Iisalmen katukuva masentaa

katukuva masentaa

Monikulttuurinen mokutus katukuvassa masentaa,Kyllä kelpaa elellä rehellisen suomalaisen työntekijän elättämän mamun kiertää kauppoja etsiä kalleimpia muotivaatteita itselleen,On paskapuheeta että nää mamut on tulleet tekemään meidän työt kun tosiasiassa me joudumme maksamaan heidän norkoilun täällä.

38

730

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faktat pöydässä

      Itsekin nähny Iisassa mamuja ostelemassa paljon merkkivaatteita (ei halpoja) joihin ei itsellä olisi rahaa vaikka käyn töissä. Nämä mamut ovat vissiin saaneet alle vuodessa niin hyvän työpaikan että on varaa ostella ja tietenkin suomenkielen oppivat myös heti kun pääsivät töihin? ainakin näin tyhmät olettaa mutta järkevät tietää että verorahoilla noille niitä vaatteita ja muut pelit ja pensselit kustannetaan. Kesällä näin upouudet fillarit parilla pakolaisella ja syksyllä pari huntupäistä käveli vastaan ipodit kädessä, itselläni ei ole kun ei varaa enkä pahemmin kateellinen mut on se väärin jakaa ulkomaalaisille sellaista mitä ei suomalainen(työssäkäyvä) saa. Vasemmisto ja vihreät näitä hyysäävät, tiedä koska moskeija/rukoushuone on Iisalmeen järjestymässä? Kajaaniin ja Lieksaan tuli pakolaisten myötä allahin palvomis paikka.

      • Ammuuuu!

        Kepu näitä tänne hamuaa.Kepuhan se joka asiassa määräilee.Ottasivat vaan töihin navettaansa.Kielitaito ei olisi lehmien kanssa ongelma.


      • ja aikoinaan rosberg
        Ammuuuu! kirjoitti:

        Kepu näitä tänne hamuaa.Kepuhan se joka asiassa määräilee.Ottasivat vaan töihin navettaansa.Kielitaito ei olisi lehmien kanssa ongelma.

        Eestilän kyläpahane


    • 049ru9hh

      Onko ne niitä MAAHANMUUTTOVIRKAILIJOITA ?

    • syntinen maksaja

      Aika outo juttu on sekin, että lapset eivät kouluissamme saa käyttää sanoja maahanmuuttajat ja mamut, vaan heidän on pakko käyttää sanaa maahanmuuttotaustainen. Mamu on omasta mielestäni hellyttävä sana, mutta sitä ei saa käyttää. Olemmehan kautta-aikojen nimitelleet romaanejamme jos minkälaisilla nimillä ja eihän tuosta rasismin leimaa otsaan ole tullut ja media ei ole höyrynnyt.

      Todella sillmämääräisesti katukuvaotannasta pääteltynä nuo maahanmuuttajataustaiset kulkevat paremmissa ja kalliimmissa vehkeissä, kuin kantasuomalaiset ja vallankin eläkeläiset ja eläkeläisnaiset. Pitkän työuran tehneiden eläkeläisnaisten ainoa vaattetteiden ostospaikka on kirpputori. Juuri tuon kantaväestön köhyyden takia kirpputorit kukoistavat aivan jokapaikassa ja pääkaupunkiseudulla vallankin. Noita maahanmuuttajataustaisia ei juuri kirpputoreilla nähdä, USKO KIELTÄÄ HEILTÄ KAIKEN VANHAN, joita joku toinen SYNTINEN ON KÄYTTÄNYT.

      Siksipä tämä lastenvaunukiista johtui juuri siitä, että maahanmuuttajataustaiset eivät voi panna lapsiaan "syntisten" saastuttamiin vaunuhin, vaan pitää aina olla uudet ja uljaat borssepelit lapsen alla. Eihän sitä hyviä taistelijoita vaikkapa isis-rintamaan pysty kasvamaan, jos vaikkapa toisten synti jo pienenä lastenvaunuista pieneen tarttuun? Näitä Suomen kasvattamia suomi-poikiahan on mennyt Syyriaan isisksien kanssa taistelemaan ja muutamalta on henki lähtenyt.

    • pakana kultti

      Islami on saatanan palvonta pakanakultti,Raamamattu kieltää pakanoiden ottamisen keskuuteemme ja nyt vielä kaupungin hallitus on järjestämässä heille saatanan palvontaan omaa pakanauskonto saliaan,Jumala tulee kyllä rankaisemaan kaikkia jotka tähän perisyntiin osallistuu,Juuri pakanat ovat likaisia joten elintasopakolaisille on saatananpalvonta tunneillaan moskeijoissa ja synagoogissa taottu päähän väärää ylpeyden tunnetta.Kutsukaa näitä pakanoita heidän oikealla ninellä jahudi=kirottu ja katsokaa mitä tapahtuu.

    • jhkjjhkjhköh

      V*ttuun kaikki uskonnot ja jumalat, olipa se islam, tai kristinusko. Samaa pas'kaa kaikki.

      • raamatun ohjeet.

        Raamattu ei ole uskonto se on itsesuojelu opas mamutusta ja muuta paskaa vastaan.


      • haista Jeesus
        raamatun ohjeet. kirjoitti:

        Raamattu ei ole uskonto se on itsesuojelu opas mamutusta ja muuta paskaa vastaan.

        Jumala ja siitä kertominen on HIRVEÄ RIKOS.

        TÖRRRRKEÄÄÄ VALEHTELUA SE ON.


    • mamutetaan

      Ei oikein luonnu tuo töissä pyllistelykään, niillehän pitää olla pyllistelypaikat? Jos suomalainen rahvas työmies vaikka kaivinkoneen vierellä alkaisi pyllistelemään, niin hulluksi leimaisivat ja irtisanoisivat. Valtio jakaa veronmaksajien rahoja kunnille, että sijoittaisivat näitä pyllistelijöitä. Monelle kunnalle tuo valtion raha on hengissä pysyminen ehto ja tuo raha tulee kaksi vuotta jokaisesta sijoitetusta maahanmuuttajataustaisesta. Siksipä tuo porukka on oikeesti rahasampo monelle kunnalle ja työtöntä peruskantasuomalaista syyllistetääm siitä, että he tuottavat pelkkää tappiota, eli syövät ja paskantavat toisten varoilla. Kaikenkukkuraksi tuo maahanmuuttajille suunnattu korvamerkitty raha tulee valtion kassasta ja piikki on avoin, maahanmuuttokustannuksista ei ole tarkkaa tietoa edes ministreillä. Niin kuin muistamme edellisen hallituksen maahanmuuttoministeri Astrid Thors ei tienny paljonko valtion rahaa maahamuuttajiin tuhlataan.

      Kyllä tänään otti otsasta kovimman päälle, kun tämä Juhana Vartiainen jaksaa vaahdota näistä maahamuuttajista, että niitä pitää ottaa. Maahanmuuttajat ne Suomen nostavat nousuun, ei suomalainen rahvas työntekijä, jolla on palkka liian korkea joidenkin mielestä. Palkkojen alentamisestakin puhutaan, työväki elää Suomessa liian herroiksi ja ajelee bemareilla. Tämä se nostaa kateutta pintaan rikkaampien wahlroosien piireissä.

      Britit uhkaavat erota EU:sta ja siellä ollaan koventamassa maahamuuttopolitiikkaa päinvastoin kuin täällä meillä. Meillä ollaan höllentämssä, koska talousviisaat vaahtovat maahanmuuttajien tärkeästä roolista yhteiskuntamme pelastajana.

      • humanismia kehiin

        Onko tuollainen enää täysijärkisen tekstiä.


      • humanwastenisti
        humanismia kehiin kirjoitti:

        Onko tuollainen enää täysijärkisen tekstiä.

        Humanistit ja mamuttajat ovat sekopäitä


      • sotilaskadull
        humanwastenisti kirjoitti:

        Humanistit ja mamuttajat ovat sekopäitä

        jos on mökki Vieremäll on hullu Sotilaskadull


    • lööhässä hirressä

      Juuri tämän löysän "humanismin" takia Suomessa nuo maahanmuuttajtaustaiset työllistävät poliisejamme. Tämän päivän Hesarissakin kirjoitetaan oikein kahden sivun verran siitä, miten paljon työllistävät poliisia, kun he yrittävät saada rötöksen tekijöitä kiinni. Varastelevat ihmisten mökeiltä, varastelevat kaupoistamme ja murtautuvat asuntoihihin jne. Onneksi joskus jäävät poliisin haaviin, mutta työtä se teettää ja mehän verojen maksajat maksamme tuon löysän "humanismin" seuraukset. Lehdessä oikein kirjoitettiin siitäkin, miten joku kiinni jäännyt kuskattiin maijakyydissä junaan. Nehän tulevat oitis takaisin, koska meillä nämä "humanismit" suojelevat kaikkea rajojemme ulkopuolelta tulevia ja yrittävät niitä pesittää keskuuteemme.

      • hjokhffyh

        Että mitenkä? Mekö maksetaan muka veroja? Ei jumalauta.jätkä oo tehny päivääkää oikeita töitä ja tommosta väittää.sitä paitsi ne rikokset ja poliisit sun muut maksetaan velka rahalla ja sitä velkaa ei makseta koskaan joten mitä väliä? Vai oletko muka nähnyt että USA tai kreikka olisi ikinä maksanut edes korkoja? No sitähän minäkin


    • porkkanakissa

      Muslimit on uhka sivistyneille valtioille ja heidän kantaväestölleen.

    • ReijoSetä Kuopiosta

      Aivan huolestuttaa lukea kirjoituksianne. Niistä paistaa lävitse ääretön suvaitsemattomuus, etten sanoisi, suoranainen rasismi. Meidän täytyy hyväksyä toisenlaisetkin ihmiset. Itse ollemme heidät tänne kutsuneet, siksipä ei ole mitään epäselvää huoltosuhteesta.
      Jokaisen kansakunnan uskontoa sekä kultturia on kunnioitettava, kuin omaamme. Ehkäpä enemmänkin, ajatellen isäntien osuuttamme.
      Molotus kadunkulmissa on taasen osoitus siitä että olemme onnistuneet kotiuttamaan nämä rauhaa rakastavat henkilöt keskuuteemme. Iloisesti he omalla kielellään kehuvat meidän ystävällisyyttämme ja hyväsydämmellisyyttämme. Toisaalta tämä on valitettava osoitus siitä ettemme ole vaivauteneet heidä kielestään edes alkeita opiskelemaan.
      Ei kannata masentua ja vaipua synkkyyteen. Riemuitkaamme ja olkaamme iloisia toisten onnesta jos emme omaa onneamme ymmärrä.

      • ja syvälle

        Työnnä sinä Reijo setä se suvaitsevaisuutesi per-sereikääsi


      • kysyn oikeesti

        Kysyn vaan kuka on kutsunut? Eiköhän ne tule tänne muhkeiden sosiaalietuuksien perässä, koska kaikki mikä tulee tulee nettona? Suomi-pojalta sitä rokotetaan veroja melkein joka asiasta, kohta varmaan piereskelykin pistetään verolle. Lapsetkaan eivät tarvitse kaikki olla omia lapsia, niistäkin lapsilisät juoksee ja kuka se nyt ottaa selvää kuka penska on kenenkin pukkaama. Pikkupiioistakin o vatlapsilisät heruneet Astrid Thorssin aikana.


    • sandelz

      nyt se masentaa sotilaskadul kun ville muutti Vieremältä pesäkoloosa keskipihalle.

      • hautakivi

        Villen tyttö on se pahantekoon yllyttäjä.

        Äitinsä on ok.


    • ei kaikki kiillä

      Tuntuu ihmeeeliseltä, kun katsoo näiden mamujen ruokaostoksia, koska ne ovat niin valtavia. Helppo ostaa kun autolla käytetään kaupassa. Itselläni on tietty näkemys mihin osa näistä ostoksista päättyy.

      • laikoja ovat

        Ruokaa tottakait menee enemmän, koska noilla maahanmuuttajataustaisilla on perheessä enemmän porukkaa, kuin meillä kantasuomalaisilla. Eihän meillä ole ollut varaa tehdä lapsia, jos on meinannut työuraa rakentaa? Itsellä ei ole ollut varaa kuin yhteen lapseen, koska silloin 60-luvulla ei ollut subjektiivista päivähoito-oikeutta. Eli jokaiselle lapselle kuntien piti järjestää päivähoitopaikka. Nyt pitää järjestää noiden maahamuuttajataustaustaisten lapsillekin päivähoitopaikka, vaikka kumpainenkin vanhempi maleksii joutilaana kotona. Kyllähän niitä yritetään kotouttaa, kielikylvettää ja ehkäpä vielä kouluttaa, mutta huonoin tuloksi. Pieni prosentti niistä on innostunut töitä tekemään.


    • ählämit molottaa

      https://www.youtube.com/watch?v=gHppNLleHHM

    • NewIisalmiMarsInitia

      Harvinaisen kuvaava otsikko. On kyllä ankea paikka. Toivottavasti Iisalmen maahanmuuttajat tulevat mahdollisimman nopeasti esimerkiksi Kuopioon, jossa iso osa integroituu yhteiskuntaan ja tulee yhteisön arvostetuiksi jäseniksi. Iisalmen kaltaiset taantuvat kylät voivat jatkossa toimia ulkoilmamuseoina Impivaaran ja YYA-ajan Suomesta, jossa torttutukat ja bensalenkkarit kiertävät rasseillaan ympyrää 24/7 ja katsellaan kyräillen naapurin vaate- ja ruokaostoksia.

    • suatan sannoo

      Elekee raakat repikö peilvehkeetänne, eehän ne oo teelle vaevana koivinkaan kaavan? Eehän ne ala asumaan teejän seovuilla, maaaseovulta suattaa pölähtöö ilimojen mukana navetoista tuoksuja sieraimiin?. Piäkaapunkiseevullehan ne tunkoovat ittesä ja valtoovat kokonaesia lähiöetä, poltiikkojen hienoesella avustuksella. Ee taeja Iisalmessa olla niitä venäläesikään eli venäläesmielisiä, ee taieja kuulua niihin molotustakkaa? Voen rauhottoo teetä, suatta oekeesti asuva raahassa. Oekeen katteeks kää tuo raahassa asuminen. Ee se tuo integroetuminenkaan oo heleppoo toohua, harvalle niitä töetä on tarjolla huono kieltaejon takia? Ee monikaan kehtoo ees opetella meejän kieltä, yks naenen olj asunna kaheksan vuotta ja sannokkaan ee vielä ymmärrä tae ee oo ymmärtävinnää.

    • Nazisika

      Jotkut perustelloo mamujen ottoo työvoemapulalla! Ee helevata, kun on puolmiljoonoo työtöntä jo omasta takkoo. Eekä nuo mutiaiset ikinä opi tekemään töetä. Kulttuuri on niin erilaenen.

    • Kaulankatkaisukoulu
    • sukulaisten palkkaam

      Taas tullee lisää isiksen elintasopakolaisia hyysättäväksi.


      päämamuttajan sukulainen on ollut iisalmen kunnalla töissä onko kyseessä poliittinen valinta ja sukulaiselle on näin järjestetty kunnan taholta hyväpalkkainen suojatyöpaikka mamujen parissa.

    • Kuopijo vaurastuu

      Kuopiossa näkyi notkuvan integroituneita mamuja ilahduttavan paljon, päivällä.

      Olipa kansainvälinen tunne koko kotimatkan.

    • katujen mies

      keksitään porukalla uusia liikeideoita...kuka aloittaa...

      • Huomenta.

        No vaekka sinä,katujen mies.


      • sponsored by kela

        Voi jeesus opettelis mölö ajamaan,Hyvähän se on bimmaria nauvuttaa kelan rahoilla.


    • Meeerrshhumies

      Tehkää Kenoa,se pelastaa rahahuolet,heh heh!!!!

    • muhmet

      mita sina suomipoka valitatat!! mina vieda sinu naiset ja rahat ja syoda sinu ruoka. mina asua ja olla tosi tyytyvaina isalmesa. suomi olla hyva paika! mina kutsua kaiki sukulaiset tanne! ei tarvitse tehta toita ja rahoa saada koko aika!!

      • llkjlkjl

        Nää on kaikkein huvittavimpia, kun rasistisika yrittää matkia ulkomaisen kirjoitustyyliä.

        Kohta se valittaa, että homot vie kaikki naiset :)


    • Näin on

      Totta! Kaike mualiman bemari/mersu iriootteja kylä täynnä.

      Viinan kanssa vejetään joka kohtaa sekaisin ja leikitään jotain peräkylän elvistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe