Mikä on tämän palstan tarkoitus?

neuvosta kiitollinen

Niin, sanokaas se. Onkohan mikään muu Suomi24:n keskustelualue yhtä älyvapaa? Autopuolella ei ainakaan mikään vedä vertoja.

11

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • corolla pappi

      tarkotus varmaan olisi olla palsta, jossa tojo-terot kilpaa kehuisivat tojojaan, mutta koska seriffin usko on alkanut horjua, on muutama viisaampi päässyt kertomaan teroille faktoja tosielämästä. Ja sekös teroja harmittaa.

      • Hämmästynyt.......

        Aloittaja oli juurikin tarkoittanut tuon kysymyksen sinunlaisillesi
        järjenjättiläisille ja sinä ymmärsit heti ojentaa ohuen aivokikkareesi
        ihan antaumuksella täynnä mitä terävintä tietoa. Ei olisi kukaan voinut
        arvata älysi suurenmoista ja avartavaa antia?


      • sitä saa, mitä tilaa
        Hämmästynyt....... kirjoitti:

        Aloittaja oli juurikin tarkoittanut tuon kysymyksen sinunlaisillesi
        järjenjättiläisille ja sinä ymmärsit heti ojentaa ohuen aivokikkareesi
        ihan antaumuksella täynnä mitä terävintä tietoa. Ei olisi kukaan voinut
        arvata älysi suurenmoista ja avartavaa antia?

        Totuus näyttää kirvelevän teroa. Asia on juurikin, kuten corolla pappi asian ilmaisi.

        Tosin täydentää voisi vielä sen verran, että ennen terot provoilivat ahkerasti muiden merkkien palstoila. Ei heillä älynlahjat moiseen riittäneet, mutta sefu paikkasi tilanteen. Ilmeisesti jonkin bugin vuoksi tojosefu pystyi sensuroimaan muidenkin merkkien palstoja ja poistamaan liian napakat vastaukset terojen onnettomiin provoihin.

        Kun sefulta otettiin liiat oikeudet pois, hän vaipui apatiaan ja teron ottivat turpaan niin että tukka lähti. Siitä pitäen terot ovatkin joutuneet tyytymään siilipuolustukseen omalla kotikentällä.


    • nominäpäkerronsitten

      Tämänkin palstan tarkoitus luonnollisesti on kerätä mahdollisimman paljon rahaa omistajalleen, eli Allers yhtiölle. Tämä palsta on siihen oikein hyvä.

      Koska suomi24 on rekisteröity Ruotsiin, niin täällä saa julkaista ihan minkälaista kakkaa tahansa mikä suomalaisessa mediassa ei onnistuisi.
      Näinpä tällekin palstalle ovat tervetulleita aivan kaikki sekopäät, trollit, autokauppiaat, n.s. "tuohtuneet kansalaiset" j.n.e. , ainoa tärkeä asia on se, että yhtiölle saadaan mahdollisimman paljon klikkauksia ja täten mainostuloja.

      • totuus kirvelee

        Ei täällä mitään kakkaa ole, vaan tojouskovaisille epämieluisia faktoja.


      • uloste kanava

        Juuri näin. Jonkun ihmeellisen puhevapauden , vai mikä lie, kaikenmaailman pysyvästi seonneet saavat käydä aivo pieriksimässä vapaasti näillä palstoilla. Kyllä Skoda palsta on kaiken huippu. Itse en Suoli 24 toimintaa tue mitenkään, päin vastoin.


      • 8+10
        uloste kanava kirjoitti:

        Juuri näin. Jonkun ihmeellisen puhevapauden , vai mikä lie, kaikenmaailman pysyvästi seonneet saavat käydä aivo pieriksimässä vapaasti näillä palstoilla. Kyllä Skoda palsta on kaiken huippu. Itse en Suoli 24 toimintaa tue mitenkään, päin vastoin.

        Mutta kuitenkin käyt täällä kirjoittelemassa ja lueskelemassa, joka tuo taas lisää klikkauksia ja sitä kautta lisää mianostuloja S24:lle.


    • tupruttaa

      Kertoisiko joku vakta-tietoa vihtoinkin huuveriturposta!!!?=
      Miten ole asentaneet sen esimeriksi versoon?

    • jokkepappa123

      Tojoterot ja penaripojat yms. tykkää väitellä täällä, ku ei ne kylil uskalla ku niitä pelottaa et ne saa toisiltaan selkään. Tojotero on jälkeenjääneiden nimitys tojotaa hehkuttaville kirjoittelijoille, mutta myös niille jotka puhuvat myönteisesti ko. Merkistä. Sitä ei siedetä täällä roskakeskustelussa. Tämän palstan tarkoitus on aiheuttaa palstalla vieraileville ja säännöllisesti trollaaville tojotaihmisille hermojen kiristystä. Sama toistuu monen muun merkin palstalla näköjään. Penaripoika on tojoteron pahin vihollinen täällä, syy on epäselvä, koska tuskin tojomiestä kiinnostaa penarit ja päinvastoi. Täältä saa näkemyksiä toyota merkkisestä ajoneuvosta, näitä näkemyksiä kannattaa todellakin miettiä autoa ostaessa. Täällä tiedetään todella paljon autoilusta ja automerkeistä ja luottaisin palstalla kirjoittavien analyyseihin 110%:sti. Niille jotka sitten haluaa TODELLISTA kuvaa nykyajan toyotasta, suosittelen keskustelua ihmisen kanssa, jolla on käyttökokemusta ko. Merkin tämän aikakauden kulkineista. Niitä ei tältä palstalta montaa löydykkään. Niinkuin ei myöskään penaripalstalta bmw ihmisiä. Eikä minkään muunkaan merkin palstalta suomi24:n automerkit osiosta.

    • näiiinseeee

      Niinpä, paljon se kertoo meistä suomalaisista.
      Tuttavapiirissäni on kaiken merkkisten autojen omistajia, eikä se toisen merkki haittaa ketään, emme edes paljonkaan keskustele autoista.
      Auton merkki on usein myös ollut enemmän tai vähemmän sattuman kauppaa.

      Täällä nimettömänä lyödään toisia ihmisiä automerkin perusteella, monilla täällä kuitenkaan ei edes ole autoa, tuskin ajokorttiakaan.

    • Kunhan menette pois

      Kaikista mielenkiitoisimmat ja asiapitoisimmat ovat Fiatin sivut. Menkääpä fiksut ihmiset sinne ja me onnettomat tyydymme Toyotaan.

      Kertokaa eurooppalaisen auton luotettavuudesta ja japanista tulevasta sonnasta. Kun ei edes kamerat, moottoripyörät, elekronikka jne. toimi, kuten toimii euroopassa tehty.

      Sitten voitte kertoa tientukoista, joita vaikkapa Saksassa ei ole koskaan nähty, Ranskasta puhumattakaan. Eihhän siellä ole Toyotia - tai jos on - ruuhkan voi ilmoittaa radiossa välittömästi.

      On niin paha olla, on niin paha olla. Miksi juuri minun eurooppalainen levisi tänään? Voitte olla varmoja, ettemme lue entisen DKW:n sivuja, sen enmpää kuin Dodgen sivuja japsiauton omistavina. Meillä monella on sellainen jo ollut. Yritämme unohtaa sen, mitä näissä merkeissä yleisesti sanoen sai kestää. Toki, on olemassa hyviäkin kokemuksia, mutta säästäkää ne omille sivuillenne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe