Milloin hynttyyt yhteen?

Kumppani

Milloin on sopiva aika muuttaa kumppanin kanssa yhteen? Tietysti ihmiset on erilaisia mutta kuinka kauan palstalaiset on seurustellut ennen saman katon alle asettumista?

9

172

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tällästä.34

      Mielestäni se nyt riippuu ihan siitä kauan on toisen tuntenut, ei seurustellut.

      Itseni mielestä kyllä nyt vähintään pitää 2 vuotta seurustella, ennen kuin yhteiseen asuntoon mennään.

      Mutta kaikista sopivin aika on silloin, kun kummatkin ovat siihen valmiita.

    • P+N

      Minä ja avokkini muutettiin yhteen 3 vuoden seurustelun jälkeen, 7 vuotta ollaan kaiken kaikkiaan oltu nyt yhdessä.

      • Yksin paras

        siis miksi sitä pitää muuttaa yhteen, se arki alkaa siitä. Minä en haluais luopua yksinasumisesta. On tässä kerinnyt kokeilla jo kaikki muodot ja paras on asua yksin, hyviä puolia niin paljon.


      • P+N
        Yksin paras kirjoitti:

        siis miksi sitä pitää muuttaa yhteen, se arki alkaa siitä. Minä en haluais luopua yksinasumisesta. On tässä kerinnyt kokeilla jo kaikki muodot ja paras on asua yksin, hyviä puolia niin paljon.

        Minulleko tuo vastaus oli vai alkuperäiselle postaajalle? Jos sinua ahdistaa asua toisen kanssa yhdessä, ei se tarkoita automaattisesti, että muita ahdistaisi. Ei ainakaan vielä ole meillä arki tullut vastaan, päin vastoin kaikki rullaa upeasti. :)


    • …………...

      Se oli yksi keväinen sunnuntai, kun tapasin mieheni. Sen jälkeen en käynyt omassa asunnossani kuin kastelemassa kukat ja vaihtamassa vaatteita. Virallisesti muutimme yhteen pari kuukautta tapaamisen jälkeen.

      Tästä on nyt kymmenkunta vuotta aikaa, yhdessä ollaan ja hyvin menee.

      Ihan uppo-outoja emme tosin olleet ennen tuota ensitapaamista. Meillä oli yhteisiä tuttuja, ja sitä kautta tiesimme toisistamme yleisellä tasolla sen, että molemmat ovat kavereittensa arvostamia ja tykkäämiä kelpo tyyppejä.

    • bubala

      Minusta hyvä aika muuttaa yhteen on silloin, kun on tutustuttu sen verran toiseen, että on selvää kummallekin, että voisi olla yhdessä ihan oikeasti ja vakavasti vaikka loppuelämän. Se voi pariskunnalla olla vaikka kaksi kuukautta, tai sitten kaksi vuotta, riippuen ihan ihmisistä ja heidän suhteestaan toisiinsa.

      Itse en luultavasti ihan parin kuukauden sisään muuttaisi yhteen, mutta never say never ;) Jos on oikein rakastunut ja tosissaan toisen suhteen, niin puoli vuotta on ihan hyvä aika. Iäisyyksiin en odottaisi, ksoka jos suhde ei toimi kun asutaan yhdessä, sitä on turha jatkaakaan.

      Oikeastaan suhteessa saa selville sen TODELLISEN potentiaalin VASTA lkun on muutettu yhteen.

      Itse olen sitä mieltä että se on parempi ottaa selville aiemmin, kuin myöhemmin. En halua hukata deittailussa jonkun tyypin kanssa vuosikausia, sitten tajutakseni ettemme voi asua samassa kämpässä muutamaa päivää pidempään!

    • eukko3

      itse keski-ikäisenä on sen verran nähnyt että toivon itselläni järjen olevan pääkopassa siinä ihastuksen huumassa enkä mihinkään päättömiin liikkeisiin rupea. kyse on aina kuitenkin ventovieraasta ihmisetä, harvoin enään omasta lähipiiristä tämän ikäinen löytää kumppania.

      yksin asumiseen tottuneena siitä en hampaat irvessä pidä kiinni mutta en hevillä luovutakkaan eli kuukaudet ei riitä tapaamisen ja yhteenmuuton välillä itseni kohdalla mutta en vuosiakaan halua kassin kanssa kulkea. itselle tärkein on se että pysyy ns. riippumattomuus toisesta; pitää olla työpaikka jos toiselle paikkakunnalle muuttaa tai mahdollisuus jatkaa vanhassa eli pitkä työmatkaka ei estä, hidastaa vain kun vaatii järjestelyitä. omasta asunnosta en luovu heti, paluu paikka pitää olla jos huonosti käy. sen voi laittaa vuokralle, roikottaisin kuitenkin joitakin vuosia kuvioissa - paluu paikka pitää olla. ehkä tämä senkin takia että liian monta kertaa olen ollut muuttoapuna kaverille joka pikaisesti on mennyt yhteen ja vuoden parin päästä taas pois kun on joutunut toteamaan että esim alkoholisti tuli "naitua"; ei mikään herkku asetelma joutua pettyneenä ja sydän särkyneenä vanhempien nurkkiin muuttamaan alkuun ennenkuin uusi asunto löytyy...

    • NäinMeillä

      Kahden kuukauden seurustelun jälkeen huomasin olevan suurimman osan aikaa tyttöystäväni asunnolla. Silloin muutin sinne suuren osan vaatteistani sekä levyni. Kuukausi siitä eteenpäin tein virallisen muuttoilmoituksen. Puolen vuoden seurustelun jälkeen aloimme katsella yhteistä isompaa vuokra-asuntoa.
      Nyt yhdessä melkein 20 vuotta.
      Mutta ei noihin aikoihin voi mitään yleistä ohjetta antaa. Yhdelle sopii nopea eteneminen, toiselle hidas. Meillä tämä tahti tuntui luonnoliselta ja hyvltä eikä mieli ole siitä muuttunut joten tahti oli kai meille oikea.

      • näin meillä

        Jokainen pari on erilainen. Meillä n. puoli vuotta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe