Leväsen Shellin asiakaspalvelu.

Ex tankkaaja

Täytyy sanoa, jotta toi leväsen Shellin itse isäntä, elikkäs Laiturin Herra,osaa kyllä olla NIIIIN VITTUMAISEN lupsakka kutale,että ei ole toista vastaan tullut.Saatana mikä ukko, kattoo vaan töllöö, vaikka asiakkaita (vielä) jonossa ja mitä ryöstöhintoja..huhhuh!Ystäväni pyysi kerran vaihtamaan 5€ pienemmäksi kolikoiksi, niin vastaus oli, että tämä ei ole mikään pankki, joten vaihtamatta jäi.

34

5877

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • halloo tyhmä

      Miksi sinne sit pitää mennä??

    • asiakas.

      Eihän se pankki olekaan. Huoltamoilla, baareilla yms. ei ole velvollisuutta vaihtaa asiakkaiden rahoja pienemmiksi.
      Pankit kyllä vaihtavat. Esim. POP-pankki ilmaiseksi.

      • asiakas.

        Siis jos on POP-pankin asiakas.


      • ihmisläheinen pankki
        asiakas. kirjoitti:

        Siis jos on POP-pankin asiakas.

        Eikun vaan POPPI soimaan ja asiakkaaksi.


      • Kaituri.

        Tyhmäähän se on jos ei vaihda pienempään ,minä ainakin vaihtaisin.
        isompaan en koska siinä häviää.


    • Eksä tollo tiedä siellä on vaihtoautomaatit sitä varten?

    • asiakas.

      Luotsi sanoi, että on tehtävä tälläiset avaukset omalla nimellä.


      poistoon!

    • asiakas.

      jos mielikuvitusystäväsi olisi ostanut jotain, olisi saanut pienempää rahaa

      btw. oletko joku kansanedustaja, kun olet niin älykäs :D

    • Ex tankkaaja
    • Kanta-asiakas

      Jäitkö rysän päältä kiinni myymälävarkaudesta vai eikö sinulle myyyty kaljaa koska olit liian kännissä, vai miksi keksit vuodesta toiseen näitä satuja Leväsen Shellistä?

      • MIHB

        Leväsen Shell valitsee asiakkaansa. Harvoin näkee muilla huoltsikoilla tälläistä. Kanta-asiakkaat kalja-kakeja ja paskan jauhaja änkyröitä. Olen saanut muutaman kerran hyvää palvelua, myyjänä ollut ulkopuolinen nuori nainen, eikä tämän shell-liikkeen perheosakas.


    • gfhvbjn

      Sinne en mene vaikka kuinka hätä olisi. Hanurista koko paikka.

    • Zippo.

      Siellä on aika kissa töissä ravinteli puolella ,sellainen ruskea ja pitkätukkainen todella kunnon mirri ,tekee ainakin hommat mukisematta.
      Joka tapauksessa ei ole Laitureita ja on olut pitkän aikaa hommissa ,nämä on niitä jodien takia käyn tankkaamassa ja hampurilaisella.
      Terkkuja pirteälle kassaneinille (oletan olevan neiti ????!!!!!)

    • Service Station

      Kerran tankkasin rekan kyseisessä paikassa ja kun olin pesemässä etulamppuja huoltoaseman pesimillä niin kyseinen omistaja tuli huutamaan niin saatanasti että pesimet menee huonoon kuntoon ja se jäi kesken johon sanoin omistajalle että pese persettä pesimillä. En ole sen koomin käynyt siinä paikassa.

      • Jokainen on asiakas.

        itse muutama vuosi sitten tankkasin auton ja join kahvit plus härpäkkeet Leväsellä.
        Sitten menin pesemään auton lasit puhtaaksi. Päätin vielä pestä ajovalot...

        SITTEN sieltä tuli vanha herra Laituri huutamaan! Ei olisi saanut pestä autonvaloja siellä koska niissä on hiekkaa ja se sitten likaa pesuveden lisäksi kuluttaa harjoja.

        OK. Asia selvä.


      • Huippupaikka
        Jokainen on asiakas. kirjoitti:

        itse muutama vuosi sitten tankkasin auton ja join kahvit plus härpäkkeet Leväsellä.
        Sitten menin pesemään auton lasit puhtaaksi. Päätin vielä pestä ajovalot...

        SITTEN sieltä tuli vanha herra Laituri huutamaan! Ei olisi saanut pestä autonvaloja siellä koska niissä on hiekkaa ja se sitten likaa pesuveden lisäksi kuluttaa harjoja.

        OK. Asia selvä.

        Keksi parempia juttuja.


    • Jodien takia

      "Zippo." älä tule tälle palstalle höpisemään himoistasi!
      Käy vaan jatkossakin "jodien" takia tankkaamassa.
      Pajlon tevreisiä vaan silunne.

    • RE85 asemat

      Ainut asema Kuopiossa, josta saa pistoolista viinaa. Mutta ei 24/7 automaatista, joten käytävä maksamassa kassalle aukioloaikoina. Aika HUOONOO.

      Kun tuon viinan myynti siirtyi ST1 kylmäasemalta Leväsen Shellille hinta pomppasi Suomen kalleimmaksi.

      • Hyvä palvelu

        No olisit tyytyväinen, että sitä saa edes tuolta, jos kerran muut seudun asemat eivät vaivaudu edes kauppaamaan kyseistä tuotetta.


      • RE85 asemat

      • \\.//\\.//\\.//
        Hyvä palvelu kirjoitti:

        No olisit tyytyväinen, että sitä saa edes tuolta, jos kerran muut seudun asemat eivät vaivaudu edes kauppaamaan kyseistä tuotetta.

        PeeÄssältä kyselin keväällä, olisiko heille tulossa myyntiin. Eivät ole vastanneet. Jospa saisivat sitten uudelle Pitkälahden asemalleen...


    • Kissa töissä

      "Zippo." onko olut ollut pitkän aikaa hommissa?
      Toivottavasti kassaneinille kuuluu hyvää.
      Hivreän vaikeaa tämä suonem kieli silunne.
      Tankkaatko liian paljon?

    • martshi

      Näin on ollut jo iät ja ajat. Tytär pistää vielä paremmaksi. "Saiturin Shellin" asiakkaita palvellaan kuin rosvolaumaa. Pyysin kerran pientä palvelusta autoni suhteen, homma kesti 30 sek. eikä vaatinut tuotteen ostoa. Veloittivat 5 e.

    • Jorma11

      Huvittaa kun kerran olin tankkaamassa rekkaani ja aloin pestä huoltamon pesuvälineillä ajolamppuja ja tämä sama omistaja pieni kääkkänä tuli huutamaan niin p.e.r.k.e.l.e.e.sti että ne ei ole tarkoitettu valojen pesemiseen. En ole sen koomin pysähtynyt siinä paikassa tankaamassa ja kahvitkin olen juonut muualla.
      Taitaa Laituri power olla negatiivistä, alle 0-tason.

      • pää- vai muistivika?

        kerroit tuon saman jutun jo aikaisemminkin kahteen kertaan.


    • ex-kuski

      Rekat ei tankkaile tavan huoltamoilla, niillä on omat tankkauspisteet, mistä saa halvempaa löpöä.

    • ClamChowder

      Kun olin töissä vähän aikaa Leväsen Shellin lähistöllä 1999 ja menin ostamaan ruokiksella tikkuaskin niin äijä näsäviisaasti totes "!ai että ihan kokonainen tikkuaski". Mojovasta murjaisusta seurasi se, etten ole Laitureiden huoltamoilla 15 vuoteen käynyt ollenkaan. Olen kaikki tankkaukset tehnyt muilla Kuopion huoltoasemilla tuon jälkeen.

    • Ex tankkaaja

      hi!

      Lisään myös tokan sawolais SH Hell-firman tänne

      Etsin metsästys vaatteita ja löysin tämän, onko täällä tämä kommentti?

      ***
      Hyvä FinTrees ”tuontiLiike” Nordic, Kuopio. Pyydän teitä kohteliaimmin parantamaan työyhteisöänne ja lopettamaan sisäiset riitanne. Kirjoitan tämän kaverini puolesta, joka kertoi kaiken koska ei enää kestäyt kantaa teidän pilaanne seurauksia! ___ Jos FT:n pomoa ei kiinnosta ihhmillisyys: niin teiltä menee RAHAA tähän sikailuun, koska: Teidän henkilöjen kohtaisten vaikeuksienne takia, työntekijänne joutuvat loukkaamaan muita, sivullisia ihmisiä - ja he tekevät sen työajallaan ja käyttäen työpuhelintaan. ___ Teidän omat vaikeudet, ne heijaustuvat ulospäin. Firmassanne puretaan turhaantumista, sivullisiin ulkopuolisiin/viattomiin ihmisiin. Etsitään ns. satunnaisuhria, jota tölviä kun löysyy se : asiakas teidän on aina heikompi. Tälle asiakkaalle jolle kostitte huonon olonne, tuli masennuskohtaus kun hänelle sen temppunne teitte. Tiedän tämän kaiken, kun kaverini avautui minulle. Numerohakuni perusteella > tähän ’pilaan’ käytetty puhelinnumero-928 johti teidän puljuun. Sihteeriopistoakos siellä pyöritätte? Jonkun typerän parisuhderiitanne takia, miespuolinen henkilö haukkui aasialaista naista numeron takaa, joka kosti pahan olonsa viattomille. Hän myös sanoi tälle loukatulle miespuoliselle kaverilleni, että työpaikalla on huutava esimies, jota tämä aasialaisnainen ei enää jaksa. Nainen teki siis nettitreffi-pilan, jossa yritti kostaa sivulliselle. Valitettavasti kosto karkasi käsistä ja satutti kaveriani suuttattomasti. Nyt kokee menettäneensä jo vuoden elämästään - ja ei pysty menemää töihin. Kaikki teidän takianne. Jos olisitte sopineet riitanne, ei tämä varattu nainen edes olisi etsinyt seuraa nettideiteiltä, viime Heinäkuussa. FinTrees. Ei ole suotavaa tässä kulttuurissa: - käyttää työpuhelinta / aikaansa SenssiPalstoilla - uskotelle muille, että on vapaa ja haluaa perheen - huijata ihmistä sivustolla JOSSA haetaan seuraa vain tositarkoituksella ja jonka käyttö maksaa yli 50e kuussa-. - Haukkua ulkomaalaisia työntekijöitä (teenkö ilmoituksen poliisille ?!?!?!?!) - Jos omaatte yhtään sielua. idiootit FinTreessin johtajat NIIN lahjoittakaa summa, joka yrityksenne huono työilmapiiri aiheutti, suoraan Lastensairaalalle. Summa on 30-100 euroa. SavonSanomatkin voivat julkaista juttua teistä. Tunnen henkilöitä sieltä. ps. ÄLkääkä enää uhkatko lähettää poikakaveria (joka kaiken aloitti) ystäväni kimppuun, hän on kärsinyt tarpeeksi. -Kun pilanne jatkui yli 7 kuukautta! ääliöt! Kaverini odotti kahdeksan pitkää vuotta helvetissä ja teidän työntekijänne TAAS loukkasi häntä deiteillä. Vain sen takia, että joku raukka kusipäinen poikakaveri satutti häntä ja esimiehenne huusi naiselle! Hypätkää kaikki koskeen ,jos vielä tätä naista loukkaatte, ääliöt Me metsästysvaatteita tai sähkölaitteita haluavat, saamme samaa Aasianlaatua maxi-marketista ilman vittuilua ja pahanolon purkua päin naamaa, kuten teil

    • Tyytymätön

      19€ pesu oli ennen ihan ok, vaikka välillä saikin jonottaa. Nostivat hinnan sitten 29€. Ei ole jonoja sen jälkeen näkynyt, ohi ajaessa.

    • Lempinen

      -----Pesukatu, asiakaspalvelu, ruoka

      Muita palveluja en olekkaan siellä käyttänä, kuin yllämainittuja. Käytän autoni kerran kuussa 29€ pesussa ja auto kiiltää jo kuin ......! Loistava pesu. Iloinen neitokainen kassan takana , voi niilläkin huono päivä olla. Lounastamassa ollaan käyty työporukan kanssa usein. Hernekeittopäivät suosikkejamme. Makuasioistahan ei voi kiistellä, vae pittääkö niistä just kiistellä! Ei tähän asti moitittavvoo!

      • kiitos ja kumarrus

        Olen tankkaillut kyseisellä huoltsilla jo 30v. AINA on ollut palvelu mukavan lupsakkaa ja auttavaista. Tulee hyvä mieli kun siellä käy. Tällaisella tyhmällä naiskuskilla on auto/huoltokysymyksiä joita ei ihan kaikkialla uskaltaisi ääneen lausua... Joka kerta olen saanut asiallista palvelua - myös tyhmiin kysymyksiin. Kotona asti ovat käyneet käynnistysapua antamassa minun hyytyneelle huippukaaralleni.

        Kiitokset ja ruusut!


    • 9898

      Kyllä sitä paremmasta maksaa

    • pakkosaadapestä

      Missäs valot sitten puhdistaa jos ei huoltoasemalla koska useimmissa nykyautoissa ei ole valonpesureita ollenkaan. Ne 80-luvun pesuritkin oli lähinnä lampunkastelujärjestelmiä, joku irtokura saattoi hyvässä lykyssä lähteä niillä "painepesureilla", tosin joissain oli myös pyyhinpesureita mutta ne lie hajonneet yleensä hyvin pian, autonpesukoneessa murjoutuneet pas2 tms.

    • valopaa

      Siinnäpä oeva yrittäjjyys. Auton valopesuri. Maksa kaks pese kolome. Joka kymmenes lamppu ilimanen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe