Mistä tietää, että olemme viimeinen sukupolvi?

IsraelRakennettuTaas

8

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viisautta tarvitaan

      eikä ihmisten tieto mitään tässä auta, mutta Jumala edeltä ilmoittaa palvelijoilleen, eikä tarvitse yhteen eikä kahteenkaan luottaa vaan moninaiset ovat Jeesuksen profeetat ja Raamatussa on se tärkeä lopullinen sinetti, toki vain Jumalan Hengessä ymmärrettävissä eikä ihmisistä varmuudella koskaan. Tietysti arka tunto on hyvä olla loppuun asti eli Jeesuksen tulemukseen ja silloin ensimmäisessä ylösnousemuksessa nousevat Jeesuksen apostolit, jotka 3,5 vuotta aiemmin ovat henkensä antaneet Jeesusta palvellessaan tai Isää tarkemmin myös, ja yhtä on Isä ja Poika ja Pyhä Henki myös antaa sen rakkauden tähän työhön ja totuus merkkinä varmistaa kaiken.

    • alfa123om2222

      Hieno video, joka herättää ajatuksia. Toisessa kohden raamattua sanotaan: Katsokaa Mantelipuuta. Ei siis viikunapuuta. Manteli on sen vertauskuva, että Jehova itse täyttää sanansa täydelleen ja pilkulleen siinä tahdissa kuin ihmiset ovat valmiita.

      Eli Hän kykenee tekemään raamatun täysin toteutuneeksi jopa yhdessä vuorokaudessa, jos niin tahtoo. Sitä varten hänen on vain luotava yhteys kaikkien aikojen välille: menneisyydestä tulevaisuuteen tai luotava rinnakkaisia ulottuvuuksia. Niin tehden hän voi käyttää rinnakkaisprosessointia ja täyttää sanansa kymmenissä eri kerroksissa samanaikaisesti.

      Niin se riippuu meistä itsestämme tuleeko perikato vai Jumalan valtakunta. Jos lapset kääntävät sydämet vanhempien puoleen ja vanhemmat lasten puoleen tulee Elia, mutta jos ei; niin tulee perikato. Ja tuo perikato tulee ihan koska Jehova sen tahtoo tulevan. Huomenna, sadan vuoden kuluttua tai kahden tuhannen vuoden kuluttua.

      Otetaan oppi Mantelipuusta. Sen hedelmät ovat VALMIIT koska tahansa syötäväksi ja niin on maailmanloppukin valmis koska tahansa tehtäväksi; sillä Jehova kykenee nopeuttamaan sanan täyttymisen tosi nopeaksi. Hän kykenee saamaan tuhat vuotta kulumaan yhdessä päivässä. Muistakaa alati hänen kykyään saada tuhat vuotta kulumaan ja yhden päivän aikana.

    • tänne tarvi tulla

      Pääsin kohtaan 0:06, Are we the last generation before jesus returns.-> (Alt F4)

      Jos jeesuksen paluukin tietää nykyään maailmanloppua, niin pysyköön kotonaan vaan.

    • alfa123om2222

      Noin ei saisi sanoa, häpeä ja tee parannus!!!

      Keräät päällesi tulisia hiiliä. Armoa ja ansiotonta hyvyyttä on kaikki se hyvä mitä on saatu ja ehkä saadan. Kuinka paljon onkaan jo tullut lisäaikaa maailmalle. Kaksi ydinsotaa on estetty Fatiman ilmestyksen mukaan ja niin edespäin.

      Sana sanoo: Autuas se, joka ei loukkannu minuun ja Maranata! Kirottu olkoon jokainen joka ei odota Kristuksen Ilmestymistä. Jopa muslimit odottavat
      profeetta Isaa.

      Tässä on linkki opastettuun matkaan raamatun ymmärtämiseksi:
      http://www.rll.fi/

      Se on kova kirja täynnä tuomion sanoja ja maailmanlopun kuvia. Sille ei voi mitään, että tiettyinä aikoina maailmanloppu on esillä enemmän kuin toisina. Niinä aikoina, jolloin se todella on lähellä.

      On olemassa säännöllinen esihistoriallinen sykli maailmanlopulle. Suuri osa uskonnoista perustuu eräänlaisten pienempien kriisien ylitse selviämiseen. Kun kulttuuri täysin romahtaa jne. esim. Kiinan Kongfutselaisuus.

      Jos haluaa syvempää ymmärrystä raamattuun pitää lukea englanninkielisiä käännöksiä tai jopa Koraania, joka on myös selitysteos raamaattuun, sen lisäksi että se on Johdatus ja paljon muuta.

      Jos on kiinnostunut raamatun maailmankuvasta niin raamatun ohjattu tutkiminen on eräs keino selvittää kysymyksiä, joita Jesus nimi herättää.

      Raamattu ei toki ole kaikki kaikessa. Jeshuakin sanoi: Te tutkitte kirjotuksia ja yritätte niistä löytää ikuisen elämän. Mutta minuun, josta nuo kirjoitukset kertovat te ette usko! Ja onhan niin, että yksin Jumala tuntee sydämen.

      Viime aikoina on kuitenkin ollut paljon ilmassa taivaallisten ja pyhien pilkkaa niin, että on saattanut tarttua kaikkiin tuo pilkka asia. Siksi on hyvä tietää raamatusta jotakin, ennen kuin siihen ottaa kantaa. Se on erittäin kova ja tuomitseva teos.

      Mutta eihän tuo video mikään kovin kaksinen ollut? Tutustua itse raamattuun on parempi.

    • Tärkeää erottaa

      Profeetta Isa ei kylläkään ole meidän Raamatun Jeesus. Isa ei ollut Jumalan poika koska Allahilla ei ole poikaa, eikä häntä ristiinnaulittu. Islamin mukaan kun Isa ilmestyy, hän kertoo ettei kuollut kenenkään puolesta ja tappaa kristityt!

    • alfa123om2222

      Luultavasti tuo ilmaisu: En ole kuollut kenenkään puolesta viittaa siihen, että Mormonin kirjan ennustama tapahtuma ei ole kyseessä ja MAP kirkko tietää parhaiten mitä sen tarkoitus on. Se on luultavasti sanoma Joosefin heimolle lähinnä edeltäkäsin tarkoitettu huomautus.

      Tuo, että kristityt kuolevat Profeetta Isan takia voi perustua moneenkiin seikkaan. Babylonin porton (Rooma) päällä on kaikki veri, joka maailmassa on vuodatettu ja kun tuo portto on voitettu eivät krisityt enää voi saada kenenkään sympatiaa sen tähden, että ovat kokeneet raskaita menetyksiä Koska muut eivät ole syyllistyneet mihinkään kristittyjä vastaan.

      Kristityt ovat eläneet huolettomasti ja varautumatta maailmanloppuun. He ovat yhä rukoilleet pelkästään Jumalaa avukseen tekemättä omia valmisteluja ja hankkimatta koulutusta, ammattia ja turvaa. He ovat pelkästään senkin vuoksi vaarassa, jos Rooma tuhoutuu vuonna 2019. Olisi pitänyt tajuta sosialismin opetus siitä, että rukoilu ei auta, vaan omin käsin suoritettu työ. Omat voimat olisi pitänyt pinnistää äärimmilleen eikä heittäytyä sosiaalipummeiksi.

      Tuo, että Kristityt tulevat kuolemaan Profeetta tai ylipappi Isan takia voi olla myös pitkän tähtäimen ennustus. He tulevat kuolemaan jos hylkäävät Isan, mutta he tulevat kuolemaan myös mikäli ottavat vastaan Isan. Voi olla, että Isa on merkki siitä, että mikään sovitus tai ystävyys ei enää auta. Kristityt kuluttivat voimansa taistelussa toisiaan vastaan sen sijaan, että olisivat olleet toistensa ystäviä. Nyt on myöhäistä enää hankkia ystäviä. Nyt on myöhäistä enää tehdä hyvää toinen toiselleen. Isa voi olla ajan merkki, joka ilmaisee, että kaikki on myöhäistä.

      Enää ei hyväksytä kääntymystä jne.

    • Ihminen ei tiedä

      muuten kuin Isän Jumalan ilmoittamana ja toki kun iankaikkinen evankeliumi alkaa tai hävityksen kauhistus tulee pyhälle paikalle voidaan tietää Herran päivän läheisyys silloin. Ei vielä.

    • alfa123om2222

      "Kun te näette Jerusalemin olevan sotajoukkojen piirittämä, silloin tiedätte, että sen hävitys on lähellä. 21. Silloin on kaikkien Juudeassa asuvien paettava vuorille. Niiden, jotka ovat kaupungissa, on lähdettävä sieltä, eikä maaseudulla olevien pidä tulla kaupunkiin. 22. Sillä ne päivät ovat koston päiviä: kaikki, mitä on kirjoitettu, käy toteen. 23. Voi niitä, jotka noina päivinä ovat raskaana tai imettävät! Tähän maahan tulee suuri hätä, ja tätä kansaa kohtaa viha. 24. Monet surmataan miekan terällä, toiset viedään vangiksi kaikkien kansojen sekaan, ja vieraat kansat polkevat Jerusalemia, kunnes niille annettu aika täyttyy.

      Taitaa olla hävityksen kauhistus tällä kertaa kyseessä sillä Iankaikkinen Evankeliumi, jota JT srk julistaa hänen nimensä kunniasta on aika pahoin estynyt. Ilm. 13 mukaan pakanat tallaavat Jerusalemia 42 kk ajan eli lultavasti 2001-2043. Tiedämme, että esim. luterilainen kirkko muutti kasteen kaavan noin vuonna 1975, josta alkaen on paljon pakanoita alkanut olla. Samoin Vatikaanin toinen konsiili teki 1960-luvulla päätöksen pakanuuden palauttamisesta. Jerusalemia vastaan on menossa juuri nyt melko pahanlaatuinen piiritystila.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe