DarkFear riehui leipomon myymälässä

SUOMI-Make

Jouduin eilen keikalle erääseen leipomon myymälään, josta tuli ilmoitus häiriköivästä asiakkaasta. Kun saavuin paikalle, en varsinaisesti edes yllättynyt että kyseinen häirikkö oli DarkFear.

Silminnäkijähavaintojen mukaan DarkFear oli rynnännyt leipämyymälään ja alkanut valistamaan kassalla olevia eläkeläisiä parhaista nuoruusvuosista. Hänen kerrotaan taputtaneen erästä 79-vuotiasta Erkki-mummoa olkapäälle ja sanoneen "minullapa on parhaat nuoruusvuodet vielä edessäpäin ja hei, niin on muuten sullakin!" Tämän jälkeen DarkFear oli ottanut leipomon biojäteroskiksesta mustaksi hiiltyneen patongin, joka oli ollut liian kauan uunissa. Sitten hän kuulemma laski housunsa alas ja alkoi työntämään kyseistä patonkia peräaukkoonsa.

Tässä vaiheessa henkilökunta ohjasi asiakkaat ulos ja hälyttivät vartijan eli minut paikalle. Saavuin paikalle muutaman minuutin kuluttua ja tässä vaiheessa patonki oli jo noin 75% sisällä. DarkFear makasi myyntitiskillä työntäen sitä yhä syvemmälle ja samalla voihki yksinään "Oih, Yusuf! Kovempaa! Tämä on elämäni paras laivaristeily!" Huomatkaa että DarkFearin perse on joskus amputoitu, sillä hänen alaselkänsä ja jalkansa muodostavat pystysuoran linjan.

Kun DarkFear vihdoin huomasi minut, hän raivostui ja nousi seisomaan. Hän alkoi huutamaan hullunkiilto silmissä että "MULLA KUN ON NE KAIKKEIN PARHAIMMAT NUORUUSVUODET VIELÄ EDESSÄPÄIN ETTÄ TIEDOKSI VAAN SE PERKEL E!"

Pyysin häntä rauhoittumaan, mutta turhaan. Hetkeä myöhemmin DarkFear veti patongin ulos sisältään ja yritti käyttää sitä lyömäaseena minua vastaan. Tässä vaiheessa minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin antaa pieni sähköisku ja laittaa käsiraudat. Hetken kuluttua valkotakkiset tulivat noutamaan DarkFearin ja laittoivat hänet pakkopaitaan. Kun Darkkista talutettiin ambulanssia kohti, hän mutisi epämääräisesti "Uskokaa jo, mulla on tukka kuin Pirlolla! Ei mua tarvitse sen takia viedä hoitoon, oikeesti hei!"

Tässä vielä kuva kyseisestä häiriköstä: http://gunshyassassin.com/wp-content/uploads/2013/03/Devin Townsend devin_having_fun.jpg Jos näet tuon miehen, kannattaa poistua vähin äänin kauemmaksi. Muistakaa myös varoittaa lapsianne, jotka kulkevat esimerkiksi koulumatkansa yksin!

18

306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kati-94

      Nam mutta juuri tuollaisen miehenhän minä juuri haluan!

    • Visa12

      Kai sentään mutustelit patongin loppuun?

    • SUOMI-Make

      UP!

    • Sisu-Ilmari (PS)

      Mielestäni tilanne alkaa olla jo täysin riistäytynyt käsistä jos tämä velvollisuuksiaan pakoileva sivarihinttipyllistelijä jatkuvasti aiheuttaa konfliktitilanteita joissa vartija joutuu käyttämään oikeutettua voimaa, sotaveteraanien ja sodan kokeneiden vanhusten muiston kunniaksi tulisi DarkFearin passi polttaa ja hänet karkoittaa Ruotsiin.. ainiin mutta eihän DarkFearilla ole passia, hänhän on kansainvälinen velliperse! Onneksi olet kuitenkin ehtinyt aina paikalle kun tämä neiti-poika on alkanut riehumaan finapäissään! Iso Kiitos Sinulle Make isänmaan etujen puolustamisesta ja SOTAVETERAANIEN SEKÄ TALVISODAN KUNNIAN YLLÄPITÄMISESTÄ!!

      Ps. Onko totta että DarkFearin tukka muistuttaa enemmän Juice Leskistä kuin Pirloa?

      • SUOMI-Make

      • Sisu-Ilmari (PS)
        SUOMI-Make kirjoitti:

        " Ps. Onko totta että DarkFearin tukka muistuttaa enemmän Juice Leskistä kuin Pirloa? "

        Tottahan se on.

        Tässä kuva, joka muistuttaa DarkFearia: http://4.bp.blogspot.com/-QwsQ6ZMO3o4/T2XiAirFD3I/AAAAAAAAEIk/wRSb8DpFuok/s1600/10204197.jpg

        Ja tässä kuva hänen idolista, Andrea Pirlosta, joka ei muistuta lähellekään DarkFearia: http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/43/42/1834342_w2.jpg

        Kyllähän minä tämän tiesinkin, onhan se totta että juuri näillä sivarihinttari-peppureinoilla on tosiaan tapana syödä noita naishormoneja ja finoja runsaasti niin että viimisetkin miehuuden rippeet karisevat pois ja transvestiitin luonne ottaa vallan. Armeijakaverieni kanssa usein kaupungilla kaljapäissämme tapaamme huudella näille peräpettereille solvauksia kuten "HEITÄ HOMO VOLTTI!" tai "MENE TYTTÖ KOTIIN!", jos joku joskus erehtyy huutamaan jotain takaisin niin voi olla varma että Suomen Talvisodan muistoa ylläpitäen vihollinen lyödään!

        Kyllä tämä DarkFear tulisi jo määrätä pakkohoitoon, jumalauta paskoo ensin ostarilla ja sitten riehuu bingossa ja vielä leipomossakin pitää olla homostelemassa!! Helvetti minä ajattelen kaikkien armeijakaverieni kanssa kaikkea negatiivista tuollaisista!!


    • Armeijakaverisi

      Niinhän me ajatellaan. Eiköhän mennä kaappiin pusuttelemaan Sisuseni? Sinä kun olet aina pitänyt meistä miehistä, hihih

      • SUOMI-Make (ei kirj)

        Minä voisin tulla mukaan kolmanneksi!


    • onni-onnettomuudessa

      Onneksi DarkFear ei asu enää Turussa.

    • Huvittttaa

      Hauskoja nämä vanhat SUOMI-Maken kirjoittamat tarinat. Kukahan mahtaa olla kirjoitusten takana, olisiko itse DarkFearilla tietoa asiasta?

      • Tositapahtumia

        DarkFearhan on itse korostanut, että SUOMI-Make on todellinen henkilö. Niinpä meidän täytyy uskoa, että myös nämä SUOMI-Maken DarkFearista kertomat asiat ovat oikeasti tapahtuneet.


      • Ikäviä.juttuja
        Tositapahtumia kirjoitti:

        DarkFearhan on itse korostanut, että SUOMI-Make on todellinen henkilö. Niinpä meidän täytyy uskoa, että myös nämä SUOMI-Maken DarkFearista kertomat asiat ovat oikeasti tapahtuneet.

        Näinhän se asia on. Täytyykin kaivella näitä vanhoja viestiketjuja esille niin näkeepähän mitä se neitsytsetä on aiemmin puuhaillut. Tämän tarinan mukaan ei hyvältä näytä!
        Ilmeisesti sitten DarkFear ja SUOMI-Make ei ollut tuohon oikein hyvissä väleissä, vaan ymmärtäähän sen kun tuolla tavalla vartijoita kuormitetaan....


    • tuhtitipunen

      Nämä periksen vanhat jutut on paljon parempia kuin nykyiset unilääkejorinat.

    • Ihmehommaa

      Miksi helvetissä piti mennä tunkemaan leipä perseeseen? Vaikea ymmärtää tuollaista toimintaa. Eipä vaikuta oikein tasapainoiselta henkilöltä tämä DarkFear.

    • Mohammed_Liljalaakso

      Hauska juttu ajalta ennen kuin peris keksi alkaa käyttää DarkFearia hyödyllisenä idioottina.

      • Putin-peris

        Juu, idiootti ainakin on, tiedä sitten hyödyllisyydestä.


    • kiusaajaperis

      Koska peris oli koulukiusattu, se saa nyt nautintoa Darkkiksen kiusaamisesta suomi_makena. Vähän surullista, mutta toisaalta, darkkis ei kärsi, koska luulee olevansa periksen kamu ja maket ja muut ovat hänestä ihan muita tyyppejä.

    • MakeLove__

      Vai tällasta DarkFear harrastaa... Ihme friikki...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe