Ppo:n osuuden hinnan määrittely

Kysyvä ei eksy

Näin helposti saa ilmaisen arvioinnin ppo-osuuksistaan.
Miksihän tätä ei ole "asianhoitajat" käyttänyt ?

http://www.asiakasturva.fi/puhelinosakkeet

Ostetaan puhelinosakkeita

Ostamme ja omistamme suomalaisten puhelinyhtiöiden osakkeita. Haluamme tarjota kaikille osakkeen omistajille mahdollisuuden myydä omistamiaan osakkeita helposti, turvallisesti ja hyvään hintaan. Teemme kaiken kokoisia osakekauppoja vuosien kokemuksella.

Tarjoamme aina päivän parasta hintaa. Tarjoamme myös ilmaista arvonmäärityspalvelua, josta voi olla hyötyä esimerkiksi perikunnille ja muille yksityishenkilöille tai yrityksille, jotka haluavat asiantuntijan näkemyksen omistamiensa osakkeiden arvosta.

Pääsääntöisesti puhelinosakkeiden myynnillä ei ole mitään vaikutusta puhelinnumeroon, puhelinlaskun suuruuteen, puhelimen käyttöön, laajakaistaan eikä kaapelitelevisioon, sillä osakkeet eivät ole sidottu puhelinyhtiöiden tarjoamiin palveluihin. Osakkeen voi myydä ja jatkaa silti lankapuhelimen ja laajakaistan sekä kaikkien muidenkin palveluiden käyttöä täysin samoilla maksuilla ja sopimusehdoilla kuin tähänkin saakka.

Haluatteko tehdä kaupat tai kaipaatteko lisätietoja - ota yhteyttä meihin!

22

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ostakaaostakaa

      Teen heti kaupat jos saan 3500 € osuuksistani

      • vdfsssfbgfbnhg

        Ei niitä kukaan nyt osta, kun ei niitä saa siirrettyä nimiinsä. Jos sitä yrittäisi, niin osuuskunta irtisanoisi osuudet ja lähettäisi vain osuuden nimellisarvon verran (120 euroa?) rahaa ostoa yrittäneelle.


    • Tiedot esiin

      Kysyin jäsenien valitsemilta edustajilta paljonko on se osuuskunnan jäsenet osuus kertyneestä omaisuudesta. Yllätys oli että "sitä on vaikea laskea" ?? Siis jäljellä olevat rahat jaettuna osuuksien määrällä ja jakojäännös kertaa jäsenellä olevat osuudet. Aika helppoa jako-kertolaskua. Miksi tätä ei voi julkituoda jotta jäsenet saisivat oikean tiedon edustajiltaan ? Mitä on taka-ajatuksena kun tietoa ei voi esittää ? Kuka estää avoimen tiedottamisen ? Mitä haittaa yo. tiedoista olisi ?
      Jäsenkunta osaisi toimia paremmin tilanteen pohjalta keskeneräisissäkin asioissa.

    • RahaaRahaa

      Hei huomasin että siellähän on kaksi pankinjohtajaa edustustossa, eikö ne osais laskea paljonko on jäsenen omistusosuus osuuskunnan omaisuudesta ja rahoista. Vai vastuutaako he ppo:n sijoitustoimintaa kun tulee kilpailemaan samoista apajista kuin taho jota edustavat. Antakaapa kommenttia

    • näinnikkään on vaine

      Eihän tämä PPO jäsenten ryövääminen ole kuin kokoomusväen tapa haalia rahaa omalle porukalleen.

    • Tulos tai ulos

      Jos puikoissa on sijoitusasiantuntija niin heti ensi vuoden alusta meille jäsenille on taas kivasti jaettavaa. PPO:n myynnin yhteydessä saatiin 5 M€ edestä elisan osakkeita ja niiden arvo oli silloin v.2012 pörssissä 16 € ja nyt niitä ostetaan 22 € hintaan eli ovat nousseet 30 %. Viisas sijoittaja olisi ostanut saadulla 100 M€:lla niitä ja nyt voisi jakaa 35 M€ osuusmaksun korkoa vai onko ylijäämää tämän vuoden "tuloksesta". Saapa nähdä mikä on loppudilema kun julkistetaan.

    • Tiedot esiin

      Valtakunnan tasollakin on otettu kantaa "kateettomien lupauksien antamiseen". Näitä on viljellyt ja viljelee tasvallan prseidentin entisen puolueen edustajat näissä osuuskunnan tulevaisuuden visioissa ja omaisuustaseen kasvukehityksissä. Ei se raha puussa kasva jos juuret on lahot, tulee metsuri ja katkaisee rungon..thats it , enää ei ole kuin pöllin hinta vaikka olisi ollut kunnon tukista saatavaa kysyttyä priimalautaa.

    • Harkitkaa tarkkaan

      Osuuskunnan hallitus ja tj ovat luoneet illuusion talouspolitiikan hoitamisesta ja strategioista. Katteettomien lupauksien antaminen on väärin. Annetaan kuva että kaikki suunnitelmat on hyvin valmisteltu ja kuitenkin ne perustuvat mielikuvapolitiikkaan. Esitetään että olevan hallintoneuvoston ja osuuskunta- kokouksien on helppo tehdä vain pieniä päätöksiä jotka tuottaisivat suuria osuusmaksun korkoja. Tämä ei ole mahdollista sen ovat kaikki jo todenneet. Miksi näin esitetään, mihin esitykset tähtäävät, mitä päätöksistä seuraa ja kuka sitten vastaa ?

    • copy ed...

      -osuuskuntalain vastaisesti hallitus vie osuuskuntakokouksen jatkuvasti Raaheen
      -osuuskuntalain vastaisesti hallitus ei ota jäsenten lukuisia aloitteita osuuskuntakokouksen käsittelyyn
      -hallitus keksii ontuvia selityksiä aloitteiden poisjättämiselle
      -"jatkokokous", kokouskutsussa luki jotakin aivan muuta
      -valtakirjakikkailu
      -jäseniä opastettiin väärin valtakirjan toimittamisessa
      -hallitus hommasi osuuskuntakokoukseen jalkapallojoukkueen äänestämään hallituksen esityksen puolesta

      -toukokuun 2013 kokoukseen kirjallisen kutsun sai yrittäjäjäsenet
      -yksityiset henkilöt saivat lukea kutsun lehdestä - lain mukaan kutsu olisi pitänyt lähettää kirjeitse kaikille
      -hallitus lähetti sijoitusilosanoman yrittäjäjäsenille
      -vieläkö hallitus tutkii jäsenten osuuskuntakokouksen äänestyskäyttäytymiset ja soittelee "väärin äänestäneille"? Onko hallitus unohtanut, että tällaistakin on tapahtunut?

      -hallitus sijoitti kymmeniä miljoonia euroja Datameen, jonka tj PKT toukokuun 2013 osk-kokouksessa totesi olevan ylösajovaiheessa. Rahaa tarvittiin lisää. 3kk kuluttua yhtiö haettiin yrityssaneeraukseen, siitä 3kk konkurssiin
      -hallitus myi PPO:n kysymättä asiaa osuuskunnan omistajilta. Nokia myytiin omistajien luvalla
      -hallitus saattoi osuuskunnan laittomaan tilaan. Jäsenyys edellyttää osk:n tai sen tytäryhtiö palveluita. Niitä ei nyt ole.

      -lokakuun osk-kokouksen asialista oli oikea hallitusvehkeilyn näyte: työjärjestyskohta puuttui...
      -erityistilintarkastuksesta hallitus antoi etukäteen ymmärtää, että jos kokous katsoo tarkastuksen olevan paikallaan, hallituksella ei ole syytä vastustaa sitä
      -kun osk-kokous päätti hakea tarkastusta, hallitus alkoi kahden lakimiehen voimin vastustamaan tarkastusta
      -erityistilintarkastus on meneillään ja avi tutkii osuuskunnan toimia
      -hallitus on hävittänyt alueelta reippaasti yli 100 työpaikkaa
      -hallitus vie osuuskuntaa väkisin sijoitustoimintaan osuuskunnan jäsenten tahdon vastaisesti. Ja juuri sijoitustoiminta on halllituksen heikoin lenkki!!

      -2014 tammikuussa 1000 jäsentä teki aloitteen osk:n hallitusta alasajosta. Halllitus totesi, ettei joka vuosi pureta. Hallituksen pj. totesi lehdissä, että huuhaata tällaiset keräyslistat ja vastavalittu tj. haukkui osuuskunnan jäsenet maankaivajiksi. Aloitetta ei otettu osk-kokouksen asialistalle, jälleen vastoin lakia.
      -hallitus uhkaa kokousväkeä verottajalla ja veroilla
      -veropäätöksiä ei pyynnöstäkään näytetä. Miksei? Eikö veropäätöksessä olekaan sitä, mitä jäsenille kerrotaan?
      -asiantuntija- ja juristilauma maksetaan kokouspaikalle uhkailemaan veroilla
      -hallituksen lakimiespj:llä on osuuskuntakokouksessa kallis asianajaja avustajanaan
      -hallitus käyttää jatkuvasti osuuskunnan rahoja suuren tuomariarmeijan palkkioihin
      -hallitus uhkaa erottaa kriittisesti hallituksen toimiin suhtautuvia jäseniä osuuskunnasta
      -jäsenet saavat postissa lakimieheltä erokirjeitä
      -erouhan alla olevia jäseniä kutsutaan kuulemistilaisuuksiin
      -toukokuun 2014 osk-kokouksessa hallinnon linjaa edustava taho haukkui osuuskunnan jäsenet pystyy, kun osallistuvat runsain joukoin osuuskunnan kokoukseen
      -samassa kokouksessa hallinnon linjaa edustavat tahot yrittivät monin tavoin pelotella sekä kokousväkeä ja puheenjohtajaa jopa oikeustoimilla, ellei kokous suju heidän esittämällään tavalla

    • Osuuden arvo

      Osuuskunta PPO:n osuuden arvon määrittäminen tuottaa ylivoimasta tuskaa sen hallitukselle ja toimitusjohtajalle. Jäsenet haluavat kuitenkin tietää mikä on heidän osuuksiensa markkina-arvo kun heille esitetään siirtymistä kauppapaikka menettelyyn jossa ikäänkuin "markkinat" määrittelisivät osuuden arvon kuten on tehty OuluICT Oy:n ja KPY Osuuskunnan osalla.
      Kuitenkin niiden molempien arvot ovat romahtaneet tehtyjen toimenpiteiden takia pienomistajilla ja suuret omistajat määrävät pääosin kaikesta paljonko korkoja tai osinkoja maksetaan.

      Toimintamalli on markkinoilla kuitenkin seuraava:
      Lunastuksista on käytetty käypää arvoa, joka ei tietystikään ole aina sama kuin tasearvo. Määritelty käypä arvo oli jonkin verran tasearvoa pienempi.

      Eli Osuuskunta PPO:lla on tasearvo 100 M€ ja osuuksia 82264 joten yhden osuuden arvo on 1216 € ja niitä on pääosin jäsenillä kolme ( 3 ) kpl, jäsenen omistusosuus tasearvolla on siis 3648 €.
      Yksinkertaista kansakoulu matematiikkaa.

    • Etelän ihanuutta
    • Tavallinen tallaaja

      Saapa nähdä kun kuulin kaupungitalolla että hallintoneuvosto kokoontuu joulukuun alkupuolella seminaariin , että mitä siellä käsitellään ?
      Onko vain joululounas ja siihen liittyvä sijoitusyhtiöjumppaus tai voisko olla jopa käsittelyssä jäsenien tekemiä esityksiä osuuskunta PPO:n purkamiseen liittyvistä seikoista ja v.2015 jäsenille maksettavista osuusmaksun ja ylijäämän koroista, joita täytyy olla kertynyt tj:n ja hallituksen julkisesti antamien lupauksien perusteella "ruhtinaallisesti". Onhan siellä 100 M€ jolla on pelattu nyt kaksi ( 2 ) vuotta joten tuottoa on täytynyt tulla "markkinoiden " ehdoilla.

      Mielenkiinnolla odottaen.. tavallinen jäsen tallaaja

    • Kallion laskuoppi

      Osuuskunta PPO:n omistavat 26 845 jäsentä, joilla on yhteensä 76224 varsinaista osuutta ja 6040 vapaaehtoista osuutta.
      Osuuksia on yhteensä 82264 jotka omistavat PPO:n omaisuustasetta 100 M€.

      Paljonko on yhden osuuden arvo ? Miten se jaetaan tasapuolisesti jäsenille ?

    • Omistaja51

      Omistajat päättää.

    • Lähtö siintää

      No ainakin Uutelan erottaminen on esityslistalla. Eikö kyseinen henkilö itse älyä lähteä?

    • Avi valvoo

      On olemassa yksi keino. Se on ensi kevään osuuskuntakokous. Ilmoittaudutaan sinne valtavalla joukolla ja hankitaan mukaan yritysten tai puolison valtakirjoja. Kokouksessa sanotaan ei sääntömuutokselle, ei tili- ja vastuuvapaudelle ja kyllä uusille meidän esittämille haliintoneuvoston uusille jäsenille. Hankitaan oman puolen edustaja kokouksen puheenjohtajaksi.

      Mutta odotetaan esin aluehallintoviraston päätös Osuuskunta PPO:n johdon ja hallinnon toimista Datame kauppoihin liittyen. Mikäli päätös on hallinnon toimia moittiva, on tie selvä: PPO purkuun ja varat omistajille.

    • Rantakatu 20

      Raahessa olivat kaupungitalolla puhelleet että n. 164 €/osuus voi olla jaettavaa v. 2014 tuloksista. Eli perusjäsen saisi yhteensä vain 492 € mahdollisesti ylijäämän jakona tai osuusmaksun korkona.

      "änkyrät" olivat esittäneet siinä 1000 jäsenen aloitteessa kantana että olisi jaettu 300 €/osuus joka tekisi 1 200 € perusjäsen jolla on se 3 osuutta.
      Ero silmäätekevien ja kansan syvien rivien tahdon välillä on - 59 % näin pankkimaailman laskuopin mukaan.

      Eli noin se hallinto hoitaa meidän edustajina asioita niin että rahat hupenee ennenkuin ne ehtii omistajien käyttöön. Mitä tehtäis jotta saataisiin omamme pois ennenkuin ovat kadonneet technoventureen tai muihin huuhaa visiointeihin?

    • Rantakadulta kans

      Sieltähän oli rantakadulta edustaja myös fennovoiman pyhäjoen konttuurissa kuuntelemassa eduskunnan periaatepäätösännestystä. Kovasti oli tyytyväisen oloinen tv-kuvassa. Mikähän on ilmon kanta osuuskunta ppo:n myynnistä ja kerätyn omaisuuden käyttämisestä sijoitustoimintaan. Kovasti on kokouksissa ollut esittämässä ja kannattamassa "entisiä" hallintoneuvostoon vaikka edustajat on olleet eri puolueista ja useassa asiassa kampeamassa eri linjoille mitä hän edustaa. Mikäli minä miestä tunnen niin on varmasti jäsenistön enemmistön kannalla ja muuten pitänyt ehkä kaikista parhaiten raahen kaupungin ja asukkaitten puolta osuusasioissa. Joku hallintoneuvostossa oleva olisi ja onkin jo monta palveluakin konsultoittanut alueen ulkopuolelle ja pitkässä juoksussa kalleimpiin ratkaisuihin..mutta minkäs teet jos et tee virhettä vaan työnnät vastuun edustukselliseen käsittelyyn.

    • serbiohjaajaYPAsta

      Saa nähdä lähteekö edes yksi telkkkä pöntöstä tämänpäiväisessä 9.12. kokouksessa. Olis jo aika ihmisten aikuistua ja alkaa ajattelemaan omilla aivoilla eikä jaamata kuin kippola samaa raidetta edestakaisin.

      Omaisuus jakoon ja kukka rintaan sanoi eemeli.

    • Loppuvihellys

      Osuuskunta on PPO:n johdon kieroilujen tuloksena monilta osin sääntöjensä vastaisessa tilassa. Peli on nyt vihellettävä poikki ja jäljellä oleva, vähenevä omaisuus jaettava per heti jäsenille.

    • Uusi tj OuluIct

      Nythän siellä on paikka auki "huippusijoittajalle" oulu ict:ssä, sinnehän ois paljon lyhyempi työmatkakin.. Ottaisivat nyt kiljuen osuuskunnan nykyisen niin alkais asiat etenemään. Pitääpä Huuskoseen olla yhteyksissä että tietääkö ao. piilevän kyvyn olevan täällä turhan panttina.

    • Uusi tj OuluIct

      Ei siitä ole sellaiseen hommaan kun ei osaa tai oikeastaan ei halua laskea mitään yhteen vaan aina vain miinusta ja vähennyslaskua..mulle..mulle..ei sulle..mulle ..mulle Näin on henkilön tuntevat sanoneet entisessä elämässä toimineen..kukahan oli konsulttina..ei kai vain sekoomuspuolueen vasta valittu puheenjohtaja vieskasta ..vai oisko ollut samaa klaania raahesta ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe