EI TUULIKKI MITÄÄN LUOVUTTANUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1+2+1+2+3+4=99

Jonnet huutelee, että Tuulikki tuli luovuttajana operaatio syysmyrskystä ja EI LUOVUTTAJILLE! Kyllä voitte olla tyhmiä. Opetalkaapa ensin lukemaan ennekun mitään huutelette. Isoveli keskeytti Tuulikin operaation ja päästi takaisin selkäkipujen takia takaisin taloon varmasti olisi jatkkanut operaatiossa jos olisi selkä kestänyt. Että voi olla tyhmää porukkaa.

15

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hgfdhhdfghdd

      Myös työterveydestä saa muutaman päivän sairaslomaa kun valehtelee että selkä on kipeä.

      Ei me tyhmiä olla. Mummo halusi vain katsoa onko ruoho aidan toisella puolella vihreämpää, kun olikin paskaa, alkoi valittamaan selkäänsä. Ja tottakai saa lomaa jos ei pysty tekemään töitänsä.

      Tuulikki olisi vaan pitänyt reiluuden vuoksi laittaa suoraan häätöön.

      • kroksit jalas mettään

        Tuulari huomas että syysmyrsky on ankeen näköinen paikka ja siellähän tulee kylmä kroksit jalassa! Eiku valittamaan selkää ja seuraavana aamuna talossa tapahtu "paraneminen"


    • Mamma huijaa

      Tuulikki näytteli, pelasi ja huijasi itsensä pois sieltä! Nyt on taas selkä kunnossa. Näin se teki myös farmi ohjelmassakin.

      • Vedättää

        Jo vuonna 1981 oli nuo taidot hallussa Tuulikilla. Sekä lääkkeet siihen.


    • JossittelijAP

      Aloittajakin EI olisi Jonne JOS olisi Jonna! Tajusitko? Setä olisi täti JOS!!!

    • ei selkäkipu

      Ei ole selkäkipu, ellei taustalla ole joku munuaisiin viittaava sairaus.

      Luulempa, että tässä on sydänperäinen sairaus syynä taloon takaisin passituksella. BB ei ota riskiä joutua korvauksien maksajaksi.

      • kun olet 69v

        Tulet tietämään selän kivusta jotain. Liikuntaelin sairaudet ovat yleisin syy ennenaikaisiin työkyvyttymyys eläkkeisiin. Näitä kirjoituksia lukiessa minulle tuli yllätyksenä kuinka typeriä tämänpäivän mukamas koulutetut nuoret ovat.


      • voi pojat

        Ehei, ei pidä paikkaansa. Tuulikki on kehunut kuinka hänellä ei ole mitään perussairauksia, kuten hänen ikäisellään tuppaan olemaan. Kaikki veriarvotkin kuulemma kunnossa. Vertasi jopa jonku nuoremman kanssa veriarvojaan ja kehaisi, että kaikki kunnossa. Tietää, että selkä on sellainen juttu, josta voi valittaa ja sen kuntoa ei edes vuodessa selvitettyä.
        Jos välilevy menee jai issias todella iskee, se ei naurata ketään, mutta Tuulikilla näitä ei ole.

        Nyt taitaa käydä niin, että vanha vankilamummo hokasi ekana ettei kannata moista jatkaa, että poiskin pääsee, LUOVUTTAMATTA. Vankilastakin pääsee, jos hyvin käyttäytyy. Ja nyt taitavata pojatkin tulla maitojunalla makkariin, nauttimmaan Jennan ja Danin 7- tunnin naimisista.


    • Holm

      Joni on oikeassa, akka luovutti ja sillä selvä, olisi pitänyt ulostaa talosta saman tien, typerää suosia yhtä asukasta.

    • Tuulikki häätöön

      Olen 67v. hyväkuntoinen nainen joka on liikkunut koko ikänsä, en ole ylipainoinen, mutta en olisi koskaan mennyt Syysmyrskyyn. (tosin en BB: n)

      Näkeehän sen jo kaukaa, että Tuulikin oli turhaa sinne mennä. Kyykystä ei päässyt ilman kahden miehen apua ylös. Häpeän hänen puolestaan sillä hän häpäisee ja kyseenalaistaa ikäluokkamme naiset!

      BB:n olisi pitänyt laittaa Tuulikki kuntotestiin ennen kisaa ja tarkistaa pelkästään tuo kyykystä nousu!

      Tämä on puoluellinen ja lapsellinen koko BB...

      • voi pojat

        Tuulikki tosiaan lusmuili ja aiheutti närää jo Farmissa, ja sitten tunki itsensä BB-taloon poikansa kanssa. Hyvänen aika sentään, miten tyhmää.
        Talossa sitten kehuttiin kuinka hienosti Maukkapoika on pornofilmissä nylkännyt? Eilen Tuulikki halusi keskustella teltassa naimakeikoista poikien kanssa, ja kyseli millainen mies hänelle sopisi? Onneksi Pertti vaihtoi äkkiä puheenaiheen säähän.
        Mielestäni Tuulikin parannuksentekosessiot talossa yön tunteina humalassa olevien ihmisten kanssa ovat arveluttavia. Eihän Anthe reppana edes muistanut mitään, ei edes parannuksen jälkeen saunassa käyntiään, ei mitään.
        Kauheaa ihmisten hyväksikäyttöä koko BB ja uskonnotkin, kun niitä väärin käytetään.


    • Markku.

      Te ette vieläkään tunne Tuulikkia?

      • Justiinsa juupa

        Ai hän on vieläkin kierompi!?


    • Tuulikki ULOS!

      EI. Tuulikki ei luovuttanut siten että olisi mennyt päiväkirjahuoneeseen ja sanonut että luovuttaa.

      Mutta Tuulikki halusi väkisin Syysmyrskyyn vaikka tiesi kuinka paskassa kunnossa hän on. Hän lupasi paikkansa pois VAIN jos Jussi olisi mennyt hänen sijastaan sinne. Jussi ei halunnut mennä, mutta kuitenkin halukkaita oli enemmän joiden pääsyn Tuulikki esti tietoisesti!

      Miksi tietoisesti? Siihen on kolme syytä

      1. Tuulikki alkoi pelottelemaan kehittelemällä kauhutarinoita Syysmyrskystä ja kehuen kuinka on ollut joskus lapsena metsätöissä ja kestää sen vuoksi mitä vaan. Noiden pelottelujen avulla muutama epäröijä jäi pois.

      2. Tehtävänanto ei ollut lainkaan epäselvä. Siinä sanottiin selkeästi että Kiron Kivikko ei ollut mitään verrattuna Syysmyrskyyn, mutta siitä huolimatta tuon itsekehujan täytyi sinne päästä pätemään!

      3. Jo ensimmäisestä viikosta lähtien Tuulikki oli valittanut selkäänsä ja polviaan ja hän oli kieltäytynyt selkeästi fyysisistä tehtävistä, jopa siihen asti etteivät muut ryhmäläiset häntä enää kyselleet mihinkään tehtäviin! Ja sen jälkeen hän syytti ryhmäläisiään ikärasisteiksi ja kun hänelle tarjottiin paikka fyysisten tehtävien suorittamisessa, hän hävisi niistä jokaisen!

      Tuulikki tiesi tasan tarkkaan mihin hän oli menossa ja tiesi ettei BB tule ketään tappamaan tehtävillä, ja hän tiesi jo asukasvalintojen ja sopimusten perusteella että paikalla on lääkärin palvelut ja että lääkärin sana kumoaa kaikki tuotannon päätökset. Siihen hän luotti, kuvitellen varmasti että saa lusmuilla ja hankkia siten itselleen 2 viikon immuniteetin.

      Tuulikki on peluri ja manipuloija, ja sitä pahinta laatua.

      Vasta tänään sen jälkeen kun BB oli iltapäivällä julistanut että Tuulikki laitettiin takaisin taloon lääkärin määräyksestä, hän alkoi taas kehumaan itseään ja nuolemaan muiden asukkaiden persettä. Sitä ennen hän oli luimistellut pitkin nurkkia, muiden asukkaiden tehdessä selväksi että Tuulikki oli luovuttanut tahallaan ja pilannut jonkun toisen halukkaan mahdollisuudet ja että Tuulikille ainoa oikea rangaistus olisi joutua ulos talosta, tai vähintään häätöäänestykseen!

      Voitte olla varmoja että Tuulikki tulee nimeämisissä käyttämään tuota argumenttia antaessaan pisteitä häätöön joutuvalle.

    • kylla

      Tuulikki on best!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe