Herättäisin keskustelua tällaisesta

Täällä näköjään parjataan paljon Jasminan ja Dennisin liittoa, niin kertokaa mulle, jotta miksi avioituminen on sallittua ikäeron perusteella yläluokille ja raharikkaille, mutta rahvaille se ei ole sallittua?

Meidän Maamme äiti Jenni on huikaisevan paljon nuorempi, mitä Presidenttimme Sauli Niinistö. Heidän liittonsa hyväksytään, koska he ovat ansioituneita kumpikin omalla sivistyneellä tahollaan. Saulia suorastaan kehutaan nuorikon kanssa avioitumisesta. Jos säädyistä keskustellaan, niin Jasmina ja Dennis ovat samaa säätyä (eli köyhällistöä), miksi heidän liittoaan ei hyväksytä? Mikä tekee heidän liitostaan saastaisen, kamalan ja inhon tunteita herättävän? Ihan yhtä hyvin voisi ihmetellä, että miltähän siitä Maamme äipästä tuntuu mennä vanhan ja kurttuisen Saulin pokkoseen nukkumaan.

Miksi rikkaat ja paljon rahanhaltijat saavat naida kenet haluaa iästä, sivistystasosta ja varallisuudesta riippumatta, mutta tavan duunari ei?

14

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omakokemus

      Itse en Sauli Niinistön ja Jenni Haukion liitossa näe mitään väärää, onhan Sauli todella komea ja puoleensavetävä älykkö, joka ihan ilman presidentin virkaakin olisi tarvinnut perässä raahattavan puolison.

      Sen sijaan rahvaan akkakansan vääristynyt matriarkaalinen kuva itsestään kaulimen kanssa on pilannut työväestön perinteisen perhekäsityksen. Kun matriarkaalinen luomuhössödiktaattori sanelee perheen ehdot, on silloin parempi antaa tilaa mentaalisesti häiriintyneelle, hormonien sekoittamalle hirviölle. Tämä diktaattori sanelee, että on muka väärin solmia irtosuhteita 20 vuotta nuoremman kivan näköisen pimatsun kanssa vain sen takia, kun kotona odottaa papiljottipäinen hirviö. Naiset ovat niin helkutin epäloogisia, että elän mieluummin ilman, mutta jos nyt jonkun naisen näin eläkeiällä korkkaisin, niin se olisi todennäköisesti joku Jasminin kaltainen hyvää arvostava lady.

    • vanhapieru

      ei kyse olekaan avioitumisesta ja sen hyväksymisestä vaan, intiimien yksityisasioiden jakamisesta. En voisi kuvitellakaan Jenni Haukion jakavan ko.juttuja kaikelle kansalle. Siinä on iso ero näiden kahden parin välillä.

      • tardis.

        Jenni Haukiohan on ihan täysi retardi, keskittyy johonkin helkkarin lypsylehmiin, katsoisi pälli peiliin! Tuskin se mitään navetta-asiaa fiksumpaa saisi raapusteltua kasaan.


      • Runoraato
        tardis. kirjoitti:

        Jenni Haukiohan on ihan täysi retardi, keskittyy johonkin helkkarin lypsylehmiin, katsoisi pälli peiliin! Tuskin se mitään navetta-asiaa fiksumpaa saisi raapusteltua kasaan.

        Säästäisi meidät edes ns. runoudeltaan.


    • riitapukari

      Sulla ei oo muuta elämää kun netti ja metsä. Talvella pelkkä netti. Eikö sulla ole ketään ihmistä jolle jutella.

      • voih, alempikastinen

        Voisitko osallistua keskusteluun faktapohjalta menemättä henkilökohtaisuuksiin?


    • hekohekohekoheko

      Jenni on kans tollanen setien pikkulikka, lapsellinen ja naiivi. Eikä siitäkään ole ole vanhemmuuteen, haluaa itse olla Salen pikkutyttö.

      Presidentti kirjoitetaan muuten ihan vaan pienellä alkukirjaimella, kuten eduskuntakin...Ainoastaan erisnimet kirjoitetaan isolla alkukirjaimella, presidentti on titteli ja eduskunta on työpaikka...Vähän sama kuin olisit työnjohtajana sahalla töissä...

    • siinä vastaus

      Kylläpäs Jennin ja Saulinkin ikäeroa kritisoitiin alkuun paljonkin. Nyt ovat sen verran pidempään jo olleet yhdessä, että ihmiset näkevät Saulin ja Jennin välillä todella rakkautta. Ja Jenni ei mennyt kenekään avioliittoa sotkemaan toisin kuin Jasmin.

      Sitäpaitsi Sauli on hyvännäköinen mies. Huolisin itsekin, mutta Dennis ei ole minun makuuni, joten ihmettelen siitäkin syystä tuota juttua.

      Mutta toki, oma asiansa, mutta ei sitten kannattaisi Jasminin asiasta ääneen huudella. Vain sen takiahan tuo asia pysyy ihmisten mielissä. Jasmin on hyvin huomionhakuinen ja tämä on nyt yksi tapa häneltä näkyä. Jenni ei tarvitse joutavaa huomioo, koska hänellä on normaali-ihmisen terve itsetunto.

      • ah, idylliä

        Saulilla pukinparta ja Jennin tätimäisyys tullut karusti esille.


    • Norma L. Hoare

      Hyvä Raili Suominen,

      ihmetyttää aloituksesi näkökulma kovasti.

      Käsittääkseni hyvin harva on paheksunut ko. pariskunnan ikäeroa. Alusta asti valtaosa kirjoittajista on ollut sitä mieltä, että rakkaus ja onnellisuus ovat hienoja ja tavoiteltavia asioita, eikä niillä ole mitään tekemistä iän kanssa.

      Jasminin omien puheiden, käytöksen ja kirjoitusten myötä suurelle osalle kirjoittajista on tullut mieleen epäilys, ovatko Jasminin tunteet aitoja, ja mitkä ovat hänen todelliset motiivinsa.

      Toisaalta Jasmin on itse pilkannut Dennisin ikäistä yksityishenkilöä julkisuudessa tunnistettavasti, mainiten tämän ko. yksityishenkilön olevan mm. vanha haahka.

      Että jospa voisit edes tämän kerran katsoa asioita objektiivisesti, vailla puolen valintaa etukäteen?

      • Jassun tyrkkyys syynä

        Ei täällä Dennis-pappan ikä ole
        päätopic, vaan se, että jassulle
        vanhan naiminen oli viimeinen,
        tietoinen tie tyrkkyjulkisuuteen.
        Sen eteen on julkistanut papan
        steriloimisen ja makkarileikit :(


    • jury

      J:n ja D:n avioliitossa ihmetyttää, ei ikäero, vaan seuraavat asiat :
      D ei viitsi tehdä ulkonäölleen (hampaat !) mitään, vaikka vierellä on kaunotar. J puleeraa, tuunaa ja duunaa itseään jatkuvasti, vaikka mies näyttää vanhukselta, koska ei välitä ulkonäöstään. Monet hänen ikäisensä ovat vielä varsin vetreitä, hoikkia ja seksikkäitä, mutta se vaatii liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota. D ei siis arvosta vaimoaan. Miksi J siis meni naimisiin hänen kanssaan ?

      Sitten avioliiton tarkoitus: Onko J:llä tarkoitus saada leskeneläkettä, sitten kun aika D:stä jättää ? Pääsikö D Suomen sosiaaliturvan piiriin avioliiton vuoksi ? Onko J Brittein sos.turvan piirissä ? Rahastavatko he kahta maata ? Miten J aikoo elää vanhana, kun ei hanki omaa eläkettä ?

      Yleisesti ottaen leskeneläkkeistä on tarkoitus luopua lähivuosina, koska kaikilla tulee olla omat tulot. Sama kansaneläkkeiden suhteen. Kumpikin luotiin aikoinaan niitä naisia varten, joilla ei ollut ansiotuloja, vaan olivat olleet kotiäiteinä.

      • netistä löytyy

        Britanniassa leskeneläkettä saa nauttia vuoden. Jassun tapauksessa kyse on muutamasta sadasta eurosta jos Dennis kuolee ennen häntä.

        Mutta jollain ihmisellä saattaa olla vanhentunutta tietoa ja sitä myöten epärealistisia haaveita :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe