Vainajia naurattaa - vain muslimeille mahdollista

Hamasktsisis

Israelin iskuissa "surmansa saaneita" Gazan siviilejä:

https://www.youtube.com/watch?v=tPaq_TNEYwY

"Ohessa muutaman minuutin pituinen video jota Hamas aikoi esitellä medialle todistuksena Israelin hirmuteoista. Ruumiit harjoittelivat makaamista aivan hiljaa, mutta aina silloin tällöin joku raapi päätään, toinen nenäänsä, yhden päänalus oli huonosti, jonkun makuuasento ei ollut hyvä ja siihen etsittiin apua kieriskelemällä edestakaisin. Vaikka Gazassa on varmasti kuollut myös viattomia siviilejä, ei tällaista makaaberia näytelmää olisi enää kenenkään, edes puolisivistyneen tahon pitänyt esitellä. Kaikki mediaväki on enemmän kuin vain hyvin tietoisia kuvamateriaalin räikeästä manipuloinnista ja samalla jatkuvista yrityksistä demonisoida Israelin armeijaa. Palestiinalaisille tällainen on kuitenkin luvallista, se on osa sodankäyntiä jossa kaikki keinot ovat luvallisia ja niitä myös käytetään.

Muistan vastaavan tapauksen 10-11 vuotta sitten Jeninissä, Galileassa. Sielläkin oli sota käynnissä, silloin vain Jasser Arafatin PLO/Fatahia vastaan. Israelin ilmaisku tuhosi suuren osan korttelista joka oli Fatahin ase- ja rakettivarasto ja jossa oli myös heidän päämajansa. Kuvamateriaali jota media sai ihastella ja levittää, oli tarkoin valittu. Vain kaikkein pahimmat rauniot kuvattiin ja kuolleita oli aivan suunnattoman paljon. Ensimmäinen PLO:n tiedote kertoi kuolleita olevan noin 3000-5000, aivan hirvittävän paljon kuitenkin ja niiden löytäminen ja laskeminen ottaa tietysti aikansa. Muutaman päivän kuluttua PLO tarkensi ennustettaan, muistaakseni luku oli tuolloin 570-580 kuollutta, haavoittuneiden lukumäärää ei vielä tuolloin oltu edes laskettu. Kului taas muutama päivä ja kuolleiden luku oli enää hieman alle 200, mutta tuona aikana Israelin armeija, hallitus ja kaikki juutalaiset oli jo haukuttu lehdistön toimesta teurastajiksi ja lastentappajiksi ja miksi ensinkään. Vasta kuukauden kuluttua selvisi että kuolleita olikin todellisuudessa 57, ja niistä yli 30 Fatahin aseellisia taistelijoita. Israelin armeija menetti sekin yli 30 miestä etsiessään terroristeja ansoitetuista rakennuksista.

Toinenkin, hyvin Gazan nykytilannetta kuvaava tapaus sattui kun hautajaissaattue kulki kohti hautuumaata, väkijoukko kirkui vihaa, naiset itkivät ja kostoa Israelille vannottiin nyrkit pystyssä. Saattue ei tiennyt että jokin Israelin tiedustelukoneista kuvasi tapahtumaa, eikä sitä tiennyt paareilla makaava ruumiskaan. Eräs kantajista kompastui ja Palestiinan lipun peittämä ruumis kellahti paareilta maahan. Saattue seisahtui siksi aikaa että ruumis pääsi hyppäämään takaisin paareille ja sama näytelmä jatkui edelleen. Videonpätkä sai melkoisesti julkisuutta maailmalla, se esitettiin myös Suomessa MTV3:n kymmenen uutisissa illalla. Vastaavia mutta paljastumattomia manipulointeja tapahtuu tuon tuostakin, myös v.2006 sodassa Hizbollahia vastaan näytettiin maailmalle kuvamateriaalia jota oli käsitelty antamaan täysin todellisuuden vastaista kuvaa."

AjankohtaisUutiset nro:sta 16, Pekka Sartola

13

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • †.......†

      Kirjoittaja (joku patmoslainen) toivoi YLE:n julkaisevan tämän videon, koska se esitettiin aluksi ihan totena, että "vainajat" olisivat oikeasti kuolleita.

      Mutta turhalta tuntuu sekin toive - valhe jäi elämään - kiitos YLE:n.

      • ????

        ????


    • offi10001

      HÖH KYSEESSÄ ON YLÖSNOUSEMUS.

    • Valkeuden voimia

      Valheella on lyhyet jäljet.

      Kovin ovat eläviä nuo kuolleet!

    • offi10001

      Israel toteutti kansanmurhaa Gazassa sen kostoksi kun joku oli tappanut kolme nuorikaista, kansanmurhassa kuoli n, 2000 palestiinalaista ja n, 70 juutalaista.
      tapahtui 2014.
      Gaza on saarrossa ja on kuin juutalaisten asuttama Getto oli aikoinaan.

      Mutta joka fanittaa sionismin perustamaa Israelia näkee asiat toisin, he iloitsevat Israelin sotilaallisista saavutuksista, sillä onhan Jumala itse perustanut valtion juutalaisille Levantin alueelle.

      Jos ette nyt satu vielä tietämään totuutta, niin kerron teille että Raamatun V.t. ei kerro nykyisestä Israelin valtiosta mitään , - ei edes ennusta sellaisen syntyä.

      Miksikö kerron teille tätä asiaa , - kerron sen vuoksi koska minulle on kerrottu Israelin valtion perustetun viimeisinä aikoina ja Jumala on koonnut omaisuuskansansa sinne ja Jeesus tulee Öljymäelle silloin kun juutalaiset ovat sinne perustaneet temppelin islamin uskoisten temppelin paikalle , on Muslimien kalliomoskeija jne,,,.
      Kaikki tuo ideologia on Raamatun historiallisen arvon väärentelyä , valhetta ja juutalaista sionismia.
      Maailman juutalaisista vain pieni osa asuu Israelin valtiossa ja näin he pystyvät tekemää terroritekoja Levantissa maailman nykyaikaisin asein.

    • hahahaha

      Hahahahahahahahaaaahhhhaaaaa

    • Ei meillä tolleen

      Gazan vainajat ovatkin erikoisia.

    • offi10001

      Raunioita ei synny ohjusiskuissa ilman vainajia.

    • Ja näihin hyödyllisiin idioott'eihin disinformaatio uppoaa kuin häkä punasoluihin.

    • naurava vainaja

      Totuus voittaa aina. Ei kannata valehdella.

    • offi10001

      Eipä niin kannata valehdella ja sanonkin että ei Jeesus tuu!

      Ja jos uskoo Jumalaan niin ei hänen nimiinsä myöskään kannata valehdella, ei vaikka valehdellen saisikin hänelle kannattajia.

    • Näin on totuus

      Kannattajia ei Jumala tarvitse, sillä hän on kaikkivaltias, kaikkinäkevä ja siis tietää kaiken.
      Näkee muslimien petokset ja valheet.

    • ----

      Rehellisyys maan perii, mutta opeta se muslimille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe