilanteessa kannattava, koska äidin luona on vieras mies.


      • .........

        Niin sano mitä sanot mutta isän paikka on olla vaimonsa rinnalla ei ex puolison ja isä viettää aikaa omassa kodissa lasten ja vaimonsa kanssa ja ex voi olla omassa kodissa


      • munallinenakka

        Ei voi muuta kuin nauraa tuolle "munalliselle tuhkamunalle" lössille. Ei häntää ei päätä.


      • julmuri sinä

        Julmaa ja itsekeskeistä on sinulta kieltää lapsen tapaaminen isän kanssa. Erittäin julmaa. Katso omaa napaasi, julmuri.


      • Entinen taakse jää

        Miksi haluat niin kiihkeästi mitätöidä uuden vaimon nimittelemällä häntä sutturaksi ? Hän on vaimo miehelleen . Ainut vaimo. Sinä olet historiaa ja olisiko parempi olla edes arvokkaasti historiaa. Ehkä vielä löytäisit uuden onnen , jos kykenisit hellittämään menneestä ja luopumaan katkeruudesta . Kukaan mies ei halua katkeraa syyttelijää vaimokseen . Sinulla on mahdollisuus uuteen onneen , jos käännät katseesi eteenpäin ja alat elää uudelleen . Unhotat menneen. Yksinäisenäkin elämä voi olla elämisen arvoista , jos näin teet .


    • Onnen ydin perhe

      Onneksi meillä mies ei ole koskaan pakottanut minua ja lapsiamme näkemään sutturoitaan, ei ole tuonut meille emmekä me ole menneet heitä katsomaan.
      Olisi ollut kauheeta nähdä kun lapset menisvvät piloille kun joutuisivat sutturoiden kynsiin ja haukuttaviksi. Mies sanoikin että hänen sutturat ovat meille erittäin huonoa seuraa. Lapsetovat onnellisia kun eivät olejoutuneet sutturoiden kynsiin.
      Emme varmaan tuntisi toisiamme jos meis olisi pakottnaut lapset luokseen missä majailee kasa naikkosia. Miksi olisi pakottanut meidät sinne? Mihin me olisimme heitä tarvinneet.

      Olisin hävenny silmäni päästä jos meis olisi pakottanut lapset näkemään naikkoset jotka rikkoivat perheemme. Onneksi meis kräsii eniten, menetti meidät kaikki ja sukunsa vielä. Nyt kräsii kun kukaan ei ressu miehestä välitä.

      Mutta meillä on asiat hyvin, mies itkee ja kärsii.

      Miksi lasten pitäisi sietää isän naikkosia tai minun? Siihen emme lähteneet mukaan, sanoin jo alussa että sutturoita et meille tuo, ei ole tuonut. Rauhassa olemme saaneet olla asua, ja lpaset saivat turvallisen lapsuuden, kun mies ei pakottanut meitä sutturoiden kanssa kaveeraamaan. Viisas mies

      • hekoheh

        Sulla mitään ydinperhettä oo. Sulla mitään kersoja oo. Sulla mitään exukkoo oo. Et oo vaan saanut pipua ja siitä (kuuluisa sana) katkera, heh.


      • .........

        Ex miestäsi ja hänen naista varmaan kiinnostikin tulla teille ja he toellakin varmaan halus et SINÄ menet heille... ...ja kakat kumpikin heistä halus olla kaukana huonosta äidistä/ ihmisestä. Lapsiasi kohtaan teit väärin käyttämällä heitä aseena isää vastaan.


      • mites nyt?

        Vastaisitko tähän:

        "Lasten paikka on äidin luona ja isä käy heitä katsomassa omassa kotonaan."

        Mitenkäs sitten, jos äiti onkin se jolla on kotonaan "miessutturoita", ja isällä ei ole uutta? Onko silloin lasten paikka isän luona, ja äiti käy heitä katsomassa omassa kotonaan?

        Minun ex-vaimollani on uusi mies, itse elän sinkkuna. Mielestäsi siis lasten paikka olisi minun luonani, ja ex-vaimoni pitäisi käydä täällä lapsia katsomassa? Nyt meillä on vuoroviikkosysteemi, mutta ilmeisesti se ei ole mielestäsi tässä tilanteessa kannattava, koska äidin luona on vieras mies.


      • !!!!!!!!!!!!!

        Lissu usko että että meillä yrtti ex samaa kuin sinä niin ei ollut lapset hänen luona kun sen uusi ukko meni hänen luokse hain pojat mun luo (pojat soitti mulle aina kun ukko meni heille) . Hänen oli pakko hyväksyä mun uusi vaimo ja antaa sopimuksen mukaisesti lapset mulle tai hänen miesystävä olisi voint käydä hänen luonaan ainoastaa lasten ollessa minulla


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4634
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      248
      2314
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1730
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1467
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      318
      1435
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1141
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      80
      1110
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      995
    Aihe