Putkiremontti tulossa, eikä vuokranantaja kertonut tästä!! APUVA

menuoret

Muutettiin vuokra-asuntoon kesällä, eikä meidän vuokranantaja kertonut silloin että tähän tulee putkiremontti, no asiahan ilmeni meille vähitellen kun alkoi tulemaan lappuja, koskien tuota remonttia..No vuokrantaja kertoi että hän ei todellakaan tiennyt että hänen omistamaansa asuntoon on tulossa putkiremontti.. ja sanoi että katsotaan sitten nää korvaukset ja kerron lisätietoa hetikun tiedän tästä putkiremontista lisää.
No hänestä ei ole kuulunut, ja nyt viime viikolla asunnossamme kävi putkimiehiä yms. ja he kertoivat että putkiremppa kestää 7vkoa ja käyttövesi katkaistaa kokonaan, eli käytävään on laitettu hana, josta pitäisi aina hakea käyttövettä..ja jos haluaa suihkuun ja vessaan niin on mentävä alakerran yhteisiin saunatiloihin..aivan älytöntä! 7vkoa kestää ja minulla alkaa kohta yötyöt, eli miten ihmeessä minä pystyn nukkumaan päivisin, kun hirveä meteli tulee, kun täällä porataa yms. ja ovet ovat sepposen selällään auki.. ja millä me pestään pyykkiä?? oikeasti..en olisi muuttanut tähän jos oisin tiennyt että putkiremontti tulee..

Auttakaa meitä nuoria, ja kertokaa mitä voimme vaatia tästä vuokranantajaltamme! Kiitos hirveästi. :)

18

2943

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muutto

      Irtisanotte vuokra-asunnon ja muutatte muualle, jos vain suinkin mahdollista :)

    • Kosteuspyyhe

      Tehän ette oikeastaan voi vaatia mitään. Vuokranalennusta voi toivoa remonttiajalta, mutta sen jälkeen isäntä nostaa vuokraa, koska asunnon laatu on parantunut.

      • kysele ja lue

        Veikkaan että kyllä v.antaja tiesi mitä on tulossa. Keskustele vaikka jonkun omistusasujan kanssa niin saat selville mitä yhtiökokouksessa on puhuttu ja pyydä saada nähdä paperit myös, niin me saimme selville.

        Älä jää sinne hetkeksikään, muuta ainakin putkiremontin ajaksi muualle totaalisesti. Ihmiset kirjoittaa, että tavaraa katoaa remonttiporukan mukana.

        Kysy vaikka isännöitsijältä jos ei muuten selviä, mutta älä kerro että olet vuokralainen.


      • Anonyymi
        kysele ja lue kirjoitti:

        Veikkaan että kyllä v.antaja tiesi mitä on tulossa. Keskustele vaikka jonkun omistusasujan kanssa niin saat selville mitä yhtiökokouksessa on puhuttu ja pyydä saada nähdä paperit myös, niin me saimme selville.

        Älä jää sinne hetkeksikään, muuta ainakin putkiremontin ajaksi muualle totaalisesti. Ihmiset kirjoittaa, että tavaraa katoaa remonttiporukan mukana.

        Kysy vaikka isännöitsijältä jos ei muuten selviä, mutta älä kerro että olet vuokralainen.

        Niin on tiennyt, kokemusta on. Lähtekää kaikki lätkimään, ei siellä sotkussa voi asua eikä vuokralainen edes sellaista. Tuo oikeuttaa vuokrasuhteen katkaisuun. Näiden sotkujen takia vain idiootti ostaa asunnon, vuokralainen taas ottaa tavarat ja lähtee.


    • Luki.

      Syylinen on vuokranantaja ,onko sellainen veltto housu jolla pas-kat housussa kun kävelee?

      Jätätte sille kylmästi maksamasta kun olette kerran nuoria,saatte olla koko remontin ajan ilmaiseksi,tai sanotte suoraan että ette maksa enään remontin ajalta euroakaan.

      Se ei nimittäin saa sinne ketään koko aikana kuukausiin,joten se menettää läskinä hirveän summan tavalla kun tavalla.

      Älkää nuoret milloinkaan maksako tyhjästä,jos vuokranantaja ei ymmärrä tätä ekavihjeellä,jättääkää maksamatta,suomen talous on siinä tilassa ettei täällä kannata maksaa enään mistään mitään.

      • luotto pois

        > Jätätte sille kylmästi maksamasta kun olette kerran nuoria,saatte olla koko remontin ajan ilmaiseksi,tai sanotte suoraan että ette maksa enään remontin ajalta euroakaan.

        Se on sitten luottotiedot poks ja päädytte luki lailla räksyttämään katkeruuttanne kaikki tulevat vuosikymmenet.


    • Luki.

      Missään tapauksessa ei pidä maksaa euroakaan remonttiajasta,se on vuokranantaja joka maksaa nyt kaiken,mitäs on tollona mennyt ostamaan jotain pas-kaa ja hankkinut kierosti vuokralaiset kertomatta totuutta.

      Jos ei hyvällä,niin maksakaa se vuokra mutta kun remontitt on tehty,paatte sen itse kerrasta täyteen remonttiin niin että vuokran antaja pyörtyy paikalleen kun avaa oven,eli tuplaatte sille kulut,se menee konkurssiin sillä hetkellä.

      Mitään vaan ette maksa,antaa läskin kärsiä.Mitäs oli epärehellinen.

      Voi sitä läskiä ottaa kupoliin kun kakki paikat on aivan tuusana.

      Onhan tää nähty kun läski luulee liikoja niin vastassa arvoton asunto.

      • P*erse

        No laskuhan siitä seuraa perässä, ja kun ei maksa, menee luottotiedot. Sitten onkin vaikeaa saada edes sitä uutta vuokraasuntoa.

        Täytyy taas sanoa, että 'todella hyvä neuvo'. Aivan Lukin tasoa !!


    • asunnonvälittäjä

      Vuokralaisella on oikeus saada vuokran alennus tai vapautus vuokranmaksusta siltä ajalta kun asunto on puutteellinen. Mikäli huoneistossa tehdään täysi putkiremontti (vesiputkien, viemärien ja kylpyhuoneen uusiminen) on vuokra tältä ajalta noin 0e.
      Lisäksi vuokralaisilla on oikeus saada korvaus aiheutuneesta haitasta tai vahingosta.
      Tuollainen 1 kk vuokraa vastaava summa on varmasti aika kohtuullinen.

      • Sopimalla.......

        On oikeus, mutta tuollaista ei voi tehdä yksipuolisesti, vaan sopimalla vuokranantajan kanssa.

        Eli jos jättää vain kylmästi vuokrat maksamatta, niin ne ovat perintäkelpoisia, ja loppupeleissä luottotiedot vaarassa.

        Minun neuvo aloittajalle on, että etsitte heti uuden asunnon.


    • fdsggfshsgfhgfdhgsf

      Erään vuokraoppaan mukaan pitää neuvotella vuokran alennuksesta jos asumisen taso alenee merkittävästi. Oma mielipiteeni on että jos vesi poikki, kylppäri purettu (perinteinen remppa) ja kenties sähkötkin satunnaisesti poikki, niin vuokra voisi olla MAKS yhtiövastikkeen verran. Silloinkin pitäisi olla muualla (päivällä) kun remppamiehet meluaa myös naapurissa.

      Munattomalta touhulta kuulostaa, sillä yleensä putkiremppoja hierotaan ainakin 2 vuotta taloyhtiöissä ja aloituksen arviostakin on tietoa yleensä vähintään puoli vuotta ennen. Kannattaa soittaa myös isännöitsijälle ja tiedustella asiaa.

      Vuokranantaja kuulostaa ahneelta. "Katotaan sitten myöhemmin" kommentit viittaavat siihen ettei hän ole neuvottelukykyinen ja ajaa vain omaa etuaan... rahan Jumalaa...

    • jepjeoju

      Jep. nyt vaan keskustelemaan vuokranalennuksesta rempan ajaksi. -Se on ihan laissakin. Jos keittiön vedentulo, ja kylppärikin suihku on poissa pelistä, hoitovastikkeen verrankin maksaminen tekee jo tiukkaa..

    • Anonyymi

      Paska homma

      • Anonyymi

        Muutatte heti pois ja vuokranmaksu loppuu siihen ja jos vuokranantaja hangoittelee vastaan, niin asunto ei ole siinä luvatussa kunnossa.


    • Anonyymi

      Kannattaa kysyä kotivakuutusyhtiöstänne, että korvaavatko väistöasuntoa remontin ajaksi. Tai vaihtoehtoisesti suostuisiko vuokranantaja korvaamaan ainakin osan.

      • Anonyymi

        Ei mikään vakuutusyhtiö maksa väistöasuntoa taloyhtiön suunnitelmallisen remontin vuoksi, äkilliset vahingot ovat eri asia. Eikä vuokranantajallakaan ole mitään velvollisuutta järjestää väistöasuntoa. Vuokranalennukseen on toki oikeus siltä ajalta kun asuntoon ei tule vettä ja vessa on pois käytöstä. Tosin aloittajan tapauksessa asunnossa voi kuitenkin asua remontin ajan, vettä saa rappukäytävästä, vessassakäyntikin onnistuu ja peseytyä saa varmaankin taloyhtiön saunassa (mikäli sellainen on), eli sen vuokranalennuksenkaan määrä ei ole kovinkaan suuri, ehkä maksimissaan puolet?


    • Anonyymi

      Oli aika tämäkin aloitus nostaa ja ohjeita aloittajalle antaa :-D

      • Anonyymi

        Vuokra kannattaa aina jättää maksamatta. Syitä löytyy kyllä.

        Sitten pääsee osallistumaan suoli24 ikisuosikkiin - ihmettelemään, miksi muka jotain luottotietoja kysellään uutta sopimusta tehtäessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe