Ai että minä inhoan venäjää

Minä-,.

Miten vuonna 2014 voi olla vielä olemassa tuollainen rosvojen ja iljetysten keskittymä vainoharhaisine ajatuksineen kuin venäjä? Miten tuollaisia keskittymiä pääsee edes muodostumaan?

Kaikilla on tietokoneet ja internetliittymät ja maailma pursuaa tietoa joten pelkkä venäläinen propaganda ei voi olla selittävä tekijä. Sen on pakko olla jotenkin geneettistä ja perustua samoihin lainalaisuuksiin kuin islam. Venäjällä, samoin kuin islamilaisissa maissa jyrää vahvasti "jos olet erimieltä kanssamme niin tapamme sinut" mentaliteetti. Se pitää liian tiedonnälän loitolla.

Venäjä on surullinen esimerkki siitä, että kuinka syvälle ihminen lajina voi vajota ennen kuin se tuhoaa itse itsensä. Venäjällä ei ole muuuta mahdollisuutta tulla mukaan maailmanmenoon kuin deletoida koko yhteiskuntansa ja repiä kaikki julkaisunsa, muistiinpanonsa, historiansa ja antaa kokonaan uuden sukupolven hoitaa asiat. Tuolla nykyisellä kokoonpanolla venäjästä ei voi tulla osa muuta maailmaa.

Pelkkää uhittelua päivästä toiseen, miljardiluokan varustautumista, täydellistä piittaamattomuutta muista maailman maista, täydellistä piittaamattomuutta ihmisoikeuksista, valehtelua, valehyökkäyksiä, uhkailua. Kuka tuollaista saastaa jaksaa seurata päivästä toiseen? Hyi hellvetti sentään mikä iljetys.

35

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaa mieltä,

      Napakymppi.

    • suunnitelmissa on

      "Venäläisen suklaalevyn yläosassa luki ”Venäjän kartta 2015”, Ilta-Sanomiin yhteyttä ottanut suomalainen kertoo. Siihen oli hänen mukaansa merkitty maatuskoin Venäjän nykyiset ja raidoilla uudet alueet.

      Ihmetystä herätti kuitenkin kartan punaruudullinen osa, johon kuuluivat Suomen lisäksi muu Eurooppa ja Aasia. Nämä oli nimetty kääreessä ”tuleviksi alueiksi”.

      Sanan "perpektivnyje" voi kääntää tulevan lisäksi myös sanoilla suunnitellut, mahdolliset tai todennäköiset.

      – Siellä oli monta erilaista lahjasuklaata, mutta kaikki muut olivat perinteisiä, suomalainen kertoo reilun viikon takaisesta vierailustaan kirjakaupassa.

      Suuri kirjakauppa sijaitsee Nevski Prospektilla.

      – Oli hassua, että niinkin arvokkaassa paikassa oli myynnissä tällaista suklaata. Luulisi, että olisi vähän parempaa pelisilmää, lukija kummastelee."

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288753749500.html?pos=ok-nln

    • on ne hauskoja

      Minä taas odotan huvittuneena ääliöiden toistavan sata vuotta sitten tekemänsä virheet.

      • Sukellusvene

    • 44552222333666666666

      Jotain tuollaista se tosiaankin näyttää se Vnäjän meininki olevan.

    • Näin se menee

      Samoilla mielipidelinjoilla liikkuu koko muu mailma.

    • Veli venäläinen

      Voi teitä lapsukaisia! Sekoilkaa homostelijat, vaikkei se kasvatakaan.

    • pahalta kuulostaa

      Minäminäminä...minäminä...

      Aika osuva nimimerkki tämän päivän "suurista"(shhh..pienistä) ajattelijoista.

      No ihan suomeksi sanottuna, kanattaisi käydä kallonkutistajalla, sillä liian vahvana vellova minäminäminä-ajattelu sairastuttaa lopulta mielen.

    • ...............

      Ja minä suomea, miten tälläinen pieni paskainen valtio voi olla osa EU:ta joka keksii kaikenlaisia omia rajoituksia ja holhoaa.

      Verotus on huippuluokkaa, siinä osataan hyvin.

      Ikävä kyllä, vain työpaikka pitää minut suomessa, muuten tämä maa on PERSEESTÄ!

      • до свидания

        On niitä töitä kuulemma venäjälläkin. Sinne vaan, ei täällä yhtä äijää kaivata. Aina on joku muu tulossa tilalle.


      • mene jo, ääliö!

        Mene heIvetissä sinne paratiisisi, mikä se sitten lieneekään. Pääset maksamasta veroja, mutta tilalle saat lahjusten antamisen.


    • Vuosaarelainen mies

      Kaukana ovat ne ajat jolloin Kekkonen istui Lapin leirinuotiolla Nikita Hruštšovin kanssa humalassa ja laulaa loikottivat jotain kasakkalauluja käsi toisen kaulalla. Suomessa on vieläkin iso joukko ihmisiä, jopa päättävällä tasolla, jotka ihan oikeasti kuvittelevat, että nyky ulkopolitiikkaa pitäisi hoitaa tällä tavalla. Ja venäjällä sitä suorastaa toivotaan. Venäjä on ostettu jo liian kauan hiljaiseksi maksamalla niille milloin mitäkin avustuksia samaan aikaan kun venäläiset ammattirikolliset, jotka kutsuvat itseään venäjän johdoksi, imevät valtion rahat omille ja lähipiiriensä tileille mm Kyprokselle. Poliittiset päättäjät pitävät Suomenkansaa niin tyhmänä, että se ei muka tajua eikä näe mistä on kysymys. Suomen ainoa tie on heittää hyvästit tuolle kompostikasalle ja liittyä NATOON heti. Me emme tarvitse venäjää mihinkään nyt emmekä tulevaisuudessa. Mädätköön omassa liemessään.

      • Nyyyhhhh,,,,,,,,,,,,

        Nii mut ku se kaupankäynti,,,,ja nyyyyhhhh ne työpaikat nyyyhhhhh,,,,,,,


      • rahat Suomeen

        Ja kehitysapu Venäjälle lopetettava


    • Kannattaisi

      tutkitutaa oma päänuppisi. Vika löytyy oman pääsi sisältä. Tavalliset ihmiset suhtautuvat myönteisesti Venäjään. Ville Haapasalon kirjatkin olivat myyntimenestyksiä ja ne ovat jatkuvasti lainassa ja varattuina kirjastoissa.

      • 3463

        Siinä tapauksessa Suomessa ja muualla maailmassa ei elä lainkaan tavallisia ihmisiä.


    • ylittämätöntä

      :D ..

    • ,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

      Putin on mielisairas. Suomella vain ei tunnu olevan kanttia myöntää sitä. Merkel ja Obama ovat sen sanoneetkin.

    • Venäläiset ja muslim

      Eivät pärjää kenenkään kanssa, eivät edes keskenään!

    • Kati K.

      Ei sellaista päivää, että itärajan takaa ei kuuluisi jotain huonoa ja ikävää. Onkohan muu maailma tähän syylinen? Nykyaikainen ihminen pyllistää Venäjälle ja muslimimaille.

      • ja homma sen jatkuu

        Venäläinen sotilaskone loukkasi Viron ilmatilaa eilen, kertoo Viron puolustusvoimat uutistoimisto BNS:n mukaan.
        Ilmatilaloukkaus tapahtui noin kahdelta iltapäivällä Saarenmaan länsipuolella.

        Viron ilmatilaa loukannut kone oli venäläinen tiedustelukone II-20, Viron puolustusvoimat kertoo uutistoimistolle. Kone lensi luvatta noin 500 metrin syvyyteen Viron ilmatilaan ja viipyi siellä noin minuutin.

        Koneella ei ollut lentosuunnitelmaa, sen lähetin oli kytketty pois päältä ja se vältteli radioyhteyttä Viron lennonvalvontaviranomaisten kanssa, BNS uutisoi.

        Viron ulkoministeriö on paheksunut tapausta Venäjän lähettiläälle tänään.
        Kyseessä on BNS:n mukaan kuudes kerta, kun venäläiskone loukkaan Viron ilmatilaa tänä vuonna.


        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288754234514.html

        Varmaan Virossakin tykätään venäjästä.


    • 8235923

      Nato on paras mahdollinen turvatakuu mitä rahalla on saatavissa. Jo sillä samalla rahalla, jolla saisimme natojäsenyyden voimalla täysin aukottoman ja varmatoimisen järjestelmän niin pitäisikö meidän valita tämä nykyinen malli jolla annetaan turpaan korkeintaan Liechtensteinille? Natojäsenyys toisi meille rajattoman puolustuskoneiston alkaen merijalkaväestä ja laivaston ja ilmavoimien kautta aina vaikka ydinpommiin. Tilanteen haastavuudesta tietenkin riippuu, että kuinka painavat keinot Nato tarjoaa. Itsenäisellä puolustuksella me olisimme 60 Hornetin ja muutaman kämäsen moottoriveneen varassa jota laivastoksi kutsutaan ja pullamössösukupolven varassa jotka juoksevat 100 m aikaan 60 sek ja jokaisella on laktoosi-intoleranssi. Maahanmuuton seurauksena ns, ”Isänmaa” identiteetti on tosi monella täysin hakusessa ja tämä on hiton iso riski. Ei hyvä. Suomella ei kerta kaikkiaan ole riittävästi rahaa luoda itsenäistä ja samaan aikaan uskottavaa puolustusta. Sekin on merkittävää, että Suomi on pienellä pinta-alalla joka on strategisesti huono ominaisuus.

      Meillä ei ole yksinkertaisesti rahaa rakentaa uskottavaa puolustusta. Jos sellaisen rakentaisimme, niin se tarkoittaisi 500 häivehävittäjää huipputehokkaalla asearsenaalilla varustettuna, kymmentä ydinkäyttöistä sukellusvenettä ympäri maailmaa, 200 nopealiikkeistä ohjussukellusvenettä, mittavaa maalla liikkuvaa ohjusjärjestelmää ja valtava määrää ohjuksia ja valtavan suuren huippukoulutetun miesreservin. Niin kauan kun meidän puolustus on tällaisella pohjalla kuin nykyään niin on aivan naurettavaa puhua omasta uskottavasta puolustuksesta. Sitä se ei todellakaan ole. Sotaa ei käydä uskon voimalla kuin muslimimaissa. Siksi tarvitsemme täyden palvelun NATOA.

      Venäjästä ei tarvitse edes puhua tässä yhteydessä. Kauppasuhteet voi olla vaikka olisikin NATO jäsen. Ja nyt kaikille vasureille ja muille kieroutuneille: TULKAA JÄRKIINNE MOKOMAT IDIOOTIT. ME EMME TARVITSE VENÄJÄÄ MIHINKÄÄN JA SEN ROSVOVALTION KUMARTELEMINEN ON TULLUT TIENSÄ PÄÄHÄN. NYT KÄÄNTYY UUSI HISTORIAN LEHTI.

      • outojuttu

        Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Jostain syystä natotrollit vaikuttaa aina yksinkertasemmilta kuin.... outoa?


      • Siperiasta?
        outojuttu kirjoitti:

        Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Jostain syystä natotrollit vaikuttaa aina yksinkertasemmilta kuin.... outoa?

        Oletpa tyhmän tuntuinen.


    • Nautiskelija.

      Hemmottelin tässä itseäni ja sijoitin 15 Mt ydinpommin moskovan päälle ja aika kattavasti se tuhoaisi kaiken. Mukavaa huomata, että ydinaseella voi todella hävittää venakot vaivatta ja edullisesti. Kokeilkaa ja nauttikaa.

      http://nuclearsecrecy.com/nukemap/

    • en ihmettelisi

      Onkohan aloittaja kokoomuslainen?

    • ~Hetalia

      Tarvitseeko Venäjän edes olla samanlainen kuin muut maat, vai itsenäisesti ajatteleva ja yksilöllinen?

      Vähän niin kuin Venäjä olisi tällä hetkellä pitkä koulupoika joka on vähän erilainen ja jota useat lyhyet yrittävät kiusata ja pilkata. Kiina on siinä vieressä ja puolustaa.

      • Natalia .

        Vähänku joo.

        Paitsi että venäjä on se perkeeleen iso luokalle jäänyt, joka koulun ulkopuolella pöllii pienien viikkorahat ja opettajien edessä katselee taivalle ja valehtelee "emmä mitään oo tehny". Kiina on sitten sen paras kaveri, joka pelotteelee mukana, koska saa osansa potista.


    • psyk.asiant.

      Koeta nyt vain hillitä sitä vihaasi, sillä se voi johtaa jopa vankilaan lopulta, jos se pääsee valloilleen sopivassa tilanteessa.
      Säälin sinua syvästi ja jopa rukoilen, että pääset vihasta, sillä se voi olla kaikin puolin terveydelle vaarallista.

    • venäjä elää menneisy

      Venäjällä internet käyttäjiä on alle puolet kansasta ja monille ainoa uutisväline on televisio. Siihen lisätään sokea nationalismi, opposition leimaaminen maanpettureiksi ja Putinin ihannointi niin kansa uskoo kaiken mitä kerrotaan. Valitettavasti venäläinen kansa tulee kärsimään johtajan hulluudesta muutaman vuoden sisään todennäköisesti enemmän kuin toisessa maailmansodassa kun diktaattori keksii tekosyyn aloittaa ennalta ehkäisevä isku NATO:a vastaan ja siinä samassa "turvaa" lähialueet kuten Suomen ollaan puolustusliitossa tai ei.

      • miksiPutler?

        Miksi Volgan suomalaisia hakataan siellä kadulla.?


      • siksi ett
        miksiPutler? kirjoitti:

        Miksi Volgan suomalaisia hakataan siellä kadulla.?

        Vittuilee liikaa.


    • Löysin tälläsen

      Putinilla lakeijoineen olisi ollut monta mahdollisuutta jättää nimensä aikakirjoihin.

      He olisivat voineet jättää nimensä historiaan miehinä jotka ajoivat rauhan asiaa.
      Miehinä jotka ajoivat suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon asiaa.
      Miehinä jotka ajoivat luonnonsuojelullista asiaa.
      Miehinä jotka tulivat syli auki ja kohtasivat maailman uudesta, nykyaikaisesta lähestymiskulmasta.

      He kuitenkin päättivät valita toisen tien.
      He päättivät valita sen tien joka ravistelee maailman rauhaa raskaimmalla mahdollisella tavalla.
      Sen tien joka mahdollistaa ihmisten liiskaamisen pelkän sukupuolisen suuntautumisen ja poliittisen aatemaailman perusteella.
      Sen tien joka tekee mahdolliseksi luonnon armottoman saastuttamisen.
      Sen tien jossa valehtelulla on suurin painoarvo ja jonka varaan kaikki rakentuu.
      He ajoivat itsensä nurkkaan, niin nurkkaan, että sieltä ei voi palata koskaan kasvojaan täydellisesti menettämättä. Sieltä ei voi koskaan enää palata samoihin pöytiin sivistyneiden ihmisten kanssa. Niihin pöytiin joissa tehdään suuria päätöksiä luonnonsuojelusta, avaruushankkeista, teollisuuden investoinneista ja kaikesta niistä hankkeista joilla sivistyneet kansakunnat rakentavat elämänsä pohjan.

      He päättivät valita Pohjois-Korean tien. Sen tien joka vie nopeammin päätepisteeseen kuin he itse osaavat edes kuvitella. He päättivät valita sen tien joka rakentuu valheeseen, oman kansan alistamiseen, luonnonturmelemiseen, täydelliseen eristäytymiseen, vainoharhaisuuteen ja kaikkeen siihen josta muu maailma on räpistellyt irti jo 200 vuotta sitten.

      Monilla mailla on ydinase. USA,lla, Englannilla, Ranskalla, Intialla, Pakistanilla, Kiinalla, mutta vain venäjällä on pakottava tarve tuoda se jatkuvasti julki.
      ”Muistutamme, että olemme ydinasevaltio”.
      Miksi? Siksi, että se on ainoa oljenkorsi mihin venäjä voi enää takertua. Pelkkä maininta siitä, että ”olemme ydinasevaltio”, kertoo äärimmäisestä pelosta, häpeästä ja menetetystä vaikutusvallasta, siitä vaikutusvallasta joka olisi ollut mahdollista saavuttaa elämällä käsi kädessä muun maailman kanssa.

      Tämä kertoo siitä, että me "ihmiset" emme ole yksi laji, kuten kuulee jankutettavan monella suulla, vaan me olemme erittäin heterogeeninen laji jonka sisällä on kymmenien tuhansien vuosien aikaeroja. Hyvin suuri joukko ihmiskunnasta elää vieläkin täydellistä kivikautta, tosin matkapuhelin ja ydinaseiden laukaisuavain kädessä.

    • rakastan venäjää

      Olen jo opetellut venäjän sanastoa ja kieltä, että pärjään hyvin miehittäjien kanssa, kunhan se aika tulee. Kannattaa teidänkin lukea venäjää vaikka kansalaisopistossa, sille kyllä on tulevaisuudessa paljon käyttöä.

      Sotilaspassin olen jo aikaa sitten repinyt kappaleiksi. Menen hyökkäyksen alkaessa rajalle vastaan ja kättelen erikseen jokaisen venäläisen sotilaan.

      Tervetuloa toverit!

    • JumalaRankaisee

      Koko maailma inhoaa Venäjää ja kaikkia venäläisiä. Jumala tuhoaa nuo emämulukut tulella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3473
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1183
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      175
      1110
    Aihe