uusi kirppis

ihanaa kirppis

Villiskirppis pajatie 19 hieoa saadaan nivalaankin uusi iso kirppis onnea ja menestystä yrittäjille

36

1192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jujujuuuu

      Milloin se aukeaa? Ei oo lehdessä lukenut mittään.

      • Googleta

      • Kikkiiiiiii

      • kunnarimk
        Kikkiiiiiii kirjoitti:

        Miksi ne ei mainosta missään? Onkohan lie aukikaa?

        kyllä auki on arkisin 10-18 lauantaisin 10-14 ja sunnuntaisin 12-16


    • Mun mielipide

      Joo ihan siisti oli,mitä nyt tyhjyyttään huutaa,eli puolet liikaa pöytäpaikkoja.

      • jönssoni

        Onko kirppisalalla mustaa työvoimaa


      • verottajallevaanviestijä

        Tuolla on ainakin !


    • Hadei

      Tyhjä melkeen koko mesta, kun tässä päivänä eräänä kävin ... Mahtuis johonkin kioskiin tuo toiminta!

    • Toinenyrittäjä

      Alla olevat ja kaikki muutkin kitisijät. Antakaa yrittäjien yrittää. Kateutta moinen läyhääminen. Näinä aikoina hyvä jos kuluineen -0, kunhan pyörii edes joku täällä perähikiällä. Antakaa yrittäjille tilaa ja lopettakaa se paskanjauhanta. Antakaa niiden lehmien tehdä se.

    • aslak751

      Kävin sunnuntaina lasten kanssa tsekkaamassa paikan. Todella siistit tilat. Tilaa on mihin myytävät kamppeensa roudata ja eipä ainakaan tarvi jonottaa pöytää. Ennustan hyvää tulevaisuutta tälle pajalle.

    • vallaton999

      Taitaa olla toinen korkki ku kehuu noin:D liekkö kaikki verot maksettu...

      • Yritäitse

        Eiköhän verottaja pidä huolen tarpeellisista veron maksuista. Ainakin rekisterit on kohdillaan. Taitaa olla joku saamaton laitapuolen vätys asialla.


      • renttunen
        Yritäitse kirjoitti:

        Eiköhän verottaja pidä huolen tarpeellisista veron maksuista. Ainakin rekisterit on kohdillaan. Taitaa olla joku saamaton laitapuolen vätys asialla.

        On toinen korkkinen ku noin hermostuu:D


    • Myyjä

      Tosi hyvät myynnit oli minulla kun pidin pöytää pari viikkoa. Mukavasti sain ylimäärästä käyttörahaa ja turhaa tavaraa pois.Homma toimi kaikinpuolin. Suosittelen !

    • Tarana

      Ja mukava kun on auki sunnuntaisinkin,silloin on joutoaikaa lähteä kierteleen kirpparille!Vaatiihan se viitseliäisyyttä tuo kirppispöydän laittaminen,mutta palkitseehan se,ja tarjonta kannattaa tehdä monipuoliseksi.Itse ostan usein uusiakin kuvalehtiä kirppiksiltä.Kierrätys on in!

    • ex asiakas

      Tyhjää huusi paikat, kun ennen joulua viikonloppuna kävin. Tavaraa oli vähän ja myyjä naama nurinpäin tiskillä. Nyt ei ole ollut auki sen jälkeen ollenkaan näinköhän aukeaa vielä ovet ?

      • Inffoonko lissää

        Ilmoitti kyllä lehdessäkin, että Lounaskahvila ja kirppis lomalla.


      • Lomat on ok!!
        Inffoonko lissää kirjoitti:

        Ilmoitti kyllä lehdessäkin, että Lounaskahvila ja kirppis lomalla.

        Joku järki se pitää yrittämisessäkin olla. Antakaa nyt hyväntähden toistenkin joskus levätä! Teistä monikaan ei pystyisi tuohon työmäärään!!!


      • Yrittäjä
        Lomat on ok!! kirjoitti:

        Joku järki se pitää yrittämisessäkin olla. Antakaa nyt hyväntähden toistenkin joskus levätä! Teistä monikaan ei pystyisi tuohon työmäärään!!!

        Märään! ei oikeella yrittäjällä ole lomia ja jouda pitään jos meinaa asiakkaita pitää ja Tienata.


      • Turhantärkeät
        Yrittäjä kirjoitti:

        Märään! ei oikeella yrittäjällä ole lomia ja jouda pitään jos meinaa asiakkaita pitää ja Tienata.

        Kyllä tiedetään ettei yrittäjällä ole lomia hirveesti mut jos pystyy pitään niin mikäs siinä. Ite tiiän et työtä on pyhinäkin (varsinki sillon) aamusta iltaan. Viikonloppuna saa parhaiten töitä tehtyä kun ei ole asiakkaita ja erinäisiä ihmisiä jauhamassa turhan tärkeyksiä. Miks ei ihmiset ymmärrä et ku on kiire niin ne ei tajua sitä?


    • Tulipa hyvä tili!

      Niin mutta kirppiksellä parasta myyntiaikaa ovat nämä välipäivät,ihmisiä joutilaana paljon liikkeellä,on aikaa kierrellä.Ovatkohan nykyihmiset niin laiskoja etteivät viitsi laittaa kirppispöytää joulunajaksi,kun on niin vähän myyjiä yleensäkkin kirppiksillä ja tyhjiä pöytiä joka paikkakunnilla?

    • Mukava harrastus!

      Joko toiminta on piristynyt,pöydät täyttyneet,ootteko käyneet?Kevättä kohti yleensä pöytiä varataan,ja ihmiset haluavat päästä eroon turhasta tavarasta.

    • otan osaa

      Ei kirpparilla makseta miljoonavelkoja autokaupoista, velaksi ostettuja käymättömiä, rahoitusyhtiön autoja...tekohengitystä valitettavasti vasara paukkuu...

      • omatasiat

        Kovin tarkasti tunnut tietävän toisten raha- ja yritysasiat. Muistathan kuitenkin olla onnellinen, että nuo velat eivät mene maksuun sinun lompakostasi...


    • Willikö?

      Vai Willikirppis, hirveät velat jäivät Haapajärvelle, jos tämä on sama yrittäjä.
      Laiskaa ja hälläväliä toimintaa, aina tupakalla ja istumassa oli tämä haapajärveläinen yrittäjä.

      • hölösuu paska

        Ota pösilö selvää eka ennen ku huutelet. Ei ole ensinkään sama yrittäjä villiskirppis korjaus nimeenkin. Hyvä oot arvostelemaan toisen työtä millanehan mahtanet ihte olla laiska paska.


      • jumalan armo
        hölösuu paska kirjoitti:

        Ota pösilö selvää eka ennen ku huutelet. Ei ole ensinkään sama yrittäjä villiskirppis korjaus nimeenkin. Hyvä oot arvostelemaan toisen työtä millanehan mahtanet ihte olla laiska paska.

        No ketä kiinnostaa !!!! Velkaa tässä maassa jo enempi ku lama aikana ja velkamäärät lisäntyy konkurssien myötä eikö tärkeempää ole kannustaa niitä joita vielä on olemassa. Armo niille jotka sen ansaitsee.


    • malliamuillekin

      Todella siisti ,hyvä kirppis tämä Williskirppis .Kannattaa käydä ja saa ostaa makoisat pullat ja kahvit..Kiitos. Ja myytävää on ,hyvää tavaraa

    • eiekakerta

      Saisvat vielä tuon varastelun kuriin. TAAS on hävinnyt tavaraa maksamatta perk*le ! Omistaja ei korvaa lotkauta kyselyille. Pettynyt olen ja vien ylivieskaan seuraavaksi.

      • Ikävä_juttu

        Tuskinpa auttaa. Valitettavasti varkaita on joka kirppiksellä -se riski on myyjän otettava. Se on joillakin semmonen harmillinen luonto, että aina jotakin lähtee maksamatta mukaan. Toivottavasti et menettänyt arvokkaita tavaroita (nehän kannattaa jättää kassojen viereisiin vitriineihin helpommin valvottaviksi). Kuluttajavirasto selvittää asiaa näin:

        "Kirpputorin pitäjällä on velvollisuus huolehtia siitä, että myyntiin jättämiesi tavaroiden valvonta on asianmukaisesti järjestetty. Kirpputoriyritys on pääsääntöisesti vahingonkorvausvastuussa esimerkiksi varkauden sinulle aiheuttamasta vahingosta. Korvauksena kadonneista tavaroista voit vaatia sovittua myyntihintaa."

        Tosiasiassa kirpputorien (etenkin isojen) aukoton valvonta on mahdotonta. Eli jos et pysty osoittamaan, että varkaus johtuu yrityksen selkeästä laiminlyönnistä on hankala saada omiaan pois. Toki voit kokeilla, etenkin jos Sinulla on tavaralista ennen ja jälkeen myyntijakson. Jotkut voivat kyllä siinäkin huijata, joten yrittäjän sanaa vastassa on pöydän vuokraajan sana. Kukapa nämä sitten oikeaksi todistaa...


      • käytöstavatkunniaan

        Eniten inhottaa, että mainitessani asiasta omistajalle hän vain kohauttelee olkia ja käskee etsimään muista osastoista. Todella välinpitämätöntä käytöstä, mutta mitäpä muuta voi odottaa kyseiseltä jurrikalta. Kaikille se asiakaspalvelu ei vaan onnistu ja viheriähän tämä omistaja onkin.


    • jokuvieaina

      Samanlaista se on muuallakin,eivät noteeraa mitenkään kun kyselee pöydästä kadonneiden tuotteitten perään!Pitää vaan hyväksyä että hävikkiä tulee tässä harrastuksessa!Toivottavasti menee tarpeeseen!

    • seontatapaivaa

      Varmasti ihmiset kuskaa vääriin pöytiin heittää ohimennessään ku päättää ettei ostakkaan. Kannattaa kiertää ja katella eka ja jääneiden hintalaputtomien läjäkin varmasti jossakin. Se on tosi että näpistelijöitäkin löytyy joka kaupassa ei kirpparilla yksistään. Pitää viedä vaan semmousta tavaraa jota ei tarvii jälkikäteen itkeä.

      • eiekakerta

        Kierretty on useampana päivänä ja kaikkiaan 5 ihan tavallista tavaraa ja vaatetta hävinnyt eikä olleet mitään pieniä taskutavaroita edes. Ylivieskan Ruususessa ei ole aiemmin hävinnyt mitään joten sinne sitten seuraavan kerran pitää viedä. Tulipahan tämäkin nyt kokeiltua. Hommaisi yrittäjä edes kunnolla valvontaa sinne ja yrittäisi edes esittää ymmärtäväistä ja empaattista myyjää kohtaan, mutta ilmeisesti raha kiinnostaa enemmän eikä ymmärrä että pitkällä tähtäimellä kusee omaan pesäänsä.


    • kiukkuinen

      Kaatuu varmasti koko paska onneksi, kun ei edes hoideta lain mukaan asioita ja huijataan asiakkailta rahoja ja tavaroita. Olen kuullut, että myyntiajan päätyttyä sen jälkeen myytävistä tavaroista pitävät rahat itse sekä myymättömät löytyneet tavarat.

      • lauhkea

        Olet kuullut mutta oletko ymmärtänyt. ? Pöydänvuokran loputtuakin myynti kerryttää asiakastiliä joka näkyy netissä ainakin muutaman viikon. Voit myös kysyä tilisi saldoa/myyntejä kassahenkilöltä.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe