Verot maksamatta

maiju55

Mulla ollut extratuloja,joista en ole maksanut veroja.Nyt verottaja kuitenkin alkanut selvittelemään asiaa.Tällä hetkellä tulot hyvin pienet,joten en maksukykyinen.Taloni on asuntolainasta pankilla vakuutena.Voiko verottaja päästä jollakin lailla asuntoon käsiksi?

81

3936

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • urpolasta...

      No ei voi. Ja varsinkaan sillon ei voi, jos sun lisätulot on muutama kymppi kuukaudessa. Joku helläsydäminen ihminen antaa lastenpidosta sulle hyvää hyvyyttään viiskymppisen niin ei voi olla verottajalle sen arvoista. Ja lahjoittaakin voi toiselle verotta tietyn summan.

      • vouti tulee

        miksi et maksanut veroja.jokaisesta eurosta maksetaan veroa.sen voi ihan oma alotteisesti hakea verovirastosta maksulaput.jos on vero räsrejä ne ulos mitataan omaisuudesta,esimerkiksi auto ulosmitataan samoin oma omakotitalo,tai taloyhtiön omistama ja verovelvollisen asuntona oleva osake,myyntiin taloyhtiöllä on tosin etuostooikeus asuntoosakkeeseen,ja sen jälkeen muilla.nyt äkkiä selvittämään että voiko veroja maksaa pienissä erissä verottajalle,nyt äkkiä ennen kuin vouti vie omakotitalon tai taloyhtiön omistaman osakkeen,jota sinä asut


    • tottakai pääsee

      Jollet pysty verojasi muuten maksamaan, niin tottakai talo ulosmitataan.

      Meidän muidenko se sinun maksamaton osuutesi kuuluisi maksaa?

      • Pienyrittäjä

        Ja isot herrat saa bermudan kautta rahoja pyöritellä kuten nämä sankarit jotka ovat "unohtaneet" veroilmoitukset sveitsin tai luxemburgin tileistä??
        Verottajalla ei osaaminen riitä kuin nakkikoppitasoisten asioiden selvittelyyn, isot firmat ja niiden lakimiesarmeijat huolehtii rahojen siirtelystä niin että verottaja ei saa mitään...koska tähän attendon , mehiläisen jne ..tai lääkäreiden veronkiertoon aletaan puuttumaan? timpuri laskuttaa toiminimellä ja saa lisäveroja , lääkäri laskuttaa muta ei maksa veroja joten ei ole yrittäminen tasapuolista!!


    • maksakaa veronne

      Ettekö ymmärrä sanaa "verovelvollinen"? Kun ihminen on verovelvollinen niin sitten ollaan oikeutettuja verojen maksuunkin.
      Kun koira on verovelvollinen, niin sen puolesta veron maksaa tietysti ihminen. (tämä on se koiraveron ominaisuus)
      mitä hämärää tässä muka on? Ei mitään. Verojen maksu on siis tärkein osa verovelvollisuudesta.

      Sitä veroparatiisien verovapauden mahdollisuutta ei olla annettu kaikille, eikä tulla antamaankaan.

    • Porvaritkyykkyyn

      Kun verottaja alkaa selvittelemään asiaa, ei kyse ole muutamasta kympistä, eihän?

      Jos et pysty luotettavasti selvittämään asiaa (tai kiistämään koko juttua), verottaja arvioi mahdolliset sivutulosi ja antaa sulle jälkiverot eli mätkyt.
      Jos et pysty niitä maksamaan (niihin on maksuohjelma), niin sitten menee omaisuus ulosmitattavaksi.

      Mikäli asuntosi on edes hieman omarahoitteinen eli velan suuruus

    • Verot on

      Extratuloja=pimeitä hommia=harmaata taloutta. Jos sellaiseen lähtee, asunto joutaakin ulosmitata.

    • veronsa maksanut

      Extratulot = veronalaisia tuloja. Et siis ole oppinut hyödyntämään veroparatiisien verovapauksia.
      Omasta tyhmyydestä saa maksaa, maksa verosi tai opi hyödyntämään veroparatiiseja kunnolla.
      Muista se, että olet verovelvollinen niin kauan kuin et opi hyödyntämään veroparatiiseja.

      Minä olen veroni maksanut ja siksi OLEN köyhä enkä ole kyennyt maksamaan veronkierrron asiantuntija-asianajajille mitään.

      • HHUHUH

        Jaa, kannattaako tavallisen alamaisen laittaa niitä ylimääräisiä kymppejään tai ehkä jos sattuu olemaan vaikkapa 200 ekeä, niin veroparatiisiin? Ei, nuo veroparatiisit on kokoomuskusipäiden ja niiden hännystelijöiden omia juttuja joita verogestapo katselee läpi sormien.. Rupusakki-alamaisilta viedään viimeinenkin sentti, etteivät vaan saa vahingossakaan mitään ylimääräistä. Piemitä töitä vain, siihen tämän maan hallituspaska-aivot on tämän maan ajaneet aivan tahallisesti


    • näin se on

      Tässä maassa verotus on niin syvältä, että kannatan ehdottomasti pimeästi tehtävää työtä. Siitä vain ei saa jäädä kiinni. Verottaja on natsi-saksan gestapoon verrattavissa oleva laitos ja vie varmasti vaikka munuaisesi jos kuvittelee siitä rahaa saavansa asunnosta nyt puhumattakaan. Se vie niin sanotusti tuhkatkin pesästä.

      • 9+9

        Kommunistihan käy kuumana. Veroja laistava kyllä käyttää hyvinkin mielellään niitä palveluja, jotka veroja maksavat ovat verovaroilla kustantaneet.


    • Igor20

      Tottakai verottaja ottaa omansa ja
      jos et itse myy,niin menee pakkomyyntiin ja
      silloin vaan velkasi kasvaa.
      Voit vikaista peiliin kuka tämän on aiheuttanut,
      aivan se joka katsoo peilistä ja
      eli hetken huumassa maksamatta veroja,
      nyt on tilinteon hetki!

    • Olet kadulla

      Verottaja tekee päätöksen lisäveroista, jotka maksat. Voit valittaa päätöksestä, mutta maksaa pitää silti. Päätös perustuu olettamukseen, että olet saanut jatkuvasti viiden viimeisen vuoden ajan lisätuloja. Saat rahat takaisin jos valitus purkaa verot. Valituksen käsittelee päätöksen tehnee työkaveri. Käsittelyyn menee aikaa pari vuotta.
      Käytännössä olet asunnoton. Talosi myydään ja maksetaan velat pankille ja verottajalle. Voi olla, että kauppasumma ei riitä velkoihin. Silloin talosi myydään ja jäät velkaa pankille ja verottajalle.

    • Älä elätä loisia

      Verottaja on petos. Vain idiootti maksaa veroja, jotta loispoliitikot ja virkapummit voivat ökyillä.

    • 1225566663333333

      Ei ne asuntoa vie mutta ne verot kyllä tulevat maksettavaksi jos jotain sellaista löytävät. Jos taasen tulot ei riitä niitä veroja maksamaan niin ulosotto ottaa vain sen verran tuloista että jättää jonkun perusosan elämiseen jolla sitten pitää toimeen tulla. Ja jos asunnon pito niin kallista että ei sen kanssa pärjää sillä perusosalla(mikä voi olla tilanne varsinkin jossain vanhassa pientalossa) niin sitten se on hankalampi juttu, ja ehkä silloin voi joutua laittamaan myyntiin. Mutta uskoisin että ainakin jotain 600€/kk hyväksyvät yksinäiselle ihmiselle asumiskuluja ja sitten elämiseen se perusosa päälle, ja loput jos jotain yli jää niin ulostto vie verorästeihin.

      • Kultakala 116

        On myös mahdollista ottaa yhteyttä verottajaan ja pyytää lykkäystä verojen maksulle. Tosin silloin pitää jollakin tavalla pystyä selvittämään sekä nykyinen maksukyvyttömyys (esim. äitiysvapaa) että tuleva maksukykyisyys (töihin paluu).

        Jos olet kärähtänyt siitä, että olet jättänyt ilmoittamatta verottajalle huomattavia summia, olet itse osasi valinnut. Jos tekee verofuskua, se pitää osata tehdä niin, ettei sitten ole vaikeuksissa! Vain harvalla meistä moraali estää verofuskun tekemisen. Useimmiten se jää tekemättä siksi, ettei osata tai siksi, että nähdään kiinnijäämisen riski isona.


    • hersy

      Eihän verotuksessa ole muuta vikaa kuin se ,että se ei ole oikeudenmukainen,joten sillon kun maailmassa ei ole veroparatiiseja ja suurista tuloista ja osingoista tulee tuloihin kunnon kolo,se alkaa mennä oikein ja pienistä tuloista alle 1500kk ei menisi veroja ollenkaan,niin oikeudenmukaisuus alkaa mennä oikeaan suuntaan tässä asiassa,tulee vaalit jos joku ehdokas on samaa mieltä kuin minä, niin ääni varma asia,mutta se asia pitää hoitaa juuri näin,maailmassa näyttää olevan paljon parantamisen varaa,kauan tämä pallo on ollut olemassa,mutta vähän on ainakin poliitikot saaneet aikaan oikeudenmukaisuuden saralla,eli ei juuri mitään.

    • Eläke Timpuri

      Älä elätä loisia.
      Miksi et ole töissä tähänaikaan niin kuin muut ? Ai niin olet niitä loisia joita minä elätän maksamalla eläkkeestäni veroa jo toisen kerran .Eka kerta verosta tuli maksettua töissä ollessani.

      • maksa maksa maksa

        Miksi sulla on aikaa kirjoittaa tänne pas*aa? Mene tekee töitä vielä eläkkeelläsi ja maksa verosi kiltisti! Ja nauti että saat elättää työttömiä, se on sinun tehtäväsi kunnes kuolema ruumiisi korjaa!


      • HHUHUH

        Kuulehan nyt eläketimpuri.. Tässä maassa on oikeasti miljoona "loista", jotka ovat "loisia" ilman omaa tahtoaan ja lisää tulee kokoajan. Olethan lukenut lehtiä ja katsellut uutisia. Kirjainyhdistelma YT on varmaan sinullekin tuttu. Oletan, että jos olet timpuri ja olet eläkeläinen (nimimerkkiisi viitaten). Teet siis pimeitä töitä. Kirjoittelee sinulle vuosikymmeniä töitä tehnyt ja verojaan maksanut kohta oletettavasti YT-LOINEN


      • veronsa maksanut
        HHUHUH kirjoitti:

        Kuulehan nyt eläketimpuri.. Tässä maassa on oikeasti miljoona "loista", jotka ovat "loisia" ilman omaa tahtoaan ja lisää tulee kokoajan. Olethan lukenut lehtiä ja katsellut uutisia. Kirjainyhdistelma YT on varmaan sinullekin tuttu. Oletan, että jos olet timpuri ja olet eläkeläinen (nimimerkkiisi viitaten). Teet siis pimeitä töitä. Kirjoittelee sinulle vuosikymmeniä töitä tehnyt ja verojaan maksanut kohta oletettavasti YT-LOINEN

        jos noita timpureiden hommia katselee, niin kahvi ja ruokatunnit on niitä tärkeimpiä tehtäviä hoitaa kunnolla.

        Mitä tulee eläkeläisiin, he ovat todennäköisesti työllistyneet jo ennen Miettusen hätätilahallitusta, jolloin työttömiä oli peräti 150 000. Nythän virallisesti työttömiä lienee vaivaiset puolimiljoonaa. Kun tähän vielä lasketaan mukaan vippaskonstein listast poistetut, totuus lähentelee miljoonaa.

        Nykyisin kun raksallekkin hankitaan työntekijät puolasta ja virosta, voisi lautapojan eläkekin tänäpäivänä heiketä merkittävästi.

        Me vielä pitkään työmarkkinoilla olevat tuskin tulemme saamaan eläkettä ollenkaan, eikä missään nimessä pystytä pääsemään samanmoiseen elintasoon kuin nykyeläkeläiset, ellei itse säästetä lisäeläkevakuutuksella. Eikä silti meidänkään tekemää velkaa makseta meidän sukupolven tekemällä työllä.

        Mut toki on selvää että rötösherra, ja kansanpetturien tenavat tarvitsevat 650 000 kansanpetturuuden rahoittamiseen. Muutenhan yhteiskunnan luteen poikasille voi tulla pahamieli. Nythän rasistiipanat itkeskelevät oikeuteen kun eivät saaneet yhtäpaljon, joten esimerkkejäkin löytyy.

        Toisaalta mitä muuta voi olettaakaan, kun pääministerinäkin toimii henkilö joka on häpäissyt demokratian, ja pettänyt jokaikisen äänestäjänsä.

        Mut tappakaa vaan pienyritykset, sahat, lähikaupat, pienkoneteollisuudet, ravintolat, pienpanimot, viinitilat, maatalous....

        Kukaan rehellinen ihminen ei äänestä kokoomusta, se lienee selvä, koska he eivät edes edusta kansaa, vaan euta, ja suurpääomaa. suurpääomaedustajia kun ei valita vaaleilla, vaan kansanedustajia.

        Kokoomuksen kaltaisille organisaatioille pitäisi säätää haittavero, eikä maksaa puoluetukia. Muutenkin puoluetuet pitäisi integroida peruspäivärahaan. Kaipa nyt haitallista harrastustoimintaa pystyy harrastamaan samalla summalla, jolla he katsovat että toiset ihmiset pitää elää, ja maksaa omat harrastuksensa.

        Tuskin yhteiskuntamme pahin syöpä alexanterin johdolla edes ymmärtää mitä sana rehellisyys tarkoittaa.

        Jos Yhteiskunnan lude ja mätäpaise itse vapaaehtoisesti asettuu suomesta häätöäänestykseen esim. eu-vaaleissa ja yli 100 000 äänestäjää yli puoluerajojen haluaa hänet pois suomesta. Silloin pitää löytyä edes sen verran moraalia ettei nyt ainakaan pääministeriksi rupea.

        Toisaalta vuoden poliittinen teko liittyy myös tähän rottalahkoon. Tahdonkin kiittää sitä brasialaista herrasmiestä, joka teki suuren palveluksen koko suomalaiselle yhteiskunnalle. Toivon toki että myös pertsa ymmärtää kuinka suuren palveluksen tämä herrasmies teki koko suomelle. Jos henkilö joskus tavoitetaan, tarjoan ilmanmuuta lounaan.


    • Rahat ei riittäneet

      Saattaapi vouti viedä ensitöikseen koko kuukausitilin ja sitten vasaran alle koko talo. Tietysti mätkyt tulee aina ja harkinnanvarainen vero on mahdollista, vaikka olisi sopimus verottajan kanssa. Jos talo myydään pakkohuutokaupalla, niin verovelat otetaan ensiks ja sitten lasketaan myyntivoittovero koko talon hinnasta, jolloin voi käydä niin ettei myyntihinta kata veroja ja jää vielä velkaa valtiolle.

      • HHUHUH

        Ei muuten saa viedä KOKO tiliä, vaan elämiseen on jätettävä joku summa ja sen summan on laskeneet tammipöytien takana lymyävät herrat ja rouvat.. Se summa ei ollut suuri (muistaakseni joku prosenttiosuus palkasta) mutta ei siis suuri.. Elämiseen taisi jäädä 200-300/kk (korjatkoon joku) ja sillä sinä pärjäät, syöt, maksat laskut jne.. Sinä siis pärjäät, kun herrat ja rouvat on laskeneet niin. Joten pulinat pois


    • Provo sieltä huonommasta päästä.

    • HHUHUH

      Kuules nyt.. Verottaja vie kaiken, ei auta alamaisen niskurointi, ei. Vievät joka sentin vaikka työttömyyskorvauksesta jos ei muuta ole.. Älä sinä alamainen ala niskuroimaan hirmuhallitsjaa vastaan, istut vaikka linnassa jos et osaa olla kiltisti ja maksaa, maksaa, maksaa, äläkä unohda sitä, että oikein korkojen kera. Olisit pitänyt turpasi tukossa pimeistä tienesteistäsi

      • kokemusta on

        Muuten meni oikein,mutta suomessa suojaosuus on 650€ joka pitää jäädä jokaiselle elämseen. Kaiken sen yli voi viedä vouti.


    • a3e.x

      Verottaja kaataa Suomessa yrityksetkin 90% yhdessä vakuutusyhtiöiden kanssa ja kyllä sille kelpaa koditkin, valitettavasti.

      Valtion kassa on niin tyhjä.

      Pitkään jatkuneet huonot päätökset ovat ajaneet Suomen talouden täydelliseen umpikujaan.

      Julkinen sektori valtava, politrukkien palkat kovat, rikkaiden maan omistajien maataloustuet yms.

      Suomi on paitsi totalitäärinen myös autoritäärinen, ei se ymmärrä tavallista ihmistä alkuunkaan.

      Ymmärtänette myös nyt miksi Suomessa on niin paljon perhetragedioita, syrjäytettyjä yms.

    • nenäpäivä jokapäivä

      Suomalaisen elämän tarkoitus:

      Maksaa veroja valtiolle.
      Maksaa veroja kunnalle.
      Maksaa alv, kiinteistö, auto, sähkö yms. kulutusveroja.

      Nöösipoliitikot sitten sössivät verorahat eurooppaan.

    • pimeä maailma

      Jokainen tietää etenkin yrittäjät miten paljon on sivukuluja kun teet jonkin työn, saati sitten palkkaat jonkun toisen tekemään sen työn. On niin paljon pakollisia vakuutusmaksuja ja vielä verot ym. menot että monen yrittäjän on melkein pakko olla pikkaisen "lainsuojaton" ja koitettava ottaa omaan taskuun pimeää rahaa jotta pystyy elää kun pyörittää yritystä. Vakuutusyhtiöt pyörittävät maailmaa ja niiden toiminta on kuin mafialla. Yritysten ja ihmisten on pakko maksaa kalliita vakuutuksia. Yrittäjät on pistetty todella ahtaalle. Tilikauden päätyttyä on oltava huolellinen että viivan alle jäisi mahdollisimman vähän rahaa ja nämä ylimääräiset rahat on investoitu yritykseen. Omaan taskuun ei voi ottaa paljon palkkaa, vain sen verran että verottaja ei ala ihmettelee miten helkutissa yrittäjä elää.

      Vakuutettua omaisuutta kannattaa ola mahdollisimman vähän, maksaa vain pakolliset vakuutukset ja näkyvä palkka mahdollisimman pieni jos yrittäjä, eläkemaksut mahdollisimman pienet, eläkerahastoihin ei kannata säästää, koska virkamiespossut on ne rahat jo käyttänyt kun pääset eläkkeelle, joten on ihan turha odottaa että saisi jotain eläkerahoja. Näyttää ulospäin siltä että elää päivä kerrallaan kädestä suuhun (säästää mieluummin vaikka patjan alle), elää niin että kuvittelee että ei koskaan jää eläkkeelle, joten ruumiin- ja mielenterveydestä kannatta itse pitää huolta siten että harrastaa muutakin kun työntekoa, yrittää ottaa paljon vapaa-aikaa töistään ja harrastaa sosiaalista elämää sekä kuntoilua, näin jaksaa puurtaa kuolemaan asti. Pitää mielessään että kukaan ei auta, jos sairastuu. Ei kannata omistaa tv:tä koska se on pelkkä propaganda masiina ja se vähentää omaa luovaa ajattelukykyä ja vielä laiskistuttaa. Ei lue mainoksia eikä uutisia, juttelee mieluummin kunnan ihmisten kanssa, jotta tietää mitä työympäristössään tapahtuu. Kohtelee kaikkia ihmisiä hyvin. Ostaa vain sitä mitä oikeasti elämiseen tarvitsee ja omiin harrastuksiin.

      • Nyk. Timpuri

        Ehdottomasti samaa mieltä. Verottaja vie ihan kaiken! Asiakkaat ei enää voi maksaa kun heidänkin rahat on loppu. Isot yriykset kiertää veroja, "palkkaa" harjoittelijoita ja ulkomaalaisia jne. Antavat siten parempia tarjouksia köyhille suomalaisille. Yksinyrittäjä ei pärjää... Se on sellaista selvitytymistä nyt ja yhteiskuntatukiin ei voi luottaa. Pitää elää päivä kerrallaan koska huomenna voi olla asiat jo niin että ei ole kotia, ei ruokaa, ei työkaluja joilla tehdä työtä, ON VAIN VELKAA.


        Terveisin. Toiminimiyrittäjä ja jolla maksamatonta verovelkaa jo 9000e tältä vuodelta vaikka työtä on paiskittu vähintään 10 tuntia joka päivä, kännykkä auki kellon ympäri vielä lisäksi. Lisään vielä että kyse ei ole osaamattomuudesta itse työssä taikka raha-asioissa. En myöskään polta, juo alkoholia, matkusta tai kuluta mihinkään ylimääräisiin (kaikki rahat menee kädestä suuhun).


      • HHUHUH
        Nyk. Timpuri kirjoitti:

        Ehdottomasti samaa mieltä. Verottaja vie ihan kaiken! Asiakkaat ei enää voi maksaa kun heidänkin rahat on loppu. Isot yriykset kiertää veroja, "palkkaa" harjoittelijoita ja ulkomaalaisia jne. Antavat siten parempia tarjouksia köyhille suomalaisille. Yksinyrittäjä ei pärjää... Se on sellaista selvitytymistä nyt ja yhteiskuntatukiin ei voi luottaa. Pitää elää päivä kerrallaan koska huomenna voi olla asiat jo niin että ei ole kotia, ei ruokaa, ei työkaluja joilla tehdä työtä, ON VAIN VELKAA.


        Terveisin. Toiminimiyrittäjä ja jolla maksamatonta verovelkaa jo 9000e tältä vuodelta vaikka työtä on paiskittu vähintään 10 tuntia joka päivä, kännykkä auki kellon ympäri vielä lisäksi. Lisään vielä että kyse ei ole osaamattomuudesta itse työssä taikka raha-asioissa. En myöskään polta, juo alkoholia, matkusta tai kuluta mihinkään ylimääräisiin (kaikki rahat menee kädestä suuhun).

        Hehheehee, no kohta loppuu verotarkastajien ratsiat, kun niilläkin alkaa yt:t.. Verotuloja ei enää tule valtiolle, kun kaikki on työttömiä eikä ole enää vara pitää noissa suojatyöpaikoissa ketään. Nostakoon vaan tyhjäpäät eläkeikää vaikka 100 vuoteen, ei tule rahaa, ei ole töitä, ei nekään apinat saa mitään. Tämän paskamaan ylläpitävä voima on potkittu maantielle, joten se siitä. Muttiaiasia tuotetaan maahan vaikka kuinka ja paljon, pistäkööt ne lakaseen katuja nälkäpalkalla ja niille kyllä löytyy rahaa sossusta ja kelasta, mutta ei oman maan kansalaisille


    • tyhmyydestä kärs

      Tietenkin voi. Nyt kannattaakin etsiä työ, josta maksaa laillisesti verot ja muutut maksukykyiseksi. Ja alat ihan kiltisti lyhentämään sitä verovelkaasi.

    • einäin!

      tottakai voi! Miksi kiertelet veroja? Rikos ei kannata!

    • nakke1

      Minulta verottaja tivasi vuonna 2013 kirjeitse miten olen tullut toimeen ilman tuloja monta vuotta,lähetti vielä palautus kuoren mihin minun piti vastata.Vastasin vain lyhyesti sitä minä itsekkin ihmettelen,senpä jälkeen tullut joka vuosi runsaasti palautuksia.

      • samaa ne kaikille

        samaa kysy ja käski vastata kirjallisesti, että jää todistusaineistoa.

        Vastasin että vettä ja kaurapuuroa päivittäin.

        Nyt saanut taas vuoden olla rauhassa.


    • Niin tein minäkin

      Joo verottaja kyseli multakin millä sinä olet elänyt,kun ei ole tuloja,vastasin kaurapuurolla, ruisleivällä ja suolalahnalla.

    • mooses2

      Veroja on maksettava. Vapaamatkustajia ei suvaita. Maksa verot, niin saat oikeusturvaa ja pitää velkaisen kämppäsi. Hömö muija.

    • ei miljonääri

      Verottajan kanssa pystyy neuvottelemaan maksuaikataulusta hyvinkin joustavasti, mutta se edellyttää, että verovelvollinen itse ottaa yhteyttä verottajaan ENNEN kuin ne verot erääntyvät. Toisaalta jos ryssit kerran, niin luottamus verottajaan on mennyt ja sen jälkeen maksuaikatauluja on vaikeampi sopia. Itse olen oman yritykseni kanssa ollut muutaman kerran siinä tilanteessa, että en ole pystynyt maksamaan veroja kerralla, vaan niitä on sitten maksettu erissä, kuten on verottajan kanssa sovittu.

      Tietenkin on kaikista parasta, että jokainen maksaa veroja vähän, niin verotaakka ei nouse kenenkään kohdalla liian raskaaksi. Loppupeleissä se veroton pimeä työ tulee usein kalliimmaksi kuin että alunperinkin olisi tehnyt verokortilla työtä, sillä siitä ei kerry eläkettä, et ole vakuutettu työtapaturmien tms. osalta ja saat kantaa pientä pelkoa kärähtämisestäsi koko ajan. Kannattaa muistaa, että aina voi olla kateellinen naapuri tms, joka käräyttämisen tekee.

      Itse tein sen, että aloin oman työn ohessa tehdä pientä bisnestä sivutoimisen yrityksen kautta. Summan on vain muutamia tonneja vuodessa ,mutta kuitenki niin vähän, että en ole ALV-velvollinen (raja on 8500 euroa. Alle 22500 euroakin tienaava saa ALV-huojennusta). Nyt voin tehdä rehellisesti työtä, josta saan noin 3 kuukauden nettopalkkaa vastaavan summan joka vuosi. Summa ei tosiaan ole hirvittävän suuri, mutta oman talouden kannalta sillä on iso merkitys.

      • vakuutusyhtiöt sahaa sil

        "Loppupeleissä se veroton pimeä työ tulee usein kalliimmaksi kuin että alunperinkin olisi tehnyt verokortilla työtä, sillä siitä ei kerry eläkettä, et ole vakuutettu työtapaturmien tms. osalta ja saat kantaa pientä pelkoa kärähtämisestäsi koko ajan."

        Veroton pimeä työ tuo kaikkein eniten massii. Luulet varmaan eläkkeesi olevan iso kun sitä kiltisti makselet, mutta kun eläkkeelle jäät, niin voin kertoa että eläkkeesi on todella pieni ja kun olet eläkkeellä, niin olet jo todennäköisesti toinen jalka haudassa, etpä sitten ehdi niistä eläkkeistäsi kauaa nauttia. Esim mummini painoi koko ikänsä kovin duunii ja saa nyt eläkettä noin 990e, 10v nautti "isosta" eläkkeestään, sitten sairastu niin pahasti että on nyt täysin toisin armoilla. "Ystäväni" joka jäi sairaseläkkeelle 25 vuotiaan, kun joi päänsä tyhjäksi ja käytti lääkkeitä, saa nyt sairaseläkettä 850€, eikä ole kun ehkä viikon tehnyt töitä ja sekin harjoittelua. Eli se siitä eläkkeen maksun kannattavuudesta. Maksat eläkettä ja veroja, niin sillä maksat myös toisten eläkkeet ja loispummaukset ja tuet turhien virkamiesten paksua lompakkoa. Eläkemaksut on täyttä fuulaa.

        Kuinka todennäköistä on että käy työtapaturma tai jos käy, niin kuinka todennäköistä on että se on tapahtunut ilman että on puutteita työnturvallisuudessa? Vakuutusyhtiö tutkii jokaisen tapauksen tarkkaan ja jos huomaa puutteita työnturvallisuudessa, niin vakuutuksesta ei ole mitään hyötyä ja työnantajasi maksaa viulut, tai itse maksat jos olet sössinyt, eli ihan turhaan maksat kallista vakuutusta.

        Mieluummin laittaa sen rahan säästöön kun että maksaa kallista vakuutusta ja sitten jos jotain tapahtuu, niin on itsellä massii säästössä maksaa sössimänsä asiat.


    • loiset kuriin

      Veronkiertäjille kuula kalloon ja omaisuus valtiolle! Kuitenkin verovaroin tuotetut palvelut kelpaavat! Vapaamatkustajia ei tarvita!

    • pakkolunastettu

      Jos asuntosi on pankkilainan vakuutena ei verottaja vie asuntoasi. Sen asunnon vie ja saa pankkisi jos et maksa asuntolainoja. Kyllä tässä tapauksessa pankki voittaa verottajan.
      Näin kävi monella siinä 1990-lamassa. Asunto meni pankille ja verovelat jäivät ulosmittaukseen.

    • Fuulaa

      Epärehellisyys ei peri maata, joten toivottavasti pääsee käsiksi kaikkeen omaisuuteesi ja epärehellisyyteesi.

      • älä valehtele

        Kakkaa puhut. Herää tähän päivään. Epärehelliset maan perii. Ne epärehellisimmät on niitä jotka ovat rikkaita. Mitä röyhkeämpi ja epärehellisempi niin sen enempi on massii. Kaikkein rikkaimmat kiertää verot veroparatiisin kautta. Tyhmät on kilttejä ja maksaa kaiken, sen takia heillä ei massii koskaan olekaan.


      • konnapuolue-kok
        älä valehtele kirjoitti:

        Kakkaa puhut. Herää tähän päivään. Epärehelliset maan perii. Ne epärehellisimmät on niitä jotka ovat rikkaita. Mitä röyhkeämpi ja epärehellisempi niin sen enempi on massii. Kaikkein rikkaimmat kiertää verot veroparatiisin kautta. Tyhmät on kilttejä ja maksaa kaiken, sen takia heillä ei massii koskaan olekaan.

        käteinen ja stubido hyviä esimerkkejä loisista


    • Talo menee

      Olisi varmaan kannattanut maksaa verot aikanaan, koska nyt on sitten tosi paikka. Veronmaksajain keskusliitto on sitä varten, että tavallinenkin veronmaksaja saa tietoa verosuunnittelusta ja ohjeita verotuksen kiemuroihin, ei luulisi olevan kovin vaikeaa.

      Voit tietty yrittää jotain maksusuunnitelmaa, että saat verosi maksettua. Kysy nyt kuitenkin ihan ammattiapua.

      Olen ollut monessa pakkohuutokaupassa mukana, jossa on myyty verovellallisen velkaista ok-taloa. Onhan sitä lainaa siitä talostasi kuitenkin jo maksettu ja talosta voi saada myynnin jälkeen jotain verojenkin maksuun, kun pankin lainat on siitä vähennetty.

      Jos kuvittelet, että velkaisella asunnolla selviää veroveloista, niin turha luulo, omaisuus realisoidaan ja sillä maksetaan SINUN velkasi pankille ja yhteiskunnalle, jos ei riitä, niin makselet niitä sitten tuloistasi.

    • Verottaja vie vaikka kultahampaat suusta. Sitä eivät Suomen eivätkä mitkään muutkaan lait koske.

      • Kyllä verottaja toimii ihan lakien mukaan. Eihän se maksaminen niin kivaa ole mutta mehän joudumme jopa eläkkeistä maksamaan noiden lusmuilijoiden toimeentuloa jotka eivät halua mennä itse ansiotaan hankkimaan.


    • Suomi=alas vajonnut

      Tottahan tämä on että tavallinen pieni ihminen on tarkkailun alla pienistäkin ansaituista summista. Jos et maksa olet heti vähintäänkin rikollinen.
      Mutta mitä tekee nämä todelliset rosvot jotka vie rahoja pimeästi ulkomaan tileille eivätkä maksa verojaan tässä maassa? Näitä täällä puolustellaan ja hyysätään. Suomi on alas vajonnut vain näiden ihmisten toimesta, ei pienen tavallisen veronmaksajien takia. Suomessa on turhia virkamiehiä eniten Euroopan maista joita hyysätään ja heidän verosotkuja ei tarkemmin tutkita, mutta pienen ihmisen veroja tutkitaan suurennuslasilla. Kaikki tämä mikä ihmisiltä rosvotaan Suomessa verojen muodossa syydetään Eu:hun. Näitä tehtaillaan lisää kaiken aikaa millä nimikkeellä voisi taas pientä palkan nauttijaa verottaa!

    • vihaan veroja!!!

      Verotus kaipaisi kipeästi uudistamista terveempään suuntaan ja ihan ensimmäiseksi verottajankin olisi tunnustettava ihmisoikeudet, herättävä myös nykymaailmaan jostain diktatuurisen pakkovalta-ajattelun maailmasta ja ymmärrettävä kohtuus verotaakassa.

      Nyt verottaja voi mielivaltaisesti sanoa että sinä olet hankkinut liikaa tuloja, sulle tulee mätkyt ja todistustaakka on syytetyllä eli sinulla! Onko tämä muka oikein? Ei varmasti ole! Normaalisti ja ihmisoikeuslakien mukaan ihminen on syytön kunnes toisin todistetaan ja todistustaakka on syyttäjällä!

      Lisäksi verotaakka on tässä maassa mennyt jo kauan sitten yli kaiken kohtuuden, yhä enemmän ja enemmän ihmisiä joutuu tässä maassa toimeentulovaikeuksiin kuolettavan raskaan verotaakan vuoksi, verotuksen takia palkkojen sivukulut ovat kohtuuttoman suuret mikä vaikuttaa työpaikkojen määrään, verotuksen takia hinnat ovat kalliit mikä vaikuttaa ostovoimaan eikä tällä huippuraskaalla verotuksella edes saada mitään aikaan, palveluja on vain karsittu jo 90-luvun lamasta lähtien!!!

      NÄIN EI VOI JATKUA !!!!!!!!!!!!!!!!!

      • sinua kytätään

        Nimenomaan ja tähän vielä lisätään kalliit vakuutukset ja eläkemaksut, sairauskulut lainanmaksut ja korot, jos lainaa on joutunut ottaa, niin soppa on valmis. Elä siinä sitten ja pyöritä yritystä. lycka till kaikille!

        Sitten kun et enää pysty kaikkia pakollisia menoja maksaa, niin sulta viedään luottotiedot ja sen jälkeen oletkin täysin lainsuojaton ja jatkuvan kyttäyksen alla.


    • kokemusta on

      Ei verottaja vie taloasi vaan ulosotto.

      Sillä ei ole väliä onko asunto pankin vai sinun ja onko siihen kiinnitetty lainoja. Ei ole väliä takaajilla tai osingoilla.

      Jos asunnosta saa enemmän kuin mitä siitä on velkaa niin lähteehän se automaattisesti.

      Jos nyt verottaja alkanut pöyhimään tuloja ja jos sielä on tuloja mitä ei ole verotettu niin saat verotuksesta laskun. Jos tätä laskua et pysty maksamaan nin silloin se menee suoraan ulosottoon ja ulosotto ulosmittaa palkastasi, eläkkeestä, ym 650€ ylöspäin kaikki koska 650€ on suojaosuus joka jätettävä sinulle elämiseen.

      Jos oot esim työmarkkinatuella tai kelan rahoilla niin silloin ei ole juuri mitään mitä voisivat viedä rahana ja lyhentää velkaasi niin silloin vie auton. Jos autolla ei vielä kuitata saatavia niin silloin lähtee asunto automaattisesti.

      • pakolliset menot

        Riippuu auton arvosta. Jos auto ei ole arvokas, esim joku tonnin tai 2 tonnin räppänä, niin voit olla varma ettei ulosottomies siitä ole kiinnostunut.

        Minut todettiin varattomaksi, vaikka minulla oli upouusi reilu 2000 mopo. Nyt samanarvoinen auto, eikä ne siitä ole kiinnostunut. Irtaimistoa eivät myöskään vie.

        Mitään arvokasta ei kannata omistaa ja rahaa jos säästää, niin sitä ei voi säästää pankkiin.

        Itse en maksaa enää mitään veromätkyjä enkä ole moksiskaan sakoista enkä muista ylimääräisistä laskuista. Minulla on pakollinen autovakuutus, mutta en maksa sitä, eli se menee suoraan ulosottoon :) Sähkön ja vuokran maksan ja ostan ruokaa, koska muuten poikkee sähköt ja vuokra-asunnosta lennän pihalle. Eli maksan vain pakolliset menot, jotta voin elää.


      • Ei ihan toimi noin..
        pakolliset menot kirjoitti:

        Riippuu auton arvosta. Jos auto ei ole arvokas, esim joku tonnin tai 2 tonnin räppänä, niin voit olla varma ettei ulosottomies siitä ole kiinnostunut.

        Minut todettiin varattomaksi, vaikka minulla oli upouusi reilu 2000 mopo. Nyt samanarvoinen auto, eikä ne siitä ole kiinnostunut. Irtaimistoa eivät myöskään vie.

        Mitään arvokasta ei kannata omistaa ja rahaa jos säästää, niin sitä ei voi säästää pankkiin.

        Itse en maksaa enää mitään veromätkyjä enkä ole moksiskaan sakoista enkä muista ylimääräisistä laskuista. Minulla on pakollinen autovakuutus, mutta en maksa sitä, eli se menee suoraan ulosottoon :) Sähkön ja vuokran maksan ja ostan ruokaa, koska muuten poikkee sähköt ja vuokra-asunnosta lennän pihalle. Eli maksan vain pakolliset menot, jotta voin elää.

        ..ensinnäkin pakollinen liikennevakuutuksesi katkeaa ja uuden saaminen on jatkossa on vaikeaa. Voit tietty koettaa eri yhtiöitä aikasi liruttaa, mutta pää tulee vetävän käteen siinäkin nopeasti.
        Halvempiakin autoja ja muuta irtainta menee kyllä ulosottoon, ei sekään ole niin varmaa.

        nimim. ulosottomiehen veljenpoika


      • -maksaja-
        Ei ihan toimi noin.. kirjoitti:

        ..ensinnäkin pakollinen liikennevakuutuksesi katkeaa ja uuden saaminen on jatkossa on vaikeaa. Voit tietty koettaa eri yhtiöitä aikasi liruttaa, mutta pää tulee vetävän käteen siinäkin nopeasti.
        Halvempiakin autoja ja muuta irtainta menee kyllä ulosottoon, ei sekään ole niin varmaa.

        nimim. ulosottomiehen veljenpoika

        Liikennevakuutus lienee lakiin määrätty velvollisuus joten se on myönnettävä vaikka olisi minkämoinen kutale sitä hakemassa.
        Oikein tietenkin olisi että nuo kutaleet vietäisiin saunan taakse ja ammuttaisiin.


      • ota selvää
        Ei ihan toimi noin.. kirjoitti:

        ..ensinnäkin pakollinen liikennevakuutuksesi katkeaa ja uuden saaminen on jatkossa on vaikeaa. Voit tietty koettaa eri yhtiöitä aikasi liruttaa, mutta pää tulee vetävän käteen siinäkin nopeasti.
        Halvempiakin autoja ja muuta irtainta menee kyllä ulosottoon, ei sekään ole niin varmaa.

        nimim. ulosottomiehen veljenpoika

        Otas asioista selvää. Kansalaisvelvoite on, että saa liikennevakuutuksen. Vaikka olisi kuinka maksuja rästissä niin se on pakollinen. Sen vaan joutuu maksamaan aina vuodeksi eteenpäin vaikka ei menneitä rästejä saisikaan.


    • Velallisen oikeudet yleensä ovat oikeus maksaa velkansa sovitulla tavalla. Tämä koskee myös verovelkaa joka, siis vero kannattaa maksaa mieluummin heti kuin huomenna koska sen kuitenkin joutuu maksamaan ja säästökorko on paljon pienempi kuin se mitä veroista joutuu maksamaan jos asiaa viivyttelee.

      Töllisi tai asuntosi voidaan pakkolunastaa, silloin pankille maksetaan velat ja verottajalle ja jos jotain vielä jää niin saat taskurahoiksi. Toisaalta jos pakkolunastuksessa saatava hinta on alempi kuin talo- ja verovelan yhteissumma niin jäät senkin jälkeen vielä velkaa ja kunta saattaa osoittaa sinulle hyyryläiskopin jostain tiedossaan olevassa vuokratalossa.

    • kortteli mummo

      Kyllä se pakkohuutokauppaan menee .Pankki ottaa ensin omansa ja verottaja omansa.Sinä et voi edes määrätä hintaa ns.talollesi.Miten on mahdollista että et ole kaikkia tulojasi ilmoittanut verottajalle. Hetihän ne katsoo tulosi ja omaisuutesi ja siitä on helppo tehdä johtopäätös. Miten voit olla ostanut osaakaan talosta jos et ole tuloja siihen saanut etkä niitä perinyt. Voi hyvät hyssykät kun on avutonta menoa.

    • pimali

      Kyllä voi, saat sanoa hyvästit talollesi.

    • nakke1

      Kyllä Keisari Aukustus ei ollut mikään ruudinkeksiä,tyhmä kuin saapas kun keksi verotuksen. Nythän rikkaat eikä harmaatalous maksa veroja lainkaan olen täysin heidän puolellaan!! Jostain pitää jäädä itsellekkin eikä antaa tyhmän hallituksen tekemistä päätöksistä valtiolle kaikkea!!

      • ehrotus

        kyllä hallitus on rikkaiden asialla. vielä niin että vain 5% rikkaimman asialla. Silti pelkkä rottapuolue (kokoomus) kerää miltei 20% äänisaaliin.

        Mut hauskin vitsi on toki sdp. Niin harhaanjohtava nimi tällä ryhmittymällä kuin olla saattaa. ei kyllä demokratiasta tai sosiaalisesta demokratiasta ole hajuakaan.

        oikeampi nimi tälle rupusakille olisikin pervosakki. tässä yhdistyisi sekä pellervolaisuus että sak. Eikä nimi johtaisi harhaan.

        Siinä voisivat ottaa mallia persuista, jonka nimestä heti selviää mistä ne ajatukset pieraistaan.


    • en tienny

      Päivärahalla ym ... ja vahingossa samaan aikaan duunissa

      serkun pitseriassa ?

      Nou hätä, eihän näitä vaan voi tietää

    • mieron tie

      Sinne menee ja jos jää velkaa sen jälkeen, yrität siinä sitten asunnottomana riipiä jostain 3 kk takuuvuokrien verran rahaa. Ihan turhaan koska maksuhäiriöisenä et saa vuokrasopimusta kuitenkaan.

    • reilu meininki

      Nyt kaikki poispotkitut ja syrjäytyneet iloisesti yrittäjiksi!

      Silmät avautuvat ja saat mukavan tuntuman mitä kustantaa oikeasti tienattu euro.

      Näinä aikoina saat myös helposti uskollisen ystävän ulosottomiehestä, samalla iloiten tarpeettomien virkamiesten 5v (jopa 20v) irtisanomisajoista :)

    • iirinmiiliinin

      Virittiji in ihni siki.

    • putkaavankeus

      Yhteiskunnalta varastamista ei juurikaan pidetä rikoksena , kun siitä jäädään kiini kysellään onko mitään oikeuksia kärähtäneellä , sanoisin että oikeus on hoitaa velvollisuudet .

    • Talous tarkka

      Verot ja velat on maksettava. Velkajärjestelyynkin tosin voi päästä.

    • sivustakatsoja*

      Kaveri haki aina 10-12 %:n verokirjan "lyhytaikaiseen" työsuhteeseen vaikka olikin töissä puoli vuotta tai vuoden. Tuli isoja mätkyjä, mitkä sopivat sinne entisten miljoonien päälle. Oli nimittäin tehnyt konkan jo kauan sitten ja miljoonia markkoja oli jäänyt velkaa. Näitä summia ei edes kannata yrittää maksaa, silä ne ovat isoja.
      Mutta pieni veroprosentti auttaa mukavasti perheen arkea, kun jää sen verran rahaa näppiin, että saa särvintäkin leivän päälle.

    • ¨ääåploiumnjbyvtrc

      Aja autosi soramontulle ja pistä palamaan, samoin asuntosi jos poltat ei vouti saa mitään,, mutta sinä saat vankeutta!

    • erkka_ rants 1987

      kyllähän veroittaja voi asuntoosi pääastä , katsoo hinnat , ja soittaa perään...

    • laki kunniaan

      Hyvä että verottajalla on rotia toimia. Olet varastanut muilta veroja maksavilta kansalaisilta rahaa omiin tarkoituksiisi ja siksi sinun on kannettava vastuusi.
      Verottajan on otettava sinulta kaikki takaisin korkojen kanssa meni siinä sitten talot ja torpat, syntymättömät anopit tai mikä tahansa.
      Sinä olet paatunut rikollinen, etkö sitä tajua. Nyt on turha katua kun on jäänyt kiinni.
      Sinun kannalta on sikäli heikkoa että vaikka saisit jonkin tuomion niin se ei kuitenkaan ole oikea vankeustuomio.
      Onneksi ei ole, sillä olisihan se väärin että yhteiskunnalta varastanut pääsisi loisimaan yhteiskunnan maksamaan täysihoitohotelliin rikoksensa sovittamiseksi.
      Toivottavasti joudut johonkin asuntolaan jossa joku perverssi napukoita popsinut voimamies ottaa sinut morsiamekseen.

      • upeeta ja mahtavaa

        -Toivottavasti joudut johonkin asuntolaan jossa joku perverssi napukoita popsinut voimamies ottaa sinut morsiamekseen.-

        Mahtava lopetus...:D


    • haehaeert

      sitä se pimee työ teettää

    • Joo.

      Jos asuntosi on enemmän arvoinen kuin lainasi, verottaja voi vaatia asuntoa pakkomyyntiin.

      Verottaja on saatanallinenloinen. Itse ei edes tee töitä vaan elää kansan siivellä ja sitten ahdistelee kansaa, paskaporukkaa. Ne ovat oikeasti väkivaltaisia ja mielisairaita.

      • Todellakin !

        Joissakin sivistyneissä piireissä "verovirkailija" luetaan todellakin mielisairaisiin. Olen samaa mieltä, vaikka en olekkaan sivistynyt.


    • vittu joo

      olisit saatanan pässi maksanu verot aikanaan ni ei tarvis miettiä

    • Ei voi auttaa

      Tuloa se on extratulokin. Itse maksan verot ja viulut mitä pitääkin, joten en näe itseäni tai muita veronmaksajia syyllisenä tilanteeseesi, joten maksukykysi heikkous ei herätä myötätunnon aaltoja.
      Hämmästyttävä juttu, että AINA kun kyrvähdetään pimeistä tuloista, niin syy on tietämättömyyden ja vähintään muiden.
      Maiju55, olet pohjimmiltasi samaa sarjaa veronkiertäjiä kuin sikariportaan sikailijatkin, mittakaava vaan heittää.

    • säästöä sekin

      jos sut tuomitaan veropetoksesta ja joudut lusimaan, et tarvi asuntoa ku valtio maksaa asunnon ja ruuan.

    • seOnSivistystä

      Pääoman uudelleenjakoon kuuluu mm. verotuksesta aiheutuvat pakkotoimet. On siunaus omistavalle luokalle, että lama aika ajoin aiheuttaa pakkorealisoinnit. Silloin osaava yläluokka voi korjata taas ne pääomat itselleen, mitä rahvas on kerennyt siinä välillä keräämään. Siinä tarvitaan instituutioita apuna.

    • kyllä se siitä

      Ryhdy demariksi niin opit rakastamaan verojen maksua. Taidat olla väärässä porukassa eli veronkiertäjien porukassa ja nyt paljastuit tyhmyyttäsi ja joudut maksamaan veroja pakkotoimin.
      Kova on kohtalosi. Veronkierto on taitolaji jota kaikki eivät hallitse. Ne verosuunnittelun asiantuntija-asianajajat osaavat vaatia kunnon palkkioita jota et ehkä halunnut maksella ja nyt se pelätty verolippu odottaa?

      Älä sure, et ole ainoa. Itsekin tein vararikon 1990-laman aikana kun en hallinnut kaikkia pykäläkiemuroita. Nyt pikkuhiljaa ollaan toipumassa näistä suomi- talouden kummallisista karikoista.

    • uusi alku

      Kyllä voi viedä vouti talon,verot on velka valtiolle ja valtio ottaa omansa takaisin.Valtion velka ei ees vanhene.Näin kävi meille,mut nyt ei olla velkaa mihinkään,ei oo kyllä taloakaan.

    • maiju55

      Joo.Vaikeaa maksujen kanssa varmasti tulee.Verotettava summa varmasti useita tuhansia ja maksukyky kuukaudessa hyvin pieni.Kuinka pieniin kuukausieriin verottajan kanssa voidaan tehdä sopimuksia,ettei muihin toimenpiteisiin ryhdyttäisi?Onko moita ehdotuksi?

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe