VILJAKKALAN YRITTÄJÄT HAKEVAT TULLATUT VIINAT

EN ÄÄNESTÄ IKINÄ TOT

AIKA IHMEELLISTÄ, ETTEI MUKA VILJAKKALAN YRITTÄJIEN PJ JA KUNTALASITEN ASIOITA PAIKALLISELLA TASOLLA JA VALTAKUNNAN TASOLLEKIN MIELIVÄ PJ TIEDÄ SUOMEN TULLILAISTA?
JÄÄ VARMAAN PALJON PÄÄTÖKSENTEOSSAKIN TIETTÄMÄTTÄ ASIOITA -PÄÄTTÄÄ, MUTTA EI TIEDÄ MISTÄ PÄÄTTÄÄ. OSTAISIVAT VIINANSA KOTIMAASTA NIIN TUKISSIVAT MYÖS SUOMALAISTA PALVELUTYÖTÄ!

11

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Olet sekaisin kuin viallinen seinäkello.

      Otas selvää mitä tullaus ja alkoholin sekä alkoholijuomien veroilmoitus tarkoittavat.

    • harmaa.

      Voimaan on astunut vanha kunnon neuvostoliittolainen meininki. Kun ei julkinen talous oikein sytytä, tehdään ratkaisust sen mukaan. Valitaan aina se, jossa verokarhu saa vähemmän tai ei ollenkaan. Lojaalius on mennyttä. Tämä lojaalisuuden menetys on kuten maineen menetys. Sen voi menettää vain kerran.

      Ylöjärvi on menettänyt maineensa kaavamuurin ulkopuolisten silmissä. Turha itkeä enää kun on passkat housuissa jo.

    • MonopoliHaisee

      Jaa, no kyseinen toiminta on ehdottoman kannatettavaa !

      Suomen natsisaksan tyylinen alkoholipolitiikka on lopetettava vaikka väkivalloin. Ismo Tuomisesta vois aloittaa, jos saunantakunen ei olis täynnä pikkubyrokraattia.
      Monopoli kannattaa vain alkon sidosryhmiä, ehyt rykin harrastaa pimeää rahankähmintää kulisseissa.

      Osta viinat virosta, sano ei korruptoituneelle Alkolle !

    • LIISAN VEROPARATIISI

      OSTETAAN JATKOSSAKIN KAIKKI MUUTKIN TUOTTEET MUUALTA KUIN SUOMESTA ,,,, TUETAAN NÄIN MUIDEN MAIDEN TYÖLLISYYTTÄ JA LISÄTÄÄN OMAA TYÖTTÖMYYTTÄ.
      TÖRKEÄÄ KÄYTTÄYTYMISTÄ LUOTTAMUSHENKILÖLTÄ.

    • 300km viroon

      Ei noi suomen rajoitukset ja verotukset toimi. Liian korkeat muihin maihin verrattuna. Ei ylöjärveltäkään ole matka eikä mikään hakea viinat virosta kerran vuodessa.

    • mulkku tulli

      täysin kusipäisiä nämä tullin täys mulkut , jotka leikkivät jumalaa .kukaan täysipäinen EI TODELLAKAAN hae töihin tulliin.

    • kätevä.

      Kuka viitsii lähteä Viroon. Kovaa viinaa voi tislata itsekin ämpärikaupalla ja tehdä siitä liköörit ja maustaa viskit. Tuulilasinpesunestekin tulee siinä mukavasti. Ne ensimmäiset litrat kun pitää jättää juomatta.

    • sopis003

      Kertoo hyvin yrittäjien ajatusmaailmasta. Veroja yritetään kiertää loppuun asti. Itse en käytä enään näiden yrittäjien palveluita kun ei yhteiskuntavastuu kiinnosta.

      • Alkoholipolitiikkaa

        äläpä sopis003 ikinä käy ulkomailla lomilla, älä ikinä osta yhtäkään ulkomaalaista tuotetta, älä syö einestä joka valtaosin on valmistettu ulkomailla, älä käy lidlissä, älä sitä älä tätä.

        Minä käyn kaikissa noissa ja minä myös ostan kaikki alkoholijuomani ulkomailta. Lainsäädännön ON MUUTUTTAVA , virkamiesten harjoittama korruptio ja diktatuuri on saatava loppumaan.


      • uraa harkitseva
        Alkoholipolitiikkaa kirjoitti:

        äläpä sopis003 ikinä käy ulkomailla lomilla, älä ikinä osta yhtäkään ulkomaalaista tuotetta, älä syö einestä joka valtaosin on valmistettu ulkomailla, älä käy lidlissä, älä sitä älä tätä.

        Minä käyn kaikissa noissa ja minä myös ostan kaikki alkoholijuomani ulkomailta. Lainsäädännön ON MUUTUTTAVA , virkamiesten harjoittama korruptio ja diktatuuri on saatava loppumaan.

        Virkamiesten harjoittama törsäys on syynä siihen, että yrittäjä saa käteen 10 % liikevaihdosta. Takaisin ei tule mitään, ellei asu postimerkillä. Siis siinä alle 1% aluella koko pinta-alasta laskettuna. Eli kaava-alueella. Kaikki verovirrat kulkevat viivasuoraan kohti tuota mustaa 0,9% aukkoa ja jäävät sinne. Takaisin tulee ns. v_ittuilua, että olet itse valinnut muuttaa sinne takamaille. Onko valinnut, jos on suku iät ajat asunut maaseudulla?

        Eli ostetaan sieltä mistä halvalla saadaan kun ei tuo 10 % siivu liikevaihdosta riitä mihinkään muuten. Tuo siivu on muuten pienempi rahana käteen kuin on sosiaalipummien siivu tuosta loputtomasta verovirrasta periferiasta persreik... eikun kuntareikään - mustaan kuntareikään.

        Seuraava vaihe on kehittää viinanpolttoa. Ylijäämäohrasta ei mitään saa markkinoilta. Ja jos saakin, menee siitä 90 % veroihin. Parempi on jalostaa se tiiviiseen muotoon. Alkupään metanolilla pestään autot. Sitä nimittäin riittää, kun meikäläinen alkaa trokariksi. Samaten niillä loppupään tynnyrillisillä pestään laiturit ja talon katto. Sekä vene. Kasiaiset, kusiaiset ja kiisket tykkäävät. Se parempi tavara joutaa yrittäjien juhliin esanssilla maustettuna. Parempaa se on kuin puusprii kirkkaana ja mehuihin lantrattuina "viineinä", joita viinakaupasta tyrkytetään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe