Asiaa pillun kireydestä

Kuka tietää?

Olen pannut 2 kertaa elämäni aikana ja kumpikaan ei ole johtanut laukeamiseen.

Kumpikin nainen on ollut maksullinen ja on käytetty kumia ja se taas vie tuntoa peniksestä. Se eka nainen kenen kanssa panin tuntui ihan väljältä eikä toinenkaan kerta tuntunut juuri miltään.

Onko kaikkien naisten pillut noin löysiä vai onko kaluni liian pieni .. Pituutta erektiossa noin 14 cm ja ympärysmittaa 12 cm.

46

1727

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Drunksoul

      Taidat vain olla liian nuori mulkku?... Ei naisia noin arvostella. Idiootti. Pistä kekkis vaikka sirkkeliin.

    • näin meillä

      Tiukkuus ei taida olla ratkaiseva tekijä. Aikoinaan naiseni kanssa jaksoi jyystää toista tuntia, heittämättä lastia, kun välillä vähän jarruttelin tahtia. Sitten tuli ensimmäinen lapsi, ja sen jälkeen alkoi tuntua siltä että hyvä jos minuutin kestää ja lasti lähtee. Ainakin siinä tapauksessa synnytys muokkasi piparia paremman tuntoiseksi.

    • Panomiehen neuvot

      Suurin osa naisista on aikamoisia laardivittuja. Takaapäin on hyvä asento ja nainen voi pitää vielä vähän reisiä enemmän kiinni että tulee painetta reikään ja sitten vaan vetelet ja käytät ikään kuin naisen koko kroppaa oman käden korvikkeena ja runkkaat sen vittuun lastis. Kyllä se siitä.

    • kjkjlkj

      Pitääkö se heittää joka kolmas työntö kakkosen puolelle.

    • 16+3

      pistän paremmaksi, harrastin 5 kertaa seksiä naisen kanssa kondomin kera enkä lauennut. norminainen kyseessä ei maksullinen..
      vaikea sanoa mistä johtuu, fyysisestä puolesta vai henkisestä.. edes suuseksiä saadessani en siis lauennut

      • kuulun kädelleni

        Kun on oman kätensä napakkuuteen tottunut niin eihän se väljä lihapiirakka tunnu oikein miltään.


      • kuules nyt

        ei se lasti irtoa kovin usealta suikkelissa.. Parasta on anta huoran tumputtaa niin kovalla voimalla mitä huoralta löyttyy ja sitten lopuksi mälit huoran naamaan;)


    • Ota Löysin Rantein

      Naisen jalkovälissä olevaan reikään voi hieroa kikkeliään, ja saavuttaa lähes runkkaamista vastaavan nautinnon.

    • -lihis-

      Kannattaa vaihdella asentoja. Normaalin synnyttämättömänkin naisen tavara on väljä, jos on tottunut omaan tiukkaan nyrkkiin. Pehmeä luuton vagina ei voi koskaan olla yhtä tiukka kuin nyrkki. Kannattaa kuitenkin myös yhdynnässä tähdätä siihen, ettei osu keskelle reikää, vaan esim. vaginan yläosan "laitaa" vasten, jolloin saa vähän enempi tuntumaa. Naisen värkki ei veny seksissä eikä kumppanien määrä vaikuta tiukkuuteen. Sen sijaan joillakin naisilla vagina venähtää alatiesynnytyksessä eikä palaudu ihan kokonaan entiselleen koskaan.

      Omaa nautintoa voi kasvattaa mielikuvaharjoittelulla ja antamalla aikaa. Ei pidä keskittyä liikaa vaginaan, vaan pitää muistaa nauttia myös koskettelusta, katselusta ja siitä kokonaisvaltaisesta tuntemuksesta. Ei kannata myöskään masturboida ennen seksiä, vaan antaa himon kasvaa tarpeeksi

      Joskus miehellä on suorituspaineita eikä hän osaa heittäytyä hetkeen, vaan miettii liikaa epäoleellisia asioita esim. miltä hän näyttää ja tykkääköhän toi kumppani musta ja olenko mä huono vai feikkaako hän jne

      • ihme löysäilyä

        Kyllä silti sanoisin, että jos se pimppi on liian löysä, ei siinä mitkään mielikuvaharjoittelut silloin auta. Jos yhdyntä on kuin kalua heiluttelisi haaleassa vedessä pesuvadissa, ei se vaan tunnu miltään.

        Sitä ihmettelen miten aloittajan tapauksessa prostituoidut voivat olla liian löysiä. Luulisi nimenomaan heidän pitävän alavärkkinsä riittävän tiukkana jokaiselle asiakaalle, sillä heidän elantonsa riippuu siitä. Ja harva mies haluaa uusintaa löysipilluisen naisen kanssa.


      • pyttipannu

        Milliasta mielikuvaharjoittelua tarkoitat?


      • nakkikiskan pitäjä
        pyttipannu kirjoitti:

        Milliasta mielikuvaharjoittelua tarkoitat?

        Väljän lihapiirakan sijaan voit kuvitella herkuttelevasi lihapiirakalla kahdella tai peräti kolmella nakilla tai peräti aidolla porilaisella.


      • porilainen nakki
        nakkikiskan pitäjä kirjoitti:

        Väljän lihapiirakan sijaan voit kuvitella herkuttelevasi lihapiirakalla kahdella tai peräti kolmella nakilla tai peräti aidolla porilaisella.

        Tämä on meidän porilaisten mieleen.


    • säälittävät

      Olette niin luusereita että edes siinä ette onnistu, mies laukeaa vaikka minkä kokoinen olisi, ongelma on aivoissa sitten.

      • löysä horovittu

        ei anna syytä laueta.


      • jotenkin näin

        ruikuti ruikuti, miesten syytä, ruikuti ruikuti, olen kurppa, ruikuti ruikuti...


    • on nainen.

      Palstat muuttunut täysin sellaiseksi missä yksi ihminen keskustelee itsensä kanssa eri nimimerkeillä.
      Kirjoitustyyli ja mielipiteet ovat täysin samat jotka sopivat palstan luotsiin, joka jatkanut häiriköintiä jo pitkään keskusteluissa.
      Siis saako yksi ihminen luotsina pilata palstat täysin?

      • löysä? vaiko ei?

        kerros lisää.


      • Jauhat paskaa!

        Skitso!


    • ikoo

      KaNnatta hoNmata Fleslight, ja käyttää pelkästään sitä ruNkkuhoNmiin. Niin oppii oikeaNpia panotekniikoita, joissa käytetään lantiota. Fleslightin pohjassa oleva korkki kannattaa poistaa kokonaan niin se tuntuu kuin väljä tavara. Tällä vältetään "death grip syndrome" joka monella himorunkkarilla on ongelma, kun siirrytään oikeisiin naisiin.

    • m40+

      Omat laukeamattomuus hetkeni ovat olleet ihan omista aivoista kiinni.

    • biofakta

      Mitä enemmän seksikumppaneita, sitä väljempi pimppi. Synnytys tietysti myös vaikuttaa ja kuulemma tietyt liikuntalajit voivat niitä lihaksia treenata, mutta en osaa sanoa mitään siitä, mikä on niiden vaikutus siihen miehen kokemaan väljyyteen.

    • piipelipilli

      Tunnoton peli, jos ei laukea kortsun kanssa. Kannattaisi lopettaa omaehtoinen hinkkaaminen, jotta pehmeämmissäkin paikoissa laukeaa.

    • ----------------

      Lopeta runkkaaminen. Mikään pillu ei voi olla niin tiukka kuin sinun nyrkinpuristusvoimasi.

      Maksulliset todennäköisesti treenaavat lantionpohjanlihaksiaan, jotta palvelu olisi laadukas ja kysyntä siten korkealla. Ei pitäisi olla kauhean löysiä pilluja alan naisilla.

      • naisten jumppaa

        kaikissa ohjatuissa jumpissa treenataan lantion lihaksia. Eli, jumppaavat naiset, vaikka eivät huoria olisikaan osaavat nämä kuviot.


      • piiloalfa
        naisten jumppaa kirjoitti:

        kaikissa ohjatuissa jumpissa treenataan lantion lihaksia. Eli, jumppaavat naiset, vaikka eivät huoria olisikaan osaavat nämä kuviot.

        Tuskinpa siellä kuitenkaan pillulihaksia treenataan musiikin tahtiin. *ynts ynts ynts ynts* "Ajattele että keskeytät virtsan tulon nyt, nyt, nyt, nyt"

        Muita lantion lihaksia varmaankin, mutta en tiedä kiristääkö ne pillua mitenkään?


    • kiltti atm

      http://www.iskelma.fi/terveysjahyvinvointi/oletko-epavarma-sangyssa-4-seksiasentoa-tiukentavat-alapaasi-uuteen-uskoon/21/10035

    • 9 + 9

      Minä ja ex-poikaystäväni harrastimme seksiä kondomin kanssa jotain 10-20 kertaa ennen kuin hän pystyi laukeamaan ensimmäisen kerran. Tämän jälkeen "ongelmaa" ei enää ilmennyt kuin joskus harvoin. Olimme alle 20-vuotiaita perusterveitä, ihannepainoisia ja normaalivärkkisiä neitsyitä, ja silti homma vaati noin paljon harjoitusta.

      • Entä sinä?

        9 9 laukesitko sinä kertaakaan?


      • 9 + 9
        Entä sinä? kirjoitti:

        9 9 laukesitko sinä kertaakaan?

        Kyllä ja ei.


      • 8+14

        Voi olla että noin menisi minullakin, ehkä on pitkälti tottumiskysymys varsinkin kondomin kanssa.


    • ei ätmiä kiitos

      Miksi en huolisin ätmiä, koska runkkaa ja hänestä ei ole edes seksiin, mitä tämäkin ketju todistaa. Mies joka katsoo paljon pornoa ja runkkaa säännöllisesti on suhteeseen kelpaamaton. On niin tottunut käteen ettei edes luonnollinen pillu kiihota, turha mies.

      Miehelläni ei koskaan ollut ongelma kumin kanssa tai ilman, enemmänkin usean ongelma on että laukeaa liian nopeasti. Ja pillun löysyydellä on harvalla väliä, tietenkin jos on prinssi ei ole se pikkunakki jota ei löydä edes housuista :D

      • ainahan voi

        fistata.


      • Leice Juskinen

      • reinoreipas

        Hassua kun aina puhutaan käteen vetämisestä kun on kyse sinkuista. Itse panen mieluummin irtoperseitä kumilla. Helppo pitää puhtaana kun käyttää kortsua. Hyvin harvoin tulee käteen vedettyä.


      • nöösi_poika
        reinoreipas kirjoitti:

        Hassua kun aina puhutaan käteen vetämisestä kun on kyse sinkuista. Itse panen mieluummin irtoperseitä kumilla. Helppo pitää puhtaana kun käyttää kortsua. Hyvin harvoin tulee käteen vedettyä.

        Harva on kovan luokan "laiteharrastaja".

        Mitä suurempi ruumiinkappale, sitä kaallimpi.

        Mitähän täysikokoinen naisen vartalo maksaa? Pikaisella googletuksella 1000 euroa.

        Peppu on vain 400 euroa.


      • reinoreipas
        nöösi_poika kirjoitti:

        Harva on kovan luokan "laiteharrastaja".

        Mitä suurempi ruumiinkappale, sitä kaallimpi.

        Mitähän täysikokoinen naisen vartalo maksaa? Pikaisella googletuksella 1000 euroa.

        Peppu on vain 400 euroa.

        En ole kiinnostunut täysikokoisista jutuista enkä nukeista ku niistä tulee itelle jo semmonen nolo fiilis, mutta irtoperseet tai fleshlight on hyviä.. Uusimpana hankinta cobra libre on erinomainen osana runkua. Joskus tekee vain mieli laittaa kädet niskantaa ja rentoutua kun cobra hieroo kalua, niin mikäs on ollessa.
        Toisinaan käyn huorissa ja baareissa hakemassa panoja. Pysyy vire ja tuntuma yllä näillä vehkeillä.


    • ölölölölölölölölölöl

      Pillut on iha syvält!

    • Aisuri Timppa

      Oma kaluni on kyllä aivan liian pieni tyydyttääkseen vaimoani, jonka huoranpillu on kylläkin löystynyt kovassa käytössä ulkomailla.

    • mok3

      Vamoni on ihanan loysä 38 aviolittovuoden jälkeenkin olemme molemmat
      60 v. olemme ns.hitsautuneet yhteen,ajatuksetkin ovat lähes samakaltaisia
      seksiä 1-2 kertaa viikossa .
      Riitaa /keskustelua riittävästi,
      Löysä on myöskin löytöpaikka,mm,suuseksi on mahtavaa,jne

      • .....

        Työnnä löylykauha perseeseen


    • ":"

      No nii, huomenta vaan "löylykauha" tyypille..Osta jo uus kauha...

    • Kauhistunut.

      Varmaan todella kamalaa, kun elämässä on enää pelkkä löylykauha.

    • faktatietoa

      Naisilla on luonnostaan eri tiukkuisia vaginoita. Joillakin ei ainakaan käytössä löysty, kaikista en voi tietää, mutta lantionpohjan lihasten treenaaminen auttaa pitämään värkin tiukempana, ei siihen mitkään perus jumppa-tunnit auta.

    • Ikiliikkujatar

      jos aikoo perusjumppaa harrastaa, on pakko hallita myös lantionpohjanlihakset. Jos ei hallitse, ei perusjumpastakaan tule mitään. Siinähän pissat tulee housuun hyppiessä ja pierut paukkuu jumppakaverin nenään. Niin että kyllä siellä perusjumpassa ihan joka tyttö aivan alitajuisesti jumppaa myös näitä alapään lihaksiaan. Toista se on miehet, kun ei nykyään muuta ku istutaan tietsikan äärellä. Siinä ei vatsalihaksiakaan tarvi mihinkään. Sitten lähdetään salille tai lenkille repimään miesten tyyliin sata lasissa ja ei ole tietoakaan siitä, että jokaisessa ponnistuksessa ns korsettilihaksia, joihin myös lantionpohjan lihakset kuuluu, pitää jännittää. tästäkö lie johtuu, että niin monella miehellä tuo etureppu näyttää täyttyvän yllättävän nuorenakin jo.

    • m60.

      Laukean aina mikäli on sitä ns, kipinää naista kohtaan, koen häntä kohtaan aitoa halua himoa. Tietty piukka pillu eduksi joka supistelee, lypsää nautinto silloin parempaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe